Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-23
2550
A Hold Sötét oldala
Furiosa: Történet a Mad Maxből

2024-05-16
Exhibition On Screen: Az ifjú Picasso
Gyönyörű esküvő
Hívatlanok - Első fejezet
Képzeletbeli barátok
Marguerite, a számok szerelmese
Nina és a sündisznó titka

2024-05-09
A halálkártya
A majmok bolygója - A birodalom
Macskák a múzeumban
Mind idegenek vagyunk
Vincentnek meg kell halnia

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Ürömapám *Robert De Niro új filmje* (DVD)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Kivonat
- Filmbox Extra HD, 03:30
Az igazság ára
- Mozi+, 03:45
Boxlegenda: a nagy George
- HBO3, 03:52
Ráadásszerelem
- HBO, 04:15
Virágvölgy
- Magyar Mozi TV, 04:35

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Hill Harper (58)
Craig Ferguson (62)
Bruce Thomas (63)
Nikki Reed (36)
Paige Turco (59)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
A texasi láncfűrészes mészárlás (1974) - Vélemények
Twister - Vélemények
Dallas (sorozat) - Vélemények
Halott Fiúk Nyomozóiroda (sorozat) - Vélemények
2022-es választás

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Testvérek aaaaa
Peyton Reed aaaaa

 

K hozzászólásai

Ugrás K adatlapjára


Don Juan Demarco - Vélemények

2007-01-10 18:30.27
Amennyiben az általam felsorolt jelenetek szrepelnek a Te DVD-változatodon, úgy azonnal szaladok vissza az üzletbe, és kiverem a balhét. A tiéden rajta vannak?


2006-10-09 16:01.18
Ja, meg kimaradt az is, amikor a film végén Marlon vissza akarja adni Don Juan álarcát, ő azonban már nem igényli. Gondolom egyértlmű, ez miért kulcsfontosságú. Egyébként ez is benne van az egyik trailerben. Amiket felsoroltam, szerintem sokkal fontosabbak annál, hogy az ágyban pöckölgetik a pattogatott kukoricát, a meg hasonlóknál.


2006-10-05 19:14.48
Többek között kimarad egy kulcsfontosságú mondat Marlon Brandotól (ami fontos dialógkörítésével együtt hiányzik), mégpedig amikor - nem szó szerint - azt mondja: "...Úgy érzem, 25 év után újra szerelmes vagyok a feleségembe..." A film hangulatának, mondanivalójának, mondhatni kulcsa, gondolom ezt Te is érzed (egyébként ez mindkét trailerben benne van). Kimarad, ahogy Brando egy szál rózsával a szájában udvarol feleségének, amit Ő szintén ajkaival át is vesz (Ez a jelenet pedig a dvd-borító hátulján lévő egyik képen is megjelenik). Ez szintén egyértelmű utalás Don Juan ellenállhatatlan hatására. A meztelenül lovaglás is kimaradt (bár ez dramaturgiailag fontos, ráadásul ebből csak annyi szerepelt a filmben, amennyi a trailerben), és még gyanítom sokminden, amire már én sem emlékszem, hisz sajnos csak egyszer láttam az eredeti verziót.


2006-09-29 15:51.51
De éppen azt mondom, hogy már eleve hiányoltam a filmből őket, és az előzetesek győztek meg arról, hogy jól emlékeztem. Egyébként az HBO-n láttam, és nem is valami extra rendezői változat volt.
Az tény, hogy az egyik legromantikusabb film...pont ezért fáj...


2006-09-13 12:34.31
A filmre nem lehet mást mondani, mint hogy egyszerűen zseniális (pedig én nem szeretem Johnny Deppet). A filmet mindenkinek csak ajánlani tudom, mert Jeremy Leven nagyot alkotott, mindazonáltal mindenkit, akinek szintén nagy kedvence a film, kérek, NE (!!!)vásárolja meg a DVD lemezt, ugyanis én sajnos elkövettem azt a hibát, hogy megvettem. A lemezen található film ugyanis átverés. Lázas sietséggel tettem be a lejátszóba új szerzeményemet, és elkezdtem nézni. A film kb. 2/3-ánál tartottam, mikor tudatosult bennem az érzés, hogy valami nem stimmel. Sokkal laposabbnak, semmitmondóbbnak, üresebbnek tűnt a film annál, amire emlékeztem. Majd lassan ráébredtem a szomorú valóságra: kulcsfontosságú jeleneteket vágtak ki a filmből!!! Először elhessegettem a gondolatot, úgy gondoltam, rosszul emlékszem (bár konkrétan emlékeztem néhány olyan jelenetre, melyet hiányoltam), azonban megnéztem a lemezen található trailereket, és gyanúm abban a pillanatban beigazolódott, ugyanis mindkét trailer tele volt olyan jelenetekkel, melyekre emlékeztem is, a filmből viszont hiányzott (és ki tudja, mi mindent vágtak még ki). Ezért csak ajánlani tudom mindenkinek, hogy várjon, hátha kiadnak egy "rendezői", vagy egy "vágatlan" verziót is.


Sophie Marceau - Vélemények

2006-06-28 11:37.47
Azt sajnos nem tudom megítélni, hogy Ő lenne-e a legjobb francia színésznő, az azonban kétségtelen, hogy minden filmjében nemes egyszerűséggel ragyog a filmvásznon, játékával, megjelenésével, szépségével, kisugárzásával mondhatni fölényesen uralja a filmet. Sajnos volt néhány melléfogása is, hisz például a Belphegor című produkcióban kifejezetten pocsék alakítást nyújtott (bár maga a film is, nagy jóindulattal is csak egy elégtelennel értékelhető), mindezek ellenére Ő volt a film egyetlen értéke.



 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk