Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Harcban élve
- RTL Három, 23:45
Egy befejezetlen élet
- Film4, 00:15
A nagy dobás
- HBO3, 00:20
Blöff
- HBO, 00:21
Nincs bocsánat
- Viasat Film, 00:50

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Máté Gábor (69)
Michelle Pfeiffer (66)
Uma Thurman (54)
Nora Dunn (72)
Jürgen Vogel (56)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Jellemző mondat, esetleg rövid párbeszéd - melyik filmben hangzott el?
2022-es választás
Gérard Depardieu - Vélemények
A holtak nem halnak meg - Vélemények
Dallas (sorozat) - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Francia csók aaaaa
George Ratliff aaaaa

 

Joodyyy hozzászólásai

Ugrás Joodyyy adatlapjára


Danielle Steel - Vélemények

2013-09-15 21:07.22
esetleg valamelyikőtök tudja, hogy mi a címe denielle steel azon könyvének melyben a plátói szerelem a fő vonal? aki tud segítsen köszönöm szépen :-)


Már megint Malcolm (sorozat) - Kérdések

2011-04-12 20:58.27
Kedvenc jelenetem a Stevie korházba kerül részben volt, mikor Malcolm és Hal ülnek a padon és a távirányítós hajót tesztelgetik. És Hal kérdezi Malcolmtól, hogy volt e már Stevie-nél a korházba mire azt valáaszolja, hogy nem volt még, és elmondja miért nem volt. Eddig ez volt a legkedvencebb jelenetem ebből a sorozatból. Néha akármilyen hülyeségnek tűnik ez a sorozat nem az, meg kell tanulni olvasni a sorok között. Ez pont egy olyan rész. Nekem ez a pár perc tetszett a legjobban.


Már megint Malcolm (sorozat) - Vélemények

2011-04-11 13:10.48
Azóta mióta utoljára írtam, megint leadták az egész sorozatot kb. most mennek az ucsó évad ucsó részei, és azt a részt sose láttam magyarul, mikor Stevie korházba van, megműtötték, és most ma láttam, őszintén eddig nem volt igazán kedvenc részem, de most már van. Ez tetszett a legjobban, a beteg gyereknek a betegségével senki nem foglalkozott úgy ahogy ebben a részben, mert nem úgy kezelték őt, azaz malcolm, és tökre tetszett, hogy attól még, hogy valaki beteg élhet teljes életet, és most jön rá malcolm, hogy hiába akarnak tudomást sem venni stevie betegségéről sajnos úgy is ott van, ennek ellenére mégis úgy próbálja kezelni, ahogy. Ez a kedvenc részem. :-)


Csoda az előzősávban - Vélemények

2011-03-17 11:27.52
Nekem nagyon tetszett a film. Végre egy olyan alkotás, mikor egy gyerek szeretne valamit elérni úgy, hogy valljuk be elég nehéz helyzetben van. A bátyó a tökéletes sportoló, a szülők szeme fénye, Jusitn pedig a kisfiú, akit még a széltől is óvni kell. pedig csak egyetlen trófeára vagy éremre vágyik, másfajta figyelemre, mint amit edig kapott. nagy kutatások után megtalálja a saját sportját. a szomszéd férfi segítségével.... a többit meg meglátjátok, ha megnézitek. Nekem azért is tetszett, mert nem minden cél reménytelen annak ellenére, ha mégis úgy tűnik. csak a vége, ami szomorú igaz nem derül ki, de szerintem az amire gondolok. Amúgy is szeretem Frankie-t talán ez lett élete legjobb filmje.


Holiday (2006) - Vélemények

2011-03-07 23:30.36
Nekem azért tetszett nagyon a film, mert nem mindig a jaj szakítottak velem rész volt a főszerepben, hanem is-is. Az a szál tetszett jobban, mikor a lány reménytelenül volt szerelmes, lehet, hogy sok ember számára ez szánalmasnak tűnik, de van aki tényleg évekig ettől szenved, és szerintem aki megkapja azt akit akar kevésbé becsüli a szerelme látványát, mint aki nem kaphatja meg, de örül annak is ha láthatja. Gyilkosabb dolog, ha nem kaphatod meg, mindkettőben volt részem, szerintem a reménytelen szerelem a rosszabb.


A nővérem húga - Vélemények

2011-02-06 09:43.28
Őszintén szólva nekem nagyon tetszett ez a film. Hát igen nem egyszerű egy beteg emberrel együtt élni évekig, nem én vagyok az egyetlen aki tudja ezen a földön. Nagyon megható érzelmes film volt, de én nem sírtam el magam még a végén sem, nem értem miért, de nem sírtam. Életem egyik legszebb filmje volt, amit valaha láttam, és nem értem miért csak a Cinemax adja, mikor ez egy igazi kincs és persze igen a tv2 és az rtl klub idióta filmjei közt furán nézne ki egy ilyen gyönyörű film. Itt felmerül még jó pár film, amit miért nem adtak mondjuk az említett csatornák pl: Lányanya, a régi környék, kutyám Skip, és még néhány olyan film, ami nem az öldöklésről szól, hanem normális emberi életekről. Reméljük egyszer adják, majd ezek a csatornák is.


Frankie Muniz - Vélemények

2011-02-03 00:18.28
Már megint Malcolm amúgy


Minden hájjal megkent hazug - Vélemények

2011-02-03 00:09.10
annyit nevettem alatta, szerintem vicces film, de mikor megszólalt eiffel 65 blue, na az még viccesebb volt. Bakker vagy 12 éves szám kb. Bár már egyszer régen még a tvbe láttam ezt a filmet annó, és mostanába előkerült megnéztem és nem bírtam abbahagyni a nevetést.


Los Angeles-i tündérmese - Vélemények

2011-02-03 00:06.27
A kedvenc jelenetem. Hillary törli az asztalt, bejön Chad, leül, a pénztáros lány Hillary barátnője felméri a srácot, aki csak ül, a lány megkérdezi kér e valamit, a srác meg "tudod mi bosszant?" csak úgy elkezdi mondani a nyűgét, akkorát nevettem azon. :-) nekem tetszett, aranyos film.


Kutyám, Skip - Vélemények

2010-11-11 23:36.24
Nekem személy szerint tetszett. Megható volt, a magányos kisfiú előtt kinyílik egy szó szerint világ kapuja mikor, a nem mindennapi anyukája, végül rábeszéli a haborús hős kissé megkeseredett apát a kutyusra. Nagyon megfogott, hogy egy házi állat mennyit segíthet egy embernek, az lányegtelen mennyi idős az adott egyén. A színészek is jók voltak, de azt először én sem értettem, hogy Frankie 15 éves volt 2000-ben, de gondolom valami miatt vártak, mert a Malcolm-nál is az első részben nem 15 éves, elég ha megvan 11 ebben a filmben meg szerintem 9-10 éves ahogy a filmen a srác. Gondolom nem véletlenül vártak ennyit és lehet nem is baj ha nem tudjuk miért. Így jött ki.


Lányanya - Vélemények

2010-11-11 23:19.37
9kukac az elején az első pár percben a lány életét mutatják be új iskola stb, de még az elején van az is, gogy az új suliban éppen etika óra következik, és az ahogy azon az órán beszélget a tanár a diákokkal számomra túl nyitott. Lehet én vagyok elfogult, de kissé nyitottak főleg a diákok.


ÖcsiKÉM 2. - A londoni küldetés - Vélemények

2010-11-11 22:39.59
Szerintem az öcsikém 2 jobb, mint az egy, de nem azért nem akarok kukacoskodni, de a srác 16 éves az elején elmondja, az 1ben 15. szerintem jó volt, néhol vicces de jó volt.


Már megint Malcolm (sorozat) - Vélemények

2010-11-02 20:01.23
Sajnos egyik csatorna sem adja a Malcolmot, mert mindegyik lólátású, annak idején a tv 2 adta a dokikat, majd a comedy vette át, amúgy nekem az ucsó rész tetszett nagyon mikor Lois felvilágosítja Malcolmot, miért akarják, hogy Malcolm az legyen aki. Ott Lois nagyon sok igazságot mond az életről, tényleg úgy éreztem mintha nekem mondta volna, az a rész volt a legjobb az a pár perc az egész sorozatban, persze emelett sok nagyon jó rész is van.


2010-10-09 21:12.48
Van benne valami, hogy Frankie akkor 15 éves volt, de akkor adták ki, a Kutyám Skip című filmjét is 2000 ben adták ki mutatták be a mozikban, ez amúgy rejtély, miért vártak eddig, mert egyértelműen nem 15 éves volt mikor forgatták a malcolm első részeit, vagy a kutyám Skip-et, gondolom ez nem ránk tartozik, hogy miért vártak eddig, nem lehet tudni talán jobb, ha így marad.


Ezt éld túl! - Vélemények

2010-10-05 21:25.54
Nekem kifejezetten tetszett, viszont két embert alapjáraton nem bírtam, sajnos vannak olyan színészek akiktől a falra mászom, tökmindegy milyen szerepet játszanak, az egyik Sophia Bush, a másik Jimmie Simpson, a történetben tényleg vannak furcsa dolgok, de szerintem jó. Mikor elolvastam a tartalmát, hát azt hittem dzsumandzsi 2, de szerintem annyira nem, bár érdekes h a srác kint áll a kapu előtt, és a gépen járkál ide oda, azaz a játékban és mondja mit tegyen a másik srác, hogy megmentse a csajt, az kissé furi volt. Mondjuk nem tudtam volna Frankie Munizt így elképzelni ilyen szerepben, de ahogy elnéztem mindenhol az okoskát játsza vagy a filozófiai jellegű embert... szerintem érdekes film, és bármikor megtudom nézni ha akarom.


A régi környék - Vélemények

2010-09-24 22:05.14
Már több, mint egy év telt el azóta, hogy láttam ezt a filmet és még mindig azt mondom egy film se szárnyalta túl, apropó, 9 éves korában lökte el Large anyukáját 10 éves korában kezdték kezelni és 16 éves korában jött rá arra az apja, hogy jobb lenne, ha nem otthon nőne föl és 26 éves korába tér vissza, 10 évig nincs otthon, mert 16 éves korában ment bentlakásos suliba, azaz gyógyulni... Imádom még mindig és szerintem még sokáig ez marad az etalon számomra.


ÖcsiKém - Vélemények

2010-07-25 21:37.56
Én most néztem meg az első részt a másodikat előbb láttam, hehe ez a szokásom néha néha. Tehát nekem sem a legkedvencebb filmem. Ha 13 éves lettem volna és úgy nézem meg, biztosan megtetszett volna, de az igaz, hogy kicsit snassz, de nem rossz. A második rész jobban tetszett. Viszont ha már a színészt is kritizáljuk, akkor hozzá tenném, hogy Frankie az "Ezt éld túl"-ban jobbat alakít szerintem. Az a film sokkal jobban, mint ezek, de ez se rossz. Gyerekeknek való szerintem. Az "Ezt éld túl" nem, az azért jobb is szerintem. Azon döbbentem le, hogy 15 évest játszik holott 18 éves. Asszem megáldotta az ég azzal őt, hogy ha 50 éves lesz akkor is csak 40-nek fog kinézni. Annak idején mikor láttam a Már megint Malcolm-ot, azt hittem ( a 4ik évadot láttam először), hogy 12 éves gyerek, azt kiderült igazából volt már 15 asszem. Na mindegy én bírom nem rosz színész, ahogy senki sem ő sem úgy született, hogy elsajátította egyből a színészi tudományt.


Viharsziget - Vélemények

2010-02-22 22:19.40
Kíváncsi vagyok mikor lesz ez a mozikban. Érdekesnek tűnik, bár lehet, hogy megvárom a tv-be adást ha leadják tvben... bár egyszerűbb, ha megnézem, eléggé lekötött a trélejre


Lányanya - Vélemények

2010-01-22 20:45.43
Már 2 éve láttam ezt a gyönyörő és szép filmet. Érdekes az ilyen filmeket nem adják gyakran, de nem értem miért. Igaz az eleje durva, de ez egy családi film. Nem értem miért nem lehet a családi filmeket leadni. És nem kellene azt a sok gagyi lövöldözős filmet nézni. Ez egy olyan film ami bemutatja az emberi durvaságot, és szépséget persze érzelmi téren. Nekem nagyon tetszett még mindig és imádom.


A régi környék - Vélemények

2010-01-22 20:43.47
Fél éve láttam ezt a gyönyörő és szép filmet. Érdekes az ilyen filmeket nem adják gyakran, de nem értem miért. Sőt ezt nem is adták a tv-ben. Igaz az eleje durva, de ez egy családi film. Nem értem miért nem lehet a családi filmeket leadni. És nem kellene azt a sok gagyi lövöldözős filmet nézni. Ez egy olyan film ami bemutatja az emberi durvaságot, és szépséget persze érzelmi téren. Nekem nagyon tetszett még mindig és imádom.


Majd elválik! (1998) - Vélemények

2010-01-22 20:42.28
5 éve láttam ezt a gyönyörő és szép filmet. Érdekes az ilyen filmeket nem adják gyakran, de nem értem miért. Igaz az eleje durva, de ez egy családi film. Nem értem miért nem lehet a családi filmeket leadni. És nem kellene azt a sok gagyi lövöldözős filmet nézni. Ez egy olyan film ami bemutatja az emberi durvaságot, és szépséget persze érzelmi téren. Nekem nagyon tetszett.


A régi környék - Vélemények

2009-09-05 21:23.04
Ám észrevettem, hogy a tartalom nem igazán felel meg a valóságnk, mert Andrew nem elmenkül a takaros Garden Stateből, hanem elküldik. Gondoltam megírom ezt.


Dokik (sorozat) - Ki, vagy kik a kedvenc szereplőid?

2009-08-11 13:35.19
Azért ez így nem igaz, mert legalább 5 embert fel lehet rajtuk kívül sorolni pl: Ted, Todd, Jordan, Lawernn, Dan (JD bátyja), Keith.... és így tovább.


Spirulina alga tabletta rendelés

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk