Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Szerelem kiadó
- Izaura TV, 07:05
Nem beszélek zöldségeket
- Moziverzum, 07:10
A szív hídjai
- Viasat Film, 07:25
A cég
- Mozi+, 07:30
Z, a hangya
- HBO2, 07:40

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Máté Gábor (69)
Michelle Pfeiffer (66)
Uma Thurman (54)
Nora Dunn (72)
Jürgen Vogel (56)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
2022-es választás
Emily és a bűn világa - Vélemények
A hülye - Vélemények
Egyedülálló nő megosztaná - Vélemények
Mai menü avagy ma milyen filmet néztél meg

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Made in Italy aaaaa
Aubrey Plaza aaaaa

 

Revika hozzászólásai

Ugrás Revika adatlapjára


Chatroom - Vélemények

2015-11-07 23:52.37
Az elgondolás nagyon tetszik, az atmoszféra magával ragad, de valami hiányzik belőle ahhoz, hogy igazán nagy film legyen. Egy 4-est azért megérdemel. :)


Álomháború - Vélemények

2014-07-20 10:28.27
Nagyjából 10 percenként kérdeztem meg magamtól, miért nézem még mindig a filmet. Noha lány vagyok, a csajokon kívül sok mindent nem tudtam értékelni. Inkább csinálnának belőle valami jó kis hack and slash játékot, arra kiváló lenne!


Az operaház fantomja (2004) - Te kit választanál Fantomot vagy Raoult?

2011-09-22 23:48.11
Azért lehet, hogy a filmben rossz a szereposztás. XD
Úgy értem, meg tudom érteni, hogy Christine a gyerekkori barátját választja, akivel annyi mindent átélt együtt és bele is szerettek egymásba. Az ő helyében bármelyik döntés logikus lett volna, sőt... talán ha a Fantommal megy, akkor az veszítene a karakteréből, a vonzerejéből, meg talán egy fokkal gonoszabbnak is tűnne.
Ha kívülről nézem a dolgot, FANTOM FOREVA!!! =D


James McAvoy - Vélemények

2011-07-10 23:58.51
Én először az X-Menben figyeltem fel rá, még aznap rákerestem és egy csomó filmjét megnéztem. Igazán tehetséges, és én ilyen ultrakék szemeket még nem láttam... *.* Meg a szeplői sem utolsók. ;)
Köszöntem! ^^


X-Men - Az elsők - Vélemények

2011-07-07 11:20.03
Egyébként nekem nagyon tetszett, el is megyek még egyszer megnézni. XD Bár sok karakter szerintem gyenge, de Michael Fassbender és James McAvoy hozzák a formájukat, és nagyon eltalálják azt a két karaktert.
[Nem véletlen, hogy sokaknak annyira a kedvence lett Erik, hogy vele is akarnak egy külön filmet, amire nem is olyan kicsi az esély... =P]
Nálam telitalálat a film. =P A(z egyik?) legjobb X-Men.


2011-07-07 11:16.12
Sajnálom, hogy a szinkronosok finomkodnak, egy jól odab*szott "Go, fuck yourself..." nekem jobban tetszik az eredeti verzióban... =P


Jake Gyllenhaal - Legjobb filmje

2011-07-01 10:42.41
Donnie Darko. A film is zseniális, az alakításától meg leesett az állam.
Szerintem a Holnaputánban gyengén játszik, meg úgy maga a film sem tetszik annyira.
A Perzsia hercege is jó! =)


Donnie Darko - Vélemények

2011-06-04 00:12.46
Nem kérdés - művészfilm. De. Az. =P
A legzseniálisabb alkotás, amit eddig láttam, egy igazi mestermű! Aki azt állítja, hogy unalmas, meg teljes mértékben érti, az rég rossz. Szerintem ezt a filmet érezni lehet inkább. Mint például a mozis jelenetnél. Alig történik valami, alig hangzik el pár mondat, mégis az egész akkorát üt, hogy azt hittem, elájulok!
Megértem azokat, akiknek nem tetszik, elvégre az ilyen kaliberű filmek nagyon megosztják a nézőket. Ami a nem túl mély lelkületűeknek unalmas, az másoknak pattanásig feszült, s csak úgy úszkálnak a "művészetben", a film keltette érzésekben.
Nálam nagy kedvenc. Csak ennyit mondhatok.
Jake Gyllenhaal előtt le a kalappal! (És nem, nem egy nyálcsorgató tinilány vagyok...) Félelmetesen jól játszik - ahogy egyébként mindenki más is, csak azért az ő szerepe a legátütőbb. El se tudom képzelni, hogy lehet így játszani...


127 óra - Vélemények

2011-03-20 19:18.17
Gyerekek, nem tudom, mi bajotok van! K**** nagy film volt! Teljesen jól ábrázolta, hogy egy ember ilyenkor mire gondolhat, mit tehet, mennyit képes megtenni azért, hogy életben maradjon. Szerintem végig nagyon élvezhető volt a film, Franco előtt pedig le a kalappal, nagyon jól játszott. A végéről meg *talán kicsit spoiler* - én imádom a véres dolgokat, de ezt még én is úgy néztem, hogy fogtam a fejem és "Úúúúúristen, ez ki******* durva!" Megjegyezném, hogy az igazi Aron felvette az egész folyamatot, amit a rendező megnézett, és azt mondta, "Na jó, ezt így nem!" Tehát még egy sokkal visszafogottabb verziót láthattunk. Lehet, hogy ez is elég durva volt - sőt biztos -, de egyáltalán nem erre volt kiélezve a film, hanem arra, hogy mit él át egy ilyen helyzetbe került ember. *lehetséges spoiler vége*
Úgy végignézni ezt a filmet, hogy az ember tudja, hogy valóban megtörtént... hát eszméletlen. De tény, ami tény - csak erős idegzetűeknek ajánlom. Vagy olyan gyenge idegzetűeknek, akik kibírják, hogy 5-10 percig egy pillanatra se nézzenek a vászonra.
(PS: lehet, hogy a durva rész(ek) csak nagy vásznon durva(/ák)...)


Mr. Nobody - Vélemények

2010-11-01 23:46.13
Huhhát elég jó film. Csak annyi szál van benne, hogy a végén azt se tudtam, hol áll a fejem, és feladtam, hogy az utolsó 30-40 percből bármit is megpróbáljak leszűrni. De még így is elég hatásos lett, egy ideig biztos gondolkodni fogok rajta... =P


A holló (1994) - Vélemények

2010-10-02 17:01.11
Hát nem tudom, nekem személy szerint a kedvenc - mondhatjuk, hogy - romantikus filmem. Mert hát romantika az is van benne bőven. Talán sokaknak éppen azért nem tetszik, mert a szerelem benne az átütő, szerintem azon van a hangsúly, és nem azon, hogy minél több vér folyjon és minél brutálisabban irtsuk ki azokat a "rosszfiúkat".
Mind a hangulat, mind a cselekmény nagyon tetszik, Brandon Lee pedig hatalmas színész.


A testvériség (2006) - Vélemények

2010-06-21 23:13.02
Nem vártam el sokat ettől a filmtől, eleve úgy ültem neki, hogy "most nekem semmi értelmeset ne mutasson senki, egy agymosott film pont megfelelő". Szóval az elvárásaimnak teljesen megfelelt. XD
Maga a történet, hát az... van történet? Hát egy kicsi az van, de nem világmegrengető. A szereplőkön meg látszik, hogy nem egészen a színészi tehetségükért válogatták be őket. Persze, lány vagyok, jó volt csini srácokat nézni, de egy fiú se nézze meg! ^^


Detroit Rock City - Melyik srác a kedvenced?

2010-04-17 09:30.29
Trip az első helyen, aztán Hawk. Utóbbi nekem is azért, mert láttam még más jó filmekben /és jól is játszik/.


Detroit Rock City - A legjobb jelenet

2010-04-17 09:29.33
Amikor anyázzák egymást, meg persze amikor felcsendül a Black Sabbath miközben verik a discosokat. ^^ Bááár igen, az a sztriptíz is ott van! XD


Eragon - A film vagy a könyv a jobb?

2010-02-05 22:27.42
A könyv. A film eleje még jó volt, de ahogy egyre haladt előre, szépen leépült. Rahedli sok jelenetet kihagytak/átvariáltak, a kedvenc karakterem (Murtagh) pedig alig tűnt fel, és az egész sztoriját belesűrítették egy 5 perces jelenetbe. A csaj meg elvileg szinte végig el van ájulva... -.-"
Ha valaki nem olvasta a könyvet, talán jó, de kb. a film 2/5-étől már minden össze van sűrítve és az egész el van ezzel rontva... most, hogy jobban meggondolom, talán 3-ast adnék - de mondom, lehet, hogy ha valaki előtte nem olvassa, annak jobb..."


Tükrök - Vélemények

2010-01-24 22:17.55
Voltak benne nagyon jó fogások, és voltak benne elég gyengék. Meg persze a szokásos. Gyerek bele-alap. Félelmetes nem volt mindig, mert mindent a csúnya arcú, vonagló tükörképekbe vetettek, amit az én higgadt fejemmel nézve inkább találtam "kicsit gyenge és túl megszokott húzás"-nak, mint sikolygyártónak. Pedig az alapötlet tetszett. Úgy értem, amikor hallottam róla, és megnéztem az előzetest, "Húha, tükrök, na tuti egy hónapig hatással lesz rám", de őszintén szólva semmi. Meg már az elején is tudni lehetett a végét szerintem. Illetve nem, a legeslegvégét nem. Az tetszett is.
Kis SPOILER: azért hogy a végén ő is belecsöppent ebbe a "tükörvilágba", az nagy volt. Az tényleg tetszett, nem várta az ember - vagy csak én. =) De amikor először megnézi a kezét, akkor ugye "nem normális", de aztán amikor mászkál és rányomja az üvegre, akkor már az. Ez baki vagy direkt?
Kis SPOILER vége. Tulajdonképpen be is fejeztem. A Körnél jobb, egyébként meg kicsit több is lehetett volna - pedig egyedül néztem. :P


Ace Ventura - Hív a természet - Kedvenc jelenet

2009-12-05 22:57.57
A vetítés nagyon ott van! "Zorró segít a bajban!" Az kész! XD


Képlet - Vélemények

2009-11-15 18:42.19
A vége baromira el lett cseszve. Tök jó filmnek indult és lett belőle egy ilyen baromság. Nem ajánlom senkinek.


Kísértetjárás Connecticutban - Vélemények

2009-09-30 20:24.55
Hááááát... "kezdőknek" jó kis alaphorror, de aki már látott egy-két jobb filmet a műfajból, annak szerintem 3-asnál nem több. Szerintem nem is valami félelmetes, akkor ugrottam, amikor hirtelen részek voltak benne, de maguk a figurák meg maga a cselekmény szerintem nem egy nagy cucc.
Nem tudom, milyen lehetett moziiban, én számítógépen néztem. Lehet, hogy a mozis hatás emelt volna rajta, de ha az ember így "nyersen" nézi meg, akkor tényleg nem nagy.
Én csak azt tudom mondani, h ha valaki nem látott még (nagyon) horrort, annak jó kezdés, szerintem mindenkinek ezt ajánlanám először. De akik már régebb óta mozognak a műfajban, azoknak nem lesz akkora élmény...


Huligánok (2005) - Vélemények

2009-09-30 20:18.21
A kedvenc filmem. Ha rajtam múlik, ötből tíz pont! Fantasztikusak benne a színészek! Csak sajna (bár lehet, hogy hála Istennek...) angolok, és nem hollywoodi "sztárok", ezért meg kevés filmben látni őket - kivéve ugye Elijah-t, de szerintem ő igazán kimaradhatott volna ebből filmből.
De mindegy, így is - úgy is a(z egyik) legjobb film a világon! =)


Harcosok klubja - kedvenc idézet

2009-04-19 08:07.28
Azaz inkább jaja. XD


2009-04-19 08:07.04
De-de, ez bizony a Huligánok!


Huligánok (2005) - Vélemények

2009-03-13 13:13.34
Egyik kedvenc filmem. Amikor először láttam, annyira elkapott, hogy én is törni-zúzni akartam, de aztán, amikor már vagy harmadszorra láttam, rájöttem, hogy inkább arról szól, miért NE legyél huligán. Minden esetre szerintem Elijah Wood nem kellett volna bele annyira. Vagy ha benne is van... ki hinné el, hogy elpáhol egy 5 éve huligánoskodó pasast? Naná, hogy senki. Bovver a kedvenc szereplőm belőle. Jó kis film. =)


Leo Gregory - Vélemények

2009-03-13 13:09.42
Nagyon jól játszik, a Huligánokban zseniálisan alakította Bovvert, abban a filmben ő a kedvenc karakterem. Kár, hogy nem játszik több filmben. Gondolom azért, mert nem egy szépfiú. Pedig a játéka... még az apám is odavolt. =)


Tom Hanks - Melyik filmjében volt a legjobb?

2009-03-13 13:04.01
A Terminálban nagyon nagyot alakít, de a kedvenc filmem tőle a Ryan közlegény megmentése.


Ryan közlegény megmentése - A legjobb jelenet

2009-03-13 13:02.05
Én azt szeretem, amikor mindenki mondja, hogy gebasz, erre jön a nem is tudom melyik, hogy "Hé, nem találom a gebaszt a szótárban!" XD


Jared Padalecki - Vélemények

2009-03-11 22:32.38
Ne már, mondd már hogy ez nem igaz. Szerintem nem kell ide 3. tesó, sőt határozottan illúzióromboló...


Odaát (sorozat) - Melyik a jobb pasi?

2009-03-11 22:24.10
Sorry, ellenállni, nem ellenűlni... XD


2009-03-11 22:23.49
Az Odaátban "Dean"ben az a jó, hogy ő a macsósabb és a bevállalósabb, de "Sam"nek egyszerűen nem lehet ellenűllni! Még az is jól áll neki, ha egy szerencsétlen, pirulós, kisfiús szerepet kap. Nekem Jared jön be - csak az a baj, hogy róla nem készülnek olyan jó képek...



 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk