Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-09
A halálkártya
A majmok bolygója - A birodalom
Macskák a múzeumban
Mind idegenek vagyunk
Vincentnek meg kell halnia

2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Ürömapám *Robert De Niro új filmje* (DVD)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Nem kellesz eléggé
- Film Café, 14:15
A nagy nap
- RTL Három, 14:30
Tűz a víz alá!
- Moziverzum, 15:00
Válság
- HBO3, 15:10
A csaló
- Filmbox, 15:25

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Brian Tyler (52)
David Keith (70)
David Attenborough (98)
Melissa Gilbert (60)
Janet McTeer (63)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
A majmok bolygója - A birodalom - Vélemények
Hachiko története - Vélemények
2022-es választás
Mai menü avagy ma milyen filmet néztél meg
Jellemző mondat, esetleg rövid párbeszéd - melyik filmben hangzott el?

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Fekete dicsőség aaaaa
Tim Kang aaaaa

 

Matthew11 hozzászólásai

Ugrás Matthew11 adatlapjára

1 2

Közellenségek - Vélemények

2009-10-13 22:01.50
Eszméletlen volt amikor megnéztem. Minden kornak megvoltak a maga "gonosztevői" és "védelmezői". De egyszerűen hihetetlen azt látni, hogy Depp mindennel azonosulni tud. Mellette meg ottvan Bale, akinek az arca annyira feküdt az eljátszandó szerephez, hogy én a helyében abban a szmokingban feszülnék életem végéig... nagyon elkapták a kort a sztájlerek, a ballonkabát effekt, meg a fegyók, amik a kor jellemzői voltak olyan fílinget adtak, amivel egyszerűen nem lehet nem azonosulni. Ezzel azt akartam mondani, hogy bár Depp nagy színész, nem hiszem, hogy kihívás lett volna neki bedobni egy ilyen figurát. Úgyértem nincs benne annyi melója,mint Ledger-nek Jokerben. Hózentróger és full bajusz mellé már könnyebb komoly arcot vágni. (Megjegyzem Deppnek a maffiában is feküdt a cucc, Donni Brasco-ként) és minden elismerésem. Tökéletes.


Becstelen brigantyk - Mi lett a töbi briganty-val?

2009-10-02 20:51.21
Utivichet az autónál kapják el, ugyanis Ő volt a sofőr, aki vitte Aldot, Donniet és Hierschberget.
Hans Landa Wilhelmtől (Max apjától) értesül a Kino hadművelet részleteiről.


Alkonyat - Újhold - Vélemények

2009-08-21 00:12.11
-szerintem az
-szerintem az
-nem jön be a Rambo
-van szívem
-mégsem érintett meg
-örülök, hogy neked tetszik
-azt, írtam nézhető, nem azt, hogy szar. Már azt is betámadják a fanok, aki független? nem fogom elolvasni, annak ellenére, hogy tudom, hogy könyvben biztos százszor jobb a sztori.
-ja, azthiszem ennyi


2009-08-20 12:34.16
Elolvastátok amit írtam...mit nem lehet érteni...?csak a filmipart fikáztam, hogy nem tett ki magáért elég rendesen. Ettől talán jobb lett a film és nem lett nyálas. Hanem csak félnyálas, de legalább nézhető.


2009-08-19 19:00.14
Nemtudom...biztos lett volna mód még vonzóbbá tenni a dolgot. No, nem olyan elfajzottan, hogy például a férfi vámpírok nem húzhatnak fel semmit a felsőtestükre, mert az elporladna... :D De a hátteret nyálcsorgatóbbá már inkább. Nem rózsaszín fénnyel és nem is úgy hogy a háttérben -miközben Edward és Bella smárolnak- Zac Efron épp kosarat dob...hanem úgy egyébként a környezetet...bár egyszer láttam a filmet, nekem ezek nem hiányoztak, sőt-de a tiniket meglehetett volna ragadni egy RP sztiptízzel is. Ha már átnyomták a vámpírlegendát, akkor már legalább használták volna ki rendesen. Ez így csak félnyálas és nem vall Mr Hollywoodra.


2009-08-18 21:04.29
emberke, mindkettőt láttam és tudom, hogy Meyer elfogadhatóbbá akarta tenni a vámpírkákat. Én cak azt mondom, hogy nem biztos, hogy feltétlenül ezzel nyerhette csak el a tiniminik szenzációs rajongását. :)


2009-08-18 01:40.13
Ha még csak vámpír sztori lenne...de elhanyagol olyan dolgokat, ami a vámpír történelem, a vámpír lét alapja. Íg a napsütéses szitu és társai. Jobban adagolható lett volna, ha a vámpíroknak nem fekszik a fény. Ez a változtatás nem a változatosság kedvére megy, egyenesen arconköpi a vámpírságot. És persze ismét előkerül az ősi ellentét a vérfarkasokkal. Na ezen kellett volna változtatni. Nem pedig olyan alapdolgokon, ami köztudott és a fantáziavilágban elfogadott is. Jákob lehetett volna a legjobb pajtija is Eduárdónak, úgy talán mégjobban lehetett volna tenni a Love háromszöget. Jákobot utálhatták is volna a többiek és akkor megalapozottan lógott volna annyit Béllával. Amúgy jól eladták a sztorit a tiniknek. :D Komolyan mondom...még pár premier és a nedves butyiknak külön programot kell indítani a mosogépben. :D


Megint 17 - Vélemények

2009-07-13 06:17.31
jól játszotta el a szerepét...jah igen. Ennél a karaktermegformálás mellett egy fabábué Oscar díj...vakság forever.


Zac Efron - Zac és az elbűvölő mosolya

2009-07-13 06:14.37
enyhe célzást éreztem...fájt...nagyon...miért kell más fórumozókat bántani...? :(


Harry Potter és a Félvér herceg - Vélemények

2009-07-13 06:03.06
mivel tavaly novemberre tervezték a film kiadását, már akkor volt premier előtti vetítés...a filmet tehát már -szerintem- akárki láthatta. Egyébként én már olvastam premier előtti filmvetítésről szóló beszámolót, ahol az egész filmet részletesen leírta a néző.


Kristen Stewart - Vélemények

2009-07-09 04:41.26
az ég világért...kérlek, te nekem eddig nem voltál unszimpatikus...:) ne törekedj rá, nem szeretném:)
az az igazság világéletemben így használtam, a kutya se szólt rám...és elég kicsi a valószínűsége annak, hogy a magyartanároddal valaha is összefutok és olyan szituációba kerülök, hogy a szövegkörnyezetemben előfordul az unszimpatikus, mint szó. Ha mégis így lesz, ahogy írtam, rád fogok gondolni, és istenkáromlok egyet... :)
(jah és egyébként a legutóbbi nyelvújítás óta sokminden történt a nyelvben, lehet hogy már rég átvettük ezt a korcs szót) legközelebbi ilyen szitunál az unszimptaikus helyett: "nem szimpatizálok ezzel a dologgal" lesz, megígérem...mert az anpatikus szó...hát hogy is mondjam...nem szimpatizálok ezzel a szóval :D


2009-07-07 13:29.34
értelmes emberek, értelmes vitát zárnak, köszöntem a z érvek és ellenérvek firtatását! ennél szebb befejezést, el se tudnék képzelni! :)


2009-07-07 13:19.23
-összehasonlíthatatlanul...
-hozzászoktam. ettől még nem fogadom el.
-tiszteletben tartom
-egyetértünk
-igen tisztáztuk.
-gyerekes? hogy írjak Larah Jessica korosztályának? hisz még gyerek...
-szerintem nekem azért unszimpatikus, mert nem tetszik, ahogy alakít és ennek a tetejébe még ajnározzák is.
-semmi baj
-engem is.
világbéke. Ámen.


2009-07-07 12:53.45
gondoltam egyértelmű a célzás arra, hogy "elfelejtettem" a nevét. Ezzel csak egy kis ellenszenvet csempészek óvatosan adagolva, ezáltal kifejezve, hogy unszimpatikus.
A Pánikszoba után csak 50 ember rajongott érte...most 50 millió...érzed...
és igen, nem lennék zavarba, mert itt a gugli a barátom, meg a wiki a barátnőm és egykétszóból segíteek nekem...de ne aggódj, nem nézek utána.
Láttam a pánikszobát, jó film. Attól még Kristen (-szivesen-) nem jó színész->szerintem. Ezt leírtam. Bocs ha egy kicsit undorító stílusban, az is undorító, ahogy sztárolják (és itt most úgyértem, hogy csak az Alkonyat miatt).


Heath Ledger - Vélemények

2009-07-07 12:41.39
Jó színész volt...kárérte, ha végigcsinálja, nagyot robbant...keserű dolog, hogy ilyen nagy filmek után csak ez jutott és nem a siker


Kristen Stewart - Vélemények

2009-07-07 12:32.11
Egy vagy a sok közül, igen. Nem inged nem veszed magadra. De nehogymár aztmond, hogy akkora színész, hogy olyan helyet érdemel, ahol most van...nehogymár a nyúl vigye...hány filmben játszott eddig, ami legalább B kategóriás? háromban? nem érdekes egy kicsit, hogy egy film után ugrott meg...már megint elfelejtettem a nevét, mindegy, a csajnak a "sztárkarriere?" és nehogy félreértsdd, nem hasonlítottam össze őket, csak népimádat alapján, olvasd el, a tehetségükről nem tettem összehasonlítást...


Zac Efron - Vélemények

2009-07-06 19:06.54
neeem, lesz ennek még folytatása...xD


2009-07-06 19:00.10
hát látom. :D Lényegtelen én nem utálom foggal körömmel, de esélyt hiábavalónak tartom adni neki...


2009-07-06 18:54.13
itt már lehet tovább magyarázni, teljesen hiábavaló, persze, védd, kevesen vannak akik egyből bizonyítani tudnak? én más mércével mérek, a véleményem az enyém. Nem azt mondtam, hogy tény, hogy amit mondtam így van. De nem csak én látom így.


2009-07-06 18:44.57
Ilyen nincsen, hogy 3 valamire való film alatt nem mutatkozik meg a tehetség. (kategóriától függetlenül) Egyáltalán semmi a világon nincs abban az emberben, amit egy utcember ne tudna megcsinálni.


2009-07-06 18:35.34
igen én nem tudom felfogni, hogy szerinted lehet még jó színész...az agyamat eldobom komolyan mondom, szerintem meg te nem látod azt, hogy én mit írok.
Depp már az első filmjeiben nyújtott valamit, már az Elmben...felhívnám a figyelmet arra a köztudottra hogy ki ajánlotta be a filmiparba...Nicolas Cage dobta a filmiparba és nem a Disney kérte föl, hogy játssza azt ami. (szerinted) ne a felfogásommal legyen problémád, hidd el, nincs azzal baj...nem oltogatni kéne.
Az meg hogy ennyire kapaszkodsz bele foggal körömmel engem különösebben nem érdekel. De ha nem olvasod el azt, hogy miért oltom (azért mert történetesen tehetségtelen, ez süt)ne írd már, hogy én azt nem fogom fel, hogy szerinted akkoris van esélye. Ott lezárult, hogy erre nekem az volt a válaszom, hogy szerintem akkorsincs. Kár ragozni, egyedül te véded, a többi hívének még ott a tojáshéj...Jessicanak ugyebár...Mostmár várom, hogy megkapja azt a filmet, amiben Keresztapát kell játszania. És igen, előre tudom, hogy milesz.
És nem azért mert nem adom meg neki az esélyt! Hanem mert nem az a kaliberű ember, akinek más szerep juthat. Erre a fejre meg nőhet még 80 évet is...ezt a fejet másra akkor sem lehet eladni.


2009-07-06 10:18.38
azért szerintem kár lenne Deppet akármilyen szintesn is bájgúnárnak titulálni. Johnny Depp horrorfilmmel kezdte a maga idejében, ami egyébként is kedvelt témaköröm...de hogy jobban kiálljak mellette, Deppnek olyan feje van, amilyet akar, ezt már bizonyította. vegyünk kettőt. Donnie Brasco..bájgúnárfej? a legkevésbé sem, pedig ott aztán minden van rajta, csak smink nem sok.
Viszont Zacre tehecc két kiló púdert meg négy kiló rúzst, belőle akkoris ficsúrfej marad...max a kés segít meg a számítógép. Épp ezért kár Deppet lealacsonyítani a bilifejű bájgúnár szintjére.
A kosarazás pedig lassan ott tart, hogy azt kívánom bárcsak a labda lenne Mr. hangjegy feje helyén. A Harry Potteres csapat alatt a színészek külön különi teljesítményét érted? Mert akkor a megállták a helyüket egy kicsit erős kifejezés, a súlyosan B kategóriás filmek szintjén talán.


High School Musical 3. - Végzősök - Akik már látták a filmet

2009-07-06 09:59.56
úúúúristeeen, úgy bírnám ha Troy Bolton nyakonharapna és kosaras vámpír lehetnék Hanna Montana esküvőjén, ahol Vanessa Hudgens a koszorúslány...


Kristen Stewart - Vélemények

2009-07-06 09:50.11
bocsánat, de a filmről nem nyilatkoztam...és egy szóval sem írtam hogy nem tetszik. Igaz nem tartozik a kedvenceim közé, de nem ez a lényeg. Számomra egyszernézhetős kellemes film volt.
Én a lány...elfelejtettem a nevét...és miközben ezt írom sehol nem látom...szóval a lány színészi teljesítményéről írtam kritikát, véleményt. Az pedig tényleg gyenge. Még relatíve is gyenge, mert akármihez vonatkoztathatunk, nem sok mindent és mindenkit képes felülmúlni azzal, amit ebben a filmben hozott.


Zac Efron - Zac és az elbűvölő mosolya

2009-07-06 09:41.23
csak rajta múlik :D


2009-07-06 02:03.00
asszem nyitok ide egy olyat, hogy Én, és az elbűvölő mosolyom. Százszor szebb vagyok Zacnél topik se lenne rossz...de lehet egy méretre utaló is...nemistudom azthiszem az lenne a legjobb, ha nyitnék egy olyat, hogy "nyálasabb vagyok Zacnél"
akkor mindenki azt írná, hogy nem, dehogyis...és akkor mégjobban nőne az Egom...őszintén, sokkal inteligensebb lettél, hogy rászóltál a Zac-oltókra? mér nem hagyod, hogy had éljék ki magukat? ezzel azt éred el, hogy téged is el kezdenek oltani...Jessica, ezt nemakarhatod!


Zac Efron - Vélemények

2009-07-06 01:38.02
azmeg, hogy egyébként miért ne válna be a filmiparban is nagyon egyszerű: mert nincs köze a színészethez, az égvilágon semmi köze nincs. Én eddig életemben egy rohadt darabban nem szerepeltem sehol, de ha úgy néznék ki, mint Mr. Ficsúr, ezt énis eltudnám játszani...mimikátlan, semmit mondó, szürke senki. Mire adjak esélyt? Ha már hányás amit 4 filmben dobott, az 5. film miért ne lenne hányás? más műfaj kell neki? ezzel a tehetséggel én a helyében inkább a fürdőszobában színészkednék és eszem ágába nem jutna a már jól beváltról váltani. Remélem a pénzhajhász "Hollywood" kéz a kézben Disneyvel nem fogja engedni Teflont nagyobb szerepekbe, hacsak nem akarnak csalódni.


2009-07-06 01:32.19
az az igazság, hogy én eddig ritkán láttam kosárlabda nélkül és őszintén meg lennék lepve, ha a Karib 4.ben nem egy Port Royali kosárcsapat bajnokot alakítana...Őszintén szólva Zacnek ezt adta a sors, "ez áll jól neki" és az, hogy Larah Jessica korosztálya rajongjon érte, én ezért nem bírom...és hogy őszinte legyek nem a Port Royal - Tortuga döntőért akarom megnézni a Karib 4-et, ahol Zac -mint Davy Jones eddig eltitkolt fia- fogja bedbni az utolsó másodpercekben a labdát a kosárba és győz Port Royal...(azért Davy Jones, mert ő is nyálas)
Egyszerűen az a bájgúnár pofa nem illik a kalózok közé...de még a kalózokat üldözők közé sem.


Kristen Stewart - Vélemények

2009-07-06 01:19.08
na ez a lány viszont tényleg nemtudom mit keres olyan előkelő helyen...jaj ez már tényleg annyira gáz, hogy egy film alapján mindenkinek a totális kedvence lessz...denemszeretem az ilyen embereket.
Tulajdonképpen akkor most minden a Twilightról meg a sorozatról szól, igaz? szerencse hogy kituggya hány részes és még nincs vége...egy szerepet kapott eddig, amiben felis mutathatott volna valamit...számomra az a valami amit felmutatott nem igazán közelíti meg a közepes szintet...én ezt komolyan mondom nem értem. Miért ilyen, "filmnaívak", vakok és miért vesznek be mindent az emberek, amit eléjük raknak? miért nem látnak? miért csak néznek?
Komolyan mondom, ezek Robert Pattinsonnal a vámpírregények Zac Efronja és Wanessa Hudgense...
Larah Jessica meg rajtuk éli ki a vámpíros korszakát. Siralom.


Robert Pattinson - Vélemények

2009-07-06 01:10.25
Szerintem hülyén is nézne ki ha a második filmet a Warner csinálná...na mondjuk nekem mindegy is mert én az első film után már tuti nem nézem meg a másodikat. Robert biztos annak is felhúzza a jódolgát, de az már nem érdekel. Orlando sztem jó színész, bár Depphez nincs sok köze.


1 2

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk