Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Vörös szobák

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek

2024-04-11
Back to Black
Carte Rouge - Vörös térkép
Szellemirtók - A borzongás birodalma
Thabo és a szafari kaland
Verseny a győzelemért

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Franco börtönében
- HBO3, 03:55
22 Jump Street - A túlkoros osztag
- HBO2, 04:05
Az utolsó rítus
- Paramount Network, 04:20
Zoolander, a trendkívüli
- Mozi+, 05:00
Vágyak nyomában
- Filmbox Extra HD, 05:15

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
James Franco (46)
Tim Curry (78)
Atanas Srebrev (53)
Tony Plana (72)
Kate Hudson (45)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Fogadóóra
Skylines - Vélemények
Rock zene
F mint foci - Avagy vélemények a bajnokságokról
Versek!

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Vámpírok harca aaaaa
E. O. Chirovici aaaaa

 

Fórum - Végrehajtók - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

1 2 3 4 5 6
154. Tömö (2022-11-13 13:34.08) aaaaa
3alá.
Egy, sosem hallottam erről a filmről. Még sosem láttam belőle sehol semmi jelenetet, persze, véres,nem du.i matiné.
Dehogy milyen xar egy vmi:D !
jó , jó jól indul,mint ahogy többen is írták, azt is, hogy kb.a sztorit 10perc nézés után ,magad ki fogod találni. Aztán már csak várod a végéd, igazad legyen!
Azt a sok faricskálást magukon, igen, fertőtlenítés, stb.nélkül.már vicc kat.
Ez a Forrest is csak idegesít minden filmjében, szimpatikus fickó akarna lenni , de vhogy mégsem. Nekem minden filmjében uúgy jatszik. Max.más mondatokat mond. Vártam, haljon már meg:DD
Schneider az mindig is irritált, itt vhogy nem totál görényt kellett hoznia, de az alapból az arcán van, sosem lesz pozitív karakter ,nekem.
A film vége, hm, vhol már láttunk ilyet is...( még filózok hol;)


153. Kiskeszi (2019-09-12 22:02.44) aaaaa
Egyik kedvenc filmem! Most néztem újra, így is ütött persze nem úgy mint elsőre.
Amúgy a kommenteket nem értem. Olyan mintha egyesek nem nézték volna végig, vagy csak fél szemmel...



152. Vmiso (2017-06-28 15:48.56)  
Megjelenésekor láttam, jobb filmre emlékeztem.

Ez most nem igazán tetszett, vérben tocsogó film, de skszor úgy éreztem nem tartunk sehová, valahogy akadozott az egész.
A filmvégi csavar sem hatott meg nagyon, akkorra már kicsit lefáradtam a filmtől.
Nézhető film, de talán több is lehetett volna a témában.


151. Bobo 888 (2016-06-07 00:53.54) aaaaa
Jó elgondolás, pocsék kivitelezés. Forest Whitakernek a Pánikszoba óta nincs egy épkézláb, normális szerepe,Jude Law pedig mindig jó. Sajnos utóbbi az egyetlen pozitívum. Ott hibádzik az egész,piszok jó drámai vonalat elviszik egy vontatott thriller-akció irányba és így az egész komolytalanná válik. Helyenként meg próbálja magát komolyan venni,filizófikusnak szánt mondatok és jelenetek(mùltidéző kiütések),ami még nevetségesebbé teszi az egészet,azt hiszem az elkövetők tùl sokat akartak,de néha a kevesebb több.... ebből egy mocsok jó drámát lehetett volna kipréselni,ehelyett ez lett a végeredmény.... kihagyott ziccer.


150. Saint alexis (2015-10-05 17:11.44)  
Pár éve láttam, de hiába nagy kedvencem Liev, sokra mégsem emlékszem belőle, nemigen kötött le. Nem volt ez rossz, de különösebben jó sem. Érdekes a sztori, sok irányba vihették volna, ezt választották. Talán jobban tudnám értékelni, ha az elején nem mondom meg, mi lesz a vége, annyira unalmasan kiszámítható volt számomra.. na mindegy, következő életemben amcsi forgatókönyvíró leszek, és még magamat is alaposan meglepem, amikor csak lehet. Mert ennek.. nem sikerült.
Közepes, nem rossz, de könnyen felejtős-egyszer nézős kategori.


149. Theperfectname (2015-10-05 17:03.02) aaaaa
Ez egy igen jó film nagyon tetszett. Egy hónapja láttam de még most is a fejemben van. Kiváló színészekkel jó forgatókönyvvel minden klappol. A fekete humor és a kíváló zene pedig jól oldja a feszültséget.


148. Johnny92 (2014-10-07 21:45.56) aaaaa - (válasz Nyolcadik utas 146. hozzászólására)
A számból vetted ki a szót. leírtál mindent amit én akartam.


147. Johnydio (2014-06-30 14:58.08)  
a soundtrack 5* :) a film "stílusus"


146. Nyolcadik utas (2014-04-18 08:10.04) aaaaa
Megfogott, majd megvett kilóra. Elképesztően stílusos film pazar látvánnyal és kifogástalan színészi játékkal. Sokkal jobb, mint ahol az értékelések alapján jelenleg áll.


145. Technoise2 (2013-09-09 16:17.32) aaaaa
SPOILER! A film története közel sem "ostoba, buta", gondoljunk például a Sziget című filmre. Egyáltalán nem buta gondolat, sőt! A világot ismerve nagyon is reálisnak tűnhet hogy lesz az az idő amikor szerveket fogsz hitelezni. Az eleje pont emiatt keményen fel is keltette az érdeklődésemet. Ami viszont nagyon nem tetszett az a vége. Lassan divattá válik a filmek végét jó igényesen elbaltázni. Azt a Kill Billes fröcsögést, meg a legvégén belenyúl már a mellkasába is, ott már tényleg csak nevetni tudtam. Tény az idegháló miatt álomvilágban élt, de a rendező helyében ezt valahogy másképp érzékeltettem volna. Túlságosan is elrugaszkodik a valóságtól. Akkora marhaság volt a vége, hogy a fordulatra közel sem úgy reagáltam, ahogy arra kellett volna, mert a fordulat szerintem egész pofás. Sokkal többet ki lehetett volna hozni ebből a jó kis sztoryból, sajnos nem így lett.


144. Bean (2013-09-04 08:52.59) aaaaa
Ritka ostoba, buta történettel rendelkező film ez kérem.Pedig az alapgondolat sokkal jobb történetet is magában hordozna ha kicsit máshogy nyúlnak hozzá.
Sok minden nincs letisztázva és van, hogy teljesen értelmetlen az egész.Nem tudod a film végén eldönteni, hogy ez az egész kicsit vicces valójában szeretett volna érvényesülni vagy mélységesen komolyan vette magát, mint drámai, mint akció szinten.Aztán kis gondolkodás után arra jöttem rá, hogy teljesen mindegy, mert a film értékén nem változtat, ugyan olyan gyenge marad, mint volt.Forest-et nagyon sajnálom, mert szakmai tudása ennél jóval nagyobb, mint amit ebben a filmben produkál vagy épp az elmúlt időszakban.Én még mindig nagyon reménykedem abban, hogy elkap még egy nagyobb hullámot és újból láthatok tőle óriási alakításokat.
Jude meg hát aranyos meg minden, alapvetően nekem szimpatikus, de sokat soha nem várok tőle.
De visszatérve a filmre, nem tudok mondani, most olyan momentumot ami talán kicsit is tudná erősíteni az összképet, sőt inkább azt mondom, hogy lehet 1-2 hónap múlva már nagyon emlékezni fogok miről is szeretett volna szólni a film.


143. KareszFaszi (2012-11-27 13:49.43) aaaaa
Spoiler lehet!
Ismét láthattuk, hogy egy kiváló alapötletből, hogyan lehet silány, sz@rt csinálni amerikai módra. Van ugye mondanivaló feketén-fehéren, jó szögletesen, hogy mindenki megértse. És hát az ember már csak ilyen vagy teljesen vak, vagy mindent lát. Idegesítően gagyi párbeszédek, erőltetett viccesnek szánt - de nem vicces - beszólások(ezek nélkül ilyen film nem is létezhet) Ami leginkább hiányzik az a mélység. Életeken ,családokon keresztül megmutatni a fertőjét ennek az egésznek. De hát ez az átlag-amerikaiaknak készült...
Itt van pl a főhős a csúcskategóriás vadász, aki még azt sem tudja elérni, hogy normálisan beszélhessen a fiával... Meg ugye a főcégek parkolója, ahová bárki bemehet, és észrevétlenül befészkelheti magát a főmufti kocsijába:) Közhelyek egymás hegyén-hátán. FW a mosolyával, hogy gyilkolunk persze, de hát a munka az munka...
Viszont a legvége tényleg királyos lett, igazából amiatt érte meg...


142. Anren (2012-11-24 10:28.49) aaaaa
Az egyáltalán nem érdekelt mikor néztem, hogy az ilyen embertlen jövőkép, ahol az egyén értéke zéró hány formában jelent meg már írott vagy filmen rögzített formában. Nem kell, nem is lehet, teljesen felesleges feltalálni a spanyolviaszt, rég tudott, hogy nincs új a nap alatt. Viszont, hogy egy téma hogyan van tálalva, mennyire ér el hatást, az a nem mindegy. Gratulálhatnék annak aki a címet fordította, de abban az országban, ahol szándékos népbutítás megy hosszú évek óta, szinte ez már jó teljesítménynek vehető.
Jude Law, akinek sok filmjébe volt balszerencsém belefutni, itt győzött meg arról, h tévedtem, tényleg talán jó színész. Szeritnem minden szereplő telitalálat, mint ahogy az atmoszféra is.
SPOILER
Nem éreztem túlzásnak, hogy a másik oldalra átállva egy szike és csontfűrész kombóval szűk folyosón igen csúnyán írtotta a népet. Amikor rájött, csak úgy jutnak ki, ha beolvassa a gép a szerveiket az komolyszki volt. Tökéletes drámai képsor az emberről, aki inkább meghal, de nem hagyja legyőzni magát. A végén pár oillanatra simán benyaltam a tengerparti idillt, de az ugye kellett a katarzishoz, ahol a haszonra hivatkozva megszerezték az áhított idegrendszert, Whitaker karakterének reagálása, ahogy a nőt hagyja pusztulni; olyan jó kis uhhhhhB+ vége volt.
A megfelelő hangulatban elkapva, elgondolkodtató darab; van egy pár jelenet, pillanat, ami az embet agyába ég, és csak erősíti az élet szentségébe vetett szeretetét.


141. Csontos01 (2012-07-28 17:08.29) aaaaa
kimondhatatlanul idegesítő amikor a sok értelmileg korlátolt kretén, SPOILER jelzése nélkül lövi le a film lényegét................. UTÁLLAK TITEKET!! komolyan! Azért szükség lenne némi intelligencia hányadosra mielőtt hozzászólsz egy ilyen fórumhoz!


140. Kunkka25 (2012-07-18 02:02.44) aaaaa
a film jo.ennyi!!ami a 2012 esekrol nem igen mondhato el..


139. Scal (2012-02-08 09:32.44)  
Meglehetősen snassz magyar címet kapott ez a film, amire hellyel-közzel rá is szolgált. Sokan leszólták, nekem azonban annak ellenére is tetszik, hogy egy merő lopás az egész, amiben egyetlen ötletre építettek majdnem két teljes órányi cselekményt. Külföldön nagyjából két éve mutatták be, hozzánk már csak DVD-n érkezett.

[link]


138. Arpimokus (2011-10-31 22:55.31) aaaaa - (válasz Ansaldos 118. hozzászólására)
Eggyetértek. E felé halad a világ, ma is fizetünk keményen az egészségünkért.(PL.:fogászat, szemüveg, ha van pénzed mindent megkapsz... ha nics lové akkor...) akkor marad az állami egészségügy.


137. Annye (2011-09-17 21:34.27) aaaaa
Egész jó kis akció,kiszámithatónak mondható véggel,de mikor már kényelmesen hátradőlve elmondjuk magunkban az utolsó 5 perc happy-jét,akkor jön a meglepetés...


136. Törölt felhasználó (2011-09-17 21:25.00) aaaaa
2010 egyik legjobbja.


135. Lightning (2011-09-17 19:59.27) aaaaa - (válasz Convar 134. hozzászólására)
A közepéig rettenetesen jó a film, de amikor kicserélik benne is a szervet, "meghülyül" a film..


134. Convar (2011-09-17 19:39.24) aaaaa
Ááá, ez is olyan mint manapság szinte az összes: jól indul, de aztán elb.sszák az egyre nagyobb túlzásokkal.


133. Balcso (2011-06-09 23:15.35) aaaaa
Alice Braga ér valamit a filmben.A vége csavar nem rossz,de amúgy....


132. Filmmester (2011-03-19 22:54.55) aaaaa
Szerintem jó a film, a végén a csavaron nagyon megdöbbentem.


131. Fenyharcos (2011-03-17 14:47.01)  
nekem tetszett ez a film


130. Csapesz (2011-03-12 12:53.05)   - (válasz Laceeka82 127. hozzászólására)
Kösz. Egyet már találtál!


129. Magnus (2011-02-28 20:23.29) aaaaa - (válasz Kornel521 128. hozzászólására)
Nem volt rossz film, de jó sem azaz közepes.
Én nem találtam benne igazán komoly gondolatokat amilyeneket te. Sokkal jobbra számítottam!


128. Kornel521 (2011-02-28 20:05.59)  
Bocs,véletlenül 2 csillagot adtam,pedig 4-et szerettem volna.Érdekes volt a film,mert nem csak véres volt,hanem komolyy gondolatokat,érzéseket feszegetett,a vér csak felerősítette ezeket az érzéseket,melyeket közvetített.
Szerintem érdemes megnézni.


127. Laceeka82 (2011-02-17 01:42.11) aaaaa
nem is emlékszem, hogy mikor láttam utoljára ettől nagyobb baromságot...Egy óra fejfájditó idiótaság után muszáj volt gyorsan a végére kattintani, mert ez egy nézhetetlen, nevetségesen szar film. Nem kell habzó szájjal vergődni feleslegesen, mert holnap már a cimére sem fogok emlékezni, szóval ide biztos nem jövök vissza...De ha már egy ember nem pazarolja eme szemét megtekintésével az idejét, már megérte begépelni ezen sorokat.



126. Lilgun (2011-02-13 21:23.49) aaaaa
Hihetetlenül tetszett ez a film. A történet maga hogy a szerveinket végrehajtók veszik el eszméletlen jó. A film végig izgalmas, akciódús, fenntartja az érdeklődést, ugyanakkor a humor is szerepet játszik benne.A színészi játék is hibátlan véleményem szerint.Csak dicsérni tudom.Szép munka.


125. Sibe (2011-02-09 14:34.25) aaaaa
uhhhhh, hát ez a film most rendesen arcnyitásra kényszerített, csillagos ötös :))) avagy 5* neki...

Whitaker-t régóta imádom, Law nemrégiben került a képbe nálam, eddig akár pucéran is csügghetett volna egy fán...

a film maga szerintem király, ha jól láttam, egy könyv az alapja, azt hiszem, meg akarom szerezni :D

nagyon tetszett, hogy nem hülyewúdosították el a végét, bár tény és való, hogy kicsi romantkus szívem örült a befejezésnek... legalábbis amiről azt hitte először, hogy a befejezés...
aztán meg másztam az asztal alá, keresni az államat :DDD


1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó fórumok

VéleményekTömö, 2022-11-13 13:34154 hsz
KérdésekCserzsé, 2014-10-22 19:119 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk