Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Az ügynökség
- Viasat Film, 08:55
Hősök kora
- Film Mánia, 09:40
Mindörökké Batman
- AMC, 09:50
A Pelikán ügyirat
- RTL Három, 10:15
Egy kivételes barát
- Cinemax, 10:20

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Giancarlo Esposito (66)
Bálint András (81)
Channing Tatum (44)
Jet Li (61)
Nagy Zsolt (48)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
2022-es választás
Mire gondolsz most?
A sógun (sorozat) - Vélemények
Mit hallgatsz most?
Szólánc

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Eltitkolt várandósság aaaaa
Giorgio Moroder aaaaa

 

Szilvi74 hozzászólásai

Ugrás Szilvi74 adatlapjára

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... végére

Odaát (sorozat) - Szánalmas Gyökerek Klubja

2013-12-06 23:15.18
Sziasztok!
Boldog Mikit mindenkinek!
[link]
Hehehe, nem törtem be egy ablakot sem.
De ma komolyan bebűnöztem, fél tábla óriás Milkát toltam be. Fájt is a gyomrom estére.

Kiara szinházban volt, megnézték az Ördgölő Józsiást. Azt mondta egész jó volt, ötcsillagos skálán négyes fölé.

Nem akarok holnap dolgozni!!
[link]

Maya, Originalsszal én is le vagyok maradva, mint a borravaló. Eddig csak az első részt láttam és jónapot. De most, hogy soriszünet lesz majd nekiülök annak is. VD-t láttad? Ki a tököm az az Augustine? OK, utalás volt rá de hangzott már el a neve korábbi részekben?
SZeritnem a Kormányzó tuti kinyiffant. csak kérdés visszajön-e zombiként.
Kassára kifejezetten karácsonyi bevásárolni mész?

Ari, azt a csokit ismerem, szerintem is bazi finom bár én a robbanóst annyira nem szeretem.
Könyvesboltba én is terveztem már menni. Megjelent egy új könyv a kedvenc irónőmtől, aki az Anita Bkale sorit irja csak egy egy másik sorozat tündérekről.
Egyébként hogy vagy?


2013-12-05 22:34.16
Jó estét!

Ma este kell kirakni a csizsmákat az ablakba, mert jön a Miki! :) MOndjuk nálam már be is köszönt délután, franc a pofáját. :S De ilyenkor legalább a feszkó lekön egy kicsit az ember lányáról.

Kicsit sűrűek a programok: Miron fellépett ma, Kiara holnap szinház, edzés, anyukámat is látogatom alkalmanként. Megint gyógyszerváltása volt, most megint rosszabbul érezte magát. Nem is értem. Bár ma azt mondta, hogy változó, hol jobb, hol rosszabb.
[link]
Ilyen fertője van :(

Végülis két részletben sikerült megnéznem Kucsera új filmjét, ami Steve Jobsról szólt, tudjátok, beszéltünk róla, hogy, ha moziban kijön, majd megnézzük de hát csak DVD-n jött ki. Hááát... nem is tudom, nem az én világom. AZt mondom, egyszer nézhetős film, fangörcsnek, mint jómagam azért kötelező. Elég drámaira sikeredett de a számitógépek, softverek, cégek, cégvezetők, részvényesek világa nagyon nem az enyém. Amúgy nagy koponya volt e a Jobs de ezzel párhuzamosan egy s*ggfej is. Bár idősebb korára azért megváltozott. Sokan nem kedvelik Kucsert, én sem azért kedvelem, mert akkora tehetség, ez nyilvánvaló de azért nem volt annyira rossz ebben a filmben (sem) Voltak egész jól sikeredett jelenetei, bár azt hiszem, még mindig az idióta szerepek állnak neki a legjobban. A 2 pasit szivesebben nézem.

Jujj, most sok sorozatban jön a félévados szünet, bár ennek is lesznek számomra előnyei. Mára egy Sons of Anarchyt tervezek, itt viszont mindössze 2 rész van hátra az egész évadból :( Ráadásul ezek után egyetlen utolsó évad, mert csak 7 évadra tervezték. Hehehe, lehet, hogy megint kell talánom egy új sorozatot, mint a Merlin halála után? :)

Dóri, azért nem semmi lehetett a mozilátogatás, hogy még Nektek kellett szólni a szinkron miatt :O Még jó, hogy azt a filmet tették be, amire jegyet vettetek :D KÉpzeld valami tök más filmet kezdtek volna vetiteni :) Persze, el is hiszem, hogy eredeti nyelven egészen más, és tudom, hogy sokkal jobb, még akkor is, hogyha nekem meg kell küzdenem az olvasással meg a látvánnyal is egyszerre. Majd én is megnézem valamikor a Thor2-t úgy, ha majd nagyon nagyon lesz ráérő időm. Amit per pillanat nem tudok, hogy mikor.
Egyébként a WD-vel kapcsolatban sokszor ugyanazt irtuk. PL. a gyerekekkel kapcsolatban, hogy necces, hogy valamelyik kiscsaj ölte meg azt a két szerencsétlent, és valószinű ő is volt, aki kibelezte azt a patkányt meg lógatták még az első vagy második részben a zombik elé a keritésen keresztül.
Igen, Carl egyre szompatikusabb nekem is bár én annyira nem utáltam, mint sokan mások.
Jól van, látom, kicsit kultúrálódtál is a szinházban a legutóbbi ereszd el a hajam koktélozós, tombolós, koncertezős buli után :) Jól tetted!

Ari, nahát a spiccesen (forralt bor) korizás is nagy élmény lehet. Főleg, amikor az ember amúgy sem áll annyira biztosan a lábán a jégen. Na ezt még nem próbáltam :) Ez kb. olyan, mint repülőn landolás közben meginni egy doboz sört. Jujj, érdekes élmény volt mindenképpen.
Látom a jégen még új haverokat is tudsz szerezni. Szóval hajrá! :)

Maya, én elég esélytelennek látom, hogy a Kormányzó megmenekülne a WD.ben. Max annyit tudok elképzelni, hogyha Lilly nem lőtte fejbe, hogy szépen zombi lesz ő is. De szeritnem ő elpatkolt végre, igaz, hogy hárman is ölték egymás után zsinórban :)
Nagyon szivesen, hogy rákapattalak,é s, hogy utálhatsz :) ÉN is igy voltam Huancival meg DÓrival :)

Ren, 2 éves fiúcskának? Húú, régen voltak már kétévesek a gyerekeim. Első körben a kismotor jut eszembe, amire ráül és a lábával hajtja.
[link]
Vagy hintaló.

...

Úgy tűnik a gyerkők elaludtak, most eljátszom a Mikulást és pakolok a csizmába. Drukkoljatok, hogy ne törjem ki az ablakot! :)

Jó éjt!


2013-12-03 10:44.48
Egyébként annakidején beszétünk a Jobs filmről, meg, hogy majd Kucserát megnézzük moziban. Nos, a film kijött már DVD-n de a mozikba nem jutott el. Tegbap letöltöttem, szóval most megnézem és majd megirom, milyen volt.
De még egyelőre nagyon a TWD hatása alatt vagyok


2013-12-03 10:37.16
Sziasztok, jó reggelt!

Ma szabin vagyok, azt hittem nyilt nap lesz Mironnál a suliban de kiderült, hogy csak az első 3 évnek a negyedikeseknek majd tavasszal lesz, hogy a leendő elsősök meg tudják nézni a jövőre tőlünk leköszönő alsós tanárnénit.

Kétszer néztem meg a The Walking Dead-et. KÉSZ vagyok tőle teljesen.
Sajnos tegnap este Luci rettenetesen lehúzta az egész részt. Nekem nagyon tetszett, és, amikor a végén mondtam, hogy 2 hónap szünet, csak kedvesen ennyit mondott "hogy oda ne rohanjak". Áh, nem is értem, miért fikáz le folyton, amúgy iy olyan negativ volt tegnap. Biztos anyára ment a háziunka.
Spoileres irások jönnek a The Walking Deadről!
Szóval, amikor vége lett modnta, hogy ez mekkora sz*r, milyen hülyeség, sorolta a filmes hibákat: miért van a seriff fegyvertokja forditva bekötve, és miért nem lőtte egyszerűen le a Kormányzót a bunyó alatt, vagy, amikor fojtogatta a végén. vagy a Kormányzó, miért nem lőtte le egyszerűen Ricket. Egyébként is a Gov mi a f*szért lőtte szét a börtönt, igy semmire sem tudja használni, és egyébként is honnan szereztek tankot, ráadásul hogan használják, amikor az 100 lizer üzemanyagot zabál. Meg aztán honnan lett gránátjuk, amit egyébként is hiába dobnak a tank csövébe, az nem fog beesni a beljesébe és b*szhatnak egy gránátot egy tank ellen. És egyébként is a tépett fejű haverom, mit nyilazik folyton? Miért nem lő, meg amúgy is honnan van mindig annyi új nyilvesszője? És hasonlók. Bár azt mondta a képek szépek de sz*r a történet meg az egész. Hát úgy elment a kedvem, teljesen illúzióromboló volt, mert nekem nagyon tetszett, nagyon erős érzelmeket váltott ki belőlem és teljesen magával ragadt.
Igy most megnéztem még egyszer teljesen egyedül.
És az én véleményem:
Még erősebb spoiler lesz!
Nem is tudom, hol kezdjem. Talán ott, hogy már tudtam, hogy valakit megint ki fognak irtani, olvastam még régebben a FB-on meg Dóri is irta, hogy eltört a mécses. Volt egy sejtésem, ki fog menni, és nem is tévedtem. De akkor folytatnám az elejétől: a Governor, igazi vezető, róla az jutott eszembe, hogy aki vezér lett egyszer az az is marad, és lám most is összerántott egy kisebb csapatot, aminek az élére küzdötte magát. De úgy érzem, hiába gondoltuk azt, hogy megváltozott és érzelmei is vannak, szerintem, amit Lilly iránt érzett az hazugság volt, csak eszköz volt számára a nő és a gyerek a Rick elleni bosszúhadjáratában. Talán ezért is nem számitott neki, hogy sz*rrá löveti a börtönt és használhatatlanná teszi, csak Ricket a Pokolra küldhesse. A kislány, Megan halála szerintem koránt sem rázta meg, mondhatjuk, hogy a külvilág keménnyé tette de teljesen érzéketlen módon lőtte fejbe a már halott gyereket, megrendülés szinte nem is látszódott rajta. De menjünk vissza az elejére! Az, ahogy Daryllel közölte Rick, mi történt Carollal, nekem egy kicsit kevés volt. Bár voltak viták kettejük között nagyobb durranásra számitottam. Viszont, ahogy ezt előadták ezek ketten, mégiscsak érződött, hogy egy csapatban játszanak, és egy nő nem állhat közéjük. Daryl ugyan nem értett egyet Rick döntésével, sőt való igaza szólt, amikor a képébe vágta, hogy hogy mondhat olyat, amit még ő maga sem hisz el. (Carol igazi túlélő) de vahol megértette, miért döntött Rick úgy, hogy elküldi Carolt. Érdekes volt az a kipreparált patkány ott az alagsorban. Valamelyik gyerek lehetett? Sok idejük azonban nem maradt, mert megjelent a Korámyzó. Egyébként megjegyezném itt közben, hogy egy fantasztikusan jól összerakott rész volt. Az aláfestő zenék borzongatóak voltak (ütemes dobolás, fokozta az izgalmat) de volt, ahol a siri csend sokkal hitelesebbé tette a kétségbeesett helyzetet. Rick, mint a csapat vezetője, és hiába a tanács, hihetetlen felelőséggel rendelkezik. Itt jutott eszembe, hogy milyen nehéz is lehet egy vezér sorsa, ahol olyan döntéseket kell hozni, amiből sehogy sem lehet jól kijönni. Hiába is próbálta jó irányba terelni a dolgot, sajnosnem jól sült el. Pedig jól próbált érvelni, hogy a másik csapat gyengébb egyedeire próbált hatni, pl. az egyik lányra, hátha sikerül maga mellé állitani a többieket és, akkor a Gov ellentudja forditani őket. De a k*cs*g tankos katona közbeszólt. A Kormányzó kinyirta Herschelt, nagyon fájó veszteség mindenkinek. Borasztóan megrázó jelenet volt az is, amikor még próbálta félholtan, hátrakötözött kézzel vonszolni magát az öregember. Az, hogy a lányainak végig kellett néznie, és a hang nélküli lassitott jelenetes üvoltés szintén drámai volt. Közben a csapat másik fele, ahogy készenlétben állt szintén nagyon izgi vot, feszültséggel teli. Aztán elszabadult a pokol. Igazi háborús hatás, fegyverdörgés, tank, és persze megjelentek a járkálók is, akik itt gyakorlatilag mellékes ellenségek voltak. Hiába itt is köjött a sorozatnak a lényege, hogy ember embernek a farkasa, és az igazi ellenség nem a zombikban van.
Valamelyik előző részben találgatták, Daryl, vajon mi lehetett azelőtt de úgy éreztem, most végre hazai pályán érzi magát:
[link]
De, akkorát mosolyogtam rajta, amikor a zombit pajzsként használta:
[link]
Mekkora ötlet volt:
[link]
[link]
És a gránát a tankba:
[link]
Szeritnem órási ötlet volt és gyakorlatilag megmentette ezzel a csapatot, akármit is mond Luci.
Aztán Rick és a Kormányzó bunyója sem volt semmi. Kaptak rendesen, Dóri eszembe is jutott, amikor Rick kapott egy-két istenes jobb horgot, nem volt rossz jelenet. A fojtogatás is teljesen hiteles volt, és bár a nagy ellenségek Rick és a Governor, mégis Michonne volt, aki pontott tett a végére, és megmentette Ricket, aki már épp készült elveszteni az eszméletét az idióta karmai között.(megjegyzem azt is, hogy bár negativ karakter, a Governort alakitó szinész sem egy rossz pasi) SŐt, nem is Michonne fejezte be, hanem Lilly, ki kényzelen volt fejbelőni a Kormányzót. Ezt végülis nem tudom, milyen indittatásból tette. Kegyelemből, vagy, hogy ne váljon járkálóvá vagy bosszúból.
Közben a csapat szétszakadt. Páruknak sikerült elmennie a busszal de sokan ottragadtak. SAjnos a szerelmespárunk megint szétszakadt Glenn és Maggie. Döbbenetes volt, hogy a gyerekek is fegyvert fogtak és kénytelek voltak embert ölni. De hát ezt tanitotta nekik Carol annakidején. És, akárhogyis helytelen egy gyerek kezébe fegyver, mégis úgy éreztem, hogy b*ssza meg, egy kölyök, aki ilyen világban nő fel, annak ehhez kell alkalmazkodni, és ha ezzel lesz túlélő, akkor valóban rákényszerül. Különben sosem lesz nagykorú.
És ezek után jöttek az igazi drámai jelenetek, amiknek a hatására az én szemem és könnybe lábadt. Ricknek, aki fuldokolva tért magához, az volt az első szava, hogy "Carl" Beszélni sem tudott szinte de egyből a fiát kereste. Óriási aláfestő zene alatt a lángoló börtönfalak és zombik között végre megtalálta. Carl kemény kölyök, és bizony most neki kellett támogatnia az apját. De ő sincs ám kőből, a végén nála is eltört a mécses, miután beleeresztette az egyik járkálóba a puskája összes töltényét. Na és utána, amikor megtalálták a Judith üres, véres babahordozóját, hát ott már tényleg pityeregtem én is.
Mindenkinek menni kellett. Ty ment a kislányokkal, és ez érdekes szitut hozhat még, mivel elképzelhető, hogy valamelyik gyerek nyirta ki Carent meg azt a másikat, akiket Ty meg akar bosszúlni.
Beth ment Daryllel, kiváncsi leszek, mennyire foga pasira akaszkodni, mert anno Ricket is kerülgette de inkább rajongással.
És a végén apja+fia%= Carl és Rick. Na és a befejező mondat:
"Keep walking"
kib*szott jó volt!!
Egyszóval imádtam! És biztos kihagytam egy csomó mindent, amit mondani akartam még.


2013-12-02 21:25.49
Jól van csajok, megybek, megnézem a WD-t, már nem nagyon merek nem közelben ülni, nehogy spoilerbe fussak. Már igy is sok az infó. Ráadásul a k*cs*g UPC valamit kinlódott, a TV is hibaüzenetet irt ki, és a letöltés is bazi lassan indult el. Azt hittem falnak megyek, ami máskor 1 perc alatt lejött, arra most az irta ki hogy 5 óra és hasonlók. De megjavult.

Megyek,és majd jövök kitárgyalni, ha nem alszom el.


2013-12-02 20:00.24
SZiasztok!
Remek napom volt ma. Gyorsan elment, jó volt a hangulat, meló is volt és még csurrant-cseppent is. Mironnal kicsot kóricáltunk a Westendben, vettünk ezt+azt, bakancsot. Luci előtt le a kalappal, főzött, mosott, takaritott. Megszállta valami. Ezért kapott egy bazi nagy tábla csokit. :O

Jajj, DÓri de felcsigáztál de most félve ülök le WD-t nézni, hogy vajon miért kell majd bőgni :(
Igen én is azt érzem a bulival kapcsolatban, amit Te: eza Pecsa nem a legjobb helyszin. Voltak már sokkal-sokkal jobb bulik. És igen, végig mi adtuk a közönséghangulatot. Talán a végén jelent meg még vagy 2 ember mögöttünk. Nem tudom, nekem még lesz egy Junkies koncertem is 2 hét múlva szeritnem én kihagyom a két ünnep közötti bulit, mert már nagyon sok lesz.

Ren, ne is mondd a magyar egészségügyet. Ha az ember nem keni meg a dokikat, le sem sz*rják az embert.

Maya, köszi anyukámnál elindult egy gyógyulásféle de még ma várt eredményeket más vizsgálatokkal kapcsolatban. Nem tudtam ma beszélni még vele telón, mert nem vette fel.

Na majd megnézlek a FB-on.

Hát elég morbid azért, amit irsz. Jó gyomrod lehet, bár szokás kérdése lehet ez is.


2013-12-01 22:07.02
Maya, részvétem az exkutya miatt :((


2013-12-01 22:06.24
Jó estét!

Jártányi erőm sincs. Kiütött a takonykór. Sok volt a tegnapi nap: délelőtt a lovardás fagyoskodás, este meg az alkoholpartis duhajkodás. Viszont az Aspirin C egész hatékony gyogyi.

A buli jó volt, de, ahoyg elhagytuk a helyszint, elment a hangulat is.

Ma végre utolértem magam a Vámpirnaplókkal. Jó kis sori de most igy hirtelen nem vágom, hogy ki is ez az Augustine. Illetve sejteni lehet, hogy nyilván egy doki lehetett, aki vámpirokkal kisérletezett de mintha esett volna szó róla korábban is, nem? Minek a kapcsán került szóba? Vagy még egyelőre nem tudni róla semmit?
Jah, Jeremy és Bonnie ágyjelenete, az a pár másodperc, csodásan meg volt csinálva, grat a rendezőnek. :)

Egy órát Kucserával is eltöltöttem me pár rész 1 pasi meg egy kicsivel. Nekem még mindig tetszik, és tudok rajta röhögni, hiába esküszik midnenki Charlie Sheenre.

Maya, örülök, hogy tetszett a bál, és csak igy tovább: menj máskor is! A Blöki meg bánhatja, hogy annyira felöntött a garatra.
Na, látom a tetkós gond is letudva, ráadásul anyud teljesen korrektül fogadta.

Ren, drukk holnapra anyudnak a dokinál! LÁom Nálad sem megy pihenésbe a szabadnap.

Megyek megnézem a FB-ot is.


2013-11-29 22:19.54
Sziasztok, sziasztok, életjelet adok magamról.
Jó hosszú napom volt.
De azért jónak mondható. Két búcsúztató is volt ma, de utóbbi időben már minden héten van legalább egy távozó kollega. Viszont legkorábban cska feb. 28.-n kezdenek leépiteni, igy tuti 3 hónapig még van munkahelyem, és modntak még pár tippet, hogyan lehet pénzhez jutni.
és jupiiiiiii, jövő héttől még csak délelőtt járunk. Vége az esti műszaknak! Hát olyan boldog vagyok!

Anyukámnál voltam. Még mindig nagyon sz*rul van ma pl. hányt és véreset is köpött de megvigasztalt, hogy a hányás csak a kontrasztanyag miatt van, amit a CT miatt itattak vele, a véres köpés is tök normális állitólag, mert az eröltetett folytonos köhögés miatt a kis hajszálerek megrepedhetnek odalenn. Hát kösz, először őt is kitörte a frász. De egy nagyon halovány gyógyulási folyamat mintha elindult volna. Viszont több vizsgálaton is átment, nem akarom részletezni, mert hosszú lenne de nagyon úgy néz ki, hogy nemrégiben neki volt egy epekőműtétje, még friss a dolog, és ott kapott be valami fertőzést. Itt azt mondják az orvosok, hogy lehet összefüggés. Na faxa! Igy bizza magát az ember a magyar egészségügyre! Jah, elmondom azt is, hogy a nagynéném véradáskor fertőzött tűvel kapott hepatitist még sok-sok-sok évvel ezelőtt. Szerencséjére csak virushordozó, és nem betegiti meg. Jaa, és anyósom, aki egészségügyben dolgozik de soha nem beteg azt mondja: "hát merek én beteg lenni? Hiszen ismerem az orvosokat" Na puff neki!

Nagyon nagyon várom a bulit holnap! Nagyon akarok tombolni és nagyon jól akarom magam érezni! Ugye, ugye jó buli lesz! Félek, ha igy ráizgulok, forditva sül el!

Huanci, grat a sikeres vizsgához! És a másik is menni fog, főleg, ha ugyanazt a tesztet irjátok.

Dóri, hogyne tudnám, hogy Frankenstein maga a doki volt, aki kreálta a szörnyet, ismerem a történetet :) De az ilyen összefoltozott emberkéket már a köznép is Frankensteinnek hivja, nem lénynek, mert, akkor nem lenne egyértelmű. Gondolom Ben a doki lesz.
Hhihi, jó a nyugdijas kutya kép :)

Hát én mindig bajban vagyok Tom korával. Most nézem, hoyg tényleg '81-ben született. Nem tudom, miért hittem azt, hogy '76-os. Sőt régebben még idősebbnek gondoltam. Mondjuk szerintem többnek néz ki 32-nél. Vagy lehet, hogy csak értelmesebb feje van, mint Chrisnek. Bár én imádom és szivesen elvinném egy lakatlan szigetre de szerintem ránézésre Tomnak lényegesen magasabb az intelligenciája és a műveltsége. Úgy látszik a szőke pasikra ugyanúgy vonatkozik a sztereotipia, mint a nőkre :) Jó, azért nincs Chrisnek buta feje! Ja, közben látom, hogy irod, hogy Tom eredeti haja szőkés. És, akkor most festve van? Egyébként bazi jól áll neki az a fekete hosszú, ami abban a vámpiros filmben lesz.

Maya, midnenképpen kérünk fotót a szép ruhában rajtad :) Látod, a kollegáid is dicsérnek, jó lehet ennyi kandúr között egy csini nőnek :) Mikor is lesz ez a bál? LÁtod, a Blöki is nagyon vár.

Megyek körülnézek a FB-on de mennem kell lassan.
[link]


2013-11-28 22:26.18
SZiasztok, jó estét!

Tényleg pnagás van de sokat irni sem lesz erőm. Jól megkinoztak most edzésen. Nem tudom, volt egy olyan érzésem, még az elején, hogy edzőbá sézrevette, hogy már az első 20 percben fújtatok, szerintem vérszemet kapott és jól meghajtott minket. Mondtam is a társamnak: "ez beteg" :)

Luci elment hokizni, azt hiszem nekiülök a Vámpirnaplóknak. Eddig 5 részt láttam, párral le vagyok maradva. Az originalsszal meg teljesen. Hát ennyiből lesz hasznos, hogy az összes sorozat állni fog, mert akkor fogom elővenni az Originalst. És, ahogy igy olvasom DÓri irásait Klusról... no comment. :)

Kicsit Chris kutyám is eszembe jutott ma, érdemes a kedvencekkel foglalkozni. :)
Tök érdekes, hogy A Thor filmeken Loki az öccse, mégis a szinészeknél Tom az idősebb, ha jól tudom akkor 7 évvel.
[link] Pedig a szőke haj valahogy fiatalit inkább.

Na igen, Chris is elbűvölő apuka:
[link]

Mindenkinek köszi a jókivánságokat, ma beszéltem telón anyummal, úgy érzi, most már elindult a gyógulás, egy picit már jobban van. Holnap megint beugrom hozzá egy kicsit a kórházba, viszek neki ezt+azt.

Szombaton a buli előtt még megyünk ki Kiarával a lovardába, valami Mikulásnapi hepaj lesz, és lesz a gyerekeknek pónikupa, egyéni versenyben lehet indulni. Kiara nagyon be van zsongva. Hát kiváncsi leszek. :) Jó, ez nem lóverseny lesz, hanem pontozzák, hogy hogy dolgozik a karámban :)

Odaát: n agyon nagyon tetszett. Sokkal jobban, mint pl. a kutyás vagy a múltkori rész. Nem is tudom miért, hiszen ez is csak egy egyszerű nyomozásról szólt, nagyon erősen első évados érzésem volt de, valahogy mégis. Mondjuk az mindig is tetszett, amikor maguk a srácok is áldozatul esnek a szörnyek csapdájának. Mondjuk én azt hittem, hogy a pornószinész csajszi is valamilyen szinten benne lesz a dologban de tévedtem. Ez végre hiteles rész volt, ráadásul poénos is, és bevallom őszintén, hogy, amikor SAm Ezékielre váltott a frész belémhasitott. K*rva jól megcsinálták. Mondjuk én töksötétben, fülessel és nagyképernyőn nézem, úgy hatásosabb. Szóval tetszett, nem volt eröltett, mint mondjuk a kutyás-poénos és sokkal hitelesebb volt, mint az előző, ahol előhoztak egy eddig nemlétező emléket, hogy "ja, mellesleg ilyen is volt", majd eljátszotta a gyerek Deant egy tök idegen kölök. Na ezzel végre eltaláltak mindent. Na és a végén a csavar Dean/Sam között. Na az borzolta az idegeket rendesen. Ha legalább ilyen jó lesz a félévadzáró, márpedig azt hallottam, hogy az ütős rész lesz, nagyon, akkor én már elégedett vagyok.
Jared haja, mintha még rövidebb lenne de jól áll neki. Egyébként, ahogy néztem annyira furi, hogy réggen mennyire odavoltam érte. AZt hiszem Jared kutya nyugdijazás előtt áll. :) Na jó, vannak még aktiv nyugdijasok is :)



Maya, én 15 órát talán egyszer-kétszer aludtam egy huzamban. De utána olyanolyan hulla voltam. te nem szoktál akkor egész nap kóma lenni? De úgy látszik ilyenkor kipihened az egész heti hajtást, és bepótlod a regenerálódást. :)
Tetkód hogy van?
Na megjött már a ruci? Bár az lesz egy-két nap, gondolom.
A Kormányzó a WD-ben tuti elmegy a börtönbe. Niylván az "új családjának" biztonságosabb otthont szeretne, biztos le fogja Rickéket rohanni. Tankkal. SZeritnem szét fogják cseszni az egész börtönt, úgy, hogy Rick csapata szedheti a sátorfát.

Dóri, képzeld ma dumcsiztunk az új csopvezemmel, már 50 feletti nőci, majdnem tanárdiplomával de tökre csipem, nagyon értelmes. Szóba jött az X-faktor meg kérdezte, hogy Robi milyen benne, mert ő nagyon szereti az Alföldit :) Mire kontrázott az egyik kolleganőm is, és hozzátette, hogy jól is néz ki, na erre a főnöknőm is hozzátette, hogy igen, jól néz ki :) Szóval Robi elég közkedvelt nálunk is.
Ajajj, és nem is lehet tudni, hova költöztök? Még szép, hogy év végén nem kinoznak ezzel titeket. És mi az, hogy a szzabit nem lehet áttolni és nem adják ki? Legalább kifizetik?
Köszi a jókivánságokat, igen, ismerem a placebo hatást. Én is meg voltam döbbenve anyikámon, aki olyan "vadkeresztény", akinek tényleg annyira erős hite van, szerintem azt elviekben nem lenne szabad, hogy egy pénikroham ledöntse. És nem is adhatja fel. Ezt ugyan én nem mondtam neki igy, inkább úgy, hogy igenis küzdenie kell, mert ott vannak még az unokái, akik még picik és nem nőttek fel. De szerintem nála is a placebo hatás, mert állitólag tegnap derült ki, hogy a kitenyésztett kórokozók érzékenyen reagálnak az antibiotikumra, amit kap, tehát pusztitja őket, vagyis hatnia kell a gyógyszernek. Vagy az is lehet, hogy jót tett neki, hogy tegnap benn jártam :)
Ben-féle Frankenstein előadás? Igen, mintha rémlene meg az uránia mozi is. Hehe, frankó kutyáid vannak: az egyik vámpir lesz, a másik Frankenstein. Halloweenkor be sem kell öltözniük.

Na, megyek, lépek, nézek egy kis Vámpirnaplókat.

Áááááá, mikor lett fél 11????
:O


Jó éjt!


2013-11-27 20:42.16
Jó estét!

Változó a hangulatom. Premenstruációs időszak...
Voltam anyukámnák a kórházban. Borzasztó. Semmit sem javult az állapota, szerinte még rosszabbul van. A dokik is idióták bazira sz*rnak bele mindenbe, nem hiszem el, hogy egy kórházban valaki, aki mellesleg nem gyakran beteg 4 nap alatt nem történik javulás. Szegény anyám azt mondta, hogy lehet, hogy ő már túl sem éli. Na azért ne már! Hát azért remélem, hogy megindul most már a javulás. Majd hivom telón holnap. :(

Nocsak, hát, akkor Will, Happy Birthday!
[link]
Anno miatta regeltem a filmkatra. Akkor még csak 49 volt. Most meg 57! Döbbenet.
Vajon ez a film mi lehet? Disney? Nagyon jól meg van csinálva az ürge.
[link]

Odaátnál mikor lesz szünet? Mert mindig egyszerre van a soriknál. Ma este megnézzük, kivi leszek rá.

Dóri, jó volt a gif, ahogy összehozták Lokit és Thort, mármint a szinészeket különböző filmekből :) Ja olvasom azt a fanficet, amiről irtam de b*zi sz*r, úgy, hogy nem is ajánlom. 8 rész után sem szól semmiről csak párbeszélnek meg elmélkednek.
Na, akkor a jövő heted is izgalmas lesz. :) Mozi, szinház. Kiállitásra nem akarsz menni? Jahh, előtte még lesz egy koncert is.
Igen, Robiról maximálisan el tudom képzelni, hogy magas értelmi intelligenciája van, ahogy irtad. Nem tudom, hogy vajon jövőre benne lesz-e az X-ben. Hogy egyáltalán neki való dolog-e ez.

Maya, jeszus, mennyit aludtál, de jó Neked! Lehet, hogy ezért sincs kutya bajod sem, a pihenés nagyon nagyon sokat számit.
Jól van, a tetkó körül is minden ok. És hogy aarod anyukádnak majd beadni?
Húú, reméljük jól fog állni majd a ruha.
Hehe, látom a Kormányzót ugyanúgy fojtogatnád, mint az előző évadban. Hát igen: a vér nem válik vizzé. Martinez volt a pasi, akit kinyirt. Azt mondják nagyon ütős lesz a kövi, szünet előtti rész.

Ren, én láttam pár képet Rólad a FB-on, tényleg semmi baj a súlyoddal, csini vagy!
Hehe, Supnat helyzetekkel tele van a világ. Vicces dolgok ezek.
Jobbulást Neked! Egyre több a beteg ember. Nem hiába mondják, hogy, aki tudja, oltassa be magát influenza ellen.

Na húzok, leteszem a gyerekeimet tentizni.
Kiara füle már jobban.


2013-11-26 22:49.56
Most nézem, hogy Kucsera filmje a Jobs nem lesz moziban. Már kijött DVD-n. Feliratot még nem láttam hozzá a hosszúpuskán.
Elmentem tentézni.
Jó éjt és fantasztikus kutyás álmokat kivánok mindenkinek
[link]
(ez meg mi????)
:O


2013-11-26 21:54.02
Jó estét!
Jó kis edzés volt, tisztára meghúzódott a hátam egy nyakatekert mozdulatsor miatt. Pedig nekem nem nagyon szokott. Na majd belejövök, mint a kiskutya az ugatásba :)

Maya, a fájdalomtól fázhatsz ám. Az izületi vagy izomfájdalom is lehet, hogy a mai akciód eredménye. Lehet, hogy a tested igy reagál a tartós fájdalomra. Anno nekem (ez most kényes téma kicsit), amikor felrakták a spirált, hát finoman fogalmazva nem volt kellemes, utána tök sokáig rázott a hideg a fájdalom miatt. Emlékszem, tavasz volt és nagykabátban mentem mindenhová, annyira fáztam. SZerintem feküdj le, pihizz, amennyit tudsz. Érdekes lesz háton feküdni. Kenegetni kell, ha nagyon fájna, ha bekapsz egy könnyű fájdalomcsillapitót, semmi bajdo nem lesz. Én bizom benne, hogy holnapra jobban leszel. Én már nem emlékszem voltak-e ilyen gondjaim a tetkó után. Annak már 13 éve. Egyébként nagyon szép lett. Anyukád látta már?

Dóri, naná, hogy ellövöm a kutyás poént! És el is fogom mindig! :) Hát igen, ez Neked mindenképp nagy élmény, mert a szinházat is szereted, Robit is, igazi kánaán. Ez nálam kb úgy nézne ki, hogy egy hokimecsen az orosz válogatott játszik a Jared, Norman, Ashton, Charlie, Chris játékosokból álló válogatottal. Egye fene, Jake jöhetne kapusnak :) Vagy egy Bond Jovi buli ugyanezekkel a személyekkel. :) Na de viccet félretéve, többek között én pl. ezért sem költöznék vidékre, most pl. pont Nyiregyházára, ahová költözik a melóhelyem. Egyrészt kevesebb fizu, másrészt egy csomó jó programról kénytelen lennék lemondani. Ha találkozó lenne, órákat kellene utazni, egy jó koncert miatt szintén. Ha esetleg jön egy nagykutya magyarországra és rjongóskodni menni szintén megoldhatatlan lenne, és egy halom más dolog is. Ebből a szempontból azért szeretem Pestet.

WD:
de, szeritnem pont olyan WTF félévadzáró lesz, hogy az embert a guta meg fogja ütni addig az egy-két hónapig a folytatásért. majd figyeld meg!

Karácsony? Ehhh, hagyjuk. Még bele sem kezdtem.


2013-11-26 17:57.38
Üdv mindenkinek, gyors bekukk, mert még vacsiztatok és edzeni is megyek, Luci emg csak 8-kor jön.

Olvastam DÓri beszámolóját a szinházról, biztos nagy élmény lehetett. És még kutyázott is. És még négylábúval is :)
LÁtom Mayának kicsit kellemetlen élmény volt a tetoválás. Igen, mondtam, hogy fel kell készülni a fájdalomra de nem akartam, hogy úgy érezd, el akarom a kedved venni. Engem rázott a hideg a fájdalomtól de hozzá lehet szokni az érzéshez.
Nem semmi srác lehetett, hogyha azt sem tudja, mit tetováltat magára.

Walking Dead:
Ehh, ehh. Spoileres lesz. Most már Norman eléggé lemaradt, nem??? :O Lassan már a falkámtól is. Egyébként ennek ellenére jó kis rész volt. Ááá, mondtam én, hogy a vér nem válik vizzé, csak kijött a Kormányzóból, hogy mekkora ganéj. Én már nem mondok semmit a következő részre, úgy várom már végre az eredeti csapatot, mint a Messiást. SAjnálom, hogy utána hosszú szünet lesz. Hiába, nemsokára itt a Karácsony.


2013-11-25 22:22.47
Na, ezt még gyorsan elmesélem, mert Luci nézi a Kék fényt, utána megyünk Kóricálni.

Éjjel SUpernaturalosat álmodtam. Már rég volt ilyen. Eléggé zavaros volt, kicsit keveredett azzal, hogy a TV-ben nézem meg azzal, hogy benne vagyok a sztoriban, sőt még egy con is képben volt, nehéz elmagyarázni. A lényeg, hogy, mint, ahogy most is: angyalok szálltak meg embereket, de ilyenkor tök rondák és gonoszak lettek, mintha démon szállta volna meg őket. Valahogy úgy, mint az Örgödűzőben. Rohadt fejük lett és ráncosak is lettek, bazi ijesztőek voltak. Persze a Winchesterek vadászták az ilyen angyalszállta embereket. Közben valahogy tudtam, hogy már nagyon sokadik évadnák járunk, olyan 15-16, talán. Samnem már rohadt hosszú haja volt, egészen a háta közepéig ért, és már össez volg fogva alul lófarokban. Persze még mindig jól nézett ki. Itt volt egy kicsi conos dolog, hogy az egyik rajongó mondta neki, hogy még mindig nagyon jól néz ki, csak kár, hogy a haja ilyen. Erre én mondtam neki, hogy ez nem igaz, nagyon jól néz ki a hosszú hajjal. És ezt, persze angolul :) Utána valahogy visszakeveredtem a történetben, és részese voltam a Wincheserek társaságának, már nem tudom hogy, csak arra emlékszem, hogy bementünk egy házba, hogy egy kislányt megmentsünk, volt vagy 4 éves maximum de a végén őt is megszállta egy angyal, és tök ijesztő lett a gyerek. Elráncosodott a szeme, meg hörgő hangja lett, gonosz feje, tiszta frász volt az egész. Volt a Winchestereknek valami technikájuk, de inkább Samnek, hogyan tartsák távol ezeket a megszállt angyalokat magiktól vagy hogyan űzzék ki belőlük, igen, ez Sam képessége volt, most beugrott, és nekem is volt ilyen képességem (nocsak, lehet, hogy nekem is démonvér folyik az ereimben? Huancinál mégsem medvevért vettünk). De ennél a gyereknél nem tudtam használni és nagyon megijedtem tőle. Aztán felébredtem.

Érdekes volt. Tiszta Odaát feeling, semmi romantikus szál Sammel :O Egyszerűenn csak jól nézett ki.


2013-11-25 22:13.44
Szia!

1000.- a jegy??? Én nem is tudtam. Ejha, kicsit drágán mérik most ezt a koncertet :O Legutóbb, azt hiszem csak 500 vagy 600 volt. Lehet, hogy a Petőfi csarnok miatt meg elég nagyszabásúnak harangozzák be. Lehet jelentkezni előadni, énekelni vagy hangszeren játszani. Hát ez nekem annyira nem tetszik. Nincs kedvem nézni a sok béna rajongót. (mondom én, aki a Hollywood Rose koncerten vokálozott anno ugyanigy )
Na mindegy, remélem jó buli lesz ennyi pénzért, mert kinyomom valakinek a szemét!

Természetesen megy a drukk holnapra ezerrel. Pont a jegy árával :)

LÁtom megy a meló ezerrel a kecsói házon. Szeritnem jövő tavasszal oda is tervezhetünk a látogatást. Idén úgy sem megyünk Supernatural conra :)

Köszi szépen a kókivánságokat, elteszem, biztos pozitivan hatnak :)


2013-11-25 21:22.28
Sziasztok!

Látom a f*s hangulat népbetegség lett. Most én is paff vagyok. És, ahogy olvasom DÓri irását, a WD sem fog felviditani. A fene egye meg őket, hogy 3 részt is merészelnek zsinórban lenyomni a közkedvenc nélkül. Ma mindegy.

Nem dolgoztam ma, délelőtt megnéztem 2 rész Sons of Anarchyt, most összegyűlt 2 rész régen láttam. De jó volt, mert ezek egy órás részek, igy olyan volt, mintha egy mozifilmet néznék. Bitang jó a sorozat, le a kalappal előtte.

Aztán jött az agybaj. Kiarát vittem a dokihoz. Most először elküldte szakrendelésre, azaz a fülészetre. Pedig annyira nem akartam. Közben Mironért is el kellett menni a suliba, utána rohanás a fülészetre. Ráadásul elég hülye doki volt, nem volt szimpi. Mindegy, a lényeg, hogy kb. ugyanazt kell csinálni, amit eddig is, lámpázás, orrcsepp, meg a sós vizet tanácsolat. Átfújta még a fülét de amúgy semmi extra. Még a gyerekorvos előtte felirt egy gyulladáscsökkentő orrcseppet de azt meg késziteni keleltt szóval kétszer kellett a gyógyszertárba is mennem. közben vacsit főzni... ehh...
És, akkor jött a hidegzuhany. A nagynéném hivott, akivel évente ha kétszer beszélek, hogy tudom-e, hogy anyám kórházban van. WTF??? MI van?? Hát nem. Persze, mert anyámnak nincs a telóján kimenő hivás, sem a férjének, nem tudtak hivni. Kiderült, hogy még vasárnap vitte el a mentő. :( Pedig ő igazán nagyon sosem volt beteg de most nagyon durva tüdőgyulladást kapott. Már pénteken mondta nekem, hogy mellhártyagyulladása van, de házilag akarta kikezelni, ilyen baja volt már. De utána annyira rosszul volt, hogy vasárnap kihivták az ügyeletet. Az ügyelet meg mentőt hivott, szóval most benn van a Nyirő Gyula kórházban. :( Beszéltem vele telefonon, nagyon kész van, alig bir beszélni. Ráadásul az infúziótól meg az oxigéncsőtől (amit az orrához tesznek) totál pánikrohamot kapott. Pedig ilyen baja sem volt soha, em is hitt benne. Úgy, hogy szerdán mondtam, hogy bemegyek meglátogatni. Azért a doki azt mondta, hogy megmarad, mert a muter már tényleg azt hitte, hogy halálán van. :(
Kicsit sz*r érzés. Remélem a hétvégére már jobban lesz, mert nem jó érzés igy nekivágni a bulinak :(

Dóri, örülök, hogy végül sikerült partnert szerezned a szinházra. Zárójelben megjegyzem, hogy jó fej testvéred van. Kicsit erőt vehetett volna magán. Persze lehet, hogy a kolelgina jobb társaság lesz.

Maya, az a zöld ruha végül az utolsó link? Az sem rossz. Nekem semmi bajom nem volt a virágokkal azon a fekete ruhán. De a másikban is csini leszel.

Megyek, csajok, mindjárt megnézzük a The Walking DDeadet. De most nagyon mérges vagyok a készitőkre!


2013-11-24 22:43.43
Hát az attól függ, hoyg mennyire nő gyorsan a hajad és mennyire látszik a lenövés. én kb másfél javonta festettem a hajam, amikor még szőke volt. Persze, ha bulira mentem agy nagyobb eseményre (mint pl Párizs vagy Róma), akkor előfordult, hogy korábban vagy később, inkább az eseményhez igazodtam. A fodrász barátnőm azt mondta, hogy a festés után egy hétig nem ajánlatos újrafesteni. Én azt tanácsolom, hogy a buli előtt fesd be, hogy csini legyél! :)


2013-11-24 22:41.21
Szép jó estét mindenkinek!

Azt hiszem én végeztem az X-faktorral. A tegnapit sem néztem a mai meg csak ment a háttérben de még a szobában sem voltam mindig. Tudom, ki ment haza és ennyi. Nekem elegem lett belőle, már nem kelti fel az érdeklődésem. Azért köszi Dóri azt a pár infót, amit irtál a műsorról. :)

SAjnos Kiara füle változatlan a kúra ellenére. Holnap kénytelen leszek dokihoz vinni. Nem megyek dolgozni. Remélem nem kell szakrendelésre mennünk, mert az nem biztos, hogy bele fér a holnapi napba. :( Már az 5. napja be van dugulva a füle, ilyenkor már nyugtalan vagyok. :(

Maya, biz'Cas, a csajok véleménye nélkül is én is a kettes ruhára voksoltam, a feketére. Én nagyon sokat járok feketében, szeretem. Vagy esetleg az utolsó de azt hiszem a döntés már megszületett.

Dóri, Robinak nem volt nyávogós hangja az ALkonyatban, szerintem nagyon jól csinálta.
Gondolod, hogy meg van mondva neki, hogy heteroként viselkedjen? Én, mondjuk annyira nem isemrem de máskor nem viselkedik annyira heteroként?

Elhiszem, hogy azért hiába a 3 álompasi egy álomban, ha az mégis egy rémálom és épp farkasszemet nézel a halállal. Én nem is tudom, mi lennék, harcos amazon, aki Daryl mellet küzd a zombik ellen vagy épp törékeny nő, akit meg kell védeni. Hehe, na ilyenkor jó nőnek lenni. Egy pasinak azért nem lenne választása :)

Huanci, én nem fotóztam le a hajam :O De szerintem a hétvégi bulin úgy is készülnek képek. Valahogy mindig sikerül jó fotókat késziteni, és, akkor majd látni fogod.
Hát gratula, hogy siekresen vetted a főnöki akadályokat, és nagyon helyes, hogy ismerősökhoz jársz! Kell is a lazitás eme formája is.

Ari, na, akkor legalább ennek a beadandónak a terhe is lekerült a válladról!
Szeritnem simán mehetnek 500-ért a karkötők. Főleg, ha már rendeltek is belőle. Vagy esetleg, ha nem fogy nagyon és drágállod, akkor csinálhatsz olyat, hogy mondjuk, ha kettőt vesz, akkor csak 800 vagy 750. Hátha bejön :)
Naa a kis élelmiszer segélycsomag mindig jól jön a rokonoktól :)
..
..
Luci ma meccsezik, nem tudok filmezni
..
AZTAKU....!!
[link]
Jujj, ez megütött! Fájjj!!
Tegnap este megnéztem a Frankie Go Boomot, röhögtem is eleget. Luci nem akarta velem nézni Látványosan elhúzott aludni de azért közölte velem, hogy mi a francnak nézzen velem szőke pasikat. Szóval úgy tűnik, ha én egy kedvenc miatt filmezek, már nem tart velem. Mondtam neki, hogy én is néztem vele a múltkor Cameron Diazt, de erre azt mondta, hogy k*rvára nem miatta érdekelte az a film, a Kéjjel nappal. Okés, én elhiszem de attól még nem kellene elzárkóznia egy jó filmtől, mert az én egyik kedvencem játszik benne. Ráadásul Charliet nem is mondtam csak annyit emlitettem, hogy a Sons of Anarchys pasi játszik benne. Na ez neki elég volt. Szőke pasi, puff neki! :( Na mindegy, nem akartam vitázni, mert értelmetlen csak annyit mondtam, hogy "még szerencse, hogy nem vagyunk egyformák". Utalva arra, hogy az alapján választ filmet, hogy az ismerősei mit ajánlanak, én meg az alapján, hogy ki játszik benne. Ez van. De legalább nem szaladgálok hús-vér faxik után!
Csak elméletben :)
[link]

És különben is, ők szaladgálnak utánam. :) Holnap pl. Norman jön :)
De jöhetne is már, mert, ha mindig faképnél hagy, akkor veszélyben lesz a vezető poziciója. Túl sok a kesebundás, hosszú szörű dög a közelében :)
Egyébként lehet, hogy felcsapok boszorkánynak, hátha fekete macskává változom ;)
[link]

Jujj, nagyon remélem, hogy nem kapunk holnap még egy Darylmentes epizódot a The Walking Deadből, mert valakit megcsapkodok!

Megyek, körülnézek a FB-on!


2013-11-23 23:02.52
Sziasztok!

Nah, vége egy dolgos, eseménydús de azért kellemes napnak.

Délelőtt pacizás, Kiara DÖme pacin tereplovagláson, és még pár perc vágta is volt. haladunk, haladunk.

Dumáltam Ivyval is telón, az is jó volt.

Voltunk bevásárolni, ott már vinnyogtak a gyerekek.

Aztán húslevest főztem de olyan igazi jó házit, sok husival, csirkbelsőséggel, zöldségekkel, betűtésztával, nyamm!

KÖzben Kiaránál fülgyertyáztunk, infralámpáztunk, nem tudom, de mintha leszedálta volna a gyereket ez az akció, tökre le volt amortizálva. Igy aztán ő nem jött velünk a fodrászhoz, Mironnal mentem
Befestettem a hajam, most megint sötétebb, étcsokibarna. De hátul nem láttam, ott faxán el is b*sztam a fodrász srác meg nézett is nagyokat, hogy ugyan mit akartam, de legalább vigasztalt, hogy új trendi divatot teremtek a foltos hajjal :) Szerencsére elölről nem látszik :)

Aztán este mág tartottunk egy családi mozizást a gyerekekkel. Megnéztük a Twilight hajnalhasadás 2. egyben az utolsó részét. Akárki, akármit mond, nekem tetszett. Nagyon szép képi világa van a filmnek, jól megcsinálták. AZ utolsó két rész jó lett. Luci a végére ért haza, és ő mondta, hogy az egyik fővámpir magyar hangja Alföldi Róbert. AZt mondta, száz közül is megismeri a hangját. És tényleg, a végén be is mondták. Kiara is döbbenten nézett, hogy "Téényleg" :O

Nem néztem az X-faktort. De felvettem. Majd végigpörgetem valamelyik nap. :)

Dóri, nahát, tök jó álmod volt! Lehet, hogy frászos meg rémálom jellegű de olvasni tök jó volt :) Egyébként ez a gázos a WD-s kedvencekkel, ha róluk álmodunk az szinte mindig rémálom. Ahányszor én Normannel álmodtam, ott mindig megjelent az az érzés, hogy ez egy nagy frászkarika. Bazi érdekes, ami egyben leányálom, az ugyanakkor rémálom is. Vagy, ami szépen indul az rendszerint átcsap félelembe. De azért Te is inkább harcos amazon vagy, nem áldozat tipus, látom. Azért ez is jó érzés, hogy fel tudod venni a harcot velük. AZért ez valahol mutat ám valamit. Elképzelhető, hogy egész kiegyensúlyozott vagy és nem hagyod, hoyg eluralkodjanak Rajtad a félelmeid. Alapjában véve ez tényleg egy jó álom volt.

Sapka! Én már egy hete hordom a sapkát. Nem szeretem, ha fázik a fejem. És egyre kevesebb a hajam, nem akarom, hogy még kevesebb legyen. :)

Milyen filmnek az előzetese került ki, amit láttál? És miért volt felkavaró? AZ is szado-mazo volt vagy mi?
Én a Szürke filmet max jó pasi miatt néztem volna. AZért egy halom jó ötletek voltak: Jensen, Ian, Charlie....
És egyik sem.

Maya, én is azt hiszem, hogy lehet, hoyg erre a fülre már komolabb gyógyszer kell. Lehet, hogy antibiotikum. Fene enné meg. Ma mondjuk elég komolyan kúráztunk, remélem lesz hatása.

Jó pihit a sok meló után. És a Blöki már csak ilyen blkökis. Hiába az új csaj, friss szerelem. Már, ha lehet egyáltalán annak nevezni, ő nem is ő lenne, ha nem csapná a szelet Neked! :) De elhiszem, hogy jól esik. :)

Ari, hajrá holnap a beadandó befejezésével! De látom, már nincs sok meló vele.
Köszi, nem, nem búsulok a meló miatt. Anyira nem is akartam csak más unszolására jelentkeztem meg, hogy esetleg, nehogy az én hülyeségem miatt maradjak le valami jóról. De valahogy az égiek, Cas megérezte, hogy nem igazán akarom és küldött egy olyan indokot, amivel ők utasitottak el :)

M1 és a TV2 hiradó? AZ M1-es lényegesen szinvonalasabb lehet. Jéééé, nem is tudtam, hogy hiradóbuzi vagy. Néha mi is nézzük, még Kiarának is szokott olykor tetszeni. Viszont egy csomószor az egész tiszta horror.

Lehet, hogy az alsógatyagnómok lopják a cuccaid otthonról. :) Bár nem tudom, láttad-e ezt a South park részt. Egyébként én azt vettem észre, hogy midnig az a cucc nincs meg, ami épp akkor kell. Aznap. AZtán kb. 3 hét múlva előkerül vagy később, és a guta megüt. Na pont ezért van most elkülönita az a gönc, amiben tervezem, hogy megyek a BJ koncertre. Mert, ha előtte kezdeném keresni, tuti nem lenne meg.

Csajok, mindenkinek további szép szombat estét kivánok!
És egy hét múlva ilyenkor már tombolás!!! :D

(Sajnálom, hogy nem vele leszünk de legalább valami hasonló lesz)
[link]

Jó éjt!


2013-11-23 14:09.56
Szééép hétvégét mindenkinek!

Ma fekte mágiázunk itthon. Gyertyát gyújtok a gyerekem fülében. Hehehe Miron be is szólt, hogy milyen anya vagyok, aki felgyújtja a gyerekét! :) Ehhh, na ez sem megy a szomszédba a hülyeségért, látszik, hogy Luci gyereke :D

Szóval fülgyertyát vettem.

Voltunk pacizni, jó idő lenne de fúj a szél, mint az állat.

Húslevest főzünk, jó sok fokhagymával, jó sűrűt, remélem jó erős lesz, az egészséges.

Délután még fodrászt is tervezünk. De előtte még a lányomnál orrcseppezés, fülgyújtás, infralámpázás.

Ehh, jötehne már Norman
[link]
(ú de imádom ezt benne)
mert Charlie kicsinálja az összes kutyámat!

Hááát, igazán lehetett volna MR. Gray! Francért utasitotta vissza!
[link]
[link]

Dóóóóóriiii!
[link]
És Norman is:
[link]

Na jó megyek, felgyújtom a gyerekem. Aztán meglámpázom.


2013-11-22 22:05.06
Jó estét, csajszik!

Bocsi de ma nem leszek hosszú, tiszta hulla vagyok, nincs erőm gép előtt ülni. Holnap meg kelés van a lovaglás miatt megint. Hát, nem tudom, Kiara füle már 4. napja van bedugulva, most már frászolnak is ismerősök. Ebből doki lesz szerintem hétfőn.

A bankon belüli állásnak reszeltek, nem kellek, mert nincs diplomám. SZerintem ez fal duma, azon az osztályon a 90%-nak nincs. SZerintem egyszerűen nem kellek vagy nem akarnak engedni a jelenlegi osztályról. De ilyenre is volt már példa másokkal régebben. De nem sirok, mert annyira nem is voltam oda azért az állásért, igy legalább tudom, hoyg nem hagytam ki a lehetőséget, nem hagytam tétlenül elúszni, a lelkem nyugodt.

Kicsit beütött a Charlie láz nálam lehet, hogy majd vinnyogok olykor :)

Huanci, de jó, hogy bekukkoltál, örülök, hogy jól van a család. Meg, hogy birod még szuflával!

Ari, Hiradót hasonlitasz össze? És hogy? RTL klubosat meg TV2-set? :)
Lehet, hogy együtt szilvesztereztek Mayával? Az tök jó lenne! :)

Maya, igen, elküldted a dal egy agyonvert fiúért de még nem láttam. Majd, ha egyszer nagyon sok-sok szabadidőm lesz, és nem leszek siri hangulatban.

Ren, ezt a mondatot nem értem: hogy lehet Supnatos zenét olvasni?

Na megyek!


2013-11-22 10:03.38
Jó reggelt Neked is!

AKkor Cas éltesse anyudat, a tesódat és a kutyádat :)

Harmadik kép tetszik Robiról :)

SZéééép napot mindenkinek és kitartás pénteken!
[link]


2013-11-21 23:21.27
SZééép jó estét mindenkinek!
Végre gép előtt! :)
[link]

Nagyon jó kis napom volt. Két remek filmet láttam, és képzeljétek Beus hivott állás ügyben. Pontosabban, hogy az ő bankjánál van üresedés a behajtáson de hát nem az én területemen. Mindegy, elküldtem az önéletrajzom oda is. A pénz viszont jóval kevesebbnek tűnik de hát ez van. A kevesebb is több, mint a semmi a munkanélküliségben.

Két filmről mesélek. AZ egyiket Maya irta, hoyg látta a Huligánok. Jó kis dráma, Dóri kajálná, mert nagyon brit. Eleinte azt hittem, hogy na ez a film az igazi focifanatikusoknak készült, mert annyira midnen oldaláról mutatja be ezeket a huligán bandákat. A film közepe felé, hogy ez lehetett az elődje a SOns of Anarchynakm hiszen ez utóbbi is a bandhaharcokról szól. Aztán a végefelé átscapott egy nagyon kemény drámába és ez nem amerikai sikersztori, bizony nedves lett a szemem a végén. :(

És jól választottam sorrendet, mert ezek után néztem meg a Frankie go boom c. filmet, amiről szinte sehol sem hallani. 2012-es friss, butang jó vigjáték. Már a felvezető képkockákban láttam, hogy ez jó film lesz. Másfél óra alatt nem tudom hányször röhögtem fel hangosan de még a film után sem tudtam letörölni a vigyort a pofámról. Azt a sok baromságot, ami benne volt. :) Charlie, egyem meg, pedig egy tünemény volt, egy édespofa, egy dédelgetnivaló, imádnivaló...jajj, nem is folytatom. Sokkal jobban tetszett itt, mint a Sons of Anarchyban.
[link]
A film lényege, durván, akit érdekel: A srécnak van egy idióta testvére, aki lefilmezi titokban, ahogy épp szexelne egy akkor emgismert csajjal csak a srácnak voltak némi merevedési problémái. Természetesen a lemez eltűnik, rohannak utána, próbálják visszaszerezni, de egy halom kalamajkába keverednek, sokmidnen kiderül a csajról is meg az apjáról, bonyodalmak vannak, röhögés van másfél óra vigyori szórakozás.

Sógi, ezt mennyi idő alatt hoztad össze? Jó soat irtál! Nekem egy ilyen beirás legalább egy fél óra, hanem több. :O De jó, hogy jelentkeztél.
Aha, közben sejtem, hogy nem Johnt láttam a visszaemlékezésben az odaátban, hanem a rendőrre hittem először azt, hogy ő, aki elvitte ehhez a pasihoz Deant. Nahát, meg is hatódtál? Ez aranyos. Igen, van benne valami, amit mondasz, hogy John mennyire elsz*rta a kölykei életét. Viszont lehet, hoyg pont ezzel mentette meg őket. Ki tudja, mi lett volna Samből pl. ha nem lettek volna vadászok.
Nekem tetszett a Deant játszó kissrác. Legalább is a másik két fiatal verziónál sokkal jobban.
Nem, nekem nem ugrott be a csajról Lenka. Viszont az is zavart, hogy a csaj sokkal fiatalabbnak nézett ki Deannél. Ok, hogy vannak fiatalos 35 évesek de ez a nő, szerintem 30 sem volt. Nálam ez is illúzióromboló volt.
Szóval szeirntem ez lesz az a rész, amikor már a 25. évadban járunk, 55 évesen, és mondod, hogy "tudod, a 9. évadban, amikor csak egy sima szellemet intéztek el a javitóban." Én meg csak nézek bambán, hogy "nem emlékszem" :)

A bakik jogosak. De volt valami hasonló, még az 5. évadban, talán, még Kripke idejében. Dean valami szállodában találkozott valami haverrel, és mondta, hogy démont irtottak régen vagy honnan az ismerettség. Viszont az első démonűzésük még az első éveadban volt a repülős részben. Tehát korábban Dean nem űzhetett démont egy pajtival.

Egyébként hogy vagy? Javul már a náthád?
Kiarának, a fene egye meg, be van a füle dugulva. Ez nem jó. :( Már 3 napja, a hétvégéig sem javul, akkor kénytelen leszek elvinni dokihoz.

Gyerekek jól vannak?

Pfff....X-faktor, totál nem érdekel. Legutóbb is csak a háttérben szólt.

Ren, látom továbbra is keményen melózol.
Nah, megy a drukk holnapra a kivizsgáláshoz! Biztos minden rendben lesz! De legalább tippeket adhatnak, hogyan védje az ember az érrednszerét.

Huanci, klassz a láncod! Én láttam már közelről, még Ari nyakában a hétvégén! :)
Hát, csajszi kitartás! Nem jó, hogy ilyen rossz hangulatod van. :( Nem próbálsz meg mást keresni?

Maya, jól van, nagyon helyes, nem is kell félni a tetkótól, én sem féltem, tudtam, hogy azért nem olyan érzés lesz, mintha simogatnának de legalább nem ért meglepetés, kb olyan is volt, mint, amire számitottam. Nagyon kivi leszek, gondolom úgy is teszel fel majd képet. Viszont valami zsiros, sima krémet szerezz be, nekünk Vazelint ajánlott a tetoválós srác, és azzal kellett kenegetni.

ÁÁ, látom Te láttad a Huligánokat. Bizony-bizony, jü kis depis film volt, egészen elérzékenyültem a végén. Igen a Sonsos pasim volt benne. Bár ebbena filmben nekem annyira nem jött be. Bár, amit csinált, a játéka az fantasztikus volt de túl kevés volt a haja :) Igen Elijah Wood volt a másik. Az a srác viszont nagyon kicsi. Hány cm lehet? Mert Charlie sem egy magas, 180 alatt van de Elijah még nála is egy fél fejjel kisebb legalább.
LÁttad a The Walking Dead legutóbbi részét? Most komolyan érdekel, mit gondolsz a Kormányzóról! Tök kiváncsi vagyok!

Dóri, hát látni pár érdekes dolgot a tömegközlekedésen, az tény. Luci meg a közterekről mesél olyanokat, hogy az ember agya kettéáll.

Irirgy-irigy vagyok a Thor2-ért másodjára! RÁadásul eredeti nyelven! Biztos jó lesz.
Ja sűrű hónapod van, az biztos de hát úgy szép az élet, ha zajlik, nem?

Tűzgyűrűről nem is érdemes többet. Nekem a film nem tetszett. Charlie édespofi volt ott is de nem igazán tudott kiteljesedni szinészként. Inkább a bazi nagy robotok vitték a primet. Ilyenkor meg szkafanderben voltak, szóval nem is sok látszódott belőlük. Szóval már töröltem is a filmet a gépről. :)
Valamit összekeverhettél, nem a Huligánokat raktam fel a FB-ra, hanem a másik filmet. Viszont a Huligánokat te kajálnád az tuti, mert nagyon brit. És nagyon dráma.

Hoppácska. Chris megint apuci lesz? Ennyi forgatás közben még van ideje gyereket csinálni?
Vagy mondhattam volna azt is, hogy na ez az igazi paparazzi munka. Még nemis tudom, hoyg terhes vagyok de a hir már lejött, hogy Chris apa lesz! :D :D :D

Hát nem tudom, hogy csak művészmozikba jön-e ki Tom filmje. AZért elég sok rajongója van. Bár a magyarok sokszor olyan hülyék tudnak lenni. Mindegy a netről tuti leszedhető lesz.

Odaát: pont az a bajom ezzel a Dean múlttal, hogy olyan, mintha erőszakkal tették volna bele. Olyan, hogy kitalálnak valami sztorit, majd megmagyarázzák, hogy miért nem beszélt erről róla soha, hogy ne tűnjön úgy, hogy 8 év alatt ilyesmiről szó sem volt. Nekem eröltetett volt picit.

The Walking Dead:
Igen, én is láttam a könyvesboltokban a Kormányzó szinrelépet, mint Walking Dead könyvet. De ez már valami 6. része volt. Voltak előzmények is. Én azért nem vettem meg, mert úgy hallottam, hogy a képregényben Daryl nincs benne. Az ő karakterét kifejezetten a sorozatkészitők kreálták. De jól tették!
Na, most, akkor döntse el mindenki, hogy hogyan érez a Kormányzóval kapcsolatban. Kedveli? Vagy még mindig fél órán keresztül megfojtaná? Tényleg nem tudom. Én kedveltem ebben a részben.

Hehe, szóval Robi kutyáját lehet szeretgetni? Kicsit félreérthető volt az a mondatod, hogy büntetlenül lehet szeretgetni a kutyust! :) Hát én is szeretgetném büntetlenül akármelyik kutyust! :D

És Te Tomot már a Wallander soriban kedvelted? Mármint úgy, hogy kedvenc volt? Vagy csak ott volt, mint egy pozitiv szereplő? Csak úgy kiváncsiságból. Mert pl. nálam eanu Reeves volt, akit már évek óta ismertem, tudtam ki az, úgy nem voltam elájulva tőle. Hááát szerintem jó 10 év után rántott be brutál módon. Tök fura, hogy addig meg semmit nem mozditott meg bennem :)
Szóval érdekel, hogy Tom első látásra "szerelem" volt-e vagy csak a Thor tette azzá?
...

AZtaku, mindjárt fél 12 :O
Lassan mennem kellene aludni!
[link]

És ezennek köszönetet mondok a film készitőinek. A ma esti gifeim mind a mai napi kedvenc filmemből voltak. Frankie go boom! :)

Jó éjt!


Frankie Go Boom - Vélemények

2013-11-21 14:17.47
Megdöbbenve látom, hogy egyetlen szavazat sem érkezett erre a filmre, és sajnálatos, hogy ennyire nem kapott reklámot. Óriási! Másfél óra röhögés. EGy idiótaság de jó értelemben. Imádtam az első perctől kezdve a végéig! :)


Odaát (sorozat) - Szánalmas Gyökerek Klubja

2013-11-21 09:40.16
Sziasztok, szép jó reggelt!

Mai napom is szabival telik, az tuti bepasizok a képernyő előtt. :)
Igenigen, sejtettem, hogy magéval ragad Charlie Hunnam, igy a mai napot neki szentelem. Ej, hogy lehet valaki ilyen pofátlanul szőke, hosszú hajú
[link]
És még csini is?

Nah, lényeg a lényeg, talán páran hallottatok a filmről, ami a Huligánok cimet viseli, 2005-ös, eredeti cime Green steet Hooligans, ha jól tudom. Piszok jó kritikát kapott a film midnenki dicséri, a brit focirajongókról szól a film, na ezt most megnézem. Elijah Wood egyébként a másik főszereplő.
Még egy filmet lekaptam, ami noname, Frankie go to boom cimmel, ez 2012-es, viszonylag friss, fogalmam sincs miről szól, és teljsen meglepő módon találtam hozzá magyar feliratot, egyetlen helyen, eldugva, sem a feliratokinfon sem a hosszupuskán nem volt. Csak tartok tőle, hogy a filmfile nem egyezik a felirattal, és csúszni fog. Ami egyezne fim, az meg nemigazán akar töltődni. Na mindegy.

A Huligánokról majd irok véleményt.

Ma egy kicsit filmes témában irogatok reggel.

Páran irtátok ezt a Tűzgyűrűt, hogy ismeritek. Hát-hát, nem is tudom, mit mondjak. AZt is mondhatnám, hogy egy mekkora sz*r film. Kb. a 12 éves fiúgyerekeknek készült, akik odavannak a nagy-nagy robotokért, akik harcolnak az ufók ellen. Látványos film, az igaz de tele van hollywoodi klisékkel, rettenetesen kiszámitható, sok lopott ötlettel. De, ha azt veszem az alapsztori egész érdekes, miszerint az ufók nem az űrből érkeznek, hanem az óceánból egy törésvonal mentén, ami átjáró lesz a dimenziók között. kb. 30 méteres szörnyekről beszélünk, amire az emberek megalkották a hasonló méretekkel rendelkező csodarobotot, amit belülről emberek irányitanak, méghozzá úgy, hogy a neuronokkal összekapcsolódnak a robot sofverével, és, ahogy mozognak úgy irányitják őket. A csavar benne, hogy egy ember képtelen irányitani, mert nem birja a szervezete csak ketten képesek rá, ezért ez a páros egymással is kapcsolódik mentálisan, látják egymás gondolatait, emlékeit stb. Ez még érdekes is lett volna de végülis nem ez volt a fő szál a filmben, hanem inkább a piff-puff. 2 óra 11 perc volt de a végére mégis azt mondtam, okés: egyszer nézhető. Volt minden: egy pici romantika, bosszúállás, önfeláldozás, és a szuperhős, akire azt hisszük, a végén meghal de mégsem. Emberiség és a világ megmentése, bla-bla-bla. Szóval, ha engem kérdeztek csak rajongóknak ajánlom. Ez moziban lehetett jó 3D-ben, mert nagyon látványos.

Aztán Odaát: na most lehet, hogy megköveztek, nekem nem tetszett az új rész. Kicsit spoileres lesz, ha valaki nem látta, ne olvassa. Szóval addig jó, hogy egy kicsit olyan érzése volt az embernek, mint az első évadban. Sima szellemsztori, sőt még az előzményeket is az első évadokból vágták be. De pont ettől volt annyira kiszámitható. Annyira lehetett tudni, hogy a srácok nem jó csontokat égetnek majd el de a végén majd úgy is rájönnek mi történt. A kissrác-anya kapcsolata sem volt egy nagy dobás. Ráadásul nnekem nem tetszenek az olyan beszőtt történetek, amikor 9 év után kiderül valami az egyik szereplő múltjából, amit eddig titkolt. Jah, valahogy bele kell szőni az új ötletet a régi sztoriba, nekem kicsit mű az egész. Ja és rettenetesen illúzióromboló volt, hogy a gyerek Dean és fiatal John nem ugyanaz a szereplő volt, akiket megszoktunk. talán annyiból volt érdekes, hogy láthattunk egy "hétköznapi" Winchester munkát, mondhatni rutin munkát, mert ilyen is van. És Dean első szerelméről is kaptunk egy kis infót. Ez mondjuk mindig is érdekelt volna, hogy egy ilyen macsó bácsiinak, vajon milyen lehetett az első élménye. Egyébként ez volt az igazi filler epizód, mert itt aztán egy másodpercnyit sem haladt előre egyik fő szál sem, még emlités sem esett róla. De ilyen is kell, hiszen nyilván a Winchesterek élete is lehet úgymond egyszerűbb. :)
EGyelőre ennyi.

meg aztán

The Walking Dead.
Nagyon jó hangulatú epizód volt. Szintén spioleres lesz, vigyázat! Annak ellenére, hogy imádott Darylem szintén nem volt jelen ebben a részben, mégis tetszett. Azért érdekes lesz igy a találka a Kormányzóval, mert ebben a részben teljesen jófiúnak állitották be. Biz' Cas, kedveltem a pasast ebben a részben. Komolyan szuperhős volt. Segitett egy családnak, igazi támaszt és védelmet nyújtott egy kislánynak, úgy, hogy tudjuk, az ő lánya meghalt. Nem tudom, mi lesz vele, mert mondják a vér nem válik vizzé vagy teljesen megjavul a Kormányzó de az tuti, hogy a találkozása a kis csapattal nem kicsi konfliktushelyzetet fog okozni. Mert a lányok tuti meg akarják védeni, Rickék tuti ki akarják nyirni. A másik csapatban még ott lesz a Carol-Rick-Daryl kérdés is. Hát tiszta dráma. Most már nagyon nagyon várom a következő hétfőt.

Dóri, mikor is jön ki Tomnak ez a vámpiros filmje?

Hehe, nekem is volt olyan időszakom, amikor sorozatban tatottam nyilván a hét napjait. :)

Hmm. ez a Hallhatatlanok is ismerősen cseng.
Egyébként a Percy jacksont én annakidején a gyerekek miatt néztem első sorban. néztem, hogy ez tök jó görög mitológiás film de kimondottan ifjúságinak éreztem, és ezért vittem el a gyerkőket. Talán ez volt az első film velük, ami nem egy rajzfilmet jelentett mozizás cimen.

Igen, egyetértünk, hogy a gonoszabb karakter lényegesen izgalmasabb lehet. Vagy, ha megforditjuk a dolgot: ha egy kedvenc szinészünk negativ karaktert alakit egy filmben, hát mennyivel jobban tudjuk imádni. :) Meg aztán a rosszfiúkban ott van a "rosszba visznek" dolog is :)
Egyébként meg
Te hogyan is kedvelted meg Tomot? MIkor volt az a pillanat, amikor berándott? És mikor ismerkedtél meg vele?

Maya, jövő héten melyik nap mész tetkóshoz? Nem fész tőle? Tűt birod, gondolom. A fájdalomra azért érdemes felkészülni de hozzá lehet szokni. Sőt azt mondják, a nők sokkal jobban birják. Hát hajrá, nagyon kiváncsi leszek, mit kapsz majd :)

Ari, és ezzel a kis 15 évessel hogyan szokták beszélni? A falon keresztül? Kapd már el a grabancát egyszer szemtől szemben! Bár lehet, hogy kicsit süsü a lelkem. Meg visszamaradott is, hogy kinéz vagy 12-nek. :O
Na ügyi vagy a kilincskerékkel kapcsolatban. Én meg cska nézek, hogy miket csinálsz :O
Milyen költözésről beszélsz? Amikor végleg beköltözöl az új lakásba?

...
Lassan lépek kicsit.
Lábujjhegyen megjegyzem, hogy tegnap végre én is rászántam magam, hogy elküldjem az önéletrajzom egy másik osztályra bankon belül. Nem is tudom, mit remélek, én februárig maradni akartam itt. És ez a hely is csak egy éves fix szerződésről szól. Bár az is több, mint a február. AZt sem tudom, kellek-e nekik. De leginkább az nyomott a latba, hoyg beszéltem egy sráccal, aki most kezdett ott, és állitólag a fizu közel ugyanannyi és nem jutalékos rendszerben. Ráadásul csak délelőttös műszak, szóvale zek jók. Amik nem, hogy teljesen más munkakör, újra kell tanulni mindent, elölről kezdeni, pedig már úgy hozzászoktam, hogy profi és első vagyok a munkámban. Új kollegák. Még mindig a világ végére kell kijárnom. Hát, ha esetleg behivnak az interjúra szerintem a pénz fog dönteni. Ha sokkal kevesebb lesz, akkor nem kérek belőle, mert olyat találok máshol is, ami közelebb van a lakhelyemhez. Szóval most nem is tudom, hogy kell-e a drukk vagy nem. Nem is tudom, akarom-e vagy sem. AZért léptem, mert februárig tuti betölti valaki és lehet, hoyg esetleg lecsúsznék egy lehetőségről. Na mindegy.

Megyek Charliezni.


2013-11-19 22:56.57
Walking deadeseknek!
Ez nagyon cuki rajz:
[link]
Minden karakter megtalálható és felismerhető végülis. Viszont a bal keze háta mögötti emberkét nem igazán. Talán Carol lenne?

A francba Charlie, még mindig 5 perc...
Tikk-takk. Ha megunom elmegyek aludni a francba! Ha elkezdem, viszpjnt hajnali 1-ig nem fejezem be, az tuti.
[link]
Nahát, nem kiköpött Brad Pitt a pasas?


2013-11-19 22:25.07
Sziasztok, jó estét!

Jó kis edzés volt, megint szétverték a kezem de most annyira nem durván. Legalább erősödöm (bár Luci szerint mindek). most már akkora kung-fu harcos vagyok, meg kőkemény amazon, megyek is zombit irtani a Walking Deadbe! :) Vagy démonokat az Odaátba. Mindkét világban remek hasznomat vennék a harcművészeti tudásomnak :)

Nos, mivel Luci ma megy hokizni, úgy döntöttem megnézek egy filmet, amivel már régóta szemezgetek. Amikor elkezdtem a Sons of Anarchyt, pont akkor volt a mozibemutatója, és Cahrlie Hunnam játszik benne. KAkor nagyon akartam, emlékszem DÓrit megint meg akartm környékezni egy mozira :) De aztán valahogy letetem róla. És úgy voltam, mivel Charlie annyira nem rántott be, mégsem érdekel. AZtán vannak pillanatok, amikor azért tátva marad a szám, amikor látom, ilyenkor megint eszembe jut ez a másik film, de aztán annyi néznivaló volt, hogy mégsem. És ez igy megy nyár vége óta. Ma végre rászánom magam és megnézem, mert most van hangulatom Charliehoz.
Olyan kis helyes benne. A film cime Pacific rim, magyarul a Tűzgyűrű cimet kapta, nem tudom hallott-e valaki róla. Valami hiper-szuper látványfilm, sci-fi féle. Elég távol áll tőlem a téma de összességében nem kapott rossz kritikát. Hát megpróbálkozom vele.
[link]
Nem rossz azért.

Dóri, kész voltam a sztoridon :) Ilyenek néha nálunk is előfordulnak,é s mindenkit beletesznek csatolásként a levélben, és a kutya nem érdekli, miről kezdenek beszélni de a végén mindenki hozzászól.
Köszi, túlvagyok a náthán. Egy kis pihenés kellett. :)

Na, azért Dzsakabel szerintem még messze nincs abban a korban, amikor poénkodhatna, hogy fiatalabb akar lenni. :) 26 lett amúgy. POfátlanul zsenge. :) Bár, ha belegondolok, 26 évesen voltam a gyerekek előtt csúcsformában.

EHh, sajnálom ezt a Hello Herman dolgot.

Amúgy abban a videóban gyakran emlegették a Loki -fan csajokat. Érdekes, hogy ugyanezt Thorról meg sem emlitették. Van egy olyan érzésem, hogy Lokinak több rajongója van, mint a bátyusnak. Talán, mert érdekesebb, izgalmasabb karakter. A megszokott szuperhős már uncsi. Nálam is elsősörban a megjelenés ütött be. Leginkább a szőke hosszú haj :) Chris az a tipikus szépfú tipus. Látványpasas. Mit Tom inkább az izgalmas. Bár nekem ő nem jön be pasiként de megértem a rajongóit.

Maya, jaa, hogy ez már egy harmadik csaj a Blökinek. Jól van, azt hittem, ugyanazzal a csajjal jár harmadjára. Félreértettem.
Háát, okés a magassarkú meg a csini cipő de szerintem a billegősön már túlzás, ami volt. Remélem valami szolidabbat választottál.
Na, az tök jó, hogy napi szinten levelezes Marcianyuval. Igy azért első kézből értesülhetsz bármiről, ami vele kapcsolatos. Akár egy fellépésről is.
Igenis nagyon is csini vagy. Kell is, hoyg nőcis legyél. Sokat dob az ember önbizalmán!
Jó Arrow-zást!

Ari, de miért kopog az idiótája? Bolond? Vagy b*sz*kodik vagy miért? Mennyi idős az a kölök?
Hát már jól vagyok, köszi. Már nagyon várom a bulit!
Bizony, hogy jól esik az embernek, hogyha megnézik. Önbizalomnövelő. Meg aztán ettől Te is igazán nőnek érezheted Magad, és már nem csak egy lánynak. Tök jól haladsz ebbe az irányba, szóval hajrá! Nálam ez amúgy elég későn jött, úgy 24 éves korom után kezdtem el nőiesedni, és már 25 volam, mire elértem azt, hogy végre olyan nő lettem, aki után megfordultak az utcán. És sajnáltam, hogy nem kezdtem korábban. :)
A Hotel transzilvániát mi is láttuk a gyerekekkel. Tetszett nekik. Nem volt rossz.

...

Na, alssan lépek, mert 10 perc és Charlie itt van.
[link]
Húú, hát határozottan nem is rossz.


2013-11-19 15:38.50
Aha, ez jó volt :)
Jópofa ez a gyerek. De egy kicsit tényleg el volt túlozva. Méghogy Asterix! :O


2013-11-19 15:28.21
Szép napot mindenkinek!

Tegnapi pechben egy kis jó: 7 és fél órát aludtam, ezáltal kipihentnek érzem magam és sokkal jobban csak egy kis orrtörlés van már. Voltam a nyilt napom de csak Kiarának volt. 2 órán voltam angolon (egész jó de döbbenetesen gyengék a gyerekek ahhoz képest, hogy 3. éva tanulják. A lányom nem :) ) és magyar irodalom órán. Hát az nagyon jó volt a Walesi bárdokat tanulták a gyerekek és remek volt, komolyan szivesen beülnék többször is, mert nagyon jól felfrissiti a tanultakat és rendkivül jól magyaráz a tanár és tartja fenn az érdeklődést, figyelmet. A végén még röhögtem is, mert volt pár poén, madj elmesélem.

És a pechem!
Ami nem is annyira pech csak iszonyatosan eljátszotam a szőke nőt: tegnap nem tudtam megnézni a Walking Deadet, mert nem szólt a fülhallgató. Igaz kontakthibás de akkor sem szólt, amikor kellett volna. Kinlódtam a konnektorral, az antennájával, a hangolással, az erősitő beállitásával. NEM! Jó, akkor szundi. Majd reggel Miron kb. 2 perc alatt rájött, hogy kihúzódott a kábel a TV-ből :)
Szóval este pótlom a Kormányzót.

De ma néztem pár rész Vámpirnaplókat, már a 4. résznél járok. Hol tart most a sorozat? Tippelek a 6. résznél?

Ja és Jake, természetesen mindenkinek megköszönte a szülinapi jókivánságokat. hozzátett egy "you are the best"-et is. Úgy mindenkinek. Ja és, hogy el sem hiszi, hogy végre 21 lett, hogy megy az idő! :D Hát ez sem normális! :) EGyem meg most egy kicsit úgy felállt a falkámban és tett néhány lépést előre :) De tudo, hogy úgy is lemarad.

Délután megyek edzeni.
Nagyimat ma megköszöntöm, holnap lesz a szülinapja. 76 éves lesz, döbbenet. És még mindig dolgozik.

Dóri, ez a Norman gif remek! Ismerem, a Hello Hemanből van. Még mindig nem csináltak hozzá feliratot? Hihetetlen, hogy ennyire kicsi az érdeklődés, hiszen Normannek elég szép rajongótábora van a TWD óta.
Igen, láttam azért még tegnap a FB-on, hogy sokan dicsérték is a tegnapi részt, szóval én is ebbenr eménykedem, hogy attól még lehet a történet, a sori jó, mert a nagy kedvenc nincs épp ott. Viszont ez már a második rész, hogy Daryl nincs, és már egy kicsit zavar. Na majd holnap megirom a véleményem.

Nah képzeld el, abbahagytam az angol nyelvű fanfic olvasást, nagy küzdelem volt, bár tudom, hogy hasznos de magyarra váltottam. Találtam egy Thor-ost. Illetve sokat de egyet, amit sokan dicsértek. Beküldtem a melóhelyre mert csak ott vagyok hajlandó időt szakitani az ilyesmire. (amióta süllyed a hajó). Mondjuk eddig nem sokat olvastam de Loki már kinlódik benne az elején, bilincsek, börtön, és vérző sebes fej... ;) Viszont nem lehetett egy egytröszt, aki irta, mert borzalmas helyesirási hibák vannak benne, ez néha annyira rontja az illóziót. na de majd elolvasom és elmesélem, milyen volt :)

Oké, megvan a Colin kép. Ezt az oldalt te ismered? Nemrég botlottam bele véletlenül:
[link]

Igazad lehet, hogy külföldi mentoroktól is lesznek dalok az X-ben. De valahogy egyre jobban hidegen hagy. Persze nem fogom kihagyni. Legfeljebb majd szól a háttérben, mint a múltkor.

ok, majd megnézem a linket de ha jól láttam hosszabb, olyan 10 perces film, ugye? Máris nézem...


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... végére

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk