Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Ők
- HBO2, 21:26
Csak szexre kellesz
- SuperTV2, 22:00
A zongorista
- M5, 22:40
Miss Sloane
- Filmbox Extra HD, 22:40
Hazudj velem
- Cinemax2, 22:50

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Giancarlo Esposito (66)
Bálint András (81)
Channing Tatum (44)
Jet Li (61)
Nagy Zsolt (48)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Mai menü avagy ma milyen filmet néztél meg
Polgárháború - Vélemények
Jellemző mondat, esetleg rövid párbeszéd - melyik filmben hangzott el?
Fallout (sorozat) - Vélemények
Sötét múlt (2022) - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Rebel Moon: 2. rész - A sebejtő aaaaa
Giorgio Moroder aaaaa

 

Julcsi1996 hozzászólásai

Ugrás Julcsi1996 adatlapjára

1 2 3 4 5 6

Pofa be! (2003) - Legjobb jelenet

2012-10-22 23:16.59
Azt hiszem rengeteg van. Igen, az eleje a vége és a kettő között :)
Amúgy egyik kedvencem amikor Quentin és Ruby az elhagyatott fogadóban vannak a hajléktalan lánnyal. Quentin azt mondja hogy a lány nem megbízható és ki fogja rabolni őket álmukban. Erre Ruby megszólal: Melyiket félted jobban a fingós párnát vagy a bőgő tehenet?
Jó párszor láttam, de egyik kedvenc filmem és mindig hatalmasakat tudok borulni rajta :)


Szemvillanás alatt - Vélemények

2012-07-12 21:26.08
Kedves Andy9!
Köszönöm én is, hogy bővebben kifejtetted ezt a filmet,először én sem értettem de így már kezdek megvilágosodni. A lényege most már megvan ás az apróbb részletek is kezdenek kitisztulni.
Azért leírnám hogy jött le így magyarázattal mert pár kérdésben még nem vagyok egészen biztos. Ha megválaszolnád, jól gondolom-e azzal sokat segítenél. :)Előre is kösz!
Tehát a professzortól való gyereke az 6-7 éves Emmát az ifjú Diana úgy képzelte el mint aki nem szereti a saját anyját, azért mert Diana az után nevezte el akit magzatként elvetetett, és valójában Diana bűntudata miatt gondolta hogy a saját gyereke nem szeretné?
A második:
De akkor a kis Emma az anyja elől menekült folyton? Ezért lógott el a suliból?Ezt is csak az tinédzser Diana képzelte a bűntudat miatt hogy az anyja iránt érzett utálattól menekülne a saját lánya?
A harmadik dolog a megemlékezés. Amikor a felnőtt Diana azt mondja hogy ő nem egy túlélő akkor az még pont benne van a fiatal Diana képzeletében, a jövőről és ez azt szimbolizálja, hogy akkor válik nyilvánvalóvá a tinédzser számára a mosdóban hogy ez tényleg nem fog bekövetkezni mert most kimondja hogy ölj meg engem,és meghal igaz?
Remélem azért nem lett túl bonyolult. Még egyszer köszi a segítséget!


Dr. Jekyll és Mr. Hyde (2008) - Vélemények

2012-07-11 20:26.19
Ugyanez a véleményem. :)
Bár szerintem annyira nem volt szörnyű a film,és ez a variációja a sztorinak. Mondjuk azért nem sorolnám a horror kategóriába..
Az film elején kb. az első 10 percig nem tudtam hogy egyáltalán jó filmet nézek-e. Aztán amikor a nővér megszólította Dr. Jekyllt a 9. percnél akkor kezdtem megnyugodni hogy nem nyomtam félre a letöltésnél.
A vége is befejezetlen volt, hogy akkor most visszatért e Hyde vagy sem. Bár ezt gondolom a nézők fantáziájára hagyták, de a levegőben hagy néhány kérdést..
Jekyll és Hyde "esetéből" eddig tényleg nem készült még egy igazán jó film, pedig a sztori szerintem is fantasztikus, engem nagyon megfogott. Sőt most pont a könyvet keresem hogy végre elolvashassam az eredeti változatot is. :)
Szóval, összességében az eredeti történet átdolgozását és a film ötletét nem tartom rossznak, de a kivitelezés és az hogy ebből egy jó horror legyen az sajnos nem jött össze. :(


Neil Patrick Harris - Vélemények

2011-09-17 21:36.56
És attól lesz még jobb színész hogy annak ellenére hogy meleg hitelesen adja Barney Stinson szerepét.Ha nem mondják nekem akkor sose jöttem volna rá magamtól :)


2011-09-17 21:34.24
Engem sem érdekel hogy melyik nemhez vonzódik, sőt nagyon tisztelem benne hogy nyíltan vállalja és hogy segít a hozzá hasonló fiataloknak hogy fogadják el egymást és önmagukat.Ezen kívül ő a kedvenc színészem.A legjobb természetesen az Így jártam anyátokkal című sorozatban de azért más szerepeit is nagyon szívesen nézném meg.Nagyon sokoldalú férfi és ezt nagyon szeretem benne.Musicalszínész is volt zsűrizett tehetségkutatókban és számos díjátadó házigazdája volt már.Sajnos sorozatokban csak a Gleeben láttam de ott is nagyon tetszett a Dream On című számban HIHETETLEN jó hangja van nagyon tetszik.Nem durva hanem olyan lágy és pont ezért jó.Külön örülök amikor néha néha megcsillogtatja énektudományát az Így jártamban is főleg a Nothing suits me like a suit dalban a tánc a színészkedés..zseniális(persze a táncosok és a többiek nélkül nem lenne az igazi)Egy szó mint száz remek színész és minden jót kívánok neki a továbbiakban!


Glee - Sztárok leszünk! (sorozat) - Kedvenc Glee-s dal

2011-09-13 21:24.07
Egyértelműen a kedvenc :)


Így jártam anyátokkal (sorozat) - Ki lesz szerintetek Ted felesége? Robin, vagy valaki más...

2011-08-15 20:57.02
Csak annyi hogy Robin eleve nem lehet :) Ted már a 2. és 3. évadban is említi hogy sok közös élményük volt Robin nénivel és hogy a gyerekek szeretik és sok rajzot készítettek róla szóval biztos nem Robin az.Ja és Ted azt is mondta miután szakított Robinnal hogy ezután ismerte meg az anyjukat úgyhogy valószínűleg nem Robinban lesz meg az anyjuk hanem egy másik nőben akit igen, Barney esküvőjén fog megismerni :)


Avril Lavigne - Legjobb száma

2011-08-04 20:34.26
Éééés lett sajna.Rosszabb xD pedig nem hittem volna.Először még (egyeseknél) az is kiverte a biztosítékot hogy rózsaszín tincs a hajába meg a fiús stílusból már nőies kezd lenni de az még valahogy elment mert nem olyan tragikus sőt néhol még jó is :)De ezt az új stílust inkább hagyjuk..Néztem Youtube-on és csak viszonyításképpen a három "korszakot"legrégibb számait(Let Go és Under My Skin lemez) kb 200 és 700 között dislike-olták utána tehát szerintem elenyésző.Aztán a The Best Damn Thing-et olyan 800-1000 tehát ez is elég jó viszont a legújabbak a (Goodbye Lullaby)...pff 16-17 ezer szóval elég nagy a különbség.(Jó azért kicsit többen látták de azért nem semmi)Én sajnálom speciel de mindegy a régi számait meg imádom!Most a legkedvesebb a Nobody's home :)


Avril Lavigne - Vélemények

2011-08-04 20:21.24
Egyetértek.Én nagyon szeretem Avril számait de ezek az legújabbak valami rémesek...Meg a Smile pff.. a klip egyik fele jó lenne hogy szedegeti össze a piros vackokat és ezzel mosolyra fakasztja az embereket az ötlet jó csak azt nem értem hogy mire jó hogy ott fetreng a földön és össze graffitizik mindent..De van akinek ez jön be..Régi Avril <3


A mentalista (sorozat) - Kérdések

2011-07-12 23:06.24
Elsőre a válasz:
Tigris! Tigris! éjszakánk
erdejében sárga láng,
mely örök kéz szabta rád
rettentő szimmetriád?
(ez lenne a feliratos fordítás) de szinkronosan így van valamiért
Tigris, tigris, csóvafény
éjszakáknak erdején,
mily kéz adta teneked
szörnyű és szép termeted?

Ezek a verssorok William Blake költőtől származnak de igazán nem derül ki (talán a harmadik évadból ha akarod tudni még egyszer megnézem hogy mit elemezgettek rajta) hogy miért ezt mondta Red John Jane-nek
Ja utána csak azt mondta hogy:Kristina szívélyes üdvözletét küldi és hogy annak ellenére hogy mennyire különböztök igen mélyen érez irántad.

A másodikra:
Hát azért mentette meg szerintem mert ha azok a srácok megölték volna Jane-t akkor Red John-nak elveszett volna a "szórakozása" mert ugye Patrickben méltó ellenfélre talált.Ha pedig jól tudom a harmadik évadban kiderül hogy nem ilyen körülmények között akart vele találkozni és talán sietett is azért hagyta ott és ment el.
(azért ha más értelmes véleményen van írjon)
Remélem segítettem :)


A mentalista (sorozat) - Vélemények

2011-07-03 17:03.43
Pontosan ezt éreztem én is hogy:Na akkor most tényleg ennyi lett volna a nagy Red John?Tényleg ő volt az?Csak ennyit beszéltek volna?Csak valamennyire ugye ellentmond az hogy amit utoljára mondott neki.Ugyebár azt nem sokan tudhatják rajta kívül..Szóval nagyon kíváncsi leszek a folytatásra...


Avatar - Vélemények

2011-06-13 16:05.17
Nagyon tetszett :)


Elijah Wood - Vélemények

2011-06-04 19:50.46
kissé megkésve de nembaj xD


2011-06-04 19:50.10
Frodónak nagyon boldog szülinapot! :)


A mentalista (sorozat) - Vélemények

2011-05-22 17:02.59
Nah gyerekek megcsinálták végig...vége a harmadik évadnak!Én mindenkinek csak ajánlani tudom szerintem nagyon jól sikerült, csak nem akarom elmondani hogy mi lett a vége mert nem mindenki nézte végig...De amúgy ebből az utolsó részből (amiből tulajdonképpen kettőt csináltak) úgy tűnik(NEM BIZTOS mert az írókról bármit el tudok képzelni de nagyon valószínű) nincs sok köze Janehez Red Johnnak.Szóval semmi különös ismeretség.De azért kíváncsi leszek mások véleményére is.Megnézem még egyszer azért...Hajrá!


2011-04-17 20:48.27
Dede írunk...Eddig nagyon jó főleg mikor elrabolják csak nem mindig van időm nézni de majd pótlok :P


Varázslók a Waverly helyből - A film - Vélemények

2011-01-15 15:27.46
Nekem a sorozat az nem tetszik de a film határozottan tetszett :)Még a végén kicsit meg is könnyeztem :P


Rudolf Péter - Vélemények

2010-09-18 21:48.56
A fényképmagyarázós az még jó szokott lenni de a lakás az annyira nem.


A mentalista (sorozat) - Vélemények

2010-09-05 16:16.23
Legalábbis sokan írták


2010-09-04 15:19.42
Nem csak mindenki írta hogy sohase mosolyog csak ezt cáfoltam meg :D


2010-09-03 20:15.41
Igen az ilyeneknek nem kell bedőlni...De azé hogy skizofrén pff..Ezt eddig én se hallottam.Mindenesetre most nézem az előzö részeket az 1. 2. évadból amiket nem láttam és én is agyalok hogy ki lehet Red John :D


2010-09-03 20:11.33
Amúgy a Tim Kangos véleményekhez az első évad 4. részében egy halvány mosolyt megereszt :) 5:23-nál kb. :D


Rudolf Péter - Vélemények

2010-08-29 20:00.03
Igen!Én is nagyon szeretem :)És ahogy szívatja a többieket az olyan vicces :D Improvizálás is 5-ös valóban én meg azt szeretem amikor van a Per című szituációs játék.Abban nagyon jó :)


A mentalista (sorozat) - Vélemények

2010-08-29 19:40.28
Retek klub xDxD...Igen néha én is nagyon utálom az ilyenek miatt...:(Alig várom a folytatást kissé érdekes lesz bekapcsolódni de majd valahogy megnézem a másik két évadot xD


2010-08-29 19:38.30
:)Jaja


Cariba Heine - Vélemények

2010-08-29 19:24.46
A H2O-ban jól játszik.. :)Kedvenc szereplőm ott :D


Simon Baker - Vélemények

2010-08-29 14:31.39
Néztem a gyermekkorát hát szegény..nem irigylem..meg amilyen munkákat vállalt egy csomót szóval elég szomorú.Attól függetlenül a mentalistában nagyon bírom és én sem tudtam hogy ennyi filmje van...Meg fogok nézni párat :D Amúgy színészként szerintem 5-ös :)És nagyon szeretem :)


Joe Jonas - Joe Jonas Az Új Jackson

2010-08-24 15:55.17
Köszönöm legalább van értelmes fan is aki szerint azért kicsi túlzás :)


Szerelmes hangjegyek - Vélemények

2010-08-24 15:53.48
Köszönöm hogy kimondtad helyettem is :)


Barátok közt (sorozat) - Vélemények

2010-08-23 20:28.40
xD Hát nem is izgulsz?Meghal Géza egy golyó által vagy pedig Kinga és Zsolti bácsi is lelövik!xD xD


1 2 3 4 5 6
parfumeshop 160x600

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk