Kvízjáték online és ingyenes
Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Szerelem kiadó
- Izaura TV, 07:05
Nem beszélek zöldségeket
- Moziverzum, 07:10
A szív hídjai
- Viasat Film, 07:25
A cég
- Mozi+, 07:30
Z, a hangya
- HBO2, 07:40

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Máté Gábor (69)
Michelle Pfeiffer (66)
Uma Thurman (54)
Nora Dunn (72)
Jürgen Vogel (56)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
2022-es választás
Emily és a bűn világa - Vélemények
A hülye - Vélemények
Egyedülálló nő megosztaná - Vélemények
Mai menü avagy ma milyen filmet néztél meg

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Made in Italy aaaaa
Aubrey Plaza aaaaa

 

Rena-X hozzászólásai

Ugrás Rena-X adatlapjára

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... végére

Bosszúállók: Ultron kora - Vélemények

2015-05-20 12:56.03
Nincs mit. :) Nem könnyű összerakni az összképet, amikor 1-1,5 éves különbséggel jönnek ki a filmek.


2015-05-19 02:15.01
spoiler (csak a biztonság kedvéért)

"loki jogara hogy került a hidrához"

Én úgy tudom, hogy Loki jogara az első Bosszúállók film végén a Földön maradt, hogy a Shield tanulmányozhassa és a segítségével új fegyvereket építhessen a Föld védelmében, azonban az Amerika Kapitány 2.-ben kiderült, hogy a Hydra titokban átvette a Shield irányítását és ezzel együtt megszerezték a jogart is.

spoiler vége


Vámpírakadémia (2014) - Vélemények

2015-01-06 12:46.09
Nem valószínű, hogy lesz folytatása, amúgy lenne, csak csúnyán megbukott a jegypénztáraknál, nem hozta vissza a gyártási költséget sem. Az ilyen filmeknek csak nagyon ritkán adnak lehetőséget a folytatásra.


Sherlock (sorozat) - Vélemények

2014-11-01 16:14.29
Ez hatalmas! :,D


Hófehér és a vadász - Vélemények

2014-10-29 09:30.11
Épp azért, mert évekig bezárva tartották, sokkal több érzelmet kellett volna megjelenítenie, miután kijutott a kastélyból, hiszen rengeteg dolog történt vele, alig pár nap leforgása alatt. Stewart viszont képtelen 2 érzelemnél többet megjeleníteni az arcán. Vagy bambul, mint egy birka, vagy olyan képet vág, mint egy sértődött 10 éves kislány. Hófehér karakterét ennél sokkal jobban el lehetett volna játszani.


2014-10-27 23:09.36
"hogy a lány akit alakít gyerek kora óta be volt zárva egy szobába"

Ennek mi köze ahhoz, hogy maga Stewart pocsékul játszott? Egy jó színész bármit el tud játszani, az nem függ az általa alakított karakter életkörülményeitől, de, ha eleve béna a színész, akkor az egész hiteltelen lesz.


Batman - A Sötét Lovag - Vélemények

2014-09-25 12:27.51
:,D


Így neveld a sárkányodat - Vélemények

2014-08-26 03:55.28
"A fiúknak biztosan tetszeni fog! :)"

Miért, a lányoknak nem tetszhet? Mellesleg én imádtam pont azért, mert nem törekedtek arra, hogy "habos-babosabb" legyen. Ez az egyik legintelligensebb animációs film, ami valaha készült, mert nem csak arra törekszik, hogy a kicsik igényeit kielégítse, hanem az idősebb korosztálynak is próbál igazi szórakozást nyújtani.


Barátok közt (sorozat) - Mikor lesz vége?

2014-07-29 23:17.57
Nem fogok érte könnyeket hullatni, sem a többi ótvar műsorért.


A sötét lovag - Felemelkedés - Vélemények

2014-07-14 23:37.10
"hiszen ő már vagy 70 éve egy elmebeteg a komikszok között,itt pedig másodpercre kidolgozott tervei vannak"

Azt szokták mondani, hogy a zsenit csak egy hajszál választja el az őrülttől. Ledger Jokerénél ez a hajszál is hiányzott, ezért egyszerre volt őrült és zseni. Nekem tetszett, hogy bár mindenki totál zakkantnak tartotta, valójában nagyon is tudta, hogy mit csinál. A többivel pedig egyetértek. Atombomba ide, vagy oda, egy ekkora várost lehetetlenség lenne olyan szinten ellenőrzés alá vonni, mint, ahogy Bane-ék Gothammel tették.


A végzet ereklyéi: Csontváros - Vélemények

2014-07-07 20:20.14
"kisebb-nagyobb lopásokkal"

Nem véletlen. A könyv szerzője a Harry Potter regényekből "merítkezett". Konkrétan egész mondatokat és karakterleírásokat vett át, kezdve a két főszereplővel, akik Ginny-re és Draco Malfoyra hajaznak, de, ha jól tudom, más könyvekből is szedett át tartalmakat.


Harry Potter és a Félvér herceg - Vélemények

2014-07-02 10:28.59
Ő nem azt kapta ettől a résztől, amit te. Nem kell ezen fennakadni. Különben, azok után, hogy mennyi fontos dolgot kihagytak a könyvből, messze túlzás erre a részre 5 csillagot adni, de persze mindenki úgy értékel, ahogy akar.


Hannibal (sorozat) - Vélemények

2014-06-15 23:07.41
Az, hogy én mit írtam, egy dolog, az éremnek mindig két oldala van. Megtehetted volna, hogy nem reagálsz, de mégis válaszolgattál. :) Gondolom, ezután is fogsz.

"Én viszont tudtam, hogy a te bocsánatkérésed talmi"

Óóó, hát én is csak ironikus voltam, nem esett le? Tanulj meg olvasni a sorok között. (Megjegyzem, most tényleg ironikus voltam.)

"És lám, kiugrott a nyúl a bokorból vagy ha jobban tetszik belesétáltál a csapdába."

Ne röhögtess már... Tettél egy lekezelő megjegyzést, amibe utólag próbáltad belemagyarázni, hogy irónia volt, most meg azzal jössz, hogy csapda. Ki ugrál itt és hova? -.-

"Mert ez még mindig a Hannibál fórum ;-)"

Akkor fogadd meg a saját tanácsodat és ne offolj. Én meg meggondolom. :)


2014-06-15 09:36.20
"De hisz nincs is időd rá."

Köszönöm, de tudom, hogy mire és mikor van időm. Össz-vissz, az igaz, hogy kevesebb lett a szabadidőm, de ez nem jelenti azt, hogy egyszer-egyszer nem tudok felnézni. Valószínű, hogy a többség, aki eddig járt, hasonló cipőben van, ezért nincs akkora mozgás a fórumon. Szerintem ez egy érthető indok. Ezért írtam, hogy nem kéne állandóan azon keseregni, hogy nem olyan nagy a forgalom, mert nyilván az embereknek éppen van fontosabb dolga is a csevegésnél, de, ha valahányszor, amikor feljönnek azt látják, hogy te már megint ezen kattogsz, lehet, hogy élből elmegy a kedvük az egésztől.

"De az zavar, ha én arról beszélek?"

Nem tudom, lehet, hogy kínaiul írok, hogy még mindig nem érted? Nem az zavar, hogy a sorozatról beszélsz.

"De még az iróniát sem látod meg, akkor milyen mélységet keresel ott?"

:D Jól van, ha te boldogabbnak érzed magad attól, hogy szerinted nekem tudnom kellett volna a megjegyzésedből, hogy az irónia, akkor legyen. A mélyebb tartalmat pedig arra értettem, hogy azt szokás a sorok között keresni, nem az iróniát, legalábbis a mondás szerint.


2014-06-14 14:46.12
Nekem nem veled volt bajom, hanem az állandó sopánkodásoddal. Úgy viselkedsz, mintha szívességet tennél nekünk azzal, hogy beírogatsz ide. Mi meg legyünk hálásak neked.
Jössz ezzel az "Olyan típus,akinek kell valakit piszkálni, engem pl.kezdetektől fogva". Megkérdezem még egyszer: Mikor és mivel piszkáltalak? Csak, hogy tisztázzuk, ha már ezzel vádolsz, mert, ha csak az a szívfájdalmad, hogy nem bólogattam minden szavadra, amit a sorozatról írtál, akkor bizony komoly tévedésben élsz. A fórumozás nem arról szól, hogy kinyaljuk egymás valagát és puszipajtások legyünk. Én nem barátokat keresek itt, azokat már megtaláltam a való életben. Én beszélgetni jöttem ide a sorozatról. Ezzel pedig együtt járnak a súrlódások, konfliktusok. Próbáld meg feldolgozni.

"Az iróniát a sorok között kell olvasni, drágám."

Nem, a sorok között a mélyebb mondanivalót kell olvasni, nem az iróniát. Ha valakinek nem látod az arcát, nem hallod a hangát, pusztán egy mondatból nem lehet megállapítani, hogy ironizált-e vagy sem, bár, ha te rendelkezel gondolatolvasási képességgel, akkor kivétel vagy.

"Szeretlek Tége is."
Sokszor elsütött mondat tőled. Vajon miért... :P


2014-06-14 09:36.29
Drágám, nem nekem nincs kivel beszélgetnem, hanem neked. Kezdetektől fogva piszkállak? Hogyan is, mivel is? Ha jól emlékszem többször is kiálltam a véleményed mellett, olykor kemény vitákban is. Az, hogy nem mindenben értek egyet a sorozattal kapcsolatban, nem piszkálásnak nevezik, hanem véleménykülönbségnek. Ez is a fórumozás része. Ha meg ironizálsz, azt általában jelezni szokás, mivel az írott szövegből, gesztusok nélkül baromira nem derül ki, hogy te mit veszel iróniának és mit nem, de egyébként mindegy.


2014-06-14 09:27.19
Nekem is a kedvenc sorozatom és én is szeretek róla beszélgetni, pontosabban szerettem, de amilyen jó volt az első évad alatt idejárni, annyira gáz lett a másodikra. Feljövök, látom van új hozzászólás, oké, olvassuk el, erre amikor rákattintok a topik címre, mit látok, 8silencio8 már megint azon sóhajtozik, hogy nincs annyi fórumozó, mint egy éve.


2014-06-13 23:55.37
Még véletlenül sem neked akarok szívességet tenni. Én szerettem erről a sorozatról beszélgetni, de néha olyan szinten nyomulsz a 'beszéljünk ki minden részletet' mániáddal, hogy az már fárasztó. Erről ennyit.


2014-06-12 23:57.23
Nem mondtam, hogy baj. Hol írtam én ilyet? Csak nem értem... Hogy, ha állandóan azzal jössz, hogy "bezzeg az első évad alatt mennyien voltunk itt", akkor valami javulni fog? De, tudod mit, elnézésedet kérem. Azt írsz, amit akarsz, én meg hallgatok.


2014-06-12 21:40.24
Igen, a fórum valóban a beszélgetésre való, de mint mondtam, kényszeríteni senkit nem lehet arra, hogy írjon. És, igen, beszélgetünk, de most épp nem a sorozatról, hanem a kommentelésről meg a fórumról. Ha neked alapból a beszélgetés élménye hiányzik, akkor keress rá ilyen jellegű topikokra, van egy csomó, ahova napi szinten írnak emberek. Ott mondjuk nem a Hannibal a téma, hanem minden egyéb dolog.


2014-06-12 08:10.44
Én pl nem érek rá, mert nem rég munkahelyet váltottam, ahogy Kirasky9 is. Hetente többször napi 10 órát melózom és, mint mondtam, elvették az AXN-t. Nem hiszem, hogy én lennék az egyetlen rajongó az országban, akinek kevesebb a szabadideje, vagy nem fogja a csatornát. A találgatás meg egy szintig tud csak érdekes lenni, amikor már kényszeredetté válik, akkor nem az. Ne sértődj meg, de kicsit zavaró, hogy ez tőled a sokadik olyan alkalom, amikor arról panaszkodsz, hogy kevesebben írnak. Tudod, lehet, hogy valakit eleve az ijeszt el, hogy ennyire görcsösen akarod, hogy kitárgyaljuk a részeket. Én is szívesen elolvasom mások véleményét, de kényszeríteni senkit nem lehet arra, hogy kommenteljen.


2014-06-12 07:37.05
Vonzanak, csak nem ér rá mindenki fórumozni, meg találgatni és jósolgatni sem mindenki szeret. A sorozat irányára nincs befolyásunk, ezért napi szinten arról beszélni, hogy mi lesz a jövőben, kissé már unalmas. Próbáld meg túltenni magad ezen.


Hannibal (sorozat) - Akik az angol verziót nézik (NBC) és SPOILEREZNEK az AXN-es sorstársainkra nézve

2014-06-01 00:50.21
Így is, úgy is életfogytiglanit kap, mert valaki biztos, hogy meghal. Tehát elvileg, ha nem is sikerül bebizonyítani, hogy ő a Hasfelmetsző, akkor is élete végéig börtönbe kéne maradnia.


2014-05-31 14:58.18
Hát, igen. Azt még úgy el tudnám fogadni, hogy Hannibal a húgával történtek miatt lett pszichopata, de az egész nagynénis-bosszúhadjáratos dolog nekem már túl erőltetett.


2014-05-31 14:55.56
"Semmi bizonyíték nincs Hannibal ellen."

Az nem elég, hogy rátámadt Jackre, Willre, Alanára és Abigailre? Ha mind a négyen életben maradnak, akkor is minimum 25 évet kap gyilkossági kísérletért, de inkább többet. Ha pedig valaki meghal, akkor életfogytiglanit. Itt már nem az a kérdés, hogy el tudják-e ítélni Hannibalt, hanem, hogy el tudják-e kapni.


2014-05-31 14:46.16
Eredetileg Harris nem akarta megírni a Hannibal ébredését, de a filmstúdió befenyegette, hogy, ha ő nem teszi meg, akkor megteszi valamelyik forgatókönyvíró, mivel mindenáron akartak egy filmet Hannibal gyilkossá válásáról. A story nekem sem jött be. Kár volt erőltetni.


2014-05-26 13:01.38
Will életben marad, ez egyértelmű, hiszen sokan szeretik a karakterét, Hugh Dancy pedig húzónév. Hülyeség lenne őt lecserélni egy kevésbé ismert színészre, a karakterét pedig kiírni. Fullerék csak a bizonytalan folytatás miatt csináltak ilyen drasztikus évadzárást, nem azért, mert meg akartak szabadulni Will figurájától.


X-Men: Az eljövendő múlt napjai - Vélemények

2014-05-26 00:42.45
Igen, ezt arra az orbitális baromságra értettem, amit írtál. Idézem:
"Visszajárhatott azért mert pénzt akart keresni, előrébb akart jutni az életbe és elnyomta az undort és traumát"

Tudod, aki pénzért dug, azt úgy hívják, hogy kurva. Akit, meg megerőszakolnak, nem megy vissza a bántalmazójához. Ennyi.


2014-05-26 00:40.18
Amerikában bárkit beperelhetsz bármiért. Az, hogy bíróságra került az ügy, nem jelent semmit. Viszont, Egannek nincsenek bizonyítékai, nem tudja megmagyarázni, hogy miért találkozott többször is Singerrel az állítólagos megerőszakolása után és, miért csak 15 évvel később ment el a sajtóhoz. Mint, mondtam, a story-ja ezer sebből vérzik. Szimplán csak hírnévre vágyik, meg pénzre.


2014-05-26 00:24.07
?


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... végére

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk