Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

Hamarosan a TV-ben
Tökéletes másolat
- Cinemax2, 02:05
Sötét vizeken
- Paramount Network, 02:10
Börtönregény
- Mozi+, 02:35
Champagne!
- HBO, 02:41
Ősharag - Oh-Mah legendája
- Film Café, 03:00

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Joanna Lumley (78)
John Woo (78)
Julie Benz (52)
Amira Casar (53)
James Badge Dale (46)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
2022-es választás
Magyar filmek
Viccek! - Ha van Valakinek egy jó vicce, vagy poénja, akkor azt itt elmondhatja!
A kaszkadőr (2024) - Vélemények
Melyik színésznővel/színésszel feküdnél le legszívesebben?

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Csontok és skalpok aaaaa
Amira Casar aaaaa

 

HouseCall adatlapja

Osztályzott filmek
Eddig még nem osztályzott filmet.

Osztályzott színészek
Eddig még nem osztályzott színészt.
Beállított színészfigyelők száma: 0.

Fórumhozzászólások
Hozzászólások száma: 1.
Utolsó hozzászólások:

Emlékezz rám - Vélemények (2010-03-26 22:50.02)
Sziasztok. Gondoltam megosztom a véleményem veletek. Spoiler megírása nélkül nem menne, szóval aki nem látta még, ne olvasson tovább!!!



Amikor a trailert láttam hónapokkal ezelőtt, azt gondoltam h ez király lesz. Vmi, ami nem Twilight. De mégis benne van R.P. meg Pierce Brosnan, Chris Cooper...E.D.R-t nem igazán ismertem. De reménykedtem. Aztán elkezdődött végre a film és csak figyeltem. A fényképezés jó volt, a sztori is, ám nem tudom h a valóságot és valós érzelmeket kifejező vagy csak unalmas jelző jut az eszembe. R.P.-től reméltem, h láthatok érzelmeket, h vmilyen szinten megismerhetem jobban Tylert. De nem így történt. Azaz talán 1-2 jelenet volt a húgával, amiben volt töltet, de a többi? És lehet csak én vagyok így vele, de nem éreztem semmi "chemistry"-t a szőke csaj meg Tyler közt. A zuhanyos jelenet rendkívül erőltetett volt. Ahogyan haladt az idő úgy kezdtem veszíteni az érdeklődésem. Egy teljesen értelmetlenül képbe helyezett fura lakótárs, két külön világban élő szülő. Egy olyan szerelmes-pár, aminél nem tapasztaltam túl sok mélységet. Ennél a pontnál azaz a film 3/4-ede körül arra gondoltam h most ki is lépek a lejátszóból mert ez nem tud lekötni. De mégis (csak kíváncsiságból meg azért h 1 órát erre rászántam, tovább figyeltem). És pár pozitívum: a húg + Tyler + a napló írása/beszélgetés az étkezőben Michaellel/hez. Mind jó volt! És a filozófia is rendben volt, legalábbis a nyitó idézet miatt maradtam és néztem. Legalább ebben nem csalódtam és az utolsó pár percben sem. Jó volt az utalás arra a bizonyos dátumra többször is. Összességében, hiányoltam az érzelmeket. Sokan mondják, ez a valóság drámája. Egyetértek valamilyen szinten -> érzelmileg ígyis hatott rám. De az h a szereplők jobbak, hatásosabbak v mélyebbek lehettek volna, szerintem (majdnem) evidens. Szóval egyik felem a kiváltott érzelmek és realisztikus helyzet + sokk miatt 10ből 7et ad a Remember me-nek. A másik, aki ilyen színészektől egyszerűen jobb teljesítményt, a rendezőktől és producerektől pedig még egyszerűbben kifinomultabb forgatókönyvet várt, az 10ből csak 3at ad az egésznek. A zene sokat segített. Mark Zarvos jól komponált. R.P egyszerűen néhol olyan volt, mintha egy kezdő játszott volna, vagy még inkább egy modern James Deant akartak volna alkotni, esetleg az is előfordulhat h nem érett meg komoly drámára Pattz. (Vagy hogy egyszerűen nem teljesített túl jól. SORRY! És megintcsak sorry. Nagy R.P. fan vagyok amúgy. Rossz ilyen kritikát megfogalmazni) , E.D.R hirtelen ellenszenvessé vált, P.B nem kapott túl sok lehetőséget a szereplésre és a kislány sem. És főleg több magyarázat kellett volna Michaellel kapcsolatban. Bocsi a hosszú sorok miatt. Csak nem túl egyszerű egy kétes értékű filmet értékelni.


 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk