Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Macskák
- HBO, 10:50
Kutyám, Jerry Lee
- Mozi+, 10:50
A másik Boleyn lány
- Film Café, 11:10
Házasságból elégséges
- Duna World, 11:25
A piszkos tizenkettő
- Film+, 12:15

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Máté Gábor (69)
Michelle Pfeiffer (66)
Uma Thurman (54)
Nora Dunn (72)
Jürgen Vogel (56)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Micimackó: Vér és méz - Vélemények
Jellemző mondat, esetleg rövid párbeszéd - melyik filmben hangzott el?
2022-es választás
A kaszkadőr (2024) - Vélemények
Egyedülálló nő megosztaná - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Enola Holmes aaaaa
Rachel Blanchard aaaaa

 

Milasnape hozzászólásai

Ugrás Milasnape adatlapjára

1 2

Robin Hood (sorozat) - 3. évad

2011-08-04 20:55.00
Nem tudja valaki, hogy ki játssza Meg karakterét? Ő az, aki mikor Gisbourne börtönben van, segít neki. :)


Robin Hood (sorozat) - ki a jobb pasi?

2011-08-04 20:48.17
A legjobb pasi egyértelműen Richard Armitage (Gisbourne). Egyszerűen nem találok hibát a megjelenesében, de az általa megformált karakterben sem. Imádom *.* <3


Ezel - Bosszú mindhalálig (sorozat) - Ki a kedvenc szereplőd?

2011-06-18 13:01.23
Team Cengiz (Y) :DDDD (L)


Alice Csodaországban (2010) - Johnny Depp hogy tetszik a filmben?

2010-04-02 18:47.16
Szerintem nagyon jól játszott, bár szinkronnal még nem láttam. Mivel mostanában folyton csalódnom kell bennük, így már meg sem kísérlem szinkronnal nézni a filmeket.
Johnny szerintem nagyon megnyerő volt, és (kövezzetek meg érte) hatalmasat alakított.


Csacska angyal (sorozat) - Keresem

2010-03-09 15:55.38
Halihó! Valaki el tudná küldeni nekem a teljes első és második évadot? Mert sajnos sehol sem lehet megtalálni... :/ Vagy csak én vagyok a béna (remélem :D)
Előre is köszönöm!
mail-em: milasnape[kukac]citromail[pont]hu


Harry Potter és a Halál Ereklyéi, 1. rész - Hogy tetszenek az új színészek?

2010-01-13 15:50.47
Istenem, mikor olvastam, hogy Billy Nighy lesz a mágiaügyi miniszter... ^^ Ha Isaacs, Fiennes és Alan nem lenne elég, hát miatta még pluszban érdemes megnézni... szerintem :)
So, örülök, hogy őt választották, kíváncsi vagyok, milyen lesz... meg Billre is :D


Alice Csodaországban (2010) - Vélemények

2009-11-26 15:18.34
[link]

Sírni fogooook :'( xD


2009-11-25 18:01.42
Én találtam képet az alanrickmanfan.hu-n, és majdnem sírva fakadtam. Egy borzasztóan rusnya hernyónak fogja a hangját kölcsönözni... Ezt a filmet sem hiszem, hogy megnézem XD


2009-11-24 14:01.45
Nézelődtem, és láttam, hogy pl. Johnny Depp ő maga lesz, de Alan Rickmanről tud valaki valamit? :D


2009-11-24 13:50.24
Hali! Nem tudja valaki, hogy ez most animációs film lesz, és csak a színészekről vannak mintázva a szereplők, vagy a színészek formálják meg a karaktereket? Hallottam már ezt is, azt is, és nem tudok kiigazodni... Előre is köszönöm a választ :)


Rémségek cirkusza - Vélemények

2009-10-25 14:36.53
Ó, elnézést, visszaolvastam mások hozzászólásait...Szóval akkor ez az első három rész volt? Akkor minden szavamat értelmezzék akként :D


2009-10-25 14:34.57
Halihó!
Én úgy néztem meg csütörtökön a filmet, hogy nem olvastam a könyveket. Vagyis... valamikor régen belekezdtem az elsőbe, de már semmire sem emlékeztem belőle.
Szóval... nekem így tetszett. Kellemesen humoros volt, és kellően izgalmas.
Elolvastam pénteken a Rémségek cirkuszát, noha ez a film az első kettő részt dolgozza fel, más könyveket olvasok, de mivel nem volt nálam, ugyanis unokaöcsémnél voltam, a péntekemet rászántam erre a könyvre.
A forgatókönyvíró rengeteg új dolgot vitt bele, olyat amiről szó sem volt a könyvben, de... szerintem annak, aki nem olvasta, jó így. Aki olvasta, annak nem hiszem. hisz tudom, mekkora csalódás, mikor olvasod a könyvet, és megfilmesítik.. az meg tök más... Engem így keserített el a HP-sorozat megfilmesítése... Az újabbak egyre-egyre kevésbé könyvhűek. Ahogy ez sem volt igazán az. De szerintem egy olyan embernek, aki nem olvasta, tetszeni fog. Egy kellemesen izgalmas történetet kap majd. Az alakítások és a szinkron is minőségi volt!
Akármennyire is tetszett a film és vagyok kíváncsi a folytatásra, nem fogom elolvasni a könyveket, csak miután megnéztem a filmeket. Tehát még a második részt most elolvasom majd, ha jut rá időm, de tovább majd csak a következő film megjelenése után. Szerintem érdemes azoknak így tenni, akik még nem olvasták és akarják, mert valóban csalódás szokott lenni a könyvadaptációs film.


Várva várt nagy kaland - Vélemények

2009-09-06 19:31.53
Lehet, mégsem kéne elárulni a végkifejletet. Mert lehet, hogy az is benne van a véleményében, mégis oda kéne írni akkor, hogy SPOILER. Az ember azért szokta megnézni a véleményeket, hogy tudja, érdemes-e megnézni, nem pedig azért, hogy megtudja, mi lesz a vége...


Ralph Fiennes - Melyik kolléganője illene hozzá a legjobban?

2009-08-13 12:31.12
Szerintem a fehér grófnőben nagyon szép párt alkotott Natasha Richardsonnal, sajnálom, hogyelhunyt :(
Meg... Helena Bonham Cartert is megnézném mellette (Bella^^)


Jessie Cave - Vélemények

2009-07-31 22:13.59
Szerintem nagyon aranyos volt Lavenderként, kíváncsi vagyok, a továbbiakban hogyan alakít majd :)


Harry Potter és a Félvér herceg - Kinek hogy tetszett a HP 6. része?

2009-07-29 18:07.40
Hát... azért azt gondolom, érdemes megnézned, hisz nem mindenkinek ugyanolyan az ízlése, és akár még tetszhet is neked :) Szóval, ha nem is moziban (mivel arra nem merlek ösztönözni, hogy pénzt dobj ki egy olyan filmre, ami szerintem nem jó), de dvd-n vagy majd tv-ben érdemes egyszer megnézni, aztán eldöntöd, hogy hogy tetszett.


2009-07-29 13:40.37
Eszméletlenül vártam a filmet, és valóban csalódtam, ahogy jó pár előttem szóló is. Olvastam a könyvet, és ez volt a legeslegkedvencebb, erre valami borzalom, amit csináltak belőle...
Lényegében alig történt valami, az emlékek kihagyása pedig borzalmas nagy hiba volt szerintem, hisz így nem tudjuk meg, miből jött rá Dumbledore, hogy ott vannak a horcruxok, ahol.
Egyébként -bár lehet, hogy csak a szinkron miatt- szerintem a színészek (gondolok itt a trióra leginkább) pocsékak! Semmi érzelem nem jött át tőlük... komolyan mondom, hogy a gyerekszínészek közül a legjobban a rajongóból lett színésznő játszott, Jessie Cave. Persze, Alan, Helena, stb. minden jelenete fantasztikus volt (ááá, és nem vagyok elfogult xD), vagy ha nem is fantasztikus, de sokkal jobb, mint a gyerekeké (felnőttek, tudom, de gyerekeket játszanak, szal... XD)
Sokszor olyanokat tettek/mondtak benne a karakterek, amiket a könyvben száz százalék, hogy nem tennének/mondanának.
Illetve, ami rossz volt, az pár szinkronhang megváltoztatása... nem vagyok benne biztos, de mintha Belláé is már lett volna, vagy csak a szinkronszínésznő vitte kicsit mélyebbre, duruzsolósabbra a hangját, de zavart...
És... Ó, igen, ami kiborított, az Helen McGory (remélem jól írom, ha nem... hát nem érdekel xD) ez a nő biztos ügyes, tehetséges, nade kérem, Narcissa Malfoy? Még akkor talán elfogadnám, ha Luciust nem egy olyan észbontóan jó pasi játszaná, mint Isaacs, de így... kegyetlenül ronda arca van ennek a nőnek (a testalkatával nincs bajom, az szép), és elképzelni sem bírom, hogy hogyan lehetett őt kiválasztani... Mindegy, még annyira nem lett volna probléma, de a különlegesen rideg kék szemek hol vannak? És a szőke haj? Igazán szörnyellás érzésem volt... XD
David Yates szerintem borzalmasan elrontotta az egészet, és iszonyúan sajnálom, hogy ő fogja rendezni a két részes 7.-et is... Mindezek ellenére valószínűleg meg fogom nézni moziban, hisz a remény hal meg utoljára :)
Tehát nagyot csalódtam, hogy egy olyan fantasztikus könyvből egy ilyen borzalmas filmet csináltak... :(


Sade márki játékai - Vélemények

2009-05-25 15:38.16
Azt hiszem, végig elég érezhetően fogalmaztam azt, hogy mind, amit írtam az én saját, és egyedi véleményem, nem pedig kőbe vésett parancsolat. És nem is a halálbüntetésről írtam azt, hogy elégtételt okoz, hanem a (lelki)fájdalom okozásáról... mert valljuk be, az emberek olyanok, akik azon az elven élnek, hogy ha már nekik rossz, legyen az másnak is. Leginkább a rossz okozójának...)


2009-05-24 17:50.31
Sziasztok!

Tegnap néztem meg a filmet, és lenyűgözött. Durva volt, és valamilyen szinten hihetetlen, hogy valaki annyira kényszeresen akarja kiírni magából az ocsmányságait, hogy képes felsérteni a saját kezét, illetve az ürülékével írni. Bár, ha úgy vesszük, őrült volt, tehát ki tudja... A színészek nagyon jól formálták meg a karaktereket, szerintem igazán bele lehetett élni magunkat a történetbe. Ám azzal is egyet értek, hogy a márkit túl szerethetőre csinálták. És -lehet betegnek gondolni-, de komolyan szurkoltam azért, hogy Madeleine belészeressen...lehet megkövezni érte, alapból gonosz párti vagyok, főleg, ha még kedvelhetőre is csinálják.

Ez persze nem jelenti azt, hogy az igazi Sade-ot kedvelném... De úgy érzem, valamilyen szinten meg "kell" védenem abból a szempontból, hogy egyesek biztosra állítják, mindent megtett, amit a könyveiben írt. Erre hol a bizonyíték? Tudom, hogy pár dologról van papír, de azok egyike sem olyannyira durva, mint a megírt dolgainak többsége. Nem kell félreérteni, azokkal sem értek egyet, és betegnek tartom, de akkor sem bizonyítható, hogy olyannyira beteg volt, hoyg a durvább dolgokat is megtette. (Mihez képest, ugye... szóval a korbácsolás, és viaszos dologhoz képest)

Egyedül a Justine, avagy az erény meghurcoltatását olvastam tőle, ami mindössze 200 valamennyi oldalas, és egyáltalán nem durva. Hogy is lehetne, ha egy túlzottan is erényes lány szemszögéből íródott? Persze ez csupán az első kiadás, és ennek a harmadik kiadása a legdurvább, legleíróbb, ami már E/3-ban íródott. Azt nem olvastam, de biztos vagyok benne, hogy nem is bírnám végigolvasni. Viszont az első kiadványút, azt szerintem érdemes elolvasni... Hihetetlen, hisz ennyi balszerencse nem érhet egy lányt, de érdekes.

A halálbüntetésről is van egy sajátos (talán beteg) véleményem. Szerintem nem kell a halálbüntetés, egyáltalán nem jó dolog, hisz azzal csak segítenénk a sötét lelkű embereken. Első lépésként szerintem egy pszichológusnak kéne megvizsgálnia minden gyilkost, pedofilt, stb., majd attól függően, hogy valami trauma okozta a betegségét (véleményem szerint ezt lehet annak nevezni), vagy pedig alapból ilyen degeneráltan született, megpróbálni meggyógyítani, illetve (betegen hangzik), de nem meggyilkolni, hogy "felszabadítsuk", hanem igenis életeben hagyni, és (szerintem leginkább lelki) fájdalmat okozni neki. Szenvedjen csak, ha már ilyen idióta. Persze, ha így született, akkor is beteg, tehát kívülállóként azt mondom, szenvedjen csak, megérdemli azért, amit tett, viszont másik szemszögből pedig erről nem tehetnek, hoyg betegek, és igenis jogos lenne a halálbüntetés, vagy pedig csak szimplán elzárni a külvilágtól.

Most szépen ellentmondtam saját magamnak. Ebből is látszik, hogy erre -véleményem szerint- nincs jó megoldás. Ha a szenvedést választjuk, mert megérdemlik azért, amit tettek, és valamilyen szinten elégtételhez juthat a sértett család (persze nem mondom, hogy ettől jobb lesz, csak azt hiszi az ember, hogy az lesz, és általában amit hisz, az olyan, mintha úgy is lenne, pedig nem...), viszont a halálbüntetés/elzárás a külvilágtól a beteg szempontjából előny, hisz nem tehet arról, hogy ilyen...


Éjféli etetés - Vélemények

2009-05-03 20:39.13
Összességében fogalmam nincs, hogy mit gondoljak a filmről.. XD Tetszett, a képi világ, az alaptörténet, néhányszor rendesen besz*ratott... viszont számomra sok elvarratlan szál maradt, és a végén csak annyi kavargott a fejemben, hogy "miért?". Miért történt ez? Mi okból tette ez ezt? stb... Szerintem mindenképpen folytatást kíván, hogy megmagyarázza a dolgokat, viszont ha nem lesz folytatás, akkor egy elég pocsék film lett... ha lesz, akkor nem, mivel (remélhetőleg) megkapjuk a válaszokat a következő részben... Kíváncsian várom, hogy lesz-e vagy sem...


Alan Rickman - Keresem

2009-04-27 16:43.21
Hupsz... bocsi, most jöttem rá, hogy az angol, nem pedig magyar... -.-


2009-04-26 15:46.14
nemigen, viszont rapidshare-s oldalt tudok, ahol van magyarul kék baba műtétek... ha érdekel, küld mailt :) (ha nem tudnád, mi az a rapidshare, ahhoz nem kell se külön program, se pénz vagy regisztráció...)


Várva várt nagy kaland - Vélemények

2009-04-11 16:13.53
Ez megérdemelt volna egy SPOILER-t... :/


Alan Rickman - Melyik szerepet vállalnád el legjobban Alan mellett?

2009-04-06 20:15.13
Hát szerintem tuti vmi fordítóval csinálta, mert azok a szavak maradtak magyarok, amiket helytelenül írt... ( eggyütt, ahoz, mintaz)

Egyébként én a Várva várt nagy kalandban a csajt szívesen eljátszanám, meg a Mesmerben... De igazából teljesen mindegy lenne, csak ott legyen a közelemben (L)


Alan Rickman - Keresem

2009-04-06 20:05.33
Sziasztok! Nem tudtok a Mesmer című filmhez angol feliratot? (magyart nem is kérdezek, mert az tuti, hogy nincs xD) Mert le szeretném fordítani, de sajnos nem olyan jó az angol tudásom, hogy hallás alapján sikerüljön... Előre is köszi :)


2009-01-26 21:14.29
Rendben, köszi, majd utánanézek, remélem megtalálom ^^, A Hósütit meg már láttam, valóban aranyos film :) Még egyszer köszi ^^ CzUpP


2009-01-25 09:27.16
Köszi, aranyos vagy de már láttam és nem tetszett.. XD Szerintem nem voltak szépen kidolgozva a kapcsolatok, azt meg nem szeretem... Mert a lányok meglátták a pasit és akkor húdenagyon beleszerettek... Még talán egyedül Alan volt valóságos... (ááá.. nem elfogult... csöppet sem.. xD) Szóval, ha valakinek valami más ötlete van, az szóljon :D


2009-01-23 21:54.42
Sziasztok! Én egy igazán romantikus, happy endes történetet keresek, Mr. Rickman főszereplésével... (már ha van egyáltalán ilyen xD) Ha van, akkor megköszönném, ha leírnátok a címét (legyen az magyar vagy angol, mindegy :) ) Mert a Mesmerről azt hallottam (lehet, hogy téves, nem tudom), hogy elég romantikus, viszont - a páros szempontjából minimum - nem happy endes... bár lehet, hogy happy endes... xD Na jó, itt zagyválok össze-vissza.. Szóval akkor filmcímet szeretnék kérni egy segítőkész Alan-fantól :) CzUpP


Várva várt nagy kaland - Vélemények

2009-01-23 21:50.52
Nekem nagyon tetszett a film. Először, mikor megnéztem, nem tetszett... Aztán aludtam rá egyet, végiggondoltam a mondanivalóját, a történetét, s úgy visszagondolva mégis ráébredtem, hogy tetszik xD Aztán pár hete megint megnéztem anyummal, és azóta még inkább tetszik :) Igaz, én is már az elején megsejtettem, mi lesz a vége (igaz, közben folyton azért izgultam, hogy ne, légyszi, ne, happy endet akarok!!, de ennek egy drámánál ugyebár nem sok az esélye...)
A mondanivalója durva, sokkoló... és, ha belegondolok, hogy ez akárkivel megtörténhetne... szörnyű...Szerintem jobban járt O'Hara, hogy az történt a kikötőben, ami... Nem akarom senkinek sem elrontani a filmnézés élményét, úgyhogy inkább nem ragozom túl xD Szóval szerintem érdemes megnézni, s végig figyelni a mondanivalóját, aztán aludni rá egyet, hogy megemészt :) CzUpP


Harry Potter és a Félvér herceg - Ki a kedvenc szereplőd a Harry Potter-ből?

2009-01-23 17:41.32
Nekem -természetesen, a nevemből ki se találnátok xD- Piton a kedvencem. Az, hogy olyan rejtélyes meg minden.. szóval imádnám, ha ilyenek járkálnának a a közelemben *olvad*. Egyébként Alan Rickman sokat hozzáad a karakterhez, én pl. olvasás közben is őt képzelem oda, nem pedig a zsíros hajú, Rowling által ábrázolt karaktert, mert számomra Alannel kerek :) Egyébként még nagyon kedvelem Luciust és Siriust, a női karakterekből pedig Narcissát. Igaz, róla nem tudunk meg sok mindent, mégis számomra nagyon szimpatikus ^^, A gyerekek közül leginkább az ikrek és Ron, Harry annyira nem (most fognak megnyuvasztani xD), hogy miért, azt én sem tudom, de valamiért nem túl szimpatikus... Luna szintén bájos, bár a valóságban elég nehéz elképzelni egy ennyire flúgos csajszit, de mint karakter szimpatikus :) Jah, és még Lilyt is szeretem, bár jobban szeretném, ha szerette volna Pitont xD Legalább egy kis ideig :D


1 2

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk