Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-16
Exhibition On Screen: Az ifjú Picasso
Gyönyörű esküvő
Hívatlanok - Első fejezet
Képzeletbeli barátok
Marguerite, a számok szerelmese
Nina és a sündisznó titka

2024-05-09
A halálkártya
A majmok bolygója - A birodalom
Macskák a múzeumban
Mind idegenek vagyunk
Vincentnek meg kell halnia

2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Ürömapám *Robert De Niro új filmje* (DVD)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
A kórus
- Film4, 04:50
Nathalie második élete
- Filmbox Extra HD, 05:05
Koccintsunk a szerelemre
- TV2 Klub, 05:55
Bajkeverő majom
- Minimax, 06:00
Vágtass Tornádó!
- Filmbox Plus, 06:00

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Harvey Keitel (85)
Samantha Morton (47)
Robert Pattinson (38)
Brian Geraghty (49)
Siobhan Fallon (63)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
2001: Űrodüsszeia - Vélemények
2022-es választás
Az utolsó harcos (1975) - Vélemények
Beowulf - Legendák lovagja - Vélemények
Puzsér Róbert - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Talpig férfi aaaaa
Anne Hathaway aaaaa

 

Gabi'91 hozzászólásai

Ugrás Gabi'91 adatlapjára


Alkonyat - SPOILER-New Moon, Eclipse, Breaking Down

2009-02-15 19:32.56
Sziasztok! tudom, hogy nem igazán tartozik ide, de valaki fordítja már az Eclipse-et?? Csak mert én szívesen fordítanám/segítenék fordítani, de tanácstalan vagyok, hogy van-e már valami fejlemény a 3. könyvvel kapcsolatban... Szóval, ha tudtok segíteni, örülnék neki :)


Joe Jonas - Vélemények

2008-11-11 17:45.46
Nem rég láttam a Camp Rockot, barátnőm bíztatására. Utána meghallgattam pár Jonas Brothers számot, és nem is voltak rosszak. Jó hangja van a srácoknak, egy-két interjúból leszűrve nem bunkók, nincsenek eltelve maguktól, jó fejeknek tűnnek. (Egy helyen Ellen DeGeneres azt mondta, hogy olyanok, mint a Beatles, amit azért "enyhe" túlzásnak tartottam. Könyörgöm! a BEATLES?!)
Az, hogy kinek ki tetszik, más kérdés. Személy szerint inkább ő, mint Zac Efron, mert azt tényleg nem lehet mondani, hogy csúnya. Bár pár hónap múlva majd jön egy újabb film/zenekar ami/akiért majd odalesznek a csajok... Csak vissza kell gondolni: Take That, Backstreet Boys, vagy kis hazánkban a Hip Hop Boyz. Persze, nem mondom, hogy nincs jövőjük, hiszen mondjuk a Take That is visszjött egy-két jó kis számmal, a Beautiful world, a Butterfly vagy a Rule the world is a kedvenceim közé tartozik, de elég kicsi az esélye, hogy hosszan a köztudatban maradnak. Persze a lányok majd elmesélhetik régi fotókat mutogatva a szobájukról: hogy lám akkor ez volt menő és ő volt a „cukifiú”... :)


Camp Rock - Rock Tábor - Vélemények

2008-11-09 11:33.26
Le vagy maradva:P A mostani Bravo-ban már Camp Rock matricás-albumot lehet nyerni, egy csomó más ilyesmivel együtt. Sosem értettem az ilyesmit...


2008-10-27 11:05.34
Barátnőm unszolására néztem meg a filmet. Nem volt rossz. A zene. Mert legyünk őszinték. Azon kívül nem nagyon van benne dicsérendő dolog. Engem teljesen a HSMre emlékeztetett, a történet és a színészi játék is... A főszereplő kiscsaj mosolya már az első 20 perc után kezdett kiborítani, azt viszont elismerem, hogy tényleg szép hangja van. Jonasékkal egy kicsit elfogult vagyok, a zenéjük nagyon bejön és nem is olyan nagyon csúnyák (:P), de jobb lenne, ha maradnának a mikrofonnál, mert minden percben éreztem, hogy megjátsszák magukat. (Pedig tényleg imádom őket, jófejek, nincsenek botrányaik, elvannak a saját kis világukban.)
Ezen kívül "csak" a történettel volt gond, ugrált, nem igazán lehet érteni, miért hazudik a csajszi az egész egy kicsit össze-vissza van dobálva.
A zene viszont - akinek bejön ez a stílus - tényleg nagyon jó.
Ez persze csak saját vélemény, Jonas rajongóknak kötelező és azoknak, akik csak unatkoznak és nem egy lélekelemző drámát vagy szimplán csak nem a Győzike-showt akarják nézni, tökéletesen megfelel.


Agymenők (sorozat) - Vélemények

2008-10-07 14:35.46
Unalmamban kezdtem el nézni a sorozatot, de nem vártam túl sokat tőle, nálam sitcomban eddig egyértelműen a How I met your mother vitte a prímet. Az első rész kicsit furcsán indult, de azóta nem tudom abbahagyni. Minden poén a helyén van, és nem kell fizikusnak lenni, hogy megértsük a párbeszédeket. Egy szóval: Zseniális :D
(Ettől azért még a HIMYMről sem szálltam le, nagyon ott van :D)


Filmek, amelyek végén elsírtad magad

2008-09-14 13:03.10
Vágy és vezeklés
Across the Universe
A másik Boleyn lány
Az utolsó skót király
Titanic
Volt hogy a Született feleségek közben is könnyztem, bár ez nem film...


Bűbáj - Vélemények

2008-09-13 22:20.58
Néhol idegesített a film, voltak olyan részek, amik a kicsiknek készültek, de ettől függetlenül lekötött, és egész jól szórakoztam rajta. A magyarnyelvű zene sem idegesített, sőt, bár a Happy working songnak az eredetije is nagyon jó.
Patrick Dempsey megint jó volt, elhitette velem az ügyvédet, meg - lássuk be - nem is olyan csúnya ember:) Bár nem igazán láttam még más szerepben a romantikus hősön, illetve McCsábítón kívűl, de nem is nagyon tudom elképzelni mondjuk katona, vagy szuperhősként. Az igazi fanatikusoknak pedig ajánlom a Császárok klubja c. filmet, mert a legvégén feltűnik benne pár perce :) de maga a film is nagyon tetszett.
A Bűbájra visszatérve :) üdítő volt egy ilyen alkotás, a sok Star Wars meg gyilkoljunkminéltöbbembert filmek között.


High School Musical 3. - Végzősök - Vélemények

2008-09-13 22:12.49
Érdekes, hogy mennyi embernek bejön ez a fajta "bugyutaság". Az első film még elment, az csak a szokásos szirupos cucc volt, aki szereit a romkomokat, annak bejön, egyszer nézhető volt, nem unatkoztam. A második alatt már néztem az órámat, de még elment valahogy. Ez viszont egy kicsit sok... Ráadásul valahol olvastam, hogy már a 4. részt készítik elő. Miért kell mindenből sorozatot gyártani???!!!
Arról meg lány létemre fogalmam sincs, hogy a csajok miért vannak úgy oda ezért a (bocsánat, de én már csak így hívom) Teflon gyerekért??? Olyan kisfiú-pofija van, tehetsége, hááát.... És állítólag nem is ő énekel, csak eltátogja...


Csokoládé (2000) - Vélemények

2008-09-13 21:34.14
Nagyon jó kis film, érdekes, végig lekötötte a figyelmemet. És hát a csoki.. hmmm :)
Már láttam a könyvet is a boltokban. Érdemes lenne elolvasnom???


Melyik színész jut eszedbe a filmről és fordítva

2008-09-13 21:30.06
Juliette Binoche


Doktor House (sorozat) - Vélemények

2008-09-13 21:26.08
Nézem a House-t, mindig is néztem. A 3. 4. évadot már láttam angolul. A 3-at mindig követtem a magyaron is, nem zavart a szinkron sem, és érdekesek voltak az esetek is. A 4.ről ugyanez sajnos nem mondható el. Ez az új csapat nagyon nem hiányzott, bár az is lehet, hogy a régiről sem tudtak volna még egy bőrt lehúzni. Mondjuk ez a 13aska nem rossz, de pl. a szőkétől kiráz a hideg. Remélem, hogy a most kezdődő 5. évad sokkal jobb lesz mint a 4. volt...


Holnapután - Vélemények

2008-09-13 21:19.04
Nem volt rossz film. Volt tartalma, dráma, szerelmi szál, és nem is éreztem összecsapottnak. Az elején megörültem, amikor Skóciáról beszéltek, na - mondom - végre megmentik Európát is nem csak É.Amerikát. Ennek az illúziónak, sajnos hamar végetvetettek, de emellett is tetszett. Bár azt, ahogy a fagy -vagy nem tom mi - elől futottak, enyhén poénosnak találtam. Ezenkívül élvezhető volt.
Jake Gyllenhaal sem volt rossz, bár a Donnie Darkoban meg a Túl a barátságonban jobban tetszett...


Szólánc (földrajzi nevekkel)

2008-09-13 21:10.59
Grúzia


Mit hallgatsz most?

2008-09-13 21:09.19
Eddie Vedder - Into the wild. Isteni aki szereti az igazi, jó zenét mindenképp hallgassa meg!
http://www.youtube.com/watch?v=pRUGvArWXLk&feature=related


Így jártam anyátokkal (sorozat) - Vélemények

2008-09-09 17:14.12
Egyszerűen zseniális. Halálra röhögtem magam mindegyik évadon, talán a második első fele nem volt olyan jó, de összességében csak jót tudok róla mondani.
Azért ha megfigyeljük, egyértelműen Barney/NPH cipeli a hátán a sorozatot, majd kiváncsi leszek, hogy a 4. évad milyen lesz a Robin-ügyei miatt. Felirattal néztem, szerencsére csak mankónak kellett, de a szinkron csak katasztrófálisra sikerülhet. Nem tudják majd visszaadni a Barney-féle klasszikusokat, pl: Suit up!, Legen... wait for it... Dary. És nagyon sok olyan szóviccvan, amit nehéz átfordítani, hogy annak magyarul is értelme legyen pl: General knowledge stb. Tehát szigorúan csak felirattal ajánlott.
És már csak 14et kell aludni a 4. évadig :):) addig pedig mégegyszer ledarálom valamelyik évadot :D


A Karib-tenger kalózai - A Fekete Gyöngy átka - Vélemények

2008-09-09 17:03.01
Egyik kedvenc filmem. Ha ki akarok kapcsolódni és nincs mit csinálnom, megnézem. Poénos, izgalmas, abszolút szerethető. Johnny Depp egyszerűen zseniális, de ezt már régóta tudom, ugyanúgy elhittem neki Ollókezű Edwardot, Willy Wonkát, vagy a Titkos ablak Mort Rainey-ét.
A bevonulója is zseniálisan van megcsinálva, minden jelentben a maximumot adja, legalábbis szerintem. A film sehol nem lenne a jellegzetes mozgása, grimaszai nélkül.
A zene óriási, a He's a pirate vagy a Moonlight serenade zseniális, sajnálom is egy kicsit, hogy nem Klaus Bedelt csinálta a tobbi filmet is.
Ha minden kalandfilm ilyen lenne, nem unatkoznánk, az biztos...


A Karib-tenger kalózai 3. - A világ végén - Vélemények

2008-09-09 16:53.55
Már régebben láttam a filmet. Előtte nem néztem meg az első kettőt, de közben rájöttem, hogy kellett volna. Zavaros volt, kicsit összecsapottnak éreztem. Nem volt az igazi.
Orlando Bloom megint "hozta a formáját", ugyanazzal a nézéssel követte végig a film eseményeit. Keira nem volt olyan rossz, de az elsőben sokkal odaillőbbnek éreztem, lehet, hogy már megunta, valahol olvastam, hogy ezt mondta: "fiatalságom legszebb éveit kalózos filmek készítésével töltöttem". Johnny egyszerűen zseniális, de sajnos egy filmet nem cipelhet saját maga a vállán. Barbossa most is nagyon jó volt, Chow Jun-Fat többet is szerepelhetett volna.
Nem éreztem ugyanazt, mint az első résznél, azt többször megnéztem, a barátnőimmel voltak jelenetek, amiket kívülről fújtunk, ez ebben nincs meg. Egyszeri nézésre nem rossz, hiszen a látvány most is nagyon ott volt, talán kétszer is elmegy, de ezen kívül semmi extra.
A zene viszont most is nagyon bejött, ez a Hans Zimmer tud valamit.
Sajnálom, mert kár érte, bár valószínűleg a kalózos sztoriban nincs is már sokkal több, esetleg ha megkeresik az élet vizét. Erről szólna ugye a negyedik rész, bár remélem, hogy ennél valami maradandóbb, poénosabb, jobb filmet izgulhatunk végig.


Johnny Depp - Jonny vs Orlando

2008-09-06 20:03.33
Egyértelműen Johnny a jobb. Ezerszer tehetségesebb, és nem csak a szokásos "cukifiú". Az interjúkból nagyon jófej, laza pasast lehet leszűrni.


Emile Hirsch - Vélemények

2008-09-05 23:10.58
Tud valamit a srác. Először az Into the Wild-ot láttam tőle, és már ott feltűnt, hogy nagyon tehetséges, pedig azt sem tudtam, hogy kicsoda. Ezután néztem meg a Szüzet szüntess!, a Speed Racer, az Alpha Dog és a Lélegzet c. filmjeit, mindegyikben hozta azt amit épp a szerep megkívánt. Nem mondom, hogy kapásból Oscart érdemel, de pár év múlva ott lehet az élvonalban.


Jim Sturgess - Vélemények

2008-09-05 23:06.02
Nagyon jó színész lehet belőle, bár a 21ben nem kellett nagyon megerőltetnie magát, viszont a The other Boleyn girl-ben nagyon tetszett, ugyanígy az Across the Universe-ben is, és még hangja is van. És persze csajként amellett sem mehetek el, hogy nem is olyan csúnya a srác :)


21 - Las Vegas ostroma - Vélemények

2008-09-05 23:03.12
Nem volt rossz film, de nem is hatalmas alkotás. Nekem teljesen visszaadta a Las Vegas-hangulatot.
A csavarok azért nagyjából kiszámíthatóak voltak, de jól elszórakoztam rajta.
----SPOILER----
Csak azt nem értem, hogy a srác már majdnem elvégezte az MIT-t és felvették a Harvardra, hogy a francba nem jutott eszébe a pénzmegőrzés alternatívájaként a BANK????? és még a kamatot is megkapta volna... Bár a konyvben leírják, hogy adóvizsgálatokat kaptak volna a nyakukba, stb. Erről viszont a filmben egy szó sem esik, csak a kaszinók illegális válaszáról kapunk képet...


Olivia Wilde - Vélemények

2008-09-05 22:28.48
Nem a 4. évadban végig látható, bár szerintem ez az évad sikeredd a leggyengébbre, nem kötötte le annyira a figyelmem, mint az előzőek.
Egy kérdés, tudna valaki segíteni nekem abban, hogy a Szüzet szüntess! (The Girl Next Door, 2004) c. filmben kit játszott? Nem tudok rájönni pedig láttam a filmet kétszer is...


Az utolsó skót király - Vélemények

2008-09-05 22:24.25
A film teljesen letaglózott, megrázó alkotás lett. Forest Whitaker zseniális volt, teljesen hihető volt, hogy ő az őrült diktátor. J. McAvoy is odatette magát, ebben a filmben is nagyon hiteles volt. Bár két jelenet volt, amikor tényleg el kellett, hogy takarjam a szemeimet. Olvastam, hogy valaki még több kegyetlenséget várt volna, meg politikát. Nekem ennyi elég volt, megfelelően szemléltette a borzalmakat, és inkább el sem akarom képzelni az ennél is durvább dolgokat.
A film csillagos 5ös.


James McAvoy - Vélemények

2008-09-05 22:03.18
Ha okos és megtalálja a jó forgatókönyveket, vagy azok találják meg őt :), akkor hatalmas jövő áll előtte. Az utolsó skót király, az Atonement, a Penelope, sőt még Starter for 10 is bejött, bár lehet, hogy csak miatta. Legjobban a Becoming Jane fogott meg, óriási arcjátékra képes, mindig minden ott van a szemeiben, aminek ott kell lennie. Még a Wantedot is megbocsátom Neki. (Csak könyörgöm 2. részt ne!!!) Bár szerintem a drámaibb, romantikusabb szerepek jobban állnak Neki. Mondjuk igazán csak az ilyesmi filmekkel, és ilyen szerplőgárda mellett (A. Jolie, M. Freeman) ismerik meg a színész nevét. Remélem még sokszor könnnyezhetem meg a filmjeit...
Az IMDB-n két film van feltüntetve amiben ő lesz a főszereplő, az egyik egy történelmi dráma a másik pedig egy Shakespeare Rómeó&Júlia feldolgozás, szóval igazán testhezálló, legalábbis szerintem... Alig bírom kivárni:)


Amanda Seyfried - Vélemények

2008-09-05 21:51.48
Érdekes a csajszi. Hogy őszinte legyek a Mamma mia!ban engem egy kicsit zavart. Mindig nézett a nagy szemeivel... De azt le kell írnom, hogy tényleg szép a hangja. Ezen kívül csak az Alpha Dogban láttam, ott viszont nem is igazán lehetett észrevenni...
Csak szokásos fiatal színésznő, de semmi különleges, talán majd ha kicsit idősebb lesz, bár sokminden függ a forgatókönyvektől is...


Speed Racer - Totál turbó - Vélemények

2008-09-05 21:25.36
Nagyjából elolvasgattam a kommenteket és a többség kegyetlenül lehordta a filmet. Nem csak itt, több helyen is láttam negatív kritikákat ezrével.
Kövezzetek meg, de nekem tetszett. Nincs benne a Top10ben de nem is volt olyan borzalmas.
A szereplőgárda többé-kevésbé ismert színészekből állt. Bár valószínűleg csak a moziplakátra kellet Susan Sarandon neve, a filmhez számomra nem adott sokmindent, persze ő volt a fiait féltő anya, de ezen kívül semmi extra. Emile Hirsch is hozta a formáját, bár a szerephez nem akkora kvalitások kellettek, mint mondjuk az Into the wild-hoz. Christina Ricci-nek volt talán a "leganimésebb" arca, a nagy szemei, rövid fekete haja miatt. Matthew Fox... Igazából, hiába próbálkozik (Vantage Point, We are Marshall) nekem még mindig Jack doki maradt, de lehet, hogy ez az én hibám... Már vártam, a fátyolos tekintetét, és a film végén ezt meg is kaptuk.
A legtöbbeknek a színvilággal meg a vágásokkal volt gondja... Engem is zavart mondjuk az első pár percben, de aztán megszokta a szemem, és semmi bajom nem volt a sok színnél és a számítógépes játékot idéző vágásokkal, sőt talán még üdítő is volt a sok sötétkék-szürke film mellett.
Nem alkottak nagyot, nem volt ütős, mozijegyet nem ér, de egy unalmas délutánt simán el lehet vele tölteni. Korrekt, bár a majmot kivágnám a francba, felesleges volt, és nem mehetek el amellett, hogy azért én egy kicsit elidőztem volna szerelmi szálon… :)



 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk