Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

Hamarosan a TV-ben
Úriemberek
- Film+, 23:30
A harag tüze
- Paramount Network, 23:30
Az útvesztő: Halálkúra
- Mozi+, 23:50
Tiszta ügy
- Film4, 00:00
Ötéves jegyesség
- HBO3, 00:45

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Kirsten Dunst (42)
Steven Mackintosh (57)
Adrian Pasdar (59)
Johnny Galecki (49)
Willie Nelson (91)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
A kaszkadőr (2024) - Vélemények
Melyik színésznővel/színésszel feküdnél le legszívesebben?
Mit láttál utoljára a moziban és hogy tetszett?
Kaja-pia topik, avagy: ki mit szeret enni-inni?
2022-es választás

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Gondolj rám aaaaa
Sandra Hüller aaaaa

 

Tulajdonkepp hozzászólásai

Ugrás Tulajdonkepp adatlapjára


Betolakodók (2011) - Vélemények

2012-05-08 15:02.33
Csatlakoznék az előttem szólóhoz "ez horrorfilmnek nagyon gyenge", és fogalmam sincs, hogy mi volt ez a cirka másfél óra, nem tudom miről szólt a film, vagy mi a történet, vagy egyáltalán mi ez, ja és nem erőltettem, de nem aludtam el miközben néztem. Ez a film szerintem semmirevaló és sajnálom az időt amit azzal töltöttem, hogy ezt a semmirevalót néztem. Természetesen nem vagyunk egyformák és az aki rettegett rajta, megfogta a film hangulata és tetszett a története, annak tisztelem a hozzászólását és véleményét.


Frankenstein játékai - Vélemények

2012-01-24 21:20.55
Szerintem is egy remek film, megfelelő lendülettel és némi humorral fűszerezve. Érdekes nem mindennapi alkotás.


Machete - Vélemények

2011-01-02 12:58.18
nem rossz, de nem is jó...


A Kaptár: Túlvilág - Vélemények

2011-01-02 12:42.13
Nos ezt elb...ták, régen szerettem a játékot, aztán megfilmesítették amit nagyon vártam, és nem kellett csalódnom mindegyik rész tetszett, de ez, nos ez, ez szar lett, és most se kedvem, se energiám kifejteni miért(mielőtt leszólnának), nézze meg mindenki, és döntse el maga. Azért nem nézhetetlen... és még mindig buék a filmkatalógusnak és minden tagjának!


Antikrisztus - Vélemények

2010-10-17 13:42.09
Igen, nos tulajdonképp lehülyéztem. Az én tájékozatlanságom, hogy nem voltam tisztában vele mekkora művész a rendező /a rendező elgondolására irányult a megjegyzésem/. Tulajdonképp nem a szakmájához való hozzáértését minősítettem, ugyanis mint írtam többek között a film hangulata /film készítésével rendezésével kapcsolatos dolgok/ tetszett. A hülyézésért sorry mindenkitől akit ez tulajdonképp érzékenyen érint, illetve megvisel. Most utánanéztem és tulajdonképp nemcsak nekem volt ez a véleményem /elmeháborodott, felháborító, visszataszító/, és itt NEM A FILM RENDEZÉSÉRŐL, hanem a történet elgondolásáról van szó, a rendezőről, arról amit a vászonra írt és vitt. Tulajdonképp másnap azért kattogtam a filmen rendesen ami jó, de több pontot így sem adnék.


2010-10-11 23:35.44
Hangulat, szinészek nem volt rossz, amúgy unalmas volt a film, azon morfondíroztam, hogy végignézzem - e. Kihagyhattam volna, ettől a rendezőtől ez az első film amit látok, és valószínűleg az utolsó is. Szerintem egy hülye, és ez a film bármi lehet, de nem elgondolkodtató. Talán túl is értékeltem...


Halálvadon - Vélemények

2010-10-05 18:31.49
Nekem nem igazán tetszett, a párbeszédek ostobák és lehangolóak, az átlagos pontozást egy két jelenet végett adtam. Egyszer nézhető...


Átok 3. - Vélemények

2010-10-03 14:02.25
Hát ez már nem kellett volna, teljesen nem ijesztő, az eredeti helyszín, és a japán film sokkal jobban megfogott anno, ez csak amerikai erőlködésnek tűnik nekem. Semmi újat nem raktak bele, emlékszem mikor félve álltam fel az első rész (eredeti japán) megnézése után, na itt ez már egyáltalán nem így volt. Valaki azt írta lehet, hogy lesz 4. rész, hát én nem várom, de ha jön megnézem.


Pontypool - A zombik városa - Vélemények

2010-09-27 23:33.32
Nos. Én b...am el, hogy végignéztem. Abba még beletörődtem volna, hogy nincsenek benne "kemény " jelenetek, dehát ...??? Á erre nincs szó, ennyire ostoba filmet talán még nem is láttam. Hangulat, sztori, "színészek" mind NULLA. Egy nagynagynagynagy nulla!


Parajelenségek - Vélemények

2010-09-26 23:20.46
Hát ez egy remek film, SZERINTEM. Vártam az éjszakai jelenetet és féltem. Egész jó volt a színészek alakítása is, nem annyira vagyok oda a az ilyen "kamerás" filmekért, dehát ad az egész történetnek egyfajta életszerűséget. Tetszett, örülök, hogy megnéztem, csak ajánlani tudom.


Engedj be! (2008) - Vélemények

2010-02-03 21:05.57
Kár, hogy anyád nem volt így összevarrva mikor születtél. Jó kritikát írtál emelte a fórum színvonalát. Gratulálok.


Hajsza a metróban - Vélemények

2009-11-15 18:32.55
Hát egy kicsit csúszásban vagyok a válasszal.
A Rettegésnek csak az adatlapját láttam, nem tűnik valami jónak, bár így véleményem sem lehet róla, nade az Alien vs. Predator - ral kapcsolatban amiért 4 CSILLAGOT kapott tőlem. 1, elfogult vagyok az Alien filmekkel kapcsolatban 2, rég láttam olyan horrorfilmet amiben nem kímélnek a "szörnyek" senkit és semmit, lehet az fiu vagy lány, felnőtt vagy gyerek, illetve bemegy a szülészetre és intézi a várandós anyukákat is. ( elnézést, ha valakit ez zavar, nekem többek között ettől lett realisztikus és felkavaró ), dehát attól jó egy horror film, ha az embert megrázza, felkavarja, undorral tölti el, stb. Kamhííí, ha ilyen filmeket ajánlsz nekem, mint a Kannibál szikla, a leírásból véleményekből kiolvasva egy sz...r, akkor Te meg nézd meg a Castle Freak című filmet, na az még kiborító ZZS kategóriás, bár néha azt gondolom egy - egy film megnézése után, hogy na ezt már nem lehet alúlmúlni aztán mégis jön még egy, de ez így van a jókkal is. Egy szónak is száz a vége, ha látsz valami jó filmet, akkor jelezd, kiváncsi leszek rá. Addig is minden jót!:) Amit tudok ajánlani, ha még nem láttad volna, "Engedj be" svéd horror film, vámpír van benne meg vér, de inkább dráma a műfaja. Ha egy mód van rá feliratosan nézd meg.


Engedj be! (2008) - Vélemények

2009-11-15 00:42.59
Ritka remek film. Aki megpróbálja összehasonlítani egy "ZS" KATEGÓRIÁS Alkonyat című filmmel azt nem értem, illetve Ő NEM ÉRTI EZT A FILMET, azt, hogy mi a mondanivalója. Az a hozzászólás meg szinte kiborított, idézem a HOZZÁÉRTŐ FILMESZTÉTÁT, hogy "a lány a fiút, hülyíti, csicskásnak, szolgának szerzi meg magának, az öregember helyett". MI VAN???!!! Nem lehet, hogy a Tisztelt hozzászóló valami más filmhez akarta a véleményét kifejteni?! Javaslom, ha ez a történet, és cselekménysorozat ennyire összetett és bonyolult neki, akkor nézzen egyszerűbb filmeket, és azt meg végképp ne feszegessük, hogy milyen nemű volt a vámpír (kislány karaktert kapott) a filmben, hiszen mikor a fiú látja Őt ruha nélkül, azt látja, hogy ahol valaminek kellene lennie, ott SEMMI SINCSEN. Javaslom a nyitott szemmel való filmnézést magyar hanggal, illetve felirattal. Ezenkívűl nagyon sok jó észrevételt olvastam, és örülök, hogy vannak még olyan "filmnézők" akik látják a film mondanivalóját, és értékelni tudják az ilyen nagyszerűen, művészien rendezett, jó szinészi alakításokkal és hangulattal készített filmet. Észrevételek más hozzászólóktól a teljesség igénye nélkül, " hétköznapi emberek panelban", "attól ember az ember, hogy mások emberként bánnak vele" stb. Igen a vámpír el tudta nyomni a vérszomját a fiúval szemben, sőt akár meg is halt volna, hogy vele lehessen (lakásba invitálás nélkül ment be). Elejétől a végéig, fontos cselekmények követik egymást sodró lendülettel, tudatos fejlődésen, szereplők érzelmi változásán kisér végig a film fő szála. Némileg depressziós, de jellemzően egyedi hangulatú és képvilágú filmalkotás. Ajánlott feliratosan nézni, a magyar szinkron tönkreteszi a filmet!


Hajsza a metróban - Vélemények

2009-06-25 23:22.48
Elpocsékoltam az életemből megint 77 percet. Rég láttam ilyen szar filmet, egy ZS kategóriás, teljesen értelmetlen, nulla sztoris, teljesen egy akkora baromság, hogy nem találok szavakat. Az az 50 kilós majom károg összevissza, mindenkit legyőz, mindenhol ott van, egy röhej ahogy kinéz, a szinészek csapnivalóak, sem hatása, sem hangulata, sem semmije nincs a filmnek, mert ez egy semmi. Ennek nem is szabadna léteznie, inkább aludtam volna, ennél egy rossz álom is jobb. Na pá, de azért akinek van 77 perce, amit semmire nem tud elhasználni(gondolok itt fekvőbetegekre) az nézze meg, és ajánlom még az ellenségeimnek is.



 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk