Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-09
A halálkártya
A majmok bolygója - A birodalom
Macskák a múzeumban
Mind idegenek vagyunk
Vincentnek meg kell halnia

2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

További mozibemutatók

Hamarosan a TV-ben
Menedék
- AMC, 07:50
A Föld után
- HBO2, 08:05
Gumball csodálatos világa
- Cartoon Network, 08:15
Kiütés
- Mozi+, 08:30
Tad Jones csudálatos kalandjai 3D-ben
- Filmbox Plus, 08:30

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Hegedűs D. Géza (71)
Breckin Meyer (50)
Dariusz Wolski (68)
Traci Lords (56)
Ned Bellamy (67)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
2022-es választás
Sasha Jackson - Vélemények
Az angol beteg - Vélemények
Ze Network - Titkos hálózat (sorozat) - Vélemények
Mai menü avagy ma milyen filmet néztél meg

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Indiana Jones és a kristálykoponya királysága aaaaa
Theresa Russell aaaaa

 

Filti hozzászólásai

Ugrás Filti adatlapjára

1 2

[Rec] - Vélemények

2008-04-02 02:24.12
Számomra ez a film egy remekmű. Folyamatosan tartja a feszültséget, és közben ott bújkál az a jól eltalált kilátástalanság-érzés is. Ijesztgetésekben nincs hiány, és mivel illő módon késő éjjel néztem, hát egy-két esetnél jól be is .... :D A csini kis főszereplő hölgy, Manuela Velasco játéka nekem nagyon tetszett, a lelkes tudósítóból nagyon ügyesen változik kétségbe esett áldozattá úgy, hogy egyáltalán nem játssza túl a szerepét - semmi felesleges hiszti meg téblábolás, egyszerűen nem is értem mért divat a tengerentúlon az a rengeteg rinya. Mostantól figyelni fogok a spanyolokra, eddig leragadtam a jó öreg Torrente trilógiánál. :D

A szereplőgárda amúgy itt hibásan van feltüntetve, valójában így néz ki:
Manuela Velasco (Angela)
Ferrán Terraza (Manu)
Jorge Serrano (Sergio)
Carlos Lasarte (César)
Pablo Rosso (Marcos)
David Vert (Alex)
Vicente Gil (Policeman)
Carlos Vicente (Guillem)


Legenda vagyok - Tudományosság hiánya

2008-03-02 22:13.52
köszönöm, most már nem kell feleslegesen végigizgulom a filmet. édes istenem...


Pihenő a pokolban - Vélemények

2008-03-02 18:29.24
a kivillanó (bár nem tökéletes) mellekért és a koponyadarabkákért megkapja a két csillagot.


Christina Ricci - Vélemények

2008-02-12 12:34.40
Boldog születésnapot szépségem! ^^


Felpörgetve - Vélemények

2007-12-09 19:39.45
Kérlek. :D


Attila, isten ostora (2001) - Vélemények

2007-12-09 19:11.07
Végre valaki helyesen írta Atilla nevét! :)


Beowulf - Legendák lovagja - Vélemények

2007-12-06 20:10.07
Szerintem a 13. harcos sem egy rossz film... Nekem nagyon tetszett annak idején. De tény, hogy jobban megéri könyben elolvasni, habár nem állítanám, hogy tökéletes képet ad a vikingekről.


XXY - Vélemények

2007-12-06 14:17.05
:DDDDDDDDDD Megpróbáltam a vicces oldaláról megfogni amit írtál. Sikerült! :D Hitlerista hozzáállás? A lényegre tapintottál szívem, ügyi vagy. Azért érdemes megfigyelni, hogy Németország Dolfi idejében élte a fénykorát. Hogy ennek vége szakadt, és hogy miért, az már más téma. Amúgy engem a szüleim arra tanítottak, hogy éljek tiszta és erkölcsös életet, mindenben tegyek a családom, a barátaim és a hazám javára. Becsületet tanítottak. Az erkölcs fogalmát nem szabad olyan tágasnak hinni, mint egy szétkúrt szőrös segget, hahaha.
Te beszélsz nemzetről? Az olyan liberális retardáltak miatt fogy a magyar, mint amilyen te is vagy. Buzik, fajárulók, és még sorolhatnám. Neked is jobb volna ha egy tiszta országban élhetnél, csak ezt nem vagy képes felfogni. A te szüleid biztos seggnyalók lehettek az átkosban, hehe. Vagy legalábbis baromira nem értemek a gyerekneveléshez. Az általad felsoroltak közt egyébként van olyan amit természetellenesnek tartok, de jobb ma egy alkesz, mint holnap egy buzi.
Képzled, vannak barátaim. Jóravaló, gerinces, heteroszexuális fiúk és lányok. Azért is szeretnek engem, mert becsületes vagyok és van tartásom. Ha valamelyikről kiderülne hogy buzi (amit kétlek, hogy lenne...), hatalmasat csalódnék. Egyébként nem tudom mit tennék, mert ez egy olyan szituáció, aminek az ember csak akkor érzi a súlyát, ha valóban átéli. De amíg egy olyan ember néz le engem, mint te, addig büszke vagyok magamra. És ha nem vetted volna észre, a világ akkor kezdett romlani, amikor a liberalizmus elszabadult mint a pestis, eltaposva minden erkölcsi értéket ami addig létezett. Te nem vagy jó ember. "Az ilyenek miatt tart ott a világ és a nemzet is ahol tart!"


2007-12-03 23:42.48
Te biztos buzi vagy. Egy rongyosra kúrt buzi. Mégse vagy az? Akkor hadd kérdezzem meg, mit szólnál ha a fiadról kiderülne hogy faszokat szop és nyakba húzott lábbal kuratja magát, majd miután összerondították a hasát, összebújva elalszik a segglovag szerelmével? Ezt bizony így leírtam, nem szépítek. Gondold csak át! Hát nem lenne tragédia számodra? Tudom hogy azt fogod írni hogy nem. De miközben legépelnéd ezt a három betűt, teljesen mást gondolnál. Csak gyáva vagy és nem mered bevallani. Gyáva mint egy utolsó titkolózo buzi. A homoszeualitás bűn, mert természetellenes. A természet mindig a helyes utat járja, és aki arról lelép, az helytelenül cselekszik. A természet törvényeinek megtagadása ellentétes az ősi, tiszta erkölcsökkel. Annak viszont örülök, hogy vannak még olyan emberek mint TAREX és Originallecso, mert ők még az erkölcsöket képviselik abban a világban, ami az erkölcstelenségre épül. Aki más véleményen van mint mi, az aláássa az emberiség jövőjét. Felfoghatatlan, elkeserítő, szánalmas, gusztustalan.


Amerikai história X - Vélemények

2007-11-29 14:06.02
xDDDDDDDD


A tégla (2006) - Keresem

2007-11-29 13:58.17
Úristen, lehet meg akarja nézni?! :O


Felpörgetve - Vélemények

2007-11-27 01:10.07
A verseny neve Champ Car (régebben CART), ez a sorozat Amerikából indult évtizedekkel ezelőtt. Jelenleg a F1 mellett a legjelentősebb open-wheel világbajnokság. Belőle szakadt ki az IRL, ami viszont csak az USA-ban kerül megrendezésre. Tekintve, hogy körpályán ezek az autók 400 km/h sebességig is eljuthanak, ha a levegő alájuk kap, ott bármi megtörténhet. Nem nehéz messzire repülni... Aki nyomon követi az amerikai autóversenyeket, az már biztos látott olyat, ami után egy F1 pilóta nem merne többé autóba ülni. Ezekben van feeling, odaát még tudják hogy kell versenyt csinálni. Maga a film tényleg közepes, de aki szereti ezt a sportot, annak talán egy négyest is megér. :)


XXY - Vélemények

2007-11-20 15:26.15
Na nehogy megint egy buzifilmmel legyenek majd tele a mozik! Elegem van abból, hogy ezt az elfajzást folyamatosan a társadalom pofájába tolják. Ettől még nem lesz számomra elfogadhatóbb, csak mégjobban megundorodom tőle.


A királyság (2007) - Vélemények

2007-11-14 02:01.49
Jaj ne, megint egy "gonosz arab terroristák a civilizált nyugati világ ellen" mozi. Újabb jenki propaganda... Vajon mennyi bőrt lehet még lehúzni az egekig hazudott terrorfenyegetettségről? Undorító hogy még mindig el lehet adni ezeket a szemeteket. Inkább nézze meg mindenki a Farkasok völgye: Irak című filmet, a hibái ellenére is kész felüdülés... És nem mellesleg valódi képet nyújt a jelenlegi konfliktushelyzetről...


Jákob rabbi kalandjai - Vélemények

2007-11-13 18:11.56
Alapmű!!! Egyszerűen fantasztikus. És valóban, szigorúan csak eredeti szinkronnal érdemes megnézni... Az új verzió már elvesztette a varázsát. Trágár és igénytelen. :(


Félelem és reszketés Las Vegasban - Vélemények

2007-11-11 15:40.46
Már maga a film egy drog. :D Tökéletes. Felpörget, jókedvre derít, magába temet, inspirál. Örök kedvenc, minden állapotban gigantikus élmény megnézni és soha nem válik unalmassá. Számomra Johnny Depp és Benicio Del Toro a filmtörténelem legnagyobb párosát alakítja ebben a filmben. Nagyon tudják hogy kell eljátszani egy igazi kirándulót! :D


Csak az a szex - Vélemények

2007-10-18 22:38.57
Én már csak Christina Ricci miatt is megszerzem. :)


Amerikai história X - Vélemények

2007-10-18 21:04.43
:) Neked is jóéjt és szép álmokat! Szia! :)


2007-10-18 21:01.42
Persze hogy megértem. Úgyhogy ejtsük is a témát, nem akarok tapintatlan lenni.


2007-10-18 20:57.31
Ne haragudj, ha ezt tudtam volna, természetesen nem hozom szóba az édesapádat. Az olaszliszkán történtek alapján mondtam azt, amit. Mégegyszer bocsánatot kérek.


2007-10-18 20:53.00
Ezzel kapcsolatban érdemes tudni, hogy a finn fővárosban a cigányok bűnelkövetési gyakorisága két nagyságrenddel magasabb - kilencvenszeres - a fehér finnekhez képest! Ez HIVATALOSAN közölt adat, ott nem hallgatják el. Rengeteg helyről ki is vannak tiltva, mert egyszerűen képtelenek az emberi viselkedésre, így csak elriasztják a vevőket, vendégeket. Ismétlem, KI VANNAK TILTVA. Nem azért mert cigányok, hanem azért, mert kárt okoznak mindenkinek. Finnország pedig (sajnos ki kell mondjuk) jóval fejlettebb társadalom a miénknél, tehát semmilyen beszűkültséggel nem vádolhatjuk őket ezen a téren.


2007-10-18 20:34.59
:DDDDDDDDDDDDDD Ez a legbeszűkültebb látásmód. Már eleve ott van elkúrva a dolog, hogy itt nem volt szó fajgyűlöletről, hanem valós problémákat vitattunk meg. Ha te ezt nem vagy képes felfogni és fajgyűlöletre asszociálsz, hát azt nagyon sajnálom. Főleg azért, mert a nemzet kárára megy ez a fajta gondolkodás. Kicsit el kéne agyalnod azon amit eddig leírtunk, mert valahol mindannyiunk álláspontja egyezik. A felsoroltakat tényként kell kezelni, ezt mind tudjuk. Ha magadtól még nem jöttél rá, hát majd akkor fogsz amikor a cigányok molesztálnak, összeverik a barátodat, kirabolják a házadat, vagy meglincselik az apádat. De remélem egyikre sem lesz szükség, és magadtól is rájössz az igazságra. És eddig még csak a cigányokról volt szó...


2007-10-18 18:29.36
SaS ezt most jól megkaptad! :D


2007-10-17 19:31.05
Engem cigányok szoktak megtámadni, nem telik el hét attrocitások nélkül. Budapesten jártál már egyébként? Ott olyan négerek járkálnak az utcán, hogy jobb ha rájuk se néz az ember. Amúgy meg ha ugyanaz a két társadalom problémája, csak más rassz a kisebbség, akkor miért ne tekintenék úgy a helyzetre, ahogy? "Tanulj, bulizz, nőzz, dolgozz , de ha erre megy el a szabadidőd az gáz!" Ez egy tökéletes igazság, de azért megy erre az időm, mert rá vagyok kényszerülve. És nem pofázok, hanem beszélek. És ha mindenki magával foglalkozik, az anarchiához vezet.


2007-10-17 19:26.33
Örülök, hogy képes vagy objektív véleményformálásra. Sajnos ritka az ilyen! Természetesen igaz, hogy a fehérek közt is van olyan, aki nem viselkedik emberhez méltóan - és az ilyen alak semmivel sem több mint az, aki a kisebbségből származik. De tény, hogy arányait tekintve a "fehérbűnözés" elenyésző. Persze nem csak a bűnözés tartozik az elítélendő cselekedetek közé. És az is tény, hogy a fehérek közt is egyre terjed az erkölcstelenség, becstelenség. Ebben teljesen igazad van, a társadalom pedig alulról rohad. Amúgy meg a humánus értékrend persze hogy nem bűn, sőt! Ez lenne a tökéletes, csak sajnos... Hát... Utópia... A mai világban az embernek muszáj a természet törvényeihez nyúlnia, hogy saját magának, és az utódainak meglegyen a biztonságos jövője. Értelmes emberekkel pedig bármikor szívesen beszélgetek, úgyhogy természetes hogy válaszoltam. :)


2007-10-17 17:33.03
Természetesen érdekelt a hozzászólásod, el is olvastam. Habár nem éppen az én véleményemet tükrözi, korrektnek tartom. Az a baj, hogy te próbálsz túl emberséges módon gondolkozni - ami nem lenne baj, ha ugyanígy tenné az összes olyan népcsoport, akik a fehér népek megkárosítására törekszenek. Olyan faji ellentétekkel állunk szemben, melyek már azóta léteznek, mióta a kúltúrájuknál, hagyományaiknál fogva primitívebb népek szabadon élhetnek a fehérek között (ide sorolhattam volna a genetikai adottságokat is, de az talán már túl szélsőségesnek hatna). Érdemes belegondolni abba az egyszerű dologba, hogy "ok és okozat". A kisebbségek jogokat kaptak, amikkel folyamatosan visszaélnek - a mi kárunkra. A gyűlölet, megvetés, elidegenedés teljesen természetes reakció, ha úgy tetszik amolyan védekezés a kisebbségektől érkező támadásokkal szemben. Ezzel nincs is gond. Persze az nem vezet semmire, ha az ember csak úgy céltalanul gyűlölködik, mindennek meg kell legyen a maga jól megfontolt alapja. De a kisebbségek által okozott gazdasági, kultúrális és társadalmi katasztrófa már annyira elhatalmasodott, hogy sokszor nincs más megoldás, mint a nyers erőszak - lévén a legtöbb probléma már visszafordíthatatlanná vált. Mi élünk elnyomásban, nem a kisebbségek. Ez természetellenes, éppen ezért védekeznünk kell. És hogy erről kik tehetnek? Az már egy másik téma. De visszatérve a hírre... Szóval nem tetszik a megfogalmazása. Ismerve az álláspontodat, én tényleg megértem hogy így gondolod. De ez, és a végtelen számú hasonló eset már annyira embertelen cselekedet, hogy nem szabad szépíteni, mindent úgy kell leírni ahogy van. Mert veszélyben vagyunk. Mindannyian. Ha nem látjuk tisztán a bajokat, nem tudunk tenni ellenük. Az a néger, aki szórakozásból meggyilkol valakit, az csak egy tetves nigger. Az a roma, aki összeveri a kisiskolást és elveszi a telefonját, az csak egy mocskos cigány. Bűnözők, ezért nem érdemlik meg hogy tiszteletben tartsák a faji hovatartozásukat, és büntetés szempontjából minimum egyenjogúnak kell őket tekinteni a befogadó néppel. Valóban tagadhatatlan hogy melyik oldalon állok, és büszke is vagyok rá. :) Bocs hogy ilyen hosszú lett a hozzászólásom... Remélem sikerül kivenni a szavaimból, hogy jót akarok és nem a gyűlölet beszélt belőlem.


2007-10-16 23:23.13
Ugyan... Én nem gyűlölködtem. A nyers gyűlölködésnek általában nincs értelme. Elmondom mit tettem: egy hazai és nemzetközi politikával foglalkozó hírportálról bemásoltam egy, a film témájához szorosan illő cikket. Majd kultúráltan reagáltam egy másik hozzászólásra. Kérlek idézz tőlem egy gyűlölködő mondatot! És nem ártana, ha elolvasnád a hírt amit belinkeltem!

SaS91: örülök hogy egyezik a véleményünk! Kitartás!


L. L. Junior - Vélemények

2007-10-16 02:11.46
Na ide nem írok véleményt mert meglincsel az ombudsman. :D


A farm, ahol élünk (sorozat) - Vélemények

2007-10-15 01:46.28
De király! :D Elég rossz napom volt mikor írtam azt a csóró kommentet, ha még mindig ugyanúgy érezném magam, a következményeitől biztos olyan jó kedvem lenne mint most! :D Szép kis balhé kerekedett itt. :D Szóval ahogy említettem, elég rossz napom volt, senkinek se kívánok olyat, de ez persze nem mentség mások sértegetésére és a fórumba nem illő szóhasználatra. Tényleg illik bocsánatot kérnem Dale-től és Bdt-től, ezért vegyétek úgy hogy ez >>most<< megtörtént. Mellesleg valóban elég kontrasztos volt amit összehoztam, vicces. :DDD Sebaj, legalább pezsgett az élet. Na mégegyszer sorry, pápá.


Amerikai história X - Vélemények

2007-10-09 01:35.38
A szóban lévő feketék talán nem mutattak rasszista magatartást? Faji hovatartozásuk miatt öltek meg ártatlan fehér fiatalokat. Az ilyen brutális cselekedet nem torelálható senkitől, a Kuruc.info pedig nagyon jó fogalmaz minden cikkében. Az igazságot úgy kell leírni ahogy van, ilyen komoly dolgokban pedig nem is lenne szabad szépíteni - mellesleg kitűnő propaganda. Ha számodra ez rasszista magatartás, akkor az tájékozatlanságra vall a történelem, valamint mind a hazai, mind a nemzetközi politikai és társadalmi helyzet tekintetében.


1 2

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk