Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-16
Exhibition On Screen: Az ifjú Picasso
Gyönyörű esküvő
Hívatlanok - Első fejezet
Képzeletbeli barátok
Marguerite, a számok szerelmese
Nina és a sündisznó titka

2024-05-09
A halálkártya
A majmok bolygója - A birodalom
Macskák a múzeumban
Mind idegenek vagyunk
Vincentnek meg kell halnia

2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Ürömapám *Robert De Niro új filmje* (DVD)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Venom 2. - Vérontó
- RTL, 21:10
A biztonság záloga
- Filmbox Premium, 21:40
Nincs Helsing - Rémes film
- Filmbox, 22:10
Instant család
- TV2, 22:15
Halál a tengeren
- TV4, 22:25

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Richard Riehle (76)
Ving Rhames (65)
Gabriel Byrne (74)
Bruce Boxleitner (74)
Stephen Baldwin (58)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
A majmok bolygója - A birodalom - Vélemények
Filmkeresés rövid tartalom alapján
Szarvasbébi (sorozat) - Vélemények
Hudson Hawk - Vélemények
Jellemző mondat, esetleg rövid párbeszéd - melyik filmben hangzott el?

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Két pasi - meg egy kicsi aaaaa
Zoe Saldana aaaaa

 

Kelly Bundy hozzászólásai

Ugrás Kelly Bundy adatlapjára


Zac Efron - Azoknak akik tényleg szeretik

2007-09-23 18:59.53
jó színész csak anyám szerint egy szony. de azé nagyon jó és ne kéne enyire szidni


Ashley Tisdale - Csere- aki el szeretné cserélni valamilyen Ashley-s dolgát!

2007-09-23 18:57.19
nekem van rajzom, amit a tesóm rajzót. nem jasonlít abbíira de azé jó... valaki elcsréli valamire?


Ashton Kutcher - Vélemények

2007-09-23 18:55.16
ez nagyonn jó színész csak az a baj hogy öreg felesége van. és nem illik hogy ilyen fiatalnak legyen öreg felesége.. de azé jó színész és vicces az a átverő műsöra. hehe


Daniel Radcliffe - Vélemények

2007-09-23 18:52.31
jó színész sztem jobb mint a ron


Rihanna - Vélemények

2007-09-23 18:48.16
ez jó színész és jó énekes.. de azé a bojonce jobb enné. és én szeretm de meg haragttam rá mert elvette a bionce férjét. és ezé harakszok. de azéé ez is az egyik legjobb énekeds a világon és cép is de azé nem ojan mint a bionce. ugye?


Natalia Oreiro - Vélemények

2007-09-23 18:37.52
én szeretm a monítát. de szerintem a flor jobb fil de azé ez is jó. az a monítá azé szebb a flórná, de a flor jobb színész:)


Leonardo DiCaprio - Vélemények

2007-09-23 18:34.11
nem:) mié vagyok az?


Csacska angyal VS. Te vagy az életem! Melyik a jobb?

2007-09-23 18:33.43
sztem mindkettő jó. de a flor egy kicsit jobb me abba van egy ojan hogy vicces:)


Vissza a jövőbe - Vélemények

2007-09-23 18:31.39
jó film csak má meguntam annyiszó látam


Leonardo DiCaprio - Vélemények

2007-09-23 18:27.00
az egyik legeslegjobb szinesz. a világon


Szerelmes hangjegyek 2. - Vélemények

2007-09-23 15:50.27
Én má nagyon várom hogy megnészhessem. me ez a legjobb fim a világon. jobb mint a star wars. hehe. ja és ha valaki csináni mer a második résznek utáló forumot akko baj lesz.


Dühöngő - Ha ne bírod tovább

2007-09-23 15:44.20
Csubakka senki nem fogja idegeíteni magát rajtad, me te nem vagy normális és mindentű undorocc. és ha te engemt csufolni fogsz ako csinálok neked ojan topikot ahol téged kell utálni. fölgogtad? me má elegem van hogy te f fikázó engemet. és másbul is elegem vagy aki engemet szid. és aki szid annyira mint a csubakka annak is csinálok ojant forumot ahol őtet kell utálni:))))


Marcia Cross - Vélemények

2007-09-23 15:32.21
nem tudom hogy miért nem érted? csak az írtam hogy elég ót a csubkábul hogy sziggya a marcia cross aki jő színész és vicces... de ez a hülye csubakka sziggya őt is meg a szermes hangjegyeket is. és iriggy hogy engemet jobban szeret mindenki anyám is aszt mondta hogy azé csinálja eszt. és nem is hiszem el hogy ő psziholkus mert ő egy kukás szerintem.. de ha nem haggya békén a marciát és a szerelmes hangjegyeket akkor anyám szerint csinájjak egy olyan topikot a csubakkának hogy Csubakka Rendelője és akkor be lehezt bzonyítani hogy ő nem pszihotre és semmi csak egy kukás.
és engemet mindeki jobba szeret mint tet. mert ő egy undok magának való beképzelt majom. aki mindek szoggya a legjobb filmet és a eggyik legjobb színéésznőt a marcia croos.:)):((


Szerelmes hangjegyek - Akik utálják a filmet

2007-09-23 15:22.58
én nem tom hogy mi a nem jó a szerelmes hangjegyek be. amiko az a legjobb fim a világion és mindenki ideges lett amiko én csinátam a star warsnak utáló fiorummot. és az a hülye csubakka átnevezte a fotumcimemet me az vot hogy tiltakozzunk a filmtörténet selejttje ellne áés az a star ezt a nevet me a csubakka is eszet a nevet választotaa a szerelmes hangjegyek utáló forum anyukám szerint is és én szerintem is és azá választottam mának hogy tiltakozzunk a filmtörténelem selejtje ellen de átnevezték az ő forumát is.


és csubakka ha talákounk megverlek mert te gonósz vagy. me nem szeretd a szerelmes hangjegyeket és anyám szeint te értelmesnek hiszd magadat de ő szerinte én vagyok a értelmes és nem te és szarinte én vagyok az okos és e meg nem vagy az és szerintem is én okos vagyok és jobb lesz ha elhúzó innen. me enhgemet a világon mindenki jobban szeret nálasd még ezen a fórumon is me én kedves vok te meg nem. de aki tégedet jobban szere nálam az hülye me én vok a kedves és szerintem tégedet még az anyád se szeret me hülye vagy. és itten mindeki engem választ hogy én maradjak ugyhogy jobb lesz ha kiregiszrálos magadt innen me utál itten mindenki tégedet. engemet meg nem és jobban szeretnek nálad ugye mindeki? hehe Csubakka mindki téged utél és engemet meg szertnek és jobban is nálad. hihihiheheehe


Justin Timberlake - Vélemények

2007-09-23 15:06.04
szia. szerintem a yustin timberlake az nagyon jo énekes. nekem az a keg jobb rajongóm mert az a világon a leg jobb énekes.:) hát de azért nem a világon a leg jobb énekes mert van azért nála jobb. és hát enyit tudok mondani.hát az nagyon hülye aki nem szereti a yustin timberlake!!


Csillagok háborúja - Aki utálja a Star Warsot

2007-09-23 14:59.41
Úgy utállak Csubakka, nem is hiszem el hogy tpszichologokus vagy. nem is tod bebizonyítani szerintem te egy csöves vagy és én utálom a star wars ot és ezt a topikot olyanoknak csintem akik nem szeretik a starwarst. ugyhogy el lehet innen menni. és ha most má nem fejezed be te csubakka rákos hogy engemet csufolsz akkor csinálok neked egy doktorr csernus formuort hogy csubakka rendelője (ez anyám ötlete mert ő se hiszi el hogy psziholigus vagy) és akkor be kell bizonyítanod hogy tnyleg az vagy e mert mi nem hissszük e neked . érted? te rákos? és nem kéne engemt hogy fikázzá álandóan mert má elegem van belőled és nem vagyok 7 éves hanem több ugyhogy fejezd be , mert ha csinálok nkede forumot akkor mindenki fog tégedet szidni és akko majd sírva elmész mer itten mindeki utál tégedet és nengemet jobban szeretnek me én okosabb vagyok nálasd és én nem undorodok mindentű értetted?


Marcia Cross - Vélemények

2007-09-23 14:38.10
ja és anyám kérdezi hogy te hogy születté. te az űrbű jöttél? hogy te undorocc a szüléstű. és még aszt is mondggya anyám hogy tüled lehet undorodni hogy ternesztemes dolgoktú undorocc


2007-09-23 14:35.21
most a marciát tényleg szájba lesze rugva. szertené te olyan szép lenni mint a marcia ha nem hagyod abba csinálok egy utáljuk ki csubakkát nevű forumot. és akko mindenki fog tégedet má csubakka ha nem hagyod abba hogy szidod és akko majd elmész és te nem fogsz soha vissza jönni és nem fogsz szidni a brít és senkit. me te hülye vagy.


Csillagok háborúja - Aki utálja a Star Warsot

2007-09-10 16:58.11
melyik görcs nevezte át a forum címemet? bizors te votá te rákos csubakka. fujj de itállak ez mind miattad van ha nem csinász olyan forumot a szeremes hangjegyeknek én se csinom ezt te büös rákos. tégedet utálak a legjobban a világon te büdös ha egyszer találkozunk akko szét rugom és és a szermes hangjegyok sokkal jobb enné a kis szaos starwarsná és ha a atták vóna a moziba akko legálább 20 oszkér díjat nyert vona. és nem csak foatalok szeretik szt a filmet me anyám szerint is jó, és aztonta hogy ha mozifilm lenne akko még nagyobb lenne a sikere mint a kis büdös starwwars nak. hehe szarosak vagytok mind akik szeretik a star warsos. és csubakka te nem is vagy szaros hanem inkább fosos.


Beyoncé Knowles - Vélemények

2007-09-09 20:49.56
fujj te szétrugném a büdös fejed. ki vagy te hogy így beszélj a bejoceről? azt hiszed mertt te hüly pszilogus vagy bárkiről bármit modhatsz. hát nem mert te egy hülye vagy és bojonce sookkal jobb nálas és te szeretnel ojan jó eéneks és teheccséges szinész lenni mint ő. te kis szaros beképzelt.. nekem sokkal jobb munkám an mint nreked te kis büsöd tége utállak a világon a legjobban te büdös csubakka szőrős majom a star wars a legrosszab a világon és a bojonce fingja többet ér mint az egész star wars te büdös starwars őrült.
beyonce és szemlemes hangjegyek forever!!!!!!!


Marcia Cross - Vélemények

2007-09-09 20:44.46
hüje vagy nagyon.azt hszed hogy nagyember vagy mert ven egy kurlva diplomád hát nem vagy az senki vagy és ha így mersz beszélni a bríről szétrugdoslak.


Csillagok háborúja - Aki utálja a Star Warsot

2007-09-09 20:37.32
eszt a forumot köszönjétek meg csubakk@ barátotoknak aki ojan szemét hogy a világ legjobb fimjének a szerelmes hangjegyek nek utáló fórumot csdiált
aki utájja ezsz a hüöje star wars.ot az csatlakozzin a klubomba:))))


Szerelmes hangjegyek - Akik utálják a filmet

2007-09-09 18:31.18
mié ke minden jó filmnek ilyen topikot csinálni? te szemét úgy szájba ruglak hogy elrepülsz.te kis büdös. Hülye aki nem szeri ezt a jó filmet,.Csinálok a kis büüdös star wars nak ilyet. hehe oszt örülhetsz


Csillagok háborúja - Vélemények

2007-08-15 17:17.05
sziasztok. nah ez a fílm nagyon rosz utáltam egész életem ben. utáltam eszt a fílmet. és most is.


Kiscsávó - Vélemények

2007-08-15 17:13.58
sziasztok. én nekem ez a fílm tetszet. de már utálom. már olyan szar. utálom aszt a kis dögöt aszt a búz borz kis csávót.


Csacska angyal (sorozat) - Vélemények

2007-08-15 17:10.47
jaj te 4 lény ne játszátok már magatokat olyanok vagytok mint egy béka és tik nem tutok helyesen írni. tik csak játszátok a felyeteket. olyan hülyék vagytok. nem vettétek már észre? tik nem vagytok emberek hanem állatok. bocsánat de ez így van. bocsánat mindenki nek hogy ilyent írok. de amit mondtam az teljesen igaz. én aszt hittem hogy aszt fogjátok mondani hogy igazad van. de nem mondtátok. ti hülyék.


Egy rém rendes család (sorozat) - Vélemények2

2007-08-12 18:49.09
sziasztok. szerintem nagyon vicces ez a film csak a márszit utálom benne az egy büdös kurva egy hány inger kopasz dög. csirke. ez nem enber hanem állat szerintem ez egy ellenszemves kurva. ennél a nő nél senkit sem utálok jöbban. őt utálom a leg jobban már ugy várom hogy menyek amerikába és majd jó meg verem eszt az ellenszemves kurvát. engem nem érdekel ha baya lesz innkább örülök.


Csacska angyal (sorozat) - Vélemények

2007-08-12 18:34.31
na jó húzz el innen


2007-08-12 18:33.13
sziasztok ez a csacska angyal nagyon rosz állandolyan csókolóznak benne. nem tudják magukat le állitani. én föleg eszt a mocskos Malalát utálom benne. az a nő egy mocskos kurva szerintem meg mindig csak fekete ruhába van. meg 1-cer vólt piros felsö-be az a mocskos kurva. meg a flornak a ruhályát el tépte az esküvőji ruhályát de a flort is utálom benne. meh mindenkit csak az oliviát meg a fránkót nem utálom benne meg a boníját meg a federikót meg a delfinát. meg talán a mártint meg a robertát. meg talán a grétát de innkább aszt is utálom de a málálát nagyon utálom az egy mocsadék kurva. ott kurvákodot a boníjának a börtön be. egy csomot meg egy csomót csokolozzot benne. meg az Annó olyan vicces benne amikó a márgeritá le lüki a cuccait mikó olvassa a flor esküvöi ruhályát boldogan és a margerita meg le lüki a cuccait.és az is vicces mikor a malala mikó a börtön be mongya hogy hol vagy én kopaszom tod a santián a kopasza. meg mikó a boníjá aszt mongya a málálának mikó a malala kopasz kopasz toreszovédo.


Zac Efron - Vélemények

2007-08-12 18:16.24
sziasztok szerintem ez a zac nagyon aszonyosan viselkedik de ez a film tök jó. szerintem vicces ez a film nagyon. hát nekem ez a film is a világon a leg jobb de van nálla attol jobb.



 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk