Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Összetörve
- Film Mánia, 12:10
Venom
- HBO, 12:15
Érvek és életek
- Filmbox Plus, 12:30
Csillagpor
- Film Café, 12:35
Mi kell a nőnek?
- AMC, 13:15

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Penélope Cruz (50)
Ann-Margret (83)
Paul Guilfoyle (75)
Jessica Alba (43)
Elisabeth Röhm (51)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
2022-es választás
Dolgok, amik nagyon idegesítenek
Penélope Cruz - Vélemények
97 Minutes - Vélemények
Állati mészárlás - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Csillagpor aaaaa
Kristen Connolly aaaaa

 

Technoise2 hozzászólásai

Ugrás Technoise2 adatlapjára


Visszajáró pénz (2006) - Vélemények

2013-11-22 23:48.18
A film erősen utal a flow élményre! (Csíkszentmihályi Mihály) Időnként mindenféle kritizáló, elemző gondolkodás nélkül csak élvezni kell a dolgokat, a pillanatot! Remek film!


Vasember 2. - Vélemények

2013-09-15 22:38.15
Vizuális effektusok ott vannak, de aki az 1-et látta,és annak a hangulata elragadta, azt itt maximum az unalom ragadja el. Semmilyen az egész, nincs arca, nincs szaga, ez az igazság!! Látvány miatt érte csak megnézni...


Agymenők (sorozat) - Vélemények

2013-09-12 18:12.16
A szinkron szerintem tökéletes, sőt Sheldoné még jobb az eredeti hangjánál is, de tényleg!!! :) A magyar szinkron igenis sokszor remekül teljesít. Szerintem ez is oda tartozik.


Dexter (sorozat) - Szerintetek mi lesz a sorozat vege?

2013-09-12 18:09.50
Mivel gondolom a rendezők előrébb helyezték Harrison érdekét, Debet nem csukhatják le, hisz nem marad a kölyöknek "anyja". Szerintem.


A halál 1000 arca - Vélemények

2013-09-12 18:05.58
Láttam én is, de vajon van értelme megnézni? Nincs elég erőszak így is az életünkben? Nincs elég szenvedés így is? Minek még rátenni egy lapáttal? Aki ezt úgy meg tudja nézni, hogy utána nem érzi magát finoman szólva kellemetlenül ott szerintem baj van. A halál az élet része, de akarni látni a másokét szerintem beteges dolog... Megjegyzem régen láttam, de igazából semmi értelme nem volt így jó pár év távlatában! Ahogy a sok trancsírozós horrornak sem! Az ég világon semmi!


Családi üzelmek - Vélemények

2013-09-12 17:00.16
Ezen megszakadtam :))))))))))))
Amúgy visszatérve a werkfilmre szerintem színvonalas pont az I betűn. Nem volt efféle lelki hasmenésem tőle :)


Eastern Promises - Gyilkos ígéretek - Vélemények

2013-09-12 16:56.59
Gyerünk emberek a film pontjait feljebb kell tornázni, többet érdemel. Ezért adtam én is 5 pontot rá, az általam kigondolt 4,5 helyett. Láttam azért pár Viggo filmet, de itt valami szenzációs amit alakít. Mindig azt mondom, a kevesebb néha több. Ettől lesz valaki profi, neki elég volt pár rebbentést csinálni a fizimiskájával, érezted amit kellett. Mindig is szerettem az igazi maffia filmeket, de abba a zárt körbe befurakodott ez a film. És ha valaki érti a Stahl konyháján hatalmasat fog nevetni! :))))


Dexter (sorozat) - Szerintetek mi lesz a sorozat vege?

2013-09-11 22:33.00
Véleményem szerint az lesz, amire kevesen számítanak. Dexter aki eddig irányította a dolgokat, most áldozattá válik. Vogel halott, Hannah is veszni fog, Harrison Debhez és Quinnhez fog kerülni. Ezért hozták ilyen összecsapott módon össze ezt a két jómadarat. Dexter elkapja Saxon, végez is vele. De hibázni fog, mert nagy a nyomás rajta, és elkapják. Kérdés, hogy a rendező mit akar üzenetként a végére. Dex nem javulhat meg, mivel az ölési kényszer mindig is benne volt. Nem élhet normális életet. De ha vesznie kell vajon milyen módszerrel tünteti el szemeink elől örökre kedvenc sorozatgyilkosunkat? Mellesleg megjegyzem Saxon, ez a pár rész óta feltűnt keljfeljancsi nem méltó Dexter "főellenségének". Egy trinity killer ezerszer jobb lett volna. Tehát Saxon még csak véletlenül se végezzen Dex-el. Barátnőm méreginjekcióra tippelt, meglátjuk!!!! Kérdés azon Deb ott lesz e!! Amúgy a kanyarba se vagyok a találgatásaimmal... :)


Családi üzelmek - Vélemények

2013-09-11 18:56.57
Mindenképpen megéri a mozijegy árát!!! Folyamatosan fenntartott kacagás! :) Többszörnézős darab! Végén a werkfilm (meglepetésemre) az, ami még bőven hozzáad a filmhez, ez pedig általában nem mondható el. Csak ajánlani tudom!


Majdnem híres - Vélemények

2013-09-11 10:45.16
Minimum 10 éve keresem ezt a filmet. Őrültem boldog vagyok! Zenei hovatartozásom alapján a kanyarba nincs ez a film, de a zenei bármelyik szegmense képes megfogni, ha értéket képvisel. És ez a film kiemelkedő a rockról szóló road-moviek közül. Nekem ennél a filmnél jött át, az igazi rock feeling, és rájöttem előző életemben tuti igazi, hamisítatlan rocker voltam!!!! :)


Zathura - Az űrfogócska - Vélemények

2013-09-11 10:40.02
Kiváló szórakozás gyerekeknek, családoknak, akár felnőtteknek is. Mert varázslatos, elrepít egy kicsit Wonderland-be!! A nézőnek tényleg nincs más dolga, mint élvezni az utazást! Egy kalandos mese, mely szerencsére még hús-vér, hála istennek nem animációs. Mert abból van elég, és lesz is bőven. A látványorientált filmipar következménye, hogy a legtöbb ilyen és ehhez hasonló sztorykat már cyberköntösbe fogják csomagolni! Jók az animációs filmek, de túlsúlyba vannak. Na de hátha! :)


Jumanji (1995) - Vélemények

2013-09-11 10:34.22
Nem fér hozzá kétség, hogy gyerekkorunk egyik meghatározó filmjéről van szó. Szórakoztat, végig leköt, humoros, látványos, emberi. Minden van benne, még több is, ami egy jól működő családi mozihoz kell. Ma már ha elkészítenék a Jumanji remake változatát, amely gondolattal bevallom eljátszottam, akkor véleményem szerint arról szólna, hogy látványosabbnál látványosabb, 3D-sebb látványorgiát éljenek át a gyerekek, mindent készen eléjük rakni, had folyjon a nyáluk. Utána eladni még egy rakat Jumanji társasjátékot, figurákat, fegyvereket, fejfedőket, hátitáskát, tolltartót stb. Ahelyett, hogy egy fő cél lenne, a gyerekek igen gazdag fantáziáját megmozgatni. Tegye fel a gyerek magában, hogy mi lenne ha, ez és ez következne, gondolkozzon, várja, kicsit tartson tőle akár, izguljon, élvezze, jól szórakozzon. Összevetve remek film, enélkül gyerekkorom szegényebb lett volna!!! :)

És még véletlenül sem szabad elfelejteni azoknak, akik ezt mai CGI-os szemmel nézik, hogy ez 95-ben, akkorát ütött, hogy beleesett az állam a műzlibe.


Felhőatlasz - Vélemények

2013-09-09 16:52.59
Minél több vita lesz fórumon, sokszor értelmetlen, személyeskedő annál kevesebben fogják az oldalt látogatni érdemben. Legyetek olyan kedvesek személyes vitákat e-mailben folytassatok. Aki egy film iránt érdeklődik nem erre kiváncsi.


Végrehajtók - Vélemények

2013-09-09 16:17.32
SPOILER! A film története közel sem "ostoba, buta", gondoljunk például a Sziget című filmre. Egyáltalán nem buta gondolat, sőt! A világot ismerve nagyon is reálisnak tűnhet hogy lesz az az idő amikor szerveket fogsz hitelezni. Az eleje pont emiatt keményen fel is keltette az érdeklődésemet. Ami viszont nagyon nem tetszett az a vége. Lassan divattá válik a filmek végét jó igényesen elbaltázni. Azt a Kill Billes fröcsögést, meg a legvégén belenyúl már a mellkasába is, ott már tényleg csak nevetni tudtam. Tény az idegháló miatt álomvilágban élt, de a rendező helyében ezt valahogy másképp érzékeltettem volna. Túlságosan is elrugaszkodik a valóságtól. Akkora marhaság volt a vége, hogy a fordulatra közel sem úgy reagáltam, ahogy arra kellett volna, mert a fordulat szerintem egész pofás. Sokkal többet ki lehetett volna hozni ebből a jó kis sztoryból, sajnos nem így lett.


A hívás (2013) - Vélemények

2013-09-08 23:24.33
41-es comment spoilerveszély!!!!
Ezt kihagytam sorry :)


2013-09-08 23:22.01
Annak ellenére hogy 3-asra pontoztam, úgy gondolom, hogy többet ér annál. A film fő erénye az izgalom, amit végig fenntart. Mikor a kiscsaj arcához szorítja a csavarhúzót szabályosan éreztem a pofámban! :)Tény hogy a rinya egy idő után fárasztó, de nyílván ilyen helyzetben nem Buddha állapotban lennék én sem. Mindig is szerettem a negatív alakokat, Michael Eklund nagyon jól játszott ebben a szerepben! A film minden apró bakijára van elfogadható magyarázat kivéve a végére. Nem racionális, nem következik a történtekből logikusan. Én személy szerint a rendező helyében elhitettem volna a nézővel egy ügyes vágással hogy átadják a muksót a rendőrségnek, aztán a végső filmkockákon pedig a fószer kinyitja a szemét, és a kamera távolodik folyamatosan ő pedig üvölt, hogy "úgy is elkaplak titeket"! Ott kellett volna hagyni a gecibe, sokszor a kevesebb brutalitás a több!! A kiscsajt már én is meg akartam ölni mikor a végén játsza a tökös legényt. Barry bosszúvágya hitelesebb lett volna. Vagy hagytak volna kérdőjeleket a végére, adva a lehetőségét hogy vagy átadják a rendőrségnek, vagy egy kicsit kínozgatják! De így ebben a formában elkúrták a végét! Pedig 95% a filmnek majdnem hibátlan volt!


Elysium - Zárt világ - Vélemények

2013-09-01 23:04.35
Addig nem húzzuk, népességi adatokat és statisztikákat ha nézünk :)
Belekeverek egy kis politikát, Mo-t egy dolog tartja még össze, a pesszimizmus XD


Eredet - Vélemények

2013-05-03 09:20.05
Igazatok lehet. Más: Még 2010-ben moziban láttam, akkor is le voltam nyűgözve. Meg kellett újra néznem, mert hiányérzetem volt. Hiányzott az az egyedi érzés amit ez a film adott. Nolan filmjei közül elég sokat láttam, de ez biztos az egyik gyöngyszem. Szeretem az agytekervény-aktivizáló filmeket. Memento pl. Amin szinte görcsölsz néha, hogy összerakd a képet. Aztán utána mikor már összeállt a kép, még napokig gondolkodsz rajta, próbálod megfogni a rendezőt, dehát eleve kudarcra vagy ítélve. Kisebb hiba minden filmben van, csak az arány a lényeg. Nolan egyik kedvenc rendezőim közé tartozik, érezni az igényességet, körültekintést, precizitást. Jól válogatja meg a szereplőgárdát, és még sorolhatnám. Egyszerűen profi. Reméljük munkásságát még nagyon sokáig élvezhetjük.


2013-05-02 09:50.40
Az feltűnt hogy a 2. szinten történő "repkedés" nincs hatással a 3. szinten lévő csapat fizikájára? Pörgeti őket a telefonkábellel a tag össze vissza, 3. szinten mégsem történik semmi. Úgy terveztem volna a 3. szinten, hogy ezt érzékeltetni lehessen, nem pedig szabad térre. Ahogy az első szinten történő "kocsi a vízbe repül" cucc is hatással van a 2. szint gravitációjára.


2013-05-02 09:48.00
3. szinten Saito hal csak meg. Ő megy a váróba. Cob és Ariadne pedig újabb álom az álomban, mennek utána. De ők még akkor nem haltak meg. Csak gondolom a robbanás után.


2013-05-02 09:25.10
Spoiler! Javítsatok ki ha tévedek. Az én értelmezésem szerint a végén nem dőlhet el a totem. Caprio 4. szinten van Saito-val. Tegyük fel lelövi capriot és utána magát. De 3. szinten már meghaltak, mivel az egész kóceráj lett robbantva. Tehát ők mivel 3. szinten meghaltak, már 2. szinten vannak. 4.ből 2.-ba nem tudnak menni. Tehát a végén amit látunk, csak álom a 4. szinten. De végülis örülhet, mert a gyerekeivel van. Én így értelmezem. Várom a hozzászólásokat :)


Feledés - Vélemények

2013-04-30 09:42.05
potenciát XD


2013-04-30 09:30.43
Cruise-zal kapcsolatban meg csak annyit, hogy amennyit az ő fizimiskája enged kisajtolni, az kijön rajta. És ez nagyon sok filmhez elég. Őt sosem kell, és sosem lehet olyan színészekkel összehasonlítani mint mondjuk Clint Eastwood vagy akár a korábban említett Robert De Niro. Vannak rá szabott szerepek, pl. Különvélemény, amiben szerethető. Plusz pont hogy ha jól tudom nem dolgozik kaszkadőrrel, bár ugye Jackie Chan is csak egy van. Más szinten van, de azt jól csinálja. Nem vagyok Cruise fan, de értékelem a munkáját.


2013-04-30 09:23.51
Olgával kapcsolatban lehet igazatok van, ő még próbálgatta a szárnyait. A szerelem feeling ugyanúgy nem jött át nekem sem, ahogy sokaknak, nem volt érezhető, nem jött le a vászonról. De én látok benne potenciált, én még adnék neki esélyt. A másik csaj meg pont azért játszott jól, mert érezhető volt rajta a közeg frusztrációja, a szemellenző, megy a célja felé, mindegy mi az, már nem is érdekli, csak el abból a rideg világból. Szerintem jól érzékeltette a tragédiát az egészben, nem mondom, hogy jobban nem lehetett eljátszani, de nekem rendben volt. Érzéketlen, rideg, fémszagú, klónszagú :), semmilyen, ő esetében pont ez volt a lényeg. Szóval ebben nem értek veled egyet, de ettől szép az egész! :)


2013-04-28 22:07.55
Spoiler! Beírom és így be vagyok védve! Amik miatt bementem a moziba megnézni a Feledést:
Tom Cruise, sci-fi, Tron vizuális kreációja, látványos, és láttam a werk-filmet! Beültem, megnéztem, nem csalódtam. A látvány kifogástalan volt, rossz volt utána a pláza semmitmondó falait lesni. Avatar után éreztem úgy totálisan magam, mint akit egy rossz bolygóra szartak ki! Csak vándoroltam a hatalmas Arénában, nem tértem magamhoz, annyira magával ragadt az a páratlan, és tökéletesen kitalált, kivitelezett világ. Itt is valami hasonlót éreztem, de persze volt különbség. Azért ha én ültem volna a rendezői székben, még egy Will Smith is felmerült volna a szerepre, nem azt mondom hogy Tom ne lett volna tökéletes. A két csaj remekül hozta amit kellett, hiba nem volt benne. Morgan Freemant megítélni felesleges, erre csak Istennek van felhatalmazása (ja ő már az is volt :)) Csak nevetni lehetett amikor szivarral a kezében a nézőbe arcába tolták fizimiskáját szelíden de nagyon bitangul. Quake jut eszembe ilyenkor mindig :) Ha már a játékokról van szó, aki a Half-Life-ot szerette és szereti, annak a filmben használt hangeffektusok, dronok, feeling biztosan eszébe juttatták többször is a játékot. A történet kidolgozottsága nekem elég volt, izgalmas volt (azta rohadt beszólás nagyon tetszett), látvány páratlan! Elragadott, nem is akartam nagyon kimenni a moziból! Az egyik commentező véleményével részben egyetértek, mégpedig abban, hogy az a motor lehetett volna futurisztikusabb, a bubble kielégítő volt, dronokat szerettem. Sokszor nem mernek elrugaszkodni a régi, berögzült dolgoktól, és csak kis tuningot kapnak az eszközök. Pedig szerintem nem is volna olyan nehéz. Sok gazdag fantázia van, csak sokszor az alapjai túlságosan rögzülnek. El kell ilyen esetekben vonatkoztatni attól amit ismerünk és valami teljesen új felé mozdulnunk. Nehéz, de egy két filmben sikerül! Nekem, sokakkal ellentétben, nincs hiányérzetem, nekem úgy volt jó a film, ahogy volt! Még több ilyet szeretnék a mozikba, és nagyon várom már Kosinski új filmjét! Ja és a zene ütött, pedig ha jól tudom, a srác első ilyen nagyszabású filmzenéje volt! Congratulation!!!!


Rekviem egy álomért - Vélemények

2007-12-16 02:32.55
Szigorúan csak egyedül nézzétek meg és este!!! Így teljes a hatás!


2007-12-16 02:29.35
Ez a link szörnyen visszaad mindent!!
http://www.youtube.com/watch?v=4gb56OcUSTM&feature=related


2007-12-16 02:23.17
Üdv mindenkinek! 1 ujjamon meg tudnám számolni, hány filmet commenteltem eddig, de ez az a FILM, ami megérdemli. Szörnyű, rettenetes, kiábrándító, felháborító, elragadó, elgondolkodtató és igaz. És ez a valóság eme szeletére vonatkozik. Nem túlzok sztem ha azt mondom a film tökéletes!!!! Én megnézését nem korosztályhoz kötném, nem tenném kötelezővé (csak azt hogy tudjanak róla), mindenkinek akkor kell megnéznie ha erre már felkészültnek érzi magát. A zene félelmetes, egyik legóriásibb amit valaha hallottam! Én úgy vagyok vele hogy aki ilyen zenét ír, az nem ember!! Az több!!! Szereplők alakítása nagyon visszaadja a valóságot!! Igazából nem is játszanak!!! Ajánlom mindazoknak, akik laikus szemmel figyelik a történéseket, és azoknak akik már megtapasztaltak hasonló dolgokat! Laikusoknak azért hogy soha ne nyúljanak semmilyen droghoz, az eltévedteknek (akik megtalálták magukat) pedig azért hogy rájöjjenek, saját boldogságuk megszállott és elkeseredett hajszolása helyett inkább mások boldogságáért kellene küzdeniük!!!



 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk