Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-16
Exhibition On Screen: Az ifjú Picasso
Gyönyörű esküvő
Hívatlanok - Első fejezet
Képzeletbeli barátok
Marguerite, a számok szerelmese
Nina és a sündisznó titka

2024-05-09
A halálkártya
A majmok bolygója - A birodalom
Macskák a múzeumban
Mind idegenek vagyunk
Vincentnek meg kell halnia

2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Ürömapám *Robert De Niro új filmje* (DVD)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Négy jó nap
- HBO, 20:01
Börtönvonat Yumába
- M5, 21:00
Drágán add az életed!
- Mozi+, 21:00
Kényszerleszállás
- Paramount Network, 21:00
Halálra jelölve
- Moziverzum, 21:00

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Tim Blake Nelson (60)
Frances Fisher (72)
Benoit Magimel (50)
Jeffrey Donovan (56)
Shohreh Aghdashloo (72)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Só Mihály kalandjai - Vélemények
Vicces videók - linkgyűjtemény :-)
2022-es választás
- Filmes Sámánok Rendje -
Salvador Dalí - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Mr. Majestyk aaaaa
Jennifer O'Neill aaaaa

 

Sheriffino hozzászólásai

Ugrás Sheriffino adatlapjára


Nem emlékszem a film címére, segítsetek megtalálni!!!

2014-08-28 21:27.59
http://www.filmkatalogus.hu/Dragan-add-a-retedet--f26237


Filmlánc

2014-06-04 22:42.52
Ember a holdon


2014-05-28 21:07.12
Deja-vu


2014-05-15 22:04.47
Bambi


2014-05-13 20:32.10
Ollókezű Edward


Vámpírakadémia (2014) - Vélemények

2014-03-09 13:34.45
Nézhető kategória.
Nem olvastam a könyvet, nem tudtam miről szól, csak beültünk nézni.
Van benne akció, bunyó, kis értelmetlenségek, szép csajok, egy-két viccesnek mondható rész, gonosz hárpia, szépfiú...stb.
Szokványos tinifilm, tűrhető alakításokkal, pont mint a maga a film.
Talán, ha nem moziba néztem volna, még ennyire se tetszett volna... Erről ennyit.


A következő három nap - Vélemények

2012-02-02 16:56.59
Johnny92 tévedsz!!! (bocsi)

Először is, nekem úgy sikerült megnéznem, hogy azt sem tudtam ki szerepel benne, nemhogy még miről szól. Csak azt tudtam egyik ismerősömtől (akiben 100%ban megbízom) hogy jó film, érdemes megnézni. ...és tényleg...

Most feltévedtem ide, és gondoltam megosztom nézeteimet veletek. Már többször tapasztaltam, hogy a filmtartalmak terén nem gondolkoznak a készítők. Lehetséges, hogy a DVD borítón is ezek a mondatok vannak, de könyörgöm, a film nagy csattanóinak nagy részét lelövik, kb. mint az előzeteskor. Ha kiváló, és forduatokban bővelkedő filmet szeretnétek látni, akkor sem előzetest ne nézzetek, se tartalmat ne olvassatok. Hagyakozztok az ismerősökre. (érdemes megfontolni a tanácsom)

Spoiler!!!!

Johnny92: A szökeéshez max annyiköze volt, hogy a főszereplő itt is a tervét a falra ragaszgatt. Nos kérdezem én: Nem a leglogikusabb ötlet, egy ilyen nagyszabású tervet a lejobban átlátható helyre tenni. Én is csinálnám. Meg persze az sincs kizárva, hogy nézte John Brennan is Scofield kalandjait. :) A másik dolog, hogy a feleségét nem mártotta be senki szerintem, csupán csak a bizonyítékok ellene szóltak pechére, sima rablótámadás áldotara lett a főnökasszony.

Szerintem a másik elbaltázás, hogy a film tartalmát olvasva, valami nagyon nagy akciófilmre - látványvilágra - asszociálva gondolunk. Természetesen a Szökés/szöktetés miatt, valamint a Liam Neeson főszereplés feltüntetés is baklövés. Nem is nevezném szerepnek, nemhogy főszereplő (stáblista első embere) Aki a tartalom alapján nézi, annak csalódás a film, mert még el sem kezdte már a mérce az minimum az Ismeretlen férfi-nél van maximum meg az Elrabolvá-nál.
A szökés a film érdeks és befejező része. Az utolsó pillanatig féltem, drámára számítottam. A cselekmény szerintem teljesen jó. Russel alakítása is meggyőző. Tényleg olyan átlagemeberes. A feleségét is szerettem, én is együtt biztam a főhőssel az ártatlánságában, ami színtén a végén derült ki.
Végezetül, sokan úgy rangsorolnak filmeket, hogy hányszor lehetne megnézni....egyszer, kétszer, többször. Szerintem semmi köze egy film osztályzásánál, hogy hányszor néznéd meg. Egy jó vígjátékot persze h többször is megnéz az ember szívesen, mert a poén a lényeg, és a jó alakítás. (pl. Jim Carrey filmjei: Ace Ventura...stb.)
Vagy egy látványos akciófilmet, kalandfilmet. Az akcióért vagy látványért vagy kalandért. Egy jó film, több okból lehet jó film.
Ennek a filmnek a speckója, hogy mi lesz, mi fog történni, illetve hogy mi történt. Ezért érdekes, másodjára már kevésbé lenne, mert a film fő történései, cselekedetei egyszer csattannak...

Csak ennyit akartam röviden... :) CSáóóóó


Salt ügynök - Vélemények

2011-07-01 22:14.46
Spoiler!!

Segítsetek...
Ezt a filmet én kétszer láttam.
Először nagyon tetszett a film.
Másodjára nem annyira, sőt.

A gondom a következő:
Nem mindegy, hogy ún. Extended vagy Director Cut verziót nézel...

Én elsőnek az Extended verziót néztem.
A filmet úgy értelmeztem, hogy Salt ügynök valóban az "USA oldalán harcol" és a férjét akarja megmenteni, akit amikor megölnek bosszút áll, majd megmenti az elnökö(ke)t.

Másodjára barátnőmmel néztem a Director cut verziót és hát teljesen más értelmet nyert a film, szerintem abszolút negatív irányban.
A saját férjét eleve Salt öli meg, és úgy jön le a cselekményszál, mintha tényleg az elnököt menne megölni. Valamint a bosszú is csak a film végén van, felrobbanjta az oroszt.
Szóval Salt ügynök az "Orosz oldalon harcol" a film végéig...

Sok filmet néztem már, de így még nem jártam....és nem is hittem volna hogy ennyi különbség lehet változatok között. Ilyen erővel, lehet sok film van amelyik pl. a Rendezői változattal jobb.

Járt-e már valaki hasonló cipőben, mint én? (ha igen, melyik filmmel?)
ill, Tudjátok-e miről beszélek?


Pillangó-hatás - Vélemények

2009-03-31 22:02.15
Nekem is a "nagy" filmek közé tartozik... A második rész eléggé el volt ba**va... Most pedig a 3. részét töltöm, de nem várok sokat tőle, bár lehet tanultak a második rész kudarcából...


Elrabolva (2008) - Vélemények

2009-03-26 01:21.28
Ez a film nálam is 5*-os. Az ilyen akció mozikat szeretem. Liam Neeson szinte parádézik számomra a "titkos ügynök" szerepben. A verekedős, késelős, lövöldözős jelenetek - kis túlzással - 100%-osak.


A film, az elrablástól kezdve nem áll le, legfeljebb csak lassul egy kicsit...de végig a képernyő elé szegez. Esélyed sincs elaludni :D

SPOILER!!!!
Nekem egy valami azért eszembe jutott, miután végig néztem a filmet. Jó, hogy a lányát megmenti végül, de a többi 30-40 lánnyal - akikkel az útja során beleütközik - azokkal mi lesz??? Tudom, hogy a film nem erről szólt, de akkor is sajnálom őket. Főleg azért, mert ilyen a valóságban is van, sajnos :(


Gettó milliomos - Vélemények

2009-03-02 19:57.16
...hát én filmek szempontjából semmiképpen sem mondanám gyenge évnek a 2008-at. Sok jó film volt.
Az Oscar-ral kapcsolatban szerintem, a jelölt filmek között nehéz különbséget tenni. Mindegyik szinte verhetetlen. A szavazatokon múlik melyik film nyeri a díjat/díjakat. Én nem láttam az összes jelöltet, de a Gettó milliomos jobban tetszett, mint pl. a zseniális Benjamin Button - igaz egy kicsivel... Megérdemelte a "sok" Oscar-t.


Hősök (sorozat) - Season 3 Villians

2008-10-24 22:53.02
...már nincsenek képességeid Peter, elvettem őket!!! - és így van vége!!! áááááá :)


Ne szórakozz Zohannal! - Vélemények

2008-07-25 18:45.41
tyűűűű!!! hát mi volt ez a film?? pedig van egy-két kedvenc filmem Adam-től, de ez a filmje mégis túl erőltetettnek tűnt nekem... egyedül a csaja tetszett benne, de az is azért, mert szép, amúgy egy nagy kalapsz*r az egész. Vagy 3x ha nevettem rajta, bánom hogy egyáltalán megnéztem....


Wanted - Vélemények

2008-07-03 23:54.14
Lily? :) Egyszer megnézhetős film? de te már kétszer láttad.
Ha egyszer nézted volna meg, akkor nálad is 5 csillag lenne.... :D


2008-07-02 21:13.26
most komolyan kérdezem: Mit vártatok????

Tipikus látványmozi, amit moziban kell megnézni, méghozzá a látvány és a hangeffektek miatt...

Lily. Megnézted a filmet először 5*, másnap még egyszer 3*...LOL Akkor én az egyik kedvenc filmemet - a Forrest Gumpot - megnézem egymás után annyiszor, ahányszor meg nem unom, majd leosztályozom 2*-ra.....hát kábé :)

Az azért látszik, hogy ha valaki moziban nézi meg, ill. ha otthon, mindenféle kalózverzióban...
Még anno, a Mártix egyet otthon néztem meg video kazettán, és nem tudtam miért kell tőle annyira elszédülni..... Aztán megnézették velem a moziban a 2. részt, és azóta a Mátrix is a kedvenceim közé tartozik. Vagy mikor, egy Gyűrűk ura ellenes haveromat elcsaltam a "Két torony"-ra - mert A Gyűrű szövetségét DVD RIP-es kalózváltozatban nézte a gépén, és szó szerint megutálta, bealudt rajta - és eljött, mert befizettem, csak ámult bámult Középfölde látványáért, nem beszélve a csatajelenetekről...

Summa summáron, a Wanted egy jó film, aki szereti a hang- és látványorientált filmeket, annak kötelező darab, és ha teheti, moziban nézze meg, nem fog csalódni...


Cloverfield - Vélemények

2008-04-24 19:50.13
Jó film! Nekem tetszett. Sokan írjátok, hogy hülyeség a kézikamerázás, mert miért nem a saját írháját menti??? ...hát szerintem, ha lenne hasonló katasztrófa jellegű szituáció és éppen a kezembe akadna egy kamera - bár eddig egyszer kameráztam :) - én is a felvétellel törődnék, elvégre vazze, egyszer élünk, és milyen jó lesz majd pl. visszanézni, ill. sok pénz keresni :D Aztán írjátok, hogy a szörny alig volt látható - szerintem nem a szörny lényeg, nem is az hogy, hogy került oda, meghogy mi a csudák jönnek ki belőle, hanem hogy miként reagálunk "stresszhelyzetben" és a minket körül levő emberek miként reagálnak....stb. Nekem hiteles volt, hogy nem tudunk semmit a szörnyről és eredetéről, mert miért tudnánk, hisz mi csak kisemberek vagyunk, nekünk semmi közünk hozzá.... Aztán a film után, feltettem magamban néhány kérdést. pl. Ki lenne az, aki után én is visszamennék, ill. ki lenne az aki szintén visszajönne utánnam......


Szólánc

2008-03-10 20:42.42
Nico


Déja Vu (2006) - Vélemények

2008-03-09 19:55.58
Nagyon jó film. Különösen szeretem az "idő"-vel kapcsolatos filmeket. Gyönyörű csaj benne, jó alakítás, sok izgalom, sok akció és váratlan fordulat jellemzi.


A tűzben edzett férfi - Vélemények

2008-03-09 19:52.18
na ezt nevezem....amit ebbe a filmbe nyújt Denzel, az alakítás......Nagyon jó film, kár hogy nem Happy end a vége......(bár épp ezért jó)


Next - A holnap a múlté - Vélemények

2008-03-09 19:41.36
az angyalok városa elég szélsőséges példa Cage filmjeit illetően. Viszont tény, hogy akciófilmek is voltak, amik jobban sikerültek.

Alapjába véve nekem tetszett a film, mondjuk a végét lehetett volna csiszolni, pl. folytatni :)
és valljuk be, Jessica Biel még vagy 100 pontot biztos dob a filmen.......


Superbad, avagy miért ciki a szex? - Vélemények

2008-03-09 19:32.51
nekem nem nyerete el a tettszésemet....1-2 jó poén van benne az igaz....de már ez a téma túl lapos és kicsit erőltetett.....


Kiképzés - Vélemények

2008-03-09 08:47.10
hát ez a film elment egynek.......
sztem túlzás az oscar díj, az is elég lett volna ha csak jelölik. Russell Crowe sokkal nagyobbat alakít a csodálatos elmében, ő jobban megérdemelte volna- na mindegy....

Ennél jobb akció-thrillereket is láttam már, nem fogott meg az alakítás egyáltalán (lehet nem szinkronosan kellett volna megnéznem)


Hipervándor - Vélemények

2008-03-08 11:12.39
én a film mellett vagyok, tudtam azonosúlni a főhőssel, és 88 perc erejéig kipróbáltam a teleportálást......sztem tök jó, meg tudnám szokni :)

Miért nem hízik el? -ez hülyeség sztem.
A teleportálással csak időt nyer az ember, hamarabb odaér, ahova indul. Ettől függetlenül szörfözik, bulizik...stb. Különben is, honnan tudjátok hogy mennyi kalóriát éget el, egy hiperugrás? :)

Én várom a folytatást, lehet jobbat-többet kihoznak majd belőle a sok kritika miatt, mert az alap sztori jó.....


Távkapcs (2006) - Vélemények

2008-03-07 22:11.19
Szerintem vígjáték, egyértelműen. Azért is Adam Sandler a főszereplő. Aki elkezdi nézni egyszerü vígjátékra számít, de később rájön, igenis van mondanivalója a filmnek, sőt.....


Hipervándor - Vélemények

2008-03-06 21:57.12
Minden film előzetesében lelövik az összes jó jelenetet, de azért akadnak még......de ha te ennyivel beéred, akkor.......


2008-03-06 21:45.26
A címmel semmi baj, én ma néztem meg a moziba, és az ugrást (teleportálást) vándorlásnak mondják- ezzel nincs probléma.

Az alakítás, tipikus Hayden- nekem tetszik, sztem jól csinálja, egy akció- és látványorientált filmben nem sokat számít az alkítás.......

A film olyasmi, mint pl. a pókember- látvány, humor, romantika- csak 88 percbe sűritve.......szóval és szerintem nagyon jó film, csak ajánlani tudom.... (akit megfogott a film előzetese)



 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk