Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

Hamarosan a TV-ben
Lány a tenger fenekén
- Film4, 04:45
A háború virágai
- Filmbox Plus, 05:15
A bérlő
- Filmbox Extra HD, 05:25
Brazilok
- Film+, 05:30
Vejedre ütök
- Mozi+, 05:45

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Kirsten Dunst (42)
Steven Mackintosh (57)
Adrian Pasdar (59)
Johnny Galecki (49)
Willie Nelson (91)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
A Tinder-csaló - Vélemények
2022-es választás
Rock zene
Jellemző mondat, esetleg rövid párbeszéd - melyik filmben hangzott el?
Gérard Depardieu - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Egyre távolabb aaaaa
Samuel L. Jackson aaaaa

 

Adam1224 hozzászólásai

Ugrás Adam1224 adatlapjára


Farkasok szövetsége - Vélemények

2010-11-17 00:43.23
Zseniális ez a film :)
Remek hangulata van, szépek a kameraállások, úgy az egész hibátlan. A korrajz is nagyon jó - A nemesség dekadenciáját hangsúlyozza, amikor valaki ezért lett parancsnok mert nemes volt - viszont semmit sem ért a feladatához. 5*/5


Üvöltés 5. - A legenda újjászületik - Vélemények

2010-07-22 09:19.50
Én még régebben, ~2 éve láttam ezt a filmet, és nagyon tetszett. Kicsit régi, ezért más stílúsú film, ezért furcsa a mai rohanó világunkban. Állandó feszültség van a filmben, tulajdonképpen a Tíz kicsi négerre emlékeztet: Sok bezárt ember együtt, és valaki gyilkolja őket. Viszont itt a "gyilkos" sem tudja hogy ő gyilkol :)


Sárkánygyík - Vélemények

2010-07-13 13:10.24
Én csak a végét láttam, de nagy gáz, hozza a film+színvonalát.
Amúgy magán a leíráson már kiakadtam.
BIOLÓGIAI fegyverrel akar ÁP-APÁLYT megfordítani a tudós, ezért óriási dögökből SEREGET csinál. Ez úgy 2-3 film egyben. Nálam már itt bukott a film, ráadásul ez a klasszikus jönaszörny-pasilövi-nagymellűcsajvisít-golyóelfogy-pasitmegeszik szituációkból áll.


Halálosztó - Vélemények

2010-07-12 09:42.58
Úristen...
Robbantáskor kiáltják: Fire in the hole!
szép magyarul: Lőjj bele a lyukba! :(


H. P. Lovecraft - Vélemények

2010-06-21 16:43.54
A colour from the Dark jónak tűnik. Ezt a novellát már feldolgozták egyszer, The Curse címmel. Nem régen láttam, bár a sztorit kicsit lazábban kezeli (kútnak pl nincs szerepe) azonkívül nagyon jó volt.
Ugyancsak ajánlani tudom a Dagon című filmet, ahol igaz, hogy a film eleje picit gyenge, de nagyon jó a közepétől. (csakhááát kellett bele szerelmi szál -.-)


Tágra nyílt elme - Vélemények

2010-06-21 16:39.38
Szerintem borzasztó rossz volt :S Lovecraftot imádom, de valahogy a stílusából egy kicsit se éreztem a filmen.
A film eleje jó kezdés,egész érdekes, a korral sincs baj, de a hangulati elemek szerintem gyengék voltak. Amikor a fiatal dokit vizsgálja az orvos, és előbújik valami a fejéből, a doki egy Ah! felkiáltással nyugtázta. Hol a lovecrafti rettegés, a megütközés, az ismeretlentől való félelem?
Szóval nekem a hangulati rész volt közel 0, a grafikai megoldások egyáltalán nem rosszak, bár jópárszor nekem túl undorítóak (lehet hogy ez hat ki az értékelésemre, 5 perce fejeztem be a filmet)


Hatodik érzék - Bakik, hibák a filmben

2010-06-14 00:00.17
A felsorolt bakik egyike sem baki.
A magyar szinkronban is a második mondatnál átjött, hogy egy "érkezési-szertartás" zajlik anya és fia közt.
Bruce a gyerek ügyére koncentrált még halála előtt, azt folytatja. Csak a gyerek fontos neki pszichológusi szempontból. Egy senkinek meg nem nyíló gyerek anyjától úgyse tudna meg semmi hasznosat, azért nem tűnik fel neki hogy nem beszélt vele.
Ti hányszor jártatok úgy, hogy ha valamire hosszabb ideig koncentráltok, más dolgok elúsznak az időben? Egy jó könyvben tartott szünet álomnak tűnik, ha az ember igazán beleéli magát: Bruce számára a lényeg a fiúval eltöltött idő, minden más csak holtidő.
A film zseniális :)


Hatodik érzék - Vélemények

2010-06-13 23:53.05
Nagyszerű ez a film. A film végi csavarról sajnos tudtam már, de így teljesen máshogy néztem a filmet, és valami zseniális. Nem hiába jelölték annyi Oscarra.


Nyolc préda - Vélemények

2010-06-07 16:34.02
Amúgy csak szerintem nem ehhez a filmhez készült az eredeti "ajánló" szöveg? Ebben a filmben se tudós, se erős medve, hanem szemétszedő fiatalok meg pár jó csaj, akik csúnya véget érnek.


Herkules (1997) - Vélemények

2010-05-22 23:55.41
Mitológiailag pontatlan. És ez zavar(t). Amíg meg nem néztem. És még egyszer. És még egyszer. Az elmúlt 2 hónapban ha nem láttam 10-15x a Herkulest, egyszer sem :D nagyszerűek benne a poénok, a rajzok, a karakterek, a dalok, minden :D 5*


Kincses bolygó - Vélemények

2010-05-22 23:51.42
Nagyon régen olvastam a Kincses szigetet, és be kell hogy valljam nem tetszett. (nyáron újraolvasom) Fenntartásokkal kezdtem nézni a filmet, de annyira magával ragadott a hangulat, mint kevés filmben ezelőtt: A steampunk világot egyébként is imádom: lézerek+űrhajók a jó öreg gőzgép, illetve azelőtti középkorral ötvözve :) rettenetesen jó volt látni ahogy a hajók röpködtek az űrben. Már vagy egy hónap is elmúlt mióta láttam, sok konkrétumot nem tudok mondani de nagyon tetszett :) 5/5


Atlantisz - Az elveszett birodalom - Vélemények

2010-05-22 23:47.23
Aranyos kis mese volt, nagyon tetszett :) A vicces mondatok témában is nagyon jókat olvastam, sajna 1-2ről lemaradtam, mert csak eredeti angolban tudtam megnézni, de sok poén ott is nagyon jó :) nagyon régen, 5-7 éve olvastam Disney-könyvben, azóta is vártam hogy megnézhessem de csak valahogy most jutott eszembe, de nagyon jó ötlet volt ;) Még így, vizsgaidőszakban is :D


Atlantisz 2. - Milo visszatér - Vélemények

2010-05-22 23:41.50
Gyenge. Az egyetlen jópont benne ugyanazoknak a szereplőknek a jelenléte, pár jó viccel megspékelve. De még grafikailag is sokkal gyengébb a nagyszerű első résznél, történetileg meg inkább nem is mondok semmit...
Nézzétek meg az első részt. 2x. Higyjétek el, jobban jártok.


Dagon - Az elveszett sziget - Vélemények

2010-05-14 00:07.09
Szerintem 5/5 a film. Olvastam a novellát (Shadow over Inssmouth - Árnyék Innsmouth felett) és meglepően jól visszaadja a novella hangulatát ahhoz képest, hogy Lovecraft ihlette filről van szó, és muszáj volt szerelmi szál(ak?)at keverni bele.
A főszereplő elsőre idegesítő, pipogya alak, a végére viszont meglepően határozott lesz, előnyére változik ;)
A film sok nem feltűnő helyen tartja magát a novellához: a mélységiek (helyi lakosok) nyelve pontosan úgy szól, "mintha víz lenne a szájukban". Ahogy azt a Mester megírta.
A részeg öreg szerintem nagyon jól lett megformálva, bár a novellában inkább részeg, mint öreg :) + jó volt a maszkja. Igaz ami igaz, előttem hozzászólókhoz csatlakozva a nyúzásos jelenet elég érdekes lett.
A végén azt hittem hogy valami Hollywoodi befejezés lesz, idealizálst, szép, miegymás, de az utolsó pillanatban visszatértek a dolgok a saját medrükbe, gyakorlatilag az lett a vége, mint a novellának :)
A Lovecrafti borzongás 3/5 pontos, helyenként erős, máskor meg teljesen elenyésző az írásokhoz képest.
Összességre: gyengén indító, majd az eredeti műhöz méltó módra beerősítő filmről van szó. Akinek tetszett a novella, annak érdemes megnéznie, bár a sztori kicsit más.


Bloodrayne - Az igazság árnyékában - Vélemények

2009-07-28 09:09.50
A film egy katasztrófa volt. Uwe Boill neve megadta az alapozást, de még a sztori is szánalmas. Emlékezzünk csak: A legtöbb vámpíros sztoriban a vámpírnak van valami spec ereje : Erős,. gyors, megbabonáz a tekintetével stb. Hát itt a filmben csak hátrányaik voltak: Víz, nap, kereszt. Ha megvan a 3 ereklye, akkor már csak egy vérivásra kárhoztatott ember szintjén lesznek, ezért törik magukat? Azt se tudjuk, hogy Kagar egyáltalán mitől a legerősebb vámpír. (Mellesleg totál Bob Kelso, aki maga a sátán) Szerintem a filmet nem éri meg megnézni. Inkább olvassatok valami jót.


Gonosz falu - Vélemények

2009-07-25 11:59.18
Nekem nagyon tetszett ez a film, csak a címe hihetetlenül semmitmondó. (magyar címek rulez...)
Tény, hogy Ricci is nagy szerepet játszik a filmélményben, de az ötlet nem rossz. Ami nagyon tetszett, hogy a gyilkos fószer talán meg se szólal az egészben. Sokszor értelmetlen párbeszédekkel rontják el a hasonló helyzeteket, de egy háborodott gyilkos ne beszélgessen.
Nagyon kellemes meglepetés volt a film, aki szereti a misztikus thrillert, annak ajánlom. Nagy véres mészárlás nincs benne, de az egésznek nagyon feszült a légköre.


Két testben - elszabadulva - Vélemények

2009-06-29 10:51.56
Nekem tetszik ez is, és az első rész is jó volt. A másodikban mondjuk a főszereplő csak és a kis szöszi kislány szinkronja gáz, még fordítva is jobb lett volna.


Az elveszett barlang kalandorai - Vélemények

2009-06-15 09:08.50
Most nézem csak a filmet, de nem várok tőle sokat. A Film+ szinte legendásan minőségtelen horrorokat képes leadni, de innen már csak javulhat a műsoruk. Azért nézem az ilyen filmeket, mert szeretem látni hogy milyen hülye ötletekből mennyi pénzt csinálnak. Eddigi legrosszabb a reanimátor volt, a második rész ismertetője elég volt, hogy elkerüljem. Film+, csak így tovább :D


A bárányok hallgatnak - A legjobb jelenet

2009-04-09 11:09.57
Az egész film. Anthony Hopkins hihetetlenül jól alakítja a rendkívül eredeti hannibal Lecter alakját.
lecter szökése különlegesen tetszett.


Rajzás 2. - Az új faj - Vélemények

2009-04-09 10:59.30
Nem láttam a filmet (sajnos?), de ha belegondolsz biztosan tudsz mondani olyan filmet amit nagyszerű könyv ihletett, és az eredeti nyomába se ér.


Tökéletes teremtmény - Vélemények

2009-04-09 10:57.30
Nekem tetszett a film ! Nem is a cselekményért, hanem a szerintem fantasztikus világért. Nagyon szeretem az alternatív történelmet, illetve a 18.-19- század világát a gőzgépekkel.


Multi Kollagén tudnivalók és vásárlás

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk