Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

Hamarosan a TV-ben
Az útvesztő: Halálkúra
- Mozi+, 23:50
A hetek
- Filmbox Extra HD, 23:55
Tiszta ügy
- Film4, 00:00
Ötéves jegyesség
- HBO3, 00:45
Az élet dicsérete
- Epic Drama, 01:00

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Kirsten Dunst (42)
Steven Mackintosh (57)
Adrian Pasdar (59)
Johnny Galecki (49)
Willie Nelson (91)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
A kaszkadőr (2024) - Vélemények
Melyik színésznővel/színésszel feküdnél le legszívesebben?
Mit láttál utoljára a moziban és hogy tetszett?
Kaja-pia topik, avagy: ki mit szeret enni-inni?
2022-es választás

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Egy maréknyi dollárért aaaaa
Sandra Hüller aaaaa

 

Ronin87 hozzászólásai

Ugrás Ronin87 adatlapjára


Filmkeresés rövid tartalom alapján

2018-05-22 21:39.54
Sziasztok! Nagyon keresek egy filmet: amerikai romantikus film, 80-as vagy 90-es évek. Történet: egy üzletember a feleségével nyaralni megy repülővel egy egzotikus helyre. Egyik nap elmennek csónakázni, szeretkeznek, majd elalszanak benne, elsodródnak valami elhagyatott szigetre. Itt megismerkednek egy férfival, aki ott él egy faházban mint valami bennszülött, de hamar kiderül, hogy ő is valami menő üzletember volt, csak úgy döntött kiszáll ebből az egészből. Aztán feltűnik a gyönyörű barátnője is, aki jár hozzá néha. Egyik este négyesben betűtornyoznak (scrabble), ami közben a két férfi úgy rivalizál, hogy majd egymásnak esnek... aztán a film végén gyakorlatilag a két férfi párt cserél, az eredeti férfi szeretkezik a gyönyörű lánnyal a tengerben, a másik férfi meg talán a feleséggel jön össze, sőt, a végén visszatér a nagy városba, és azzal is van vége, hogy aktatáskával, rendbe szedve sétál talán New Yorkban... valaki tudna segíteni ez alapján?:) Köszönöm szépen előre is!


Filmet keresek, de se a címét, se a szereplők nevét nem tudom

2018-05-13 23:12.17
Az lesz az, nagyon szépen köszönöm!


2018-05-13 22:51.59
Illetve még egy filmet keresek, ez egy romantikus film, 80-as vagy 90-es évek. Történet: egy üzletember a feleségével nyaralni megy repülővel egy egzotikus helyre. Egyik nap elmennek csónakázni, szeretkeznek, majd elalszanak benne, elsodródnak valami elhagyatott szigetre. Itt megismerkednek egy férfival, aki ott él mint valami bennszülött, de hamar kiderül, hogy ő is valami menő üzletember volt, csak úgy döntött kiszáll ebből az egészből. Az is kiderül, hogy van valami gyönyörű nője, aki jár hozzá néha. Egyik este négyesben betűtornyoznak (scrabble), ami közben a a két férfi úgy rivalizál, hogy majd egymásnak esnek... aztán a végén gyakorlatilag a két férfi párt cserél, az eredeti férfi szeretkezik a gyönyörű lánnyal a tengerben, a másik férfi meg a feleséggel, sőt, a végén visszatér a nagy városba, és azzal is van vége, hogy aktatáskával, rendbe szedve sétál talán New Yorkban... valaki tudna segíteni ez alapján?:) Köszönöm szépen előre is!


2018-05-13 22:46.37
Sziasztok! Én is kérném a segítségeteket! A filmről: akciófilm, szinte biztos, hogy 90-es évek. Egyetlen jelenetre emlékszem: egy terrorista (?) vezért akarnak megölni/kicserélni benne, ehhez pedig segít egy nő, valami elhagyatott/sivatagos helyen, aki régen a szeretője volt, ő mondja el, hogy milyen ember a főgonosz... ehhez azt kéri a főhőstől, hogy csókolja meg, de az nem elég agresszívan teszi, amire valami olyat mond, hogy "ő teljesen másmilyen"... és a szinkronja valami érces női hang volt... amúgy a Sakál című filmről jutott eszembe, hasonló sztori a kettő... Valakinek beugrik valami?:) Köszönöm előre is!


Filmkereső

2009-06-02 18:50.54
Szabadnapos baba: három gengszter elrabol egy kisbabát, aki egyből megszökik tőlük. Az egész filmben üldözik, de mindig megmenekül a gyerek, miközben a 3 rabló mindig pórul jár. Egész vicces film.

Ui.: Ha nem a Pelenkás bajkeverő lenne az, amit keresel.


Ismeretlen filmcím

2009-05-22 03:40.04
Sziasztok! A segítségetekre van szükségem!

A film, amit keresek 80-as évek vagy 90-es évek elején készült, valószínűleg mezei amerikai tv-film. A sztori: egy fiatal üzletember és a felesége nyaralni mennek vmi szigetre, aztán csónakázni mennek, szeretkeznek egyet, és elalszanak, mikor magukhoz térnek, már elsodrottak, és vmi lakatlannak tűnő szigeten kötnek ki. Azonban kiderül, h él ott egy férfi, akit még néha a gyönyörű szeretője is meglátogat. Aztán szép lassan összeismerkednek, és kiderül, hogy az az ember is üzletember volt, de inkább ott hagyta az a világot, meg ilyenek. Aztán a sztori vége, hogy az üzletember ott marad azzal a szépséggel, a szigeten élő pali meg visszatér a civilizációba a feleséggel (rem érthető :)). Van még egy kulcsejelenet, amire emlékszem: vmi betűtoronyszerűséggel játszanak, amin jól összeveszik a két pali, ugye a két nő jelenlétében, talán még egymásnak is mennek akkor...:-)

Ha valaki tudja a címét, azt nagyon megköszönném!

Ui.: a filmben van egy nagy szeretkezős jelenet, ami a tengerben történik...


Filmkereső

2009-05-22 03:35.06
Sziasztok! A segítségetekre van szükségem!

A film, amit keresek 80-as évek vagy 90-es évek elején készült, valószínűleg mezei amerikai tv-film. A sztori: egy fiatal üzletember és a felesége nyaralni mennek vmi szigetre, aztán csónakázni mennek, szeretkeznek egyet, és elalszanak, mikor magukhoz térnek, már elsodrottak, és vmi lakatlannak tűnő szigeten kötnek ki. Azonban kiderül, h él ott egy férfi, akit még néha a gyönyörű szeretője is meglátogat. Aztán szép lassan összeismerkednek, és kiderül, hogy az az ember is üzletember volt, de inkább ott hagyta az a világot, meg ilyenek. Aztán a sztori vége, hogy az üzletember ott marad azzal a szépséggel, az élő pali meg visszatér a civilizációba a feleséggel (rem érthető :)). Van még egy kulcsejelenet, amire emlékszem: vmi betűtoronyszerűséggel játszanak, amin jól összeveszik a két pali, ugye a két nő jelenlétében, talán még egymásnak is mennek akkor...:-)

Ha valaki tudja a címét, azt nagyon megköszönném!



 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk