Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-23
2550
A Hold Sötét oldala
Furiosa: Történet a Mad Maxből

2024-05-16
Exhibition On Screen: Az ifjú Picasso
Gyönyörű esküvő
Hívatlanok - Első fejezet
Képzeletbeli barátok
Marguerite, a számok szerelmese
Nina és a sündisznó titka

2024-05-09
A halálkártya
A majmok bolygója - A birodalom
Macskák a múzeumban
Mind idegenek vagyunk
Vincentnek meg kell halnia

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Ürömapám *Robert De Niro új filmje* (DVD)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Szellemíró
- Filmbox Premium, 06:55
Csábítunk és Védünk
- Mozi+, 07:25
Madeleine Collins
- HBO2, 07:35
Barbie - A film
- HBO3, 07:37
Randi Delaney módra
- HBO, 07:55

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Danny Trejo (80)
Pierce Brosnan (71)
Melanie Lynskey (47)
Bill Smitrovich (77)
Thomas Brodie-Sangster (34)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
2022-es választás
Filmkeresés rövid tartalom alapján
Dallas (sorozat) - Vélemények
Visszaszámlálás (2010) - Vélemények
Hóbortos hétvége - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Yellowstone aaaaa
Kelsey Asbille aaaaa

 

Vik-Tory hozzászólásai

Ugrás Vik-Tory adatlapjára

1 2 3 4 5 6 7 8

Gale Harold - Vélemények

2009-08-25 23:28.40
Jaja,nézd meg feltétlen PH! Én még sírtam is rajta:( Nagyon szép! Pedig eleinte már úgy voltam vele,h elkapcsolom,mert olyan vontatott az eleje számomra,de nagyon örülök,hogy megnéztem,nagyon szép!!!!!!!! Csak ennek se tetszik a vége:(


2009-08-25 23:25.49
Én is néztem,de sose tudtam,hogy hogy hívják:( DE most már tudom,kösssssszi:)


2009-08-25 23:20.46
Na,akkor tényleg ez az első dolog (és pasi) amiben nem értünk egyet.Nekem abszolut nem tetszett Logan!!!! Dehát,nem érthetünk egyet mindenben:) Nekem kifejezetten nem tetszett.
Szerintem se feküdt volna le vele,-ha nem nyögi be ezt a srác-akkor sem.Szerintem már csak a büszkesége sem engedte volna.Csak éreztetni karta a szőke gyerekkel,hogy ő győzött...aztán szerintem mindenképp hozzávágta volna Brian,hogy öltözzön fel.Ennél jobban nem is lehetett volna legyőzni azt a majmot.
Jaja,Lindsay jókat szokott mondani Brian-nek:) Ez is kissé elgondolkodtatta (ha jól emléxem).


2009-08-25 23:14.46
Én is utálom Cruise-t,csak azért írtam őt példának,mert én nem gondoltam volna róla.Meg én eddig (az elmúlt pár hónapig) nem is hallottam róla soha ilyen pletykát,de ezek szerint csak lemaradtam róla,és már réges-rég terjengenek róla ezek.Nekem se volt szimpi,főleg,mióta megtudtam róla én is ezt a vallás-dolgot...,hogy mennyi hülye nézet van ezen valláson belül....
Azt is olvastam róla,hogy mindig direkt ilyen feltörekvő színésznőt szemelt ki magának,és így a színésznő is jól járt vele,mert hírnévre tehetett szert Tom mellett,Tomnak pedig jó alibik voltak ezek a nők,hogy ne csámcsogjanak azon,h ő meleg lenne!
Jajjjj,tudom ki Rupert Everett,és esküszöm,hogy a multkori mondandomhoz őt is oda akartam írni,de...mégse tettem.Le akartam írni őt is,hogy elég férfias jelenség (szerintem),mégis meleg ő is.Én is csípem.Az "Álljon meg a nászmenet"-et láttátok?Abban is játszott,és nagyon bírtam.


2009-08-20 22:30.44
Visszatérve,hogy kin látszik,h meleg: egyre több helyen és egyre többbször írják,h Tom Cruise is az! Én nem szeretek pletykáknak felülni,főleg amiket az újságok írnak,de elég sok helyen utánaolvastam pár hónapja,mert elkezdett érdekelni,h mire alapozzák,meg,hogy hátha írnak valami megingathatatlan bizonyítékot,éshát eléggé elgondolkodtató dolgokat írtak (és nemcsak a pletykalapok,szennylapok).Na,például róla nem gondoltam volna,nem gondolnám,hogy meleg,de....ki tudja...


2009-08-20 22:24.51
Hol voltam? Sajna nem nyaralni vagy pihenni:( Annyi munka van mindig....meg a lakást is állandóan csinálni kell (a takarításon kívűl),megint festés (most majd a konyhát,meg majd valamikor az előszobát is kell -dehát...annyi minden más meló is van...).A szobákat is le akarom laminált padlózni,de az nem tudom mikor fog beleférni....
Nem fárasztalak,a lényeg: munkával töltöttem ezt az időt,amíg megint hanyagoltalak titeket! :( Pedig a QAF-ot is el akartam kezdeni megint :) Hiányzik már a sorozat,legfőképp Gale,na és az IGAZ SZERELEM (amit ugye Brian és Justin között láthatunk),egyszóval,nézni szeretném ismét! Meg kárpótolni akartam magam,amiért mégsem adták a VAnished-et....
De örömmel olvastam,hogy írtad,h szept.-ben leadják.De most nem élem bele magam,mert ennél a hülye csatornánál már nem lehet tudni semmit:( Inkább nem számítok rá,és akkor kellemes meglepi lesz! :)


2009-08-20 22:17.54
Jajjjj,tényleg,Logan!!!! Köszi!:)
Nekem nem tetszett.Ez az első eset,hogy pasi-témában nem értünk egyet! :) Eddig akikről beszéltél,hogy bejönnek,nekem is (meeg.ha jól emlékszem PH-nak is) mind bejöttek,ez az első ,akivel nem értek egyet veled:)
Aki előtte volt Rory fiúja (Jess),na,ő tetszik.Bár ott még igen kölyök feje volt,meg eléggé vékonyka,de olyan kifejezőek a szemei,hogy az csak na!!! Meg azóta láttam 1-2 helyen,meg képeket róla....szerintem elégggé (sőt,nagyonis) jó pasi! Olyan huncut pillantása van,amit imádok egy férfiben! :) [link]
Eleinte néztem a Hősök c. filmet is,abban is játszik.


2009-08-20 16:46.24
Én is néztem,habár mikortól belépett az a szőke srác (aki Rory pasija lettt) -hirtelen nem jut eszembe a neve- azután már annyira nem szerettem,de azért még jódarabig néztem,viszont a végéről lemaradtam,és fogalmam sincs,hogy hogy fejezték be.De ezek szerint nem lett jó vége...?
Mi lett pontosan a vége,valaki le tudná írni nekem??? Köszi!


2009-08-20 16:44.06
Sziasztok!
Szerintem se látszik mindenkinek,hogy meleg-e. Egy csomó pasiról derül ki időközben,hogy az,és az emberek el vannak hülve,hogy....nem létezik. Egy csomó leszbin azért látszik,mert nagyon fiús az öltözködésük,a gondolkodásuk...stb.Én ismerek ilyet,meg láttam is egyes műsoroknban,és sokat eléggé fel lehet ismerni szerintem,de nem mindegyiket,mert köztük is vannak nőies leszbik,akikről tuti senki nem mondaná,hogy azok.
Húúú,nekem egyáltalán nem tetszett az a szőke pasi!!!!!! Nemcsak,hogy rondának találtam,de kifejezetten ellenszenves is!!!!!! Nem szerettem!!!


2009-08-10 14:29.40
Ezek szerint a kolleganődnek is így tetszik!!!!:)Nagggggggyon helyes!!!:)
Bizony,tök mindegy mit csinál Gale,csak lényeg,hogy ő legyen!Ha a mindennapjait mutatnák egy műsorban,és csak abbból állna egy napja,hogy fekszik vagy TV-t néz (bár kétlem,h így telnének mindennapjai),akkor is vevő lennék rá!!!!A puszta látványa a lényeg!!!!!Vagy csupán a hangját is elhallgatnám hosszú-hosszú időkön át (annyira isteni a hangja is),bár,akkor a látvány elmaradna,amiért igencsak kár lenne....:) De a hangja is....elolvaszztja az embert...


2009-08-10 14:23.19
Szia PH!!!
Remélem jól telt a szabid!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:) Bár valószínűnek tartom- ha még Gale se nagyon jutott eszedbe!:)


2009-08-02 11:24.31
Jó duma,lehet igaza van:)))))) Meg tudtam volna érteni őket:))))


2009-08-02 11:15.15
Igen,Ő mindenben nagyon dögös!
Igen,engem is kissé elvakít Gale!!!!!:) Főleg,mikor néztem szinte naponta a QAF-ot,egyszerűen minden Gale-ről szól(t)!!!!!!!!!!! Meg az,hogy annyira tökéletes,egyedi,szexi,őrjítő,kívánatos,leírhatatlan,ellenáll hatatlan.....nem érhet fel vele senki!!!!!!!!!!!


2009-08-02 11:04.44
Ja,jól van,most látom (most olvastam tovább amiket multkor irogattatok),és most vettem észre,h írtad,h a HIM énekese,ugyhogy.....az előbbi fejtegetésem lényegtelen


2009-08-02 11:01.11
Én is nézegettem régen,és nekem is tetszett a pasi!!!!!!:)Mármint Ivo.
Azt is tudom,hogy Ville Vallo kicsoda.Szeretem azt a dalt (az eredetit is imádtam még régen).Ez az újabb változat azt hiszem 2-3 éves dal,és mikor megláttam benne ezt a faszit egyből arra gondoltam,hogy tök olyan,mint a HIM nevű együttes frontembere.Nem tudod,hogy ez tényleg így van-e?Mert a hangja is teljesen olyan,szinte összetéveszthetetlen.Tuti ő az!


2009-08-02 10:53.18
Hát köszi szépen.Bár nagyon rossz hír,de legaláb nem az utsó pillanatban tudtam meg...:(
Akkor marad az ábrándozás és a böngészgetés tovább (Gale-ről).Pedig már örültem,hogy végre megint filmben is láthatom (láthatjuk),dehát....:(
A csomó hülye sorozat helyett pedig adhatnák!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


2009-08-01 19:35.00
Ne idegesíts!!!!!!!!!!!!!!!!!! :((((((((((
Pedig már annyira örültem neki!!!!!!!!!!!!!Teljesen a fellegekben jártam!
És ezt hol olvastad,hogy mégsem lesz?????
Mert én előbb is megnéztem itt a filmkatalóguson,és ott még ez van kiírva,hogy lesz.De ezek szerint mégse???????? :((((((((((((((
Hogy rohadnának meg!!!!! Pedig legalább nőne a nézettsé!Akkor meg minek ígérték be?????!!!!!
Meg most amúgyis láttam a bemutatókban,hogy átvariálják megint a műsorokat,más időpontban és napon lesz egy pár sorozat..... Most szerinted ezek épelméjűek??????


2009-07-28 15:18.01
Sziasztok!
Látom,itt zajlott az élet!:)Bár még elolvasni nem volt időm,de bepótollom,meg remélem most már megint köztetek lehetek!!!
Az utsó 2-3 hétben sajna nem tudtam géphez ülni (szinte egyáltalán),egy csomó program is volt,meg egy csomó minden összejött,beteg is volam...(pedig rám nem jellemző egyáltalán).
Remélem veletek minden oké!!!!!!!!!!!!!!!!!!


2009-07-10 12:48.19
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))
A lényeges igazság!!!:)))
És igen:Boldog születésnapot Gale!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nagyon-nagyon boldog szülinapot!!!!!!!!
És bár ökör iszik magában,de...assszem egy pici pohár bort v pezsit iszok a tiszteletére,és közben persze rátok is gondolok,és koccintok veletek!:)
Happpy Birthday Gale-nek (mindenidők legjobb pasijának)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


2009-07-09 20:37.33
Holnap van a drága Gale-ünk születésnapja!!!!:) (Bár tudom,hogy ezt ti is tudjátok!) :)
Nem is tudom,hogy mi lenne hozzá a legméltobb ünneplés. :( Ötlet?
Amíg nem jön semmi tipp,addig is,asszem a holnapi napomon QAF minden mennyiségben (amennyi időm és lehetőségem lesz rá)!!!:)


2009-07-09 20:35.03
Hát,igen....:) Hányszor képzeltem már én is Justin helyébe magam!!!!! :) Sajna ez mind csak álom marad,de legalább ezt nem veheti el tőlem (tőlünk) senki!


2009-07-09 20:33.38
Úgy bizony!!!!! :))))


2009-07-01 14:53.24
Iiiiiigen,az is nagyon jó jelenet!!!!!!!!!!!!!! Húúú,még most is kiráz a hideg! :)


2009-07-01 14:50.07
Szívesen vállalom a küldetést!!!!!!!!!!!!!!!:)))
Így is mindig Gale a program! :) Mindig rákeresek a neten infókra meg újdonságokra vele kapcs-ban.Úgyhogy,ha látok vmi érdekeset,egyértelmű,hogy megírom!!!! :)


2009-07-01 14:46.48
Én ezt nem akarom elhinni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!
És addig nem is akarom előre "temetni" Jackson-t,míg nem 100%. :(((((( De köszi PH,hogy szoltál!!!Legalább vlamennyire számít a rosszra az ember,és nem várratlan lesz (ha tényleg így lesz).
Fenébe! :((((((


2009-07-01 14:43.16
Sajna nem láttam,de még úgy 3 éve hallottam az egész zenei anyagát CD-n.Az tetszett!!!


2009-07-01 14:41.26
Hát,igen,ez eléggé ...(nem találom a megfelelő szót,hogy milyen kijelentés).... Mondjuk nem tudhatjuk,hogy hogy gondolta vagy hogy hogyan akarta érteni,dehát akkor is!!!! Valószínű,hogy úgy értette,hogy az sokaknak (többek között nekünk ) sem tetszik.
Én is olvastam már valahol,hogy kicsit nagyképű...


2009-06-30 15:16.57
Még erősen gondolkodom.Mert tudom,hogy van 1-2 rész,amit kifejezetten imádok!!!!!!!! DE...az agyam meg....lemerült:(


2009-06-30 15:13.12
Azért nem akarok nagyon kivenni 1-1 kedvenc részt,mert tuti,hogy kihagyok vlamit (valószínű nem is egyet).:)Kedvenc részletem nekem is nagyon sok van (amiket PH leírt,azok nekem is ott vannak a TOP-ban).Kedvenc rész,ami most hirtelen beugrik az például a bombás.És nem csak azért,mert Brian végre KIMONDJA Justin-nak,hogy szereti,hanem az egész részben annyi érzelem,feszültség van.Tényleg az ember ilyenkor gondol bele leginkább,hogy milyen elveszíteni vagy majdnem elveszíteni vlakit.Meg,hogy apró dolgokon mennyi minden múlik (például,ha Mel nem felejti a mobilt az autóban,meg,ha Lindsey nem várja meg...stb).
Azt a részt is szeretm,mikor megveszi Brian a házat.Az is,mikor a kerékpártúra van....


2009-06-29 00:31.51
Lassan húzok,mert reggel koránkelés:(
Jó éjt neked!
Neked melyik a kedvenc részed?


1 2 3 4 5 6 7 8

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk