Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-09
A halálkártya
A majmok bolygója - A birodalom
Macskák a múzeumban
Mind idegenek vagyunk
Vincentnek meg kell halnia

2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

További mozibemutatók

Hamarosan a TV-ben
Adaline varázslatos élete
- Viasat3, 21:00
Elhurcolva
- Film Café, 21:00
Gyilkos házasság
- Jocky TV, 21:00
A Thunderman család visszatér
- Nickelodeon, 21:15
Seneca: A földrengések kialakulása
- Cinemax, 21:35

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Bobby Cannavale (53)
Chris Mulkey (76)
Rebecca Hall (42)
Christina Hendricks (49)
Rob Brydon (59)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Rebel Moon: 1. rész - A tűz gyermeke - Vélemények
Mit hallgatsz most?
A Tízparancsolat (1956) - Vélemények
2022-es választás
Érdekességek!

További fórumok

Utoljára értékeltétek
A kaszkadőr aaaaa
Justin Whalin aaaaa

 

Panxa hozzászólásai

Ugrás Panxa adatlapjára


Melyik színésznővel/színésszel feküdnél le legszívesebben?

2009-10-29 06:04.51
Sziasztok !

Azt hiszem nekem nagyon egyszerű a válaszom,hogy melyik színésznővel feküdnék feküdnék le legszívesebben. Azt hiszem mindegyikkel !! Utána meg megmondanám (ha valakit is érdekelne ),hogy melyik volt a jobb. :))
De így vagyok a nem színésznőkkel is.
Éppen a napokban tűnődtem el azon ,egy bevásárló központ pénztára előtt várakozva,(közben nézve a nőket ,ki kéne,ki nem )hogy miért van az, hogy én minden nőben látok valami szépet, érdekeset, és,hogy más pasik is ilyenek lennének, vagy velem van valami baj?


Macskafogó 2. - A sátán macskája - Vélemények

2009-06-01 07:39.03
Az első részt sokszor megnéztük.Dőltünk a nevetéstől, a beszólásokat napokig emlegettük.Nagyon vártuk a második részt is.
Beültünk a filmre, majd egy idő után azt vettem észre, hogy felébredtem ,körülnéztem és azt láttam ,hogy sokan mozognak, a fejüket tekergetik,néhányan beszélgettek.Azt hiszem ezzel mindent elmondtam a filmről. Sajnálom !! ismét sikerült elrontani a folytatást.Csak azt nem értem, hogy akik készítették a filmet,azoknak menet közben senki sem szólt? hogy ez így nem lesz jó? A szakemberek miért nem látták, hogy élvezhetetlen, unalmas, a gyerekeknek néhol rémisztő és érthetetlen?
Azóta megnéztem még egyszer,most a tv-ben, de sajnos a véleményem nem változott,nem is néztem végig.........


Jöttünk, láttunk, visszamennénk 2. - Vélemények

2009-04-19 14:07.06
Isteni film !! Mindkét rész jó !! Sajnos a harmadik részről egy szó sincs sehol !!! Pedig jó lenne.


Idétlen időkig - Vélemények

2009-04-19 14:01.18
Persze létezik. Még az egyetemet is láthatod Pittsburgban, ahová a filmbeli Nancy Taylor járt(Marita Geraghty),ezt ugyanott nézheted meg webcammon,ami címet megadtam. Ott van a suli, csak rá kell kattintani és élőben láthatod. Az iskolát, a forgalmat és te irányíthatod, hogy mit mutasson. Nagyon jó !!Egész közelre viszem a camerát és látom, hogy ki, kik várakoznak a buszmegállóban, fantasztikus, hogy innen Pestről látni !!!!


2009-04-17 09:55.56
Életem egyik legjobb filmje. A HBO-n láttam először. Pont abban az időpontban tornáztam ,átlag két órát.Mivel itt az ismétlések elég sűrűn vannak, így a filmet többször láttam. Mit mondjak, egyre jobban tetszett,és tetszik a mai napig.Mert megnézem mindig, ha egy kis kikapcsolódásra vágyom. Akárhányszor nézem,nem tudom megunni. Csodálatos a történet, nekem tetszik ahogy a főszereplő lénye szép lassan átalakul. Jól mutatja meg azt ami az életben is van. Megismerni egy másik embert,látni benne a sok szépet és jót, felfedezni az értékeit, és érezni azt, hogy nekem ő kell! Látszik rajta a szomorúság, levertség, hiszen az idő másnak nem múlik, de ő egyre szerelmesebb lesz. Milyen jól megmutatja a film, hogy a szerelem,mennyire megtudja változtatni az embert. Mindent másképpen lát maga körül.A durva mogorva,közönséges emberből, egy csodálatos mély érzésű ember válik, aki nagyon szépen fogalmazza meg a szavait. Nekem mindig megható,és csak sajnálom, hogy mennyi érzéketlen ember él a földön, nekik is kéne egy ilyen átalakulás .Nem véletlen, hogy a film hatására az emberek egyre többen mennek el punxsutawney-be, a mormota napra. Tavaly 30.000-n voltak, idén sajnos már csak 15000 -n. sajnos a film nem mindenben mutatja meg a valós helyszíneket, sőt !! de egy jó hír ,februárban itt ezen a címen élőben lehet látni mindent: [link]
de,ha csak egyszerűen beírod az utolsó három szót akkor is láthatod az eredeti helyszínt és az ünnepségeket. két webcam is be van kapcsolva. Sajnos éppen most szűnt meg a napokban az adás, de érdemes odanézni, hátha máskor is látható.Kérem,ha vki. tud más ismertetőt panxatoníról írja meg nekem.Panxa@freemail.hu-ra Köszi


Bud Spencer - Vélemények

2009-02-25 10:56.13
Sziasztok.

Nekem is nagy kedvencem, szívesen nézem a filmjeit ,de amikor meghívták Magyarországra,egy Friderikusz műsorba, ott elég furcsán viselkedett !!Énekelni kezdett és amikor a zenekar nem tudta elsőre jól kísérni, az általuk ismeretlen dalt, elég gorombán beszólt nekik.Az interjút is nagyon unottan adta,nekem nagy csalódás volt, mert azt hittem, hogy az életben is egy vidámabb ember.
Magyarországra sem volt kíváncsi, jött és ment. Azok a filmjei amelyekben az utóbbi években szerepelt, immár nagypapa kinézetűként elhízva,eléggé hiteltelenek, mert ugye senki se hiszi már el róla, hogy hatalmas pofonokat tudna osztogatni, és hát a mozgása is lelassult már, kár érte. Rá is vonatkozhatna, "időben kell abbahagyni."
De azért szeretem !!!!


Spirulina alga tabletta rendelés

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk