Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Börni, az eszelős temetős
- Filmbox Plus, 14:00
Rent - Bohém élet
- HBO, 14:15
Lány a tenger fenekén
- Film4, 14:15
Exférj újratöltve
- Viasat Film, 14:40
Kelly hősei
- RTL Három, 15:20

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Máté Gábor (69)
Michelle Pfeiffer (66)
Uma Thurman (54)
Nora Dunn (72)
Jürgen Vogel (56)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
A tanú teste - Vélemények
80-as, 90-es évek emléke
Orbán Viktor - Vélemények
Dolgok, amik nagyon idegesítenek
A hülye - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
A hangya és a tücsök aaaaa
Rachel Blanchard aaaaa

 

Sallylla hozzászólásai

Ugrás Sallylla adatlapjára


Így neveld a sárkányodat - Vélemények

2012-08-15 14:44.11
Noha maga a történet igencsak átlagos és a karakterek, bár aranyosak, tulajdonképpen egy-egy sztereotípiát testesítenek meg, a zene és a hangulat átlagon felüli. S így bátran állíthatom, hogy az Így neveld a sárkányodat a DreamWorks egyik legjobb alkotása a Shrek és a Kung Fu Panda első részei mellett, benne minden idők legaranyosabb animált állatkarakterével. :) Számomra minden kliséje ellenére is az egyik legbájosabb CGI mese, amit valaha láttam, nagyszerű, emlékezetes jeleneteivel valamint Hablaty és Fogatlan szép fokozatosan alakuló kapcsolatával kimondottan kellemes csalódást okozott. Hallottam, hogy készülőben van hozzá egy folytatás is, de szerintem az már csak rókabőr lesz, mivel kerek egész lezárást kaptunk. Egy szó, mint száz nagyszerű mese ez, ami felnőtt és gyerek fejjel egyaránt élvezhető.


D.Gray-man (sorozat) - Vélemények

2011-05-13 13:07.55
Később lesz ez még durvább is, bár szerintem nem csap át soha igazi horrorba, inkább csak véres. De a mangához képest így is lightosabb ilyen szinten.


Őrzők legendája - Vélemények

2010-10-15 17:44.36
Hogy is kezdjem...
Szerintem ebből egy nagyszerű film lehetett volna, ha nem "vágják meg" ennyire. Nem olvastam a könyvet, de még így is feltűnő volt, hogy sok kérdésemre nem kaptam választ, sajnos érződik az egészen, hogy másfél órába akartak belesűríteni több kötetnyi anyagot. Szóval olyan kapkodós volt :/ , a konkrétumokra az előttem írók már rávilágítottak. A karakterek sem voltak rosszak, de szerintem belőlük is ki lehetett volna hozni többet is, mert bár tényleg nincs velük alapvetően gond, viszont sokuk sajnos így elég sablonos lett.
Valamit viszont végképp nem értek, mégpedig azt, hogy ennek a filmnek melyik korosztály lenne a célközössége? Mert bár elvileg megkapta a 12-es karikát (ami jogos), szerintem ettől függetlenül is sok kisgyerek beül rá, pedig nem hinném, hogy nekik való. Ami azt illeti, felnőtteknek sem, mert a sztorit és a karaktereket elég látványosan lebutították és felgyorsították, szóval emiatt a felnőttek számára sem lehet igazán élvezetes. Értitek, ha már felnőtt film, akkor jobban rágyúrtam volna, hogy minél többet kihozzak belőle, ha meg gyerekeknek szánt alkotás, akkor nem rakok bele ennyi durva akciójelenetet. Akkor meg kiknek készült, kérdem én?
Látszik azonban, hogy sokat dolgoztak a filmen, mert a látvány, meg a zenék, azok valami pazarok, míg úgy is tetszett, hogy nem a moziban láttam (:P), de ki tudja, talán belülök rá, mert azért minden hibája ellenére megkapja a 4*-ot nálam.

U.i.: A nácis dologról pedig az a véleményem, hogy tényleg érződik rajta némi ilyen beütés, de szerintem nem ennek szánták.


2010-09-27 18:59.50
Én ezt annyira megnézném! A grafikája meg maga a megvalósítás, az valami gyönyörű, egyátalán nem olyannak tűnik, mint a legtöbb mai gagyi mese, amit leadnak (ó,bár le se adnának) a mozik! Már nagyon várom! :D


Sammy nagy kalandja - A titkos átjáró - Vélemények

2010-09-27 18:42.30
Hát nem is tudom, mit gondoljak... Amikor megláttam a trailerét a moziban, arra gondoltam, hogy ez egy Némó nyomában-copy. Elég erősen hajaz rá, az már biztos. Persze, ettől még lehet akár jó is, nem is írnám le teljesen, mert még nem láttam, de szerintem az eredetiség akkor is fontos. :/


Alkonyat - Vélemények

2010-05-31 08:17.10
Túl van értékelve az egész film... Néha már annyira elegem van, a csapból is ez folyik. De most komolyan, mekkora felhajtás van már körülötte! Kikaparják a nyakukat a hülye kis fangirlök!(mert aki ilyeneket csinál, az szerintem nem is normális) Meg könyörgöm, miféle vérszívó az, aki a napon csillogni kezd?! A vámpír, nekem nem egyenlő egy vagy akár több depis, szép(?)fiúval! Olvastam a könyvet, láttam a filmet is, (bár eleinte nagyon nem fűlött hozzá a fogam) de én mindig úgy voltam vele, hogy ahhoz, hogy valamiről valódi véleményt tudjak alkotni, mindenképpen látnom kell a saját szememmel is... Hát nem győzött meg túlságosan se a film, se a könyv, így max., nagy-nagy jóindulattal 3 csillagot érdemel.


Death Note - A halállista (sorozat) - Ki a kedvenc karaktered?

2009-07-31 21:59.07
L ^^
Misa
Ryuk


Elfek dala (sorozat) - Vélemények

2009-07-20 21:06.48
Hát ez egy nagyon elgondolkadtató anime. Tényleg sok (vagyis rengeteg) benne a vér (amitől én irtózok is rendesen), de erőt vettem magamon és végignéztem. Nem bántam meg.
Nyuu nagyon cuki, de amikor előtör belőle az igazi énje, Lucy... :S Azt viszont meg végképp nem értettem, hogy miért ölt meg egy csomó ártatlan embert. Mondjuk, ha én nem tudom, mit tettem volna, ha én is úgy növök fel, mint ő, látva és átélve azt a rengeteg szenvedést és emberi könyörtelenséget...


H2O: Sellőmesék (sorozat) - Vélemények

2009-07-20 20:58.03
Addig még tetszett, amíg nem láttam minden részt vagy 10-szer, de már kezdem egyre jobban unni... Ezért is vittem le az értékelésemet 3 csillagra. A 3.évadra még talán kíváncsi vagyok.


A kis Vuk - Vélemények

2008-12-24 23:02.48
Teljesen egyetértek! Elég sok rosszat hallottam róla, és kívácsi voltam, hogy vajon tényleg olyan rossz-e, mint ahogy azt mondják, és én erre a következtetésre jutottam: Ez a mese nézhetetlen. Először is Nem értem, hogy minek erőlködtek a 3D-s grafikával, amikor nem értenek hozzá?! A szereplők mozgása és kinézete borzalmas. A történet pedig sablonos és unalmas, egyszóval csapnivaló. A szereplők között, pedig számomra egyetlen egy szerethető karakter sincs, engem személy szerint mindegyik irritált, ilyen-olyan oknál fogva. És ha belegondolok, hogy ezt a szemetet (mert erre nemigen van jobb szó) külföldön is leadták...


Macskafogó 2. - A sátán macskája - Vélemények

2008-12-20 13:41.57
Szerintem nagyon jó lett a folytatás is, bár az első 20 perctől valahogy nem voltam elájulva, ezért adtam rá csak 4-est.


Wall-E (2008) - Vélemények

2008-07-28 20:09.25
És hozzá kell tennem, hogy szerintem a tavalyi L'ecsónál 1000-szer jobb volt!


2008-07-28 20:07.53
Ma láttam, és nagyon szuper volt, sokkal jobb, mint amire számítottam! :)Izgalmas, humoros és felettébb elgondolkodtató.


Szerelmes hangjegyek - Akik utálják a filmet

2008-07-09 15:49.37
Bele-bele nézek néha, annyira nem is lenne rossz, de már a csapból is ez folyik. :S


Kung Fu Panda (2008) - Vélemények

2008-07-08 08:24.10
Én tegnap láttam és nekem is nagyon tetszett! Jókat lehet rajta nevetni!


Winx Club (sorozat) - Vélemények

2008-02-14 18:58.17
Imádom! A kedvencem a Trix, s közülük is leginkább Darcy!!!



 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk