Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
A Pelikán ügyirat
- RTL Három, 10:15
Egy kivételes barát
- Cinemax, 10:20
Peacemaker
- Mozi+, 11:10
A sellő és a Napkirály
- Moziverzum, 11:10
Talán igent mondok
- Filmbox Premium, 11:40

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Giancarlo Esposito (66)
Bálint András (81)
Channing Tatum (44)
Jet Li (61)
Nagy Zsolt (48)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Állati mészárlás - Vélemények
2022-es választás
Mire gondolsz most?
A sógun (sorozat) - Vélemények
Mit hallgatsz most?

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Szörnyetegek aaaaa
Giorgio Moroder aaaaa

 

Haver007 adatlapja

Osztályzott filmek
Összesen 2 filmet osztályzott.
Osztályzatok eloszlása: 1 aaaaa, 1 aaaaa, 0 aaaaa, 0 aaaaa, 0 aaaaa
Utoljára osztályzott 15 film:
Badman - A nagyon sötét lovag aaaaaÁrtatlan aaaaa

Az összes osztályzott film

Osztályzott színészek
Összesen 1 színészt osztályzott.
Osztályzatok eloszlása: 1 aaaaa, 0 aaaaa, 0 aaaaa, 0 aaaaa, 0 aaaaa
Utoljára osztályzott 15 színész:
Philippe Lacheau aaaaa

Az összes osztályzott színész
Beállított színészfigyelők száma: 1.

Fórumhozzászólások
Hozzászólások száma: 6.
Utolsó hozzászólások:

Sötétség (sorozat) - Vélemények (2019-05-16 23:28.24)
Az elmúlt egy évben többször belefutottam a Dark magasztaló kritikáiba, így esedékes volt, hogy idővel el fogom kezdeni. Sok minden mellette szólt, amire vevő vagyok. Első sorban az időutazás, mint téma, hisz ez jöhet számomra bármilyen mennyiségben. Másodrész pedig az, hogy európai alkotás. Szeretek az amerikai sablonoktól elrugaszkodni, így bizakodva kezdtem neki a sorozatnak. Adtam magamnak egy hetet a tíz részre, de annyira beszippantott a Dark világa, hogy két nap alatt sikerült kivégezni.
Hihetetlenül elvont egy sorozat, az egész motorja az atmoszféra. A filmzenék, és a folyamatosan megnyitott kérdések egy olyan légkört tudnak teremteni minden résznek, hogy lehetetlen abba hagyni a megtekintését. Az első részek totális zűrzavart okoztak fejben, majd az ezt követő (azt hiszem harmadik) epizód részben helyre tette, mit is láthattunk eddig.
A casting tökéletes, mivel több idősíkon fut a történet, a szereplőknek van fiatal és idősebb énjük is, de szerencsére a hasonlóság szembeötlő, így lehet követi pár rész után, ki-kicsoda a történetben.
Ha már a szereplők szóba kerültek, ezt tartom a sorozat egyik hibájának, hogy rengeteg szereplőt vázol fel a történetbe (és ezt min. 2x meg is szorozhatjuk az időugrások miatt). Ennek okán nem beszélhetünk kedvenc szereplőkről, mint általában egy sorozatnál szokás, hisz nincs idő megismerni őket, nem ad okot szimpatizálni a karakterekkel. Így marad a rejtély-rejtélyek hátán, ami egyre kuszábbak a részek előrehaladtával.
Lehet azért, mert egyszerre néztem meg több részt, de az évadzáró adott némi hiányérzetet. A lezáráshoz vezető út ennyi rejtélyes körülmények után sem ütött akkorát, mint amennyire ígéretesnek tűnt. Az évek során rengeteg időutazós filmet láttam, és a téma alapjaiból (paradoxon, féreglyuk) minden kártyát kijátszottak, amit eddig láthattunk. Élveztem minden percét, de őszintén nagyobb katarzist vártam az évadzáró után.
A sorozat mindent megtett, hogy várjuk a következő évadot, sok kérdés nyitva maradt, és egy óriási cliffhangerrel zárult az egész, ami mondjuk nem illett az eddig felvázolt hangulathoz, mégis elérte a célját, hisz bevéstem a naptárba a következő évad premierjét.
Kisebb hibái ellenére, imádtam a látottakat. Nem mindennapi, agytornát igénylő misztikus sorozat, ami még akkor is érdekes lehet, ha újra nézzük. (Sőt, akkor lehet teljes az összkép, ha rászánjuk az időt meg egyszeri megtekintésre)

Az 5. hullám - Vélemények (2016-01-17 21:47.00)
Félve ültem be rá a moziba, mert hiába a jó sztori számomra nagyon tini szagú volt... :) Sajnos iagazam lett. Hullámban jöttek az élmények. A film első 20-25 perce nagyon jó volt, szépen felvázolta a kezdetektől a pusztulást, az apokalipszishez vezető utat. De aztán hanyatlott egy olyan irányba amitől szerény személyem irtózik. Vicces, hogy korhatáros film, de a szereplők 6-tól 16-ig vannak egy ,,tini"hadseregben. Nagyon gyerekes dialógusok, és alkonyat szerű húzások sorozata jellemzi az egészet innentől. Egy csavar mégis történik, ami jó irányba tereli a sztorit, de sajnos az csak egy hirtelen öröm, utána újra leül a film. Külön kiemelni való, hogy pár jelenetnél feltűnően ugyan azok a beállítások vannak, mint a The Walking Dead sorozatban. :)
Folytatás biztos lesz...annak viszont már van miből kiindulni. Bevezetőnek elment ez a rész, van mihez nyúlni. Én várom.
Megbánni senki nem fogja a filmet szerintem, de annak ellenére, hogy egy halmazba lehet sorolni az Éhezők viadalával, a Beavatottal és az Útvesztővel, szerintem nem ér fel hozzájuk.

Creed: Apollo fia - Vélemények (2016-01-17 21:45.15)
Őszintén szólva nekem vegyes érzelmeim vannak ezzel a filmmel kapcsolatba, és ezt egy Rocky rajongóként mondom. Az 5. rész kivételével mindegyik Rocky film szenzációs, sőőt a Rocky Balboa címre hallgató 6. rész nagyon kellemes csalódás volt. Itt ugyan úgy működött a dráma, de valahogy az edző szerepben ,,nem ütött" Balboa karaktere úgy mint eddig. :)
Ám azt az élettörténet amit a Rocky sorozat felépített nem rontja el, nagyon szépen visszautalgattak, és nem ment át sablonos ,,folytatás" filmbe.
Kitűnő szórakozás Rocky rajongóknak kötelező, viszont azzal számolni kell, hogy ahogy a cím is, a rész is eltér a többitől kicsit. :)

Haver007 összes hozzászólása

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk