Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-23
2550
A Hold Sötét oldala
Furiosa: Történet a Mad Maxből

2024-05-16
Exhibition On Screen: Az ifjú Picasso
Gyönyörű esküvő
Hívatlanok - Első fejezet
Képzeletbeli barátok
Marguerite, a számok szerelmese
Nina és a sündisznó titka

2024-05-09
A halálkártya
A majmok bolygója - A birodalom
Macskák a múzeumban
Mind idegenek vagyunk
Vincentnek meg kell halnia

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Ürömapám *Robert De Niro új filmje* (DVD)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Rabulejtő szerelem
- Filmbox Family, 19:35
65
- Cinemax, 20:00
Marlowe
- Filmbox Premium, 20:00
Zorro álarca
- AMC, 20:00
Bohém rapszódia
- Cinemax2, 20:30

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Judge Reinhold (67)
Seress Zoltán (62)
Nick Cassavetes (65)
Jonathan Hyde (76)
Renée Soutendijk (67)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Örökké a csajom - Vélemények
- Filmes Sámánok Rendje -
Joe Biden - Vélemények
Mit hallgatsz most?
Box Office

További fórumok

Utoljára értékeltétek
A majmok bolygója - A birodalom aaaaa
Christopher Michael Holley aaaaa

 

Krysztasz hozzászólásai

Ugrás Krysztasz adatlapjára


Dallas (sorozat) - Vélemények

2012-09-04 15:45.25
Értem, köszi!


2012-09-04 15:41.47
Legfeljebb Te szenveded, mert én biztos nem.


2012-09-04 15:40.39
A fókusz szerint 10 napig lesznek fent a részek, így igyekezz, ha nem szeretnél lemaradni. Én is csak javasolni tudom. Viszont az első két részben annyi szál indult el, hogy csakis teljes nyugalomban, ricsaj nélkül nézd meg, mert igencsak vissza fogsz tekerni nézés közben. A lányok elég hasonlóak, vhogy különböztesd meg őket. A szinkronnal ne foglalkozz, majd megszokod, Szerencsi Éva és Kránitz Lajos meghaltak, helyettük új hangot fogsz hallgatni, ezen ne ragadj le. Szerintem lendületes az új sorozat, én egy percet sem unatkoztam. Lesznek meglepetések, az biztos. :)


2012-09-04 15:37.40
Volt szó arról, hogy Ann honnan jött? Mármint Bobby mostani felesége.


2012-09-04 15:37.02
April szerepét pont ezért szerettem meg, mert iszonyat változásokon ment át. Senki sem gondolta volna, hogy egyszer normális lesz. :)) Persze, mi a normális, szóval, hogy változik ennyit a jelleme, a karaktere. Samantha is ilyen, Jockey is, bár ő szerintem álmában is hazudik. Amikor újra szerelemre lobban Samantha iránt, az is csak kamu volt, emlékszem, én meg elhittem... Az ilyen karaktereket szeretem, akik változnak, vmilyen irányban.


2012-09-04 15:34.59
Korábban beszéltetek arról, hogy a forgatókönyvíróknak mi volta az oka, hogy Jenna és Bobby végül nem házasodott össze? Úgy értem, volt a valóságban ok, hogy így alakult? Elrablás, aztán kiderült, hogy Pam féltesója volt az elrabló - jól emlékszem? Vagy egyszerűen nem is volt téma, hogy összeházasodhatnak, és persze ők sem élnek boldogan.


2012-09-04 15:31.54
Nekem az elmegyógyintézeti rész is nagyon tetszett, pont oda való volt Jockey, egészségesen. Megkapta, amit megérdemelt, hiszen Samanthát is beutaltatta egy hasonló klinikára, meg még ki tudja, hányan kerültek hasonló helyre, állapotba. Szerintem ez egy nagy húzás volt a forgatókönyvíróktól, hogy eszükbe jutott egy ilyen történet.


Nők a pult mögött (sorozat) - Vélemények

2012-06-22 20:37.40
Én a youtube-on néztem meg, de annyit nevettem. :)) kb. 10 lehettem, amikor a sorozat ment, ezért csak Michaela nagy hajára emlékszem. Ettől függetlenül végig derültem a sorozatot, mert annyira tetszett. Karasz volt a kedvencem, a főnök, mert nem negatívan, megszégyenítve közeledett a rosszalkodó dolgozóhoz - amelyik kajálta a terméket vagy Olihoz -, hanem ellenkező irányból, hogy ő jöjjön rá, mit nem kellene. Oli a másik kedvencem, kivéve az esküvői jelenetét, vhogy ez nem tetszett. A pali se neki való, de ha mégis, hogy-hogy nem kezdett el vitázni vele, amikor megjelent a természet gyermeke fiúja. Tetszett az is, hogy minden részben megismerhettük egy-egy dolgozó életét, miközben Anna élete folyamatos volt.


Örvény (1985) - Vélemények

2012-04-22 23:09.06
Hogyne érdekelne, meg is néztem, de csakis szigorúan este szabad és nem egymás után rögtön a részeket. Jó, ne keddenként:), mint 1985-ben, de nem szabad rögtön megnézni, mert akkor oda az élvezet, a gondolkodás, hogy vajon hogy is történhettek a dolgok?


Dallas (sorozat) - Vélemények

2010-04-02 20:58.31
Láttátok Gary arcát, amikor a végrendeletet olvasta fel Smithfield, Gary első reakciója, hogy majdnem megszédült. Aztán meg ő sértődött meg, hogy a vállalatból szó szerint kimaradt, ahogy Jock fogalmazott, épphogy azt nem mondta, hogy Gary - mert egy semmirekellő - mégcsak meg sem említi a vállalat sorsánál. Nem emlékszem a pontos szavakra, de vhogy nagyon jól foglalmazott, és még itt Jock nem is említette, hogy milyen feltétellel kapja meg az örökséget.
Ez meg a másik, hogy megsértődött, hogy 4 év múlva kaphatja csak meg az örökséget. Én is ezt tettem volna Jock helyében, hiszen nem tudhatja, hogy Vallal azóta is jóban vannak. Sosem lehet tudni, hogy Gary tényleg le is esne-e a székből, 10 millával hazafelé... Szerintem, jól tette Jock, hogy így döntött. Igazságtalannak tűnik, de szerintem Gary érdekében,ugyanakkkor Jocktól nem is vártam volna mást.


2010-04-02 20:55.10
Pár résszel le vagyok maradva, így az észrevételeim nem a maihoz kapcsolódik. Nézzétek el nekem légyszíves! Köszi!

Raynek miért kellett elmondaia Mickeynek, hogy Jock fia? Emlékeim szerint ezzel a tudattal Mickey nem fog visszaélni, jól emlékszem?


A klinika (sorozat) - Vélemények

2009-03-13 20:20.43
Brinkmannékkal szemben ugye eddig nem volt ház? A szomszédnak is a kilátásba kellett költözni, építkezni...


Dilisek vacsorája - Vélemények

2008-06-23 21:53.10
Nagyon szívesen. :))

Boldog születésnapot kívánok! NIncs szebb, mikor születésnapra maradandó ajándékot kapsz, emléket. Egy színházi előadás pedig az.

Nos, láttad? Most megnéztem a port.hu oldalon, egyenlőre nem játszák. Ha mégsem nézted meg, majd szeptemberben, biztos fogják még játszani. :)) A színházi előadásban Ullmann Mónika játszotta Marlene-t, ő is fantasztikus volt, pontosan eltalálta a karaktert. Nem ismertem volna fel benne a színésznőt, csakis Pierre barátnőjét.


2008-06-23 21:48.40
MIndig minden színházi előadást a port.hu oldalon keress.


2008-04-08 20:53.07
Képes voltam megkeresni, hogy megy-e még, Pesten igen, ha pesti vagy. Ha igen, és meg is tudod nézni, akkor várunk a véleménnyel:))

[link]


2008-04-08 20:46.57
igen, véletlenül fedeztem fel a neten. :( Azt gondoltam - emlékezésképpen meg szerettem volna nézni a filmet -, hogy már nem fog tetszeni, mert már nem tudok rajta nevetni. :( Megnéztem, de ugyanúgy ütöttek a poénjai. :)) Arra gondoltam, mivel nagy nevettető, ő - Jacques Villeret - nem szeretné, ha sírnánk utána. :( Végül csak folyt a könnyem, a sok nevetéstől.


2008-04-08 20:42.37
Én láttam a színházban és fantasztikus, pontosan egymás szintjét ütik meg:)) A könnyem is folyt a nézőtéren, de nem bántam. Láttam már vígjátékot a színházban, többször is, azok is mind-mind jók voltak, de a két közönséget nem hasonlíthatom össze. Itt - a Kern-Koltai előadáson - a nézők szinte folyamatosan nevettek, ki harsányabban, ki már már ... :)) Én még ilyet nem láttam, együtt nevettünk:)

Hihetetlen, hogy - kis túlzással - ki sem tették a lábukat a szabad levegőre, de nem is igazán hiányzott. A film szempontjból eltörpült, hogy kicsi volt a tér, a szereplők, a történet teljesen belakta. :))


Indul a bakterház - Vélemények

2008-01-23 21:52.13
Akinek meg nem tetszik, hát nem tetszik. Hogy miért, azt még nem írták le... Nem vagyunk egyformák, ezt el kell fogadni. Rossz is lenne, ha mindenki egyforma véleménnyel lenne, akkor mi is bírnánk az olyan filmeket, amiket egyébként meg sem néznénk. .))


2008-01-23 21:51.00
Végigolvastam a hozzászólásaitokat, és végignevettem.:)) MInt a könyvet. Egyszer, ültem a vonaton, mellettem egy pufi srác ült és olvasott. Egyszer csak azt vettem észre, hogy rászkódik a nevetéstől, de nem tudtam, hogy mit olvasott. Kiment rágyujtani, megnéztem a könyvet, hát mit olvasott? Az Indul a bakterházat:)) Mikor visszajött, olvasta tovább, tovább rászkódott és már rám is rám jött. De nem olvastuk együtt. :(( Vhogy nem szóltam neki, hogy olvassunk már együtt. :(( Ezt sosem felejtem el. :))

Csámpás Roziról alig írtatok, Pécsi Ildikó hihetetlenül néz ki Rozi szerepében, a tenyerestalpas fehércseléd, ő is nagy-nagy kedvenc. :)) Amikor előbukkannak a bakterrel a szénabogja alól, és tele van levéllel a haja... Háát, ezen a könnyem is kibukkan. :))



 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk