Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-23
2550
A Hold Sötét oldala
Furiosa: Történet a Mad Maxből

2024-05-16
Exhibition On Screen: Az ifjú Picasso
Gyönyörű esküvő
Hívatlanok - Első fejezet
Képzeletbeli barátok
Marguerite, a számok szerelmese
Nina és a sündisznó titka

2024-05-09
A halálkártya
A majmok bolygója - A birodalom
Macskák a múzeumban
Mind idegenek vagyunk
Vincentnek meg kell halnia

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Ürömapám *Robert De Niro új filmje* (DVD)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Napola - A Führer elit csapata
- Cinemax2, 13:40
80 nap alatt a Föld körül
- RTL Három, 13:45
A sas
- AMC, 13:45
Az elveszett aranyváros fosztogatói
- Moziverzum, 14:25
Külvárosi mulató
- Filmbox, 14:50

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Judge Reinhold (67)
Seress Zoltán (62)
Nick Cassavetes (65)
Jonathan Hyde (76)
Renée Soutendijk (67)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
F mint foci - Avagy vélemények a bajnokságokról
Ahol a folyami rákok énekelnek - Vélemények
2022-es választás
- Filmes Sámánok Rendje -
Mit hallgatsz most?

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Ha eljön Joe Black aaaaa
Martin Rabbett aaaaa

 

Greeniris hozzászólásai

Ugrás Greeniris adatlapjára


Walt Disney - Vélemények

2009-01-19 23:10.17
Amerikában még ebben az évben (azt hiszem karácsony táján) bemutatják a Walt Disney Company új, egész estés rajzfilmjét, mellyel a vállalat visszatér rajzfilmgyártása gyökereihez: 2 dimenziós, szépen kidolgozott figurák, és varázslatosan bájos, klasszikus típusú történet. A film eredeti címe: The princess and the frog. Itt-ott lehet találni belőle egy kis trailert is. Aki még nem hallott róla, keresse meg, mert a főszereplő olyan, amilyet még nemigen láttunk a Disney-től. (Nem mondom meg, meglepetés...:))


Bazi nagy görög lagzi - Vélemények

2008-08-11 22:18.16
A szereplők átlagos külsejű, szeretnivaló karakterek, akik mellől hiányoznak a hollywoodi alapkellékként használt képtelen bonyodalmak, ármánykodások, látványos akciók. Csak olyan problémákkal néznek szembe, mint bárki más. A filmbéli események, a szereplők viselkedése, reakciói, tökéletlensége, humora mind kellemesen ismerős érzést keltenek. Ezekkel a film valahogy egyedien hétköznapi, megnyugtat és felvidít. Szerintem ezért szeretik (szeretjük) annyian.


I. e. 10 000 - Vélemények

2008-08-09 19:41.15
Ömmm...szépnek szép (a látvány). Részemről még a történelmi korok és helyszínek vegyítése is oké, végülis az benne a pláne, hogy képtelenség, és érdekes így együtt látni őket. Csak nekem kicsit lassú volt, és...olyasmi érzést keltett bennem, hogy a történet és a szereplők is kidolgozatlanok, mintha csak egy piszkozat lenne az egész film. De ötlet és látvány volt, nálam nem túl erős közepes.


Abigél - Vélemények

2008-08-09 19:26.37
Lehet, hogy csak általánosítok, de azt figyeltem meg, hogy könyvek alapján nagyon jó filmeket készítenek, sőt elég gyakran kiemelkedőeket, mint amilyen ez a film is. Mert egy igazi író igényes, kidolgozott munkája jobb és értékesebb, mint a profithajhász, tömeggyártású, jól bevált forgatókönyvek; de sajnos mozivásznon ritkább jelenség. Vagy hát...lehet, hogy egy rakás nyálas-értéktelen bestsellert is megfilmesítenek a bevételért, csak azt nem veszem észre :D? Öööö...lehet, hogy mindkettő igaz, most belezavarodtam a saját véleményembe :D. Mindegy, mostmár nem fogalmazom újra, esetleg később "közzéteszek" egy javítást :P:).


Fiúk az életemből - Vélemények

2008-08-09 19:05.19
Nekem is tetszett :). A drámaibb jeleneteket egy csomószor megtörik valami poénos félmondattal, mégis elég hatásosak, nem sokszor láttam ilyen jó érzelmi keveréket :). És nem csak ezzel, hanem úgy az egész megvalósítással igazán sokat kihoztak az alaptörténetből.


Step Up - Vélemények

2008-08-09 18:47.29
Igazad van, tényleg érdemes a legtöbb filmet eredeti nyelven (vagy eredeti nyelven is) megnézni ;). A hang elég sokat számít, egy jó szinkron is sokat dobhat a filmeken, sőt a karaktereken is, a rossz pedig csúnyán lerontja. Valószínűleg a főszereplő srác is sokkal szimpatikusabb lett volna egy jobb/kedvesebb( :) ) hanggal.


2008-08-05 11:38.14
Úúú, jujj... Rajongó tinilányok :). Azért nem volt ez olyan jó film, akkor sem osztályoznám két csillagnál többre, ha nekem bejött volna a pasi (de így a szinkronhangja miatt még kimondottan idegesített is, olyan szenvtelen és tapló hangja van :P). A történet egyenlő az összes többi, menő táncosok versengéséről szóló, szerelmi szállal lányosított filmével. A második csillagot a zene és a tánc kapja, de ezt az élményt az is megadná, ha egy valódi színvonalas táncoscsapat felkészüléséről és fellépéseiről dokumentumfilmet csinálnának. Megnézném, mert szeretem a táncot. Sőt talán jobb is lenne, hogy több a tánc, és kevesebb az unalmas, sablonos "sztori".


Mindenképpen talán - Vélemények

2008-08-05 11:08.37
Tetszett, jó film. Bájos, mégsem szirupos. A vége meglepetés, igen, romantikus happy end, de nem az a "végig-csak-egymásért-epedtek-és-senki-mást-nem-akartak" ;, meg "egymásnak-vannak-teremtve" típusú.Persze nem teljesen valósághű, de még így is messze életszerűbb sztori, mint a romantikus filmek nagy átlaga. A kislány pedig haláli :).


Férj és férj - Vélemények

2008-08-05 10:23.58
Hű, de sokan lehúzták ezt a filmet! Jó, van akinek nem műfaja a (nekem pozitív értelemben vett) idétlen vígjáték. De a mély mondanivalót, vagy a melegek sértegetését vagy ajnározását nem látom benne; csak annyira védi a melegeket, hogy kiengesztelje őket a rovásukra elsütött poénokért :). Szerintem kb. annyi elgondolkodtató tanulságot von le, mint egy rajzfilm. Ez a film csak a könnyed szórakoztatásért van, amire azért akad igény, mert nem esik jól mindig drámai és felkavaró, naaaagy műalkotásokat nézni. Én nagyon jókat nevettem rajta, szerintem nem volt sem fapoénos, sem ízléstelen (mindkét jelző inkább pl. a Kabalapsira illik, nem is értem, miért nem jelölték inkább azt Arany Málnára.)


Nem emlékszem a film címére, segítsetek megtalálni!!!

2008-07-25 00:34.37
Sziasztok!Egy olyan filmnek szeretném megtudni a címét, aminek régebben kb. a felét láttam a Viasaton. Egy fiatal nőt fogva tarott a barátja (férje?) egy kis kunyhószerűségben valami erdő szélén. A végén a nő (többszöri próbálkozásra) megszökött, a férfi pedig öngyilkos lett, azt hiszem egy pisztollyal, amit a nő hagyott ott neki.


Négyen egy gatyában - 2. rész

2008-07-24 20:46.40
Jé, már fent van a tartalma :D! A topic tárgytalanná vált, már lesz hová írni róla :D.


Férjek gyöngye (sorozat) - Vélemények

2008-07-24 20:41.07
Én csak a Viasaton láttam először, ahol eddig a Jóbarátokat és a Két pasi meg egy kicsit néztem. Nekem az utóbbi két sorozat sokkal jobban tetszett, mint a Férjek gyöngye, és sajnálom, hogy lecserélték :(. Lehet, hogy csak túl keveset láttam belőle, de ez valahogy az Egy rém rendes családra emlékeztet.


Négyen egy gatyában - Kérdések

2008-07-16 22:29.22
The Ataris - Boys Of Summer. (Csak egy kicsit utána kellett olvasni a videó alatt, a kommentek között ;))


Peter Jackson - Vélemények

2008-07-01 18:42.43
És itt egy gyönyörűszép szám a könyvről (de nem vagyok biztos benne, hogy a filmhez): http://www.youtube.com/watch?v=vpBr8ewWYCk&feature=related


2008-07-01 18:26.38
Sziasztok!SaS91, véletlenül találtam neked választ egy 2007. decemberi cikkben, de valójában nem pont ezt kerestem, de ezt majd leírom a végén, most itt a cikk: "Tegnap jelentette be a Gyűrűk Urát is gyártó New Line stúdió és a Hobbit jogait birtokló MGM, hogy hamarosan belevágnak a film forgatásába. Azt már korábban is sejteni lehetett, hogy nem Peter Jackson lesz a rendező, mivel először a New Line fejeseivel balhézott össze a trilógia nyereségén, majd elvállalt 3 másik filmet, így esély sem volt arra, hogy a közeljövőben ő rendezze meg a Hobbitot. A hivatalos bejelentés szerint Tolkien regényét két részre szedik és két külön filmet forgatnak a könyvből. Bár a regény nem túl hosszú, de elég cselekmény- és eseménydús, így két 140-150 perces mozi pont kijön belőle. Azonban, hogy Jackson bármilyen poszton beszáll-e a projektbe továbbra sem tudni, rendezőként biztosan nem, hiszen a Lovely Bones és a Tintin film kb. 3 évre lefoglalja, a Hobbit első és második részét pedig 2009-ben már forgatni akarják, hogy 2010-ben és 2011-ben bemutathassák. Így annak sincs sok esélye, hogy Jackson és felesége Fran Walsh, valamint Phillippa Boyens, akik a Gyűrűk Ura forgatókönyvét is írták, a Hobbit esetében is újra összefogjanak és elkészítsék a két új film forgatókönyvét, valamint legalább produceri feladatokat vállaljanak. Jackson ügynökének nyilatkozata alapján is teljesen reménytelen, hogy a Hobbit filmeket Jackson rendezze, mivel nem akarják, hogy a rajongók még további 4-5 évet várjanak a filmre.
Találgatások alapján esélyesnek tűnik a rendezői posztra Guillermo del Toro, Alfonso Cuaron és Sam Raimi. Utóbbi szerintem igazán rossz döntés lenne, viszont az első két rendező képes lenne a Gyűrű Ura szintjét elérő film készítésére." Tehát amit valójában kerestem, az a bizonyos Lovely Bones (Komfortos mennyország)című film volt, ami egy sikeres könyv alapján készül Peter Jackson rendezésében, és szerintem nagyon érdekesnek hangzik. A legrészletesebb tartalom, amit eddig találtam (ez a könyvé, dehát végülis a filmé sem lehet igazán más:)), itt olvasható: [link]


Négyen egy gatyában - 2. rész

2008-07-01 10:16.58
Akiket érdekel, azok gondolom már láttak előzeteseket a Youtube-on, vagy valahol. Úgy tudom, augusztusban megérkezik :)!!! Várjátok már? Szerintem legalább olyan jónak tűnik, mint az első rész :).



 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk