Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Bajkeverő majom
- Minimax, 06:00
Télapu karácsonyra
- Film+, 06:20
Good Morning
- Magyar Mozi TV, 06:45
Az élet ízei
- Film Café, 07:10
A bűnös
- Paramount Network, 07:10

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
James LeGros (62)
Sally Hawkins (48)
Anna Chancellor (59)
Kevin McNally (68)
Arielle Dombasle (69)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Dolgok, amik nagyon idegesítenek
Fogadóóra
Mire gondolsz most?
Viccek! - Ha van Valakinek egy jó vicce, vagy poénja, akkor azt itt elmondhatja!
2022-es választás

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Tíz kicsi néger aaaaa
David Cronenberg aaaaa

 

Perfume hozzászólásai

Ugrás Perfume adatlapjára

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Keresek 1 filmet! Csak nem tudom a címét...

2014-12-09 01:13.32
Valóban. :DD
Nagyon köszönöm!!


2014-12-08 23:39.53
Egy filmet keresek, aminek nem tudom a címét, és csak az elejét láttam jó pár évvel ezelőtt.

Egy néger férfi a főszereplő. A munkája az, hogy gyilkossági helyszínek után takarítson fel alaposan, profi módon, mintha mi sem történt volna. A film elején egy olyan nappaliban takarít egy gyilkosság után, ahol a fehér szín dominál. Fehér bőrkanapé, stb, gazdag tulaj. És a lényeg az, hogy az Ő tudta nélkül részt vett egy gyilkosság meg nem történtté tételében, szerintem.... Mert másnap azt az infót kapta, hogy nem is járt ott... Nem nagyon emlékszem, hogy hogy volt.

Remélem tudtok segíteni! :) Köszönöm!


Trónok harca (sorozat) - Vélemények

2013-06-04 00:02.17
Nagyon köszönöm! :) Ennyi szerintem is elég volt. Így kicsit "okosabbnak" érzem magam, de mégsem lettek lelőve a poénok. :))


2013-06-03 15:12.22
Spoiler!

Csak annyit szeretnék kérdezni a könyvet olvasóktól, hogy Lord Bolton le lett fizetve, vagy más oka is van, hogy ezt tette? Vagy valami elkerülte a figyelmem?
Egyébként BRUTÁLIS volt. Jézus atya úr isten. Egyszer sajnos elolvastam egy cikket a Wikin, és benne volt, hogy lesz valami az esküvőn, de szerencsére még időben abbahagytam az olvasást. ÚRISTEN! Még egy rész, és megint egy évet várhatok a folytatásra... Áááá.


Sherlock (sorozat) - Vélemények

2013-02-06 20:07.00
Tetszett.:) Örülök, hogy be lett linkelve.:)


Sherlock és Watson (sorozat) - Vélemények

2013-02-03 20:02.26
:DD Istenem! Erre nem tudok mit mondani... Nem igaz. Ha ez a verzió is jó lenne, akkor ugyan úgy dicsérnem, nézném, és örülnék, hogy van egy új sorozat, amit tetszik, levett a lábamról. Nincs itt semmi irigység. De nem ilyen... Ami mostanában levett a lábamról, és zseniálisnak nevezek, az a Sherlock. És epekedve várom a folytatását.:)


Dr. Csont (sorozat) - Vélemények

2013-02-03 19:55.18
Spoileres lehet...
Most fejeztem be a hetedik évadot. Jesszusom! Jézusom! Imádom ezt a sorozatot. Szinte ez az egyetlen egy, amit nem fejeztem be a felénél, és ugyan olyan örömmel ülök le megnézni. Imádom a mellékszereplőket. És hogy néha bevisznek egy kis színt, és fokozottabb izgalmat. Howard Epps például, vagy (nem jut eszembe a neve) az az ügy a 3. évadból, a kannibálos ügy, meg a sírásó. Már pont eszembe jutott, hogy milyen furcsa, hogy mostanában nem volt nagyobb hangvételű ügy. Persze volt ez a Pelant-ügy, és azt a részt úgy hagyták abba, hogy várható a folytatása egy köv. részben, de eszembe se jutott, hogy így folytatnák. Zseniális. Szuper. Őszintén szólva végig feszült voltam. x) Még én is csodálkoztam. Nagyon kíváncsi vagyok a folytatásra. Neki is állok megkeresni a neten.


Sherlock és Watson (sorozat) - Vélemények

2013-01-28 10:18.54
Huhh, Jézusom. Teljesen kiakadtam már az előzetesen is. Nagyon béna. Ha valamit csinálnak az Egyesült Államokon kívül, és sikeres, azt nekik is meg kell csinálniuk. Vagy ugyan olyanra csinálják, más szereplőkkel, vagy befeketítik őket, vagy teljesen megkavarják, és azt hiszik, valamit zseniálisat vittek véghez. -.- Pl.: Halálos temetés. Nem azt mondom, hogy rossz amerikai verzió, de szerintem szánalmas, hogy minden másolnak, és amerikai stílusban készítik el. Alig van eredeti ötletük. (Tudom, van kivétel.) De engem ez már nagyon zavar. Imádom a Sherlockot. Alig várom ,hogy nekilássanak a 3. évadnak! Egyértelműen hatalmas siker volt a legtöbb országban. És akkor hirtelen nekik is meg kell csinálniuk az ő verziójukat. Jó, persze, biztos lesz, olyan akinek ez tetszik. De szerintem borzalmas - Sherlock adaptációnak.


Csont nélkül (sorozat) - Vélemények

2013-01-20 17:59.43
Ugye nem ez a ...... lesz műsoron a Dr. Csont helyett?!-.-


Luke Evans - Vélemények

2013-01-15 13:59.10
Nagyon jó színész. :) Előttem leírták a lényeget. Csak annyi, hogy a kinézetét nem értékelem.:)


Sherlock (sorozat) - Vélemények

2013-01-14 19:19.52
Egyébként mostanában láttam már a neved több olyan filmnél, ami tetszik.:D


A hobbit - Egy váratlan utazás - Vélemények

2013-01-14 12:44.43
Vajon arra gondolok-e, mint te? Jó kérdés.:D A "nem nagyon illik a film-Thorin karakterébe" részre gondolok.

Spoiler
Az alkura gondolsz a kővel, és a "hitszegésre"? Vagy a tóvárosiak követelésére, amit visszautasított? (Próbáltam itt is úgy fogalmazni, hogy az ne áruljon el semmit.:))


2013-01-14 12:35.42
Nem lesz azért ez mindig így...(SPOILER) szakállszőrszálvesztésnél nagyobb dolgok is történnek majd. Sok lány fog sírni a végén. :D Na jó, én se fogok nevetni(sőt), de már előre látom, hogy mi lesz a galamblelkű K. F. és T. fanatikusokkal. Élen a húgommal. :)))


Sherlock (sorozat) - Vélemények

2013-01-14 10:19.14
Olvastam. De ez nem változtat azon, hogy milyen jó színész, úgy csak vidáman!:)


2013-01-14 05:02.37
:D Anderson... jókat nevetek, mikor kapja az oltást Sherlocktól. Szerencsétlen csávó nem is ér többet. :D Amúgy a semleges és az unszimpatikus között álldogál. Donovan jobban a begyemben van, sőt... . Lestrade-ot pedig kedvelem.:)
Remélem, hogy Benedict megkapja!:) És remélem, hogy egyszer Martin is kap valami nagyobb díjat. A Galaxis útikalauz stopposoknak óta az egyik kedvencem.:) Ő is eszméletlen jó színész.


Andrew Scott - Vélemények

2013-01-14 00:06.41
Egész véletlenül nem ő Moriarty a Sherlock-ban? :)


Sherlock (sorozat) - Vélemények

2013-01-13 22:50.26
Most néztem újra megint. Jesszus, de bosszant az utolsó rész. Rengeteg filmet láttam már, de nem emlékszem arra, hogy valaha is irritált volna karakter annyira, mint Moriarty. Nem tudom szavakba önteni. Profi a színészünk. Rosszul vagyok, ha csak a nevét meghallom. Valamit jól csinál. (Martin és Benedict után, persze.:)) És bosszant a befejező rész, az hogy sikerült Sherlockot bűnözőnek beállítania M.-nak. Bosszant, hogy sikeerült neki, és hogy nem éli meg, mikor Sherlock tisztára mossa a nevét, már ha lesz ilyen. No meg persze a nagy rejtély, hogy hogyan is élhette túl? Pf...és most még a forgatás is tolódik, mert beindult a szekér Martinnak és Benedictnek. :( Aminek örülök, mert több filmben láthatom majd őket, de már nagyon szeretném látni a folytatást!
Rég volt rám sorozat ilyen hatással. Ahhoz képest, hogy az első rész után kijelentettem, hogy én ezt nem nézem tovább, borzalmas.:D Aztán valamiért a következő rész odavonzott a TV elé, és ... rájöttem, hogy imádom.
Még annyi, hogy Moriarty után az afro(?) rendőrnőt állhatom ki a legkevésbé. Bevertem volna egy párszor a képét. Nagyon nem bírom.


Sötétségben - Star Trek - Vélemények

2013-01-10 21:10.30
Nem rég láttam az első részt. Tetszett. Sosem néztem Star Treket, pedig apám hogy imádta.:) Kíváncsi vagyok a következő részre. A szereplő gárda eddig is kedvezett nekem.:D Karl Urban, Simon Pegg, Anton Yelchin. Imádom őket. És most Bendedict!!!!! Nagyon jó színész. Nagyon kíváncsi leszek rá, mint főgonoszra.:)))))Hm...:)


A lehetetlen - Vélemények

2013-01-07 18:07.55
Moziban láttam az előzetesét... Nagyon kíváncsivá tett.


Martin Freeman - Vélemények

2013-01-06 00:12.47
Először az Igazából szerelemben láttam. De rég is volt már... :D Amolyan "aranyos kis angolnak" tartottam. Utána jött a Galaxis útikalauz stopposoknak. A rakoncátlan célpont, Sherlock, a Vaskabátok 1-2 perce is élvezet volt. :D Nagy kedvencem lett. Egyébként is imádom az angol színészeket. Van bennük valami, amit nem tudok megfogalmazni, de nagyon megragadnak.
Na, meg most itt van A Hobbit is, amely által szerintem még többen felfigyelnek rá, hisz nagyon jól alakított.:)


A hobbit - Egy váratlan utazás - Vélemények

2013-01-04 20:10.52
Szinte teljes mértékben egyezik a véleményem. :) Szépen leírtad.
Csak annyit tennék hozzá, hogy nekem egyik törp sem megkülönböztethetetlen (de rossz megfogalmazás :D). Nagyrészt ugye az öltözetük, kinézetük a hangsúlyos, de néhányuknak a viselkedése nekem sokat elárult, így könnyebb volt őket nevükön nevezni. A neveket már évek óta ismerem, legalább köthettem őket személyekhez. :)
Nekem kedvencem is lett. Bofur. A szeme mindig mosolygott, ha ez érthető így.:) Én úgy vettem észre, belőle több humor áradt, és... a jó színész választás. :D Nem tudom.

És hát véleményem szerint azért nem egy leányzó fogja felismerni Kilit és Filit.:) A húgom velük indított miután kijöttünk a teremből. :D Én bezzeg egész nap emésztettem ezt a nagyszerű filmet, és ki voltam akadva, hogy még egy évet kell várom a folytatásra... :D Áhh...


Ocean's Twelve: Eggyel nő a tét - Vélemények

2012-11-27 05:57.48
Köszönöm!


2012-11-26 22:01.00
Mi annak a számnak a címe, "amivel" Vincent Cassel átjutott a lézereken?


Bosszúállók (2012) - Vélemények

2012-06-01 15:39.54
Sosem olvastam képregényeket, mert nekem túl keszekuszák a szálak és az összeférhetetlenségekbe, ellentmondásokba nem tudok belenyugodni, sajnos.:) De a megfilmesített verziók mindig is tetszettek. Kedvenceim az X-men(tudom, nem ide tartozik), Vasember és Thor. A bosszúállókat nagyon vártam. Mikor elkezdtem nézni...hát. Megijedtem. Nem volt rossz, de nem is amit vártam már az elejétől. Az első negyven perc számomra nem volt nagy élmény. Jó volt, de mégis csak... Az eseménysorozat onnantól lett nagyon bejövős, mikor elfogták Lokit Németországban. Nagyon jó szöveget adtak kedvenceim szájába. :D Természetesen Tony Stark volt e téren a legjobb. A városi akció szép volt, és látványos. Nem unatkoztam. Elégedett vagyok. Nagyon tetszett. :)


Édes kis malackám - Vélemények

2011-08-27 19:48.11
Jó film volt. Arnyos. :) És hát két nagyszerű színész, és egyben jó pasi feltűnt a színen. :D James McAvoy és Peter Dinklage, bárki bármit mondd. :)


A majmok bolygója - Lázadás - Vélemények

2011-08-26 18:20.36
San Franciscóban játszódik a film (ahogy én láttam), nem New Yorkban.


Cowboyok és űrlények - Vélemények

2011-08-24 21:08.44
Köszönöm!!:)


A majmok bolygója - Lázadás - Vélemények

2011-08-23 21:40.29
Köszönöm a magyarázatot. :) Láttam a régi filmeket, és nem tetszettek annyira, ezért nem is foglalkoztam a beszéddel, de ez a film viszonylag hihető, ezért zavart. Teljesen elfogadom amit írtál. :) És igen!! A "nemet" pont az állatiassága miatt fogadtam el.


Cowboyok és űrlények - Vélemények

2011-08-23 21:25.48
Már harmadszor néztemmeg az előzetest, és megtörtént...megtetszett. :) Kíváncsi lettem, de moziba nem egyek el érte. :D Tetszik a western-stílus és a modern (földönkívüli) technológia találkozása. :) És az előzetesben kerestem, de nem találtam Sam Rockwellt. :/ Ő kis is játszik személy szerint? Segítsen ki valaki!


A majmok bolygója - Lázadás - Vélemények

2011-08-23 21:13.20
Csupa SPOILER!! :) De nem szabad egy nagyon összeszedett kom-ot várni. :)

Nos! :D Ma megnéztem egy negyed kettes vetítés alkalmával. Két órát utaztam érte, és kimondhatom, hogy teljes mértékben megérte. :D Nagyon a hatása alá kerültem. Szó szerint zsibbasztott a film. Teljes mértékben lekötött. Film közben megmondom őszintén nem igazán tudtam eldönteni, melyik "oldalon" is állok, mert, - ez hülyén fog hangzani - de "ember - és állatbarát" vagyok. Tehát minden élet értékes számomra. (Kivéve, ha pókokról, és férgekről van szó.x)) Szóval azon vacilláltam, hogy ki cselekszik helyesen? A majmok, vagy az emberek? Most így utólag már egyértelműnek tűnik. :)

Hiszen, ahogy a majom-kertben, vagy nem tudom, mi is volt pontosan a neve a helynek, ahova Caesar került, nos, az a bánásmód undorító. Tipikus emberi viselkedés. "Én okos vagyok, ő egy hülye állat, nem tud bántani, én vagy az úr" típusú gondolkodás, és a többi viselkedésforma… iszonyatos. Na, száz szónak is egy vége. x) Szóval, a lényeg, hogy még a sok kegyetlenség ellenére sem öltek direkte embert, ahogy láttam. (Kettőt kivéve, az is „jogos” volt, vagy elkerülhetetlen.)

Ezek alapján én nem a majmokkal, és nem is az emberekkel, hanem a vízilovakkal vagyok. xD Kérlek, ne ezek alapján ítéljetek meg. :D Amúgy egyértelműen majom párti lettem.

A filmben, amitől kissé megijedtem, hogy ront a valósághű összképen az volt, mikor Caesar elordította magát, hogy NEM. :| Nem értek az ilyenekhez, szóval, ha valaki majd tudna infókat mondani erről, örülnék neki, hogy a csimpánzok, vagy bármely majomfajta alkalmas-e bármi-féle beszédre? Mert eddig úgy tudtam, hogy nem, és film megnyugtattam magam, hogy ez még belefér, de az utolsó mondatába belekötnék. :)

Ami elég szomorító, hogy ebből a filmből arra is rájöhetünk, hogy csak a profit a lényeg. -.- Ezt nem is részletezem már. Az űrhajós célzásokat pedig nem lehetett nem észrevenni, és nem érteni. :)

És most jön Andy, a nagy kedvenc. Habár most vettem észre, hogy még nem írtam róla véleményt. :) Azóta vagyok érte oda, mikor pár éve a neten rábukkantam, hogy hogyan is vették fel Gollam jeleneteit. Minden tiszteletem az övé. Természetesen most is meglestem, hogy mit alkotott, és nem csalódtam. :) (És persze dicséret a többi majomnak, mert ez biztos kemény fizikai munka volt.) Itt írták egy páran, hogy nem jóképű, ezért nem kap főszerepeket, és ritkán látjuk. Felőlem ledobhatná a textilt, szerintem jó pasi. :)

Ha holnap írnám a véleményt használhatóbb lenne, de nem bírtam ki. :)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk