Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-16
Exhibition On Screen: Az ifjú Picasso
Gyönyörű esküvő
Hívatlanok - Első fejezet
Képzeletbeli barátok
Marguerite, a számok szerelmese
Nina és a sündisznó titka

2024-05-09
A halálkártya
A majmok bolygója - A birodalom
Macskák a múzeumban
Mind idegenek vagyunk
Vincentnek meg kell halnia

2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Ürömapám *Robert De Niro új filmje* (DVD)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Hurrikán meló
- Film+, 12:15
Az energia
- Film Café, 12:20
Pénzeső
- HBO2, 12:46
Börni, az eszelős temetős
- Filmbox Plus, 13:05
Randi Delaney módra
- HBO3, 13:07

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Emmanuelle Devos (60)
Kenan Thompson (46)
Francoise Fabian (92)
Lenny Venito (55)
Sally Phillips (54)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
A rólad alkotott kép - Vélemények
Jeanne du Barry - A szerető - Vélemények
2022-es választás
Rock zene
Jon Bon Jovi - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Kandahár aaaaa
Michelle Pierce aaaaa

 

Arikon hozzászólásai

Ugrás Arikon adatlapjára

1 2

Sweeney Todd - A Fleet Street démoni borbélya - Vélemények

2008-06-16 08:27.38
Én is a 624. hsz- sal értek egyet, vagyis, hogy tulképp itt lett sekélyes a történet: csak gyilkolás és "húsospite" gyártás.


2008-06-13 21:49.16
Sziasztok!

Végre sikerült megnéznem ezt a filmet:D nagyon vártam már, összességében tetszett is, imádtam, de történetben egy kicsit többet vártam:

-hiányoltam, h a végén a tengerészt nem mutatták már Johannával:(
-A vér pedig... pink árnyalata volt:P ezt azért jobban is megcsinálhatták volna.
-Ezen kívül pedig furcsa, h minden "vendég" a kemencében végezte, és nem hiányoztak senkinek. Rendben van, h Lowett elmondta, h csak idegenekkel dolgoznak, de: egyrészt szerencse kell hozzá, h ez mindig így legyen(kb 10 áldozata volt már ekkor), másrészt a bíró és az altiszt eltűnését sem vette észre senki??
- és még vmi: Sweeny úgy akart bemutatkozni a lányának, h 50 embert megölt, mire a bírót is sikerült, és így szabad lett?! (nem biztos, h így szívesen vettem volna, h rámtalált)

Amiért tetszett és meg fogom nézni még néhányszor:
Szerintem naturalista beütése van, mert pont az benne a magával ragadó, ami undorító: csótányok, emberdarálék a pitébe, levágott fejek, padlón koppanó hullák....
A vége is klassz lett (leszámítva a már előbb említett kihagyást): mindenkit azzal a fegyverrel öltek meg, amivel ő is ölt, ezen kívül pedig a fiatal generáció ( a tengerész és Johanna) életben maradt, míg Sweeny, a felesége és Mrs Lowett, az idősebb korosztály eltűnt.


Halott ember (1995) - Vélemények

2008-05-31 22:28.06
Sziasztok!
Nekem is pont ez volt a baj: szerettem volna megnézni, de elálmosodtam, úh csak az első fél órára emlékszem :(:(
De az eszméletlenül tetszett. Ez, hogy mndenki fegyvert ránt mikor vmi nem tetszik neki, de egyáltalán az a z utca, amin végigment W. B. ....
Őszintén szólva beállítottam rá egy figyelőt Johny Deppre, azért tudtam erről a filmről, és nagyon meglepett, hogy feket- fehér, és feliratos, de pont ezért néztem ameddig tudtam. Szívesen megnézném elejétől a végéig:)


Barátok közt (sorozat) - Vélemények

2008-04-12 20:47.29
Nem vagyok olyan naiv, h csak az én mailem miatt változtatnak a műsortervem, de szerintem nem én lennék az egyetlen, aki ezen a véleményen van.


2008-04-12 20:45.55
Teljesen igaz,hogy jobb lenne olvasni esténként, de mivel egész nap suliban vagyok, ahol csak olvasok meg írok, aztán itthon is, hogy másnap legyen miért elmennem, nem sok kedvem marad még hobbiból is olvasni és az is, hogy minden értékelhető műsort későn adnak. Én pl a XXI.századot, vagy a Házonkívült is sokkal szívesebben nézném akár minden nap is ( sőt Kepes András műsorát is visszahozhatnák, csak 3szorannyi időre mint amit szántak neki anno) mint a BK- t és ezek is ki tudnának kapcsolni este, de mivel előtte a sok őrültséget nézettetik meg az emberrel mint pl.: Győzike, helyszínelők, amit már a Viasat is leadott minden formában, Cobra 11: csupa olyan műsor, amit száműzni kéne a csatorna főműsoridejéből. Szerettem volna ezzel kapcsolatban mailt írni a csatornának, de mivel még mobilszámot is kérnek a regisztrációhoz, nem tettem meg :(
Amúgy pedig úgy vagyok ezzel az egész fórummal, h tényleg FILM-, nem pedig személyértékelő, főleg ismeretlenül. Ennyi erővel az utcán is leüvölthetnénk mindenkit ha nem olyan ruhát hord, ami nekünk is tetszik.


2008-04-08 13:00.38
Nem szeretem a karakterpótlásokat ( mint pl. Tilda), szerintem ugyanis egy karakter= szerep + külső; és ezt utóbbiból soha nem tudták még uazt nyújtani. Ezenkívül pedig Noémi jelenleg egy utálatos kis értetlen szerepet játszik, erre ott van Vanda is.
Amúgy pedig szerintem érdekes lenne a szerepe, ha nem a Géza gyémántjaival, meg a borfolttal törődnének, hanem azzal, h próbálják kigyógyítani ebből az "én vagyok Tóni gyilkosa" eszméből.


I. e. 10 000 - Vélemények

2008-03-31 22:10.20
Az előzőt a cikkre írtam OJ, aminek a linkjét feltetted.


2008-03-31 22:08.43
Te jó Ég!!!
Mi az, hogy ki voltunk rá éhezve???
Én annyit tudtam róla, amennyit a fókuszban láttam, hogy eszméletlen gyenge alkotás volt ez Roland Emmerichtől. Ez alapján lettem volna rá "kiéhezve"???
Azonkívül pedi mindig csodáltam, hogy egy film sikrét az eladott jegyek számából állapítják meg.
Az, hogy leadnak egy jegyet, nem azt jelenti, hogy tetszett is, amit láttam, és az lenne a siker, nem, ha tetszene a nézőknek a film?
Csak azért ültünk be rá, mert egy hétköznap délután volt, amikor jó program a mozi. Nem azt néztük, hogy ki rendezte, és milyen származású.


Barátok közt (sorozat) - Vélemények

2008-03-31 10:50.34
szerintem nem a balhé sok, hanem 1- 2- őt túldramatizálnak. ld.: Kristóf, a gyilkos.
Örülök neki, hogy nincs benne szleng, utálom és szerintem amikor vki ilyen szavakat kap, szinte soha nem tud vele azonosulni, túlzottan erőltetettnek tűnik.
Az iparművészeti vs Kanada véleménnyel pedig nem értek egyet Gathavor, mert egy év, vagy akár 4- 5 hónap külföldön szerintem többet ér mint kapásból, teljesen elvakultan menni előre az egyetemre vagy főiskloára mint a szemellenzős ló. Azaz, ha vki azt mondaná, mehetek az Usába, Kanadába, vagy Németo.- ba, AUsztriába... nem gondolkodnék, h egyetem, vagy az.


I. e. 10 000 - Vélemények

2008-03-30 10:43.23
úgyhogy, ha történelmi odalról nézem, pocsék, ha pedig a megjelenítéséről, akkor jó. Ami biztos, hogy nem az a film, amit még egyszer megnéznék, ebből a szempontból csalódtam.


2008-03-30 10:39.11
Igaz, amit írtál, ez a film annak jó, aki csak szórakozni akar beülni egy moziba, nem foglalkozik a részletekkel, csak a látványvilággal akar eltelni.


Barátok közt (sorozat) - Vélemények

2008-03-28 22:22.38
Amit még "szeretek" a filmben, hogy mindenki gimnazista és soha senki nem tanul, vagy van suliban, mindig mindenki a Kristályba mászkál, bevásárol, meg főzöcskézik, jah és persze a kvházban ücsörög. Nem azt kéne mutatni, h ott ülnek a könyv fölött, nyilván, csak így tényleg az jön le a sorozatból a kicsiknek, hogy a suliba csak bemenni kell. Néha vmi utalás jó lenne ezirányban is.


Barátok közt (sorozat) - Ki idegesít a sorozatban? Ki a legjosszabb "színész"?

2008-03-28 22:19.46
Jah, ildát lehagytam, ő is elviselhetetlen ezzel az Erik, vagy Pali? Erik vagy Plai...... vívódásaival.
Egyáltalán mit szeretnek rajta? A filmben semmmilyen kiugró szerepe nincs, ami miatt ennyire népszerű lehetne. Zsófi pl miért nem talál magának végre vkit?? Egyetemen nincs senki??


Barátok közt (sorozat) - Vélemények

2008-03-28 22:16.42
Amúgy pedig nem csakazért lehet filmet nézni mert tetszik. Én pl kritizálni jobban szeretem őket, lévén tvben mostanában nem láttam még jó filmet:(
Kivéve az Asterixet, de az nem film :)


2008-03-28 22:15.19
ok, tudom, h nem a pénz miatt lopott, hanem "elvi kérdésből", de szerintem túlzás.


2008-03-28 22:14.07
Igen, jó, ha "megy benne a balhé", de ez túl sok! Arra akartam kilyukadni, h eddig is keresztbe tettek egymásnak: meghiúsított üzletek, félrehallásokból botrányok, válás, szakítás, összejövés az ellenséggel, Klaudia- Miki ellentétek, de lopás...... Ráadásul ennyi pénzlopás és pont a Zsolt, aki a kvházat viszi, amit mellesleg csak a ház lakói is fent tudnának tartani??!! Lévén mindenkinek számlája van, odajár netezni, miközben otthon is van gépe....


2008-03-28 22:10.28
Szerintem nem a színészgárda tehetségtelen, hanem a forgatási technikán kéne változtatni.
Nem tudom ki mennyire figyeli, de uaz a kameramozgás van már mióta elindult a sorozat :P
Az udvar a legtipikusabb példa erre: ott mindenki megáll 3 mondatra beszélgetni (azzal, akivel eddig is volt), aztán EGYÜTT mennek továbbvagy haza, vagy a Rózsába.
Minek állnak meg, ha együtt jöttek vhonnan, aztán együtt is mennek tovább??? A poén viszont az, hogy utána ez még egy szereplőpárossal megismétlődik, aztán bejutunk vki lakásába, v a kvházba.
A rózsában mindig ül 2- 3 idegen pár, akiktől soha nem hallunk semmi mondanivalót, savanyú arccal ücsörögnek, vagy bájvigyorognak, fizetés nélkül távoznak. Néha beszélgethetnének vmit úgy, hogy mi is halljuk, meg mehetnének mondjuk baráti társaságok, h ne legyen ilyen sablonos.


I. e. 10 000 - Vélemények

2008-03-28 21:59.16
Amúgy itt pont az volt a lényeg, hogy egymásra találjanak a végén, de nem így!!!!!


2008-03-28 21:58.08
Nem, és pont az benne a jó, hogy a filmben elmondja mit gondol az ő népe a halálról, (azaz előkészíti a film végi hangulatot), így nem szomorú a halála tulajdonképpen, csak megtörtént


Barátok közt (sorozat) - Vélemények

2008-03-27 22:31.10
Szerintem már nagyon húzzák, ilyen, hogy Zsolt meglopja Gézát?!?!?! Mindig csinálnak hülyeségeket, de ilyet??? Ez sok!!
MInt ahogy az is amúgy, ahogy a Kristófot a köz ellenségéenk nézik mintha ő ölte volna meg a Tónit, pedig csak a kórházban feküdt.
Jah, Tilda sem semmi, szegény srácok, ilyen hülyeségeket végigcsinálni.
Amit még nem szertek benne, hogy aki csak úgy elutazik, pl. Dani,Kata, Eszter, Józsi, Csaba... néha igazán "írhatnának" levelet, vagy telefonálhatnának, hogy tényleg olyan legyen mintha csak elmentek volna.


Barátok közt (sorozat) - Ki idegesít a sorozatban? Ki a legjosszabb "színész"?

2008-03-27 22:24.04
Idegesítő: Vanda minden kétséget kizáróan, meg az anyja, hogy ennyire butácska és bedől a lányának minden alkalommal és nem veszi észre, hogy mindenki ellenük van.


I. e. 10 000 - Vélemények

2008-03-27 22:20.52
Ja, és a Van Helsinget nem tudom hányan láttátok, de ott is meghal a főhősnő, ami szomorú, de miután elmondta mit gondol a halálról, nem volt olyan sirató.


2008-03-27 22:19.12
Számomra tehát nem volt teljesen elvarázsoló, a Lost jobban elszakít a valóságtól, de mivel kikapcsolódni mentem és ilyen jól sohasem éreztem magamat moziban, 4est adtam neki


2008-03-27 22:16.57
Szerintem az itteni tartalomösszefoglalóból kb erre lehetett számítani: egy aranyos, de tartalmilag nem sokatmondó sztorira.
Ettől függetlenül a képek tetszettek, a nevek különösen:)
Azt nem értettem, hogy az istennek hitt uralkodónak (és a szolgáinak) miért kellett ennyire undorítóan kinézniük??? Ezzel a hosszú körömmel azt akarták kifejezni, hogy sohasem dolgoztak, így megtehetik, hogy megnövesszék??

Ja, igen s a nagy problémát kavaró vége:
észrevettem én is a zeneváltozást, az ősanya halálát és a mannakot is, de szerintem akkor sem illett a végére, nem vagyok ellene a misztikus elemeknek, sőt szeretem is őket, de vagy ne öljék meg, vagy támasszák alá a filmben, hogy feltámadhat.(pl más misztikus jelenségekkel, vagy az ősanya szerepének gazdagabb bemutatásával...)
Mert azért valljuk be őszintén, nem mindenhol követi a film a valóságot, pl.: mammutok mint igavonók, a Szfinx feje sem nagyon hasonlított az eredetire (nem is baj)..., szóval nem egy történelmi filmnek indult, úh lehetett volna misztikus jelenet benne, de nem ilyen előkészítetlenül. Ez ilyen "csakazértis" módi, amit én személy szerint utálok. Tényleg giccses.

Ami viszont nagyon tetszett, h az elején olyan mellékesnek tűnt, ahogy D' Leh apja elment, de a történet közben többször is felmerült a személye.
Viszont nekem elég furcsa volt, hogy ókori törszek angolul beszéltek, főleg, hogy azt sem szépen. Voltak benne oltári csúnya kiejtések, és én egy, az ókorban játszódó filmtől nem ezt vártam: hiányzott a halandzsanyelv. Még az is ok, hogy beszélnek benne angolul, de ha már ennyire ronda a kiejtés legalább palástolhatták volna azzal ,hogy emellett törzsnyelvből perfektek:) Meg ahhoz képest, hogy ókoriak... kicsit több primitívséget vártam: közbeszólásokat mikor páran beszélgetnek, nem mindig bólogatást arra, amit vki kitalál.


A szökés (sorozat) - Bakik, hibák a filmben

2008-03-27 21:48.36
sőt, néha kifejezetten ezért érdemes filmet nézni


2008-03-27 21:48.03
Szia Zsurti! ez tényleg durva :D
Én is mindig figyelem az ilyen bakikat, meg úgy általában azért nem szeretnek velem filmet nézni, mert mindig sorolom a hülyeségeket, amiket felfedezek bennük:):) de nekem ez így tetszik


A Karib-tenger kalózai 3. - A világ végén - Vélemények

2008-02-02 21:01.37
jó vicc... de ha ez kéne, nem ide jönnék


2008-02-02 21:00.38
szia!!
ez a "homokosokat megszégyenítő mozgás" nagyon bejön :)
tényleg így van amúgy, de enélkül nem lenne igazi Jack


2008-02-02 20:55.54
Sziasztok!
Nem tudja véletlenül vki, h melyik az az oldal, ahonnan meghívó nélkül le lehet tölteni ezt a filmet??!!
Köszi előre is:)


A Karib-tenger kalózai 3. - A világ végén - Keresem

2008-02-02 20:55.05
Sziasztok!
Nem tudja véletlenül vki, h melyik az az oldal, ahonnan meghívó nélkül le lehet tölteni ezt a filmet??!!
Köszi előre is:)


1 2

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk