Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Pofa be!
- Film Mánia, 21:00
Copshop
- Moziverzum, 21:00
Gyakornokok
- Direct One, 21:30
Marlowe
- Filmbox Premium, 21:35
Túl a barátságon
- HBO3, 22:05

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Máté Gábor (69)
Michelle Pfeiffer (66)
Uma Thurman (54)
Nora Dunn (72)
Jürgen Vogel (56)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Dolgok, amik nagyon idegesítenek
Gérard Depardieu - Vélemények
2022-es választás
Rock zene
F mint foci - Avagy vélemények a bajnokságokról

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Állj mellém! aaaaa
Kevin Costner aaaaa

 

Hatala6 hozzászólásai

Ugrás Hatala6 adatlapjára

1 2

Louis Gossett jr. - Vélemények

2016-03-07 14:03.32
Ő az élő hollywoodi példa arra hogy magasról lehet nagyot esni! Szörnyű látni hogy a Gyökerek és az Oscar díj után milyen mélyre csúszott ez az ember! Talán Eric Roberts "munkásságát" tudnám az övéhez hasonlítani, mondjuk Roberts szerintem a régi filmjeiben sem alakított valami hatalmasat!


A szövetség (2003) - Vélemények

2016-03-07 13:27.07
Sosem tartottam nagyra ezt a filmet! Néha ha megy a TV-ben és éppen nincs jobb műsor, azért még meg szoktam nézni! Vannak nála rosszabb filmek, de szerintem egy olyan színész óriáshoz, mint Sean Connery méltatlan hogy, egy ilyen filmmel fejezte be a pályafutását!


Hamis a baba - Vélemények

2015-12-27 10:45.10
Az első Ötvös Csöpi film a rendszerváltás után! És egyben az utolsó ami még szerintem igazán jóra sikerült! Az ezredfordulón és utána következő Zsaruvér és csigavér filmek szerintem már nem voltak méltók a sorozat színvonalához! Mondom ezt annak ellenére hogy az előző három részhez képest nem hozott sok újat! Ugyanazokból a klisékből épül fel: A nyugati társadalom majmolása, a külföldről érkezett bűnözők, és a végére lelepleződő, a szálakat a háttérből irányító főgengszter! Természetesen itt van még a mindenbe belekotnyeleskedő gyerekkarakter, akit én most inkább kicsit idegesítőnek, sem mint aranyosnak és viccesnek találtam, valamint a hobókás öregember karaktere akit itt most a Purci úr testesített meg. Hozzáteszem most itt komolyabbra volt írva a szerepe mint pl. Matuska bácsinak! Azért a filmen meglátszik hogy valószínűleg ezt már komolyabb összegből dobhatták össze, főleg a sok külföldi forgatási helyszín miatt is, itt már ezerrel dübörögtünk "Európa" felé! És hát természetesen ez a film nem lenne kerek a Bögyösmaca nélkül!


Maga a pokol (2003) - Vélemények

2015-11-28 13:49.52
Sajnos a kétezres évek közepére a Van Damme-Seagal-Lundgren trió eljutottak oda hogy már-már a saját szarukat képesek voltak megenni, csak hogy becastingolják őket egy alacsony költségvetésű, kelet-európában zajló übergagyi akciófilmbe!
Ez a film is pont ilyen!
Az a baj ezekkel a filmekkel, hogy látszik rajtuk hogy a készítők megpróbálják halálosan komolyan venni a munkájukat!
Az egész filmnek nagyon erős izzadtság szaga van, végig megy a drámai vonalnak az erőltetése, csak hát az itt annyira nem jött össze!-spoiler-Pl.: a visszaemlékezős és a lepkés jelenetek is inkább röhejesek voltak, semmint könnyfakasztóak, ill. a nagydarab néger faszi elmélkedései sem maradnak meg sok ember fejében!-spoiler vége-A színészi játék kimerült abban hogy a rabok és az őrök csúnyán néznek egymásra, a párbeszédek pedig(ha nem oroszul kell káromkodni) felületesek! Mellesleg az egész filmnek számomra erősen Vitathatatlan szaga van! Azért a két csillagot megkapja, mert mégiscsak egy fokkal jobb alkotás mint az utána következő évek JCVD "alkotásai"!


Kingsman - A titkos szolgálat - Vélemények

2015-06-22 14:07.33
Hát szerintem ez volt az utóbbi idők egyik legjobb vígjátéka! Már a kezdő képsorok is zseniálisra sikerültek szerintem! Jackson remekül alakította a pösze főgonoszt, Colin Firth pedig a templomos jelenetnél állat volt! Nálam 10-ből 10!


Dumb és Dumber kettyó - Vélemények

2015-04-25 20:25.14
Az a helyzet hogy ha ennek a filmnek Adam Sandler vagy Santiago Segura lenne a főszereplője, akkor még talán tetszett is volna valamennyire, de mivel gyerekkorom egyik kedvenc filmjének folytatásáról van szó, azt kell mondanom hogy ez irtózatosan gyengére sikerült! A Farelly fivérek már nem egy kiváló vígjátékot alkottak(pl.: Én és Én meg az Irén) de ez egy Torrente szintű alpári borzalom volt! Nagyon jó szívvel is csak három csillag!


Need for Speed - Vélemények

2014-08-10 22:50.38
Ha elvonatkoztatunk attól hogy ebben a filmben emberek is beszélgetnek egymással, sőt hogy az autóversenyzésen kívül bármi is történik akkor azt kell mondanom hogy egész korrekt alkotás! A jelenetek egyszerűen első osztályúak benne, és az különösen tetszett hogy mindezeket CGI nélkül véghez vitték! De akkor most jöjjön az érem másik oldala! A szereplők sablonosak, a színészi játék, csak úgy mint a történet egyenlő a nullával, a párbeszédek meg kb. az ötévesek szintjén vannak! Az egész filmben szinte csak tőmondatokban beszélnek egymással! Éppen emiatt az én szememben nem tud különb lenni (az általam szintén borzalmasnak tartott) Halálos Iramban filmek egyik epizódjánál sem! Kb. 12-14 éveseknek ideális!!


Csempészek (2012) - Vélemények

2013-01-07 10:03.10
Jó kis egyszer nézős mozi volt, semmi más! A történet és a kivitelezés(a vélhetően nem éppen nagy költségvetés ellenére) nem volt rossz! A színészi játékról annyit hogy a főszereplőknek voltak már nívósabb alakításaik is, néhol kicsit felcsapta a fejét az alpáriság, és szerintem egy kicsit túl is játszották a szerepeiket. Továbbra sem értem miért van az hogy Ben Foster ilyen keveset foglalkoztatott színész! Egy Mark Whalberg vagy Jeremmy Renner szintű karriert simán befuthatna! Benne egyértelműen több van mint amit a filmstúdiók gondolnak! Összevetve, egy jó kis egyszer megnézős mozi volt ez a hideg téli hétvégi estékre, de ennél nem több, nem nagyon fogok valaha is késztetést érezni arra hogy még egyszer berakjam és megnézzem! Nálam 10-ből 7-es


A kaptár: Megtorlás - Vélemények

2013-01-07 09:48.32
Nagyon gyenge film volt! Azt hittem hogy a 4-nél, nincs semmi lentebb de hát tévedni emberi dolog! A történetvezetés, a színészi játék, a kivitelezés egyszerűen szörnyű lett! Elég csak megnézni a zombikat! Egyszerű emberek akiket összekentek egy kis művérrel. A készítők nézzék csak meg a walking dead-et és sírjanak a saját produkciójukon! Apropó zombik! Hogy van az hogy az előző részekben még éppen csak tántorogtak, de itt már Usain Boltot megszégyenítő sprinteket nyomtak le! Jókat röhögtem azon is amikor bizonyos lövöldözős jeleneteknél nem lehetett látni a fegyvereket a csaj kezében csak annyit hogy hadonászik a karjaival és közben ultra gagyi CGI fények csapnak fel körülötte! No comment! A látványvilág szerintem eléggé vegyes volt: Volt ahol inkább gagyi, de volt ahol egészen szép jeleneteket láthattunk! Ez az epizód is bebizonyította hogy tök felesleges egy franchise-nak sok részt elkészíteni mert csak ellaposodik(lásd. fűrész)! Remélem a hatodik befejező mozira Anderson úr előrukkol valamivel, mert ez így kevés lesz!


Abraham Lincoln, a vámpírvadász - Vélemények

2012-11-11 09:24.18
Rettenetesen gyenge film volt! Már Bekmambetov úr előző híresebb kreálmánya a Wanted is egy mosolyfaksztó ökörség volt, de ez mindent visz. A színészi játék, a néhol rettenetesen gyenge CGI(lásd a lovas jelenetet), és a valóságtól való teljes elrugaszkodás(itt említhetném az egy csapásra fát kivágó ill. szintén a lovas jelenetet) miatt már-már asylum szintű "alkotásnak" is tűnhet. Pozitívumként csak a lassítós jeleneteket ill. a dögös-vörös vámpírcsajt tudom felhozni. Egyértelműen ez 2012 egyik legrosszabb filmje, egy-két aranymálnát simán bezsebelhetne!


Prometheus (2012) - Vélemények

2012-10-27 16:28.24
Hát mit is mondjak! Az egyik szemem sír a másik nevet. Kicsit többet vártam a filmtől. Ha teljesen elvonatkoztatunk az alien világtól akkor egy tűrhető, kellemes, elgondolkodtató, többször is nézhető sci-fi gyönyörűen kivitelezett képi elemekkel. Ha azonban nem vonatkoztatunk el, akkor már szerintem más a helyzet. Nem tudom mi értelme volt ezt a teremtés dolgot belevinni az egészbe, és szomorú vagyok hogy alien csak a legvégén van benne egy pillanatnyi időre. Két dolog böki még a csőrömet. Az egyik a Prometheus pusztulása. Szerintem kicsit snassz volt hogy csak egyszerűen belerepültették a space jockey hajójába! A másik hogy túl sok kérdőjelet hagyott bennem a film. Az egyik pl. hogy mi az a csápos izé amit Dr.Shaw kioperáltatott magából, ami aztán az alient ültette a "teremtőbe". De hát ha jól tudom akkor terveznek folytatást, ott majd talán sok minden kiderül. A film egyik legnagyobb ütőkártyája szerintem a kivitelezés. A CGI egyszerűen zseniális, egyértelműen a mai tudás csúcsát képviseli.


Halálos iramban - Ötödik sebesség - Vélemények

2012-10-27 15:52.49
Számomra a sorozat első két része mindig is az egyszer nézhető kategóriába tartozott, soha nem éreztem rá késztetést, hogy újból berakjam és megnézzem, ha meg a tv-ben adták őket akkor meg mindig elkapcsoltam. Az utánuk következő részek aztán meg mindig alulmúlták az előzőt, és most sincs másként. Irtózatosan gyenge film szerintem 14-15 éves gyerekeknek talán még elmegy. A kivitelezés, a színészi játék egyaránt egy nagy nulla! Annak azért örülök hogy Jason Statham nem szerződött le a hatodik részre! Ő jobb színész annál mint hogy ilyen förmedvényekben játsszon


The Walking Dead (sorozat) - Vélemények

2011-11-22 17:24.11
2x06
Ismét egy újabb epizód a semmiről. A készítőknek sikerült egy nyálas szappanoperát farigcsálniuk az egészből. A gyógyszertári és a kisvárosi jeleneteken kívül megint csak a nagy semmi volt. Az előző rész végén az istállós jelenetnél már kezdtem örülni hogy végre lesz valami(az öreg Hershel egy pszichopata vagy valami hasonló) de semmi! Csak emberi érzésből tartja a zombikat bezárva. Ennél azért valami jobbat is kitalálhattak volna. Egy szó mint száz ismét elpazaroltam egy felesleges háromnegyed órát az életemből. És ha jól tudom akkor a jövő héten már a befejező epizód következik. A korábbiak ellenére azt is epekedve várom(mégis csak így lesz kerek a történet).


Salt ügynök - Vélemények

2011-08-16 18:09.47
Hát fordulatokból nem volt hiány ebben a filmben. Jó kis film volt, igazi pörgős akciómozi. De szerintem már itt-ott kicsit túl volt erőltetve a történet.


A bakancslista - Vélemények

2011-08-13 21:56.18
Elképesztően jó film volt, nagyon tetszett! Mindkét főszereplő azt nyújtotta amit elvárnánk tőlük. Nicholson remekül játszotta el ismételten az ironikusan nagyképű és beképzelt főhőst. Nagyon tetszett a történet megközelítése,az hogy inkább egy humorosabb történetet hoztak össze a készítők. Ez a film nálam csillagos ötöst érdemel!


Yonggary - Az űrbéli szörny - Vélemények

2011-08-04 20:52.59
A Film+-nak ismét sikerült alulmulnia magát azzal hogy ilyen filmet adott le. Én törvényben tiltanám be az ilyen Zs kategóriájú filmek vetítését ebben az országban! :@


2011-08-04 20:50.53
Épp most megy a Film+-on. Hát mit is mondjak. Eddig azt hittem hogy az Alien vs. Hunter-nél szarabb film nincs a világon. Most már tudom hogy tévedtem!


Az Idegen és a vadász harca - Vélemények

2011-08-02 20:23.59
Senki ne röhögjön ki! Anno ezért a filmért 990Ft-ot adtam ki a teszkóban, mivel az egyik ismerősöm olyanokat mondott hogy ez egy olyan AVP film, amit rajongók készítettek, és hát bevallom hogy azért a borítója is megfogott. Csak otthon (mielőtt beraktam volna a DVD lejátszóba) vettem észre a hátulján apró betűkkel szedve hogy: forgalmazó: Asylum. Mindjárt a konyhakésért akartam nyúlni hogy magamba szúrjam. Természetesen minden idiótának elmondtam magamat. A vezeklésem pedig az volt hogy végignéztem eme remekművet. Hát az az alien-pók-rák hibrid nagyon letaglózott,a bádogruhába bújt ember(akinek a predatornak kéne lennie) meg végképp. Főleg miután a film végén leleplezi magát. A pulzusom alulról súrolta az 50-et. A CGI jelenetekről csak annyit hogy a számítógépes játékok néztek ki így 10-15 évvel ezelőtt. A kedvenc részem az volt amikor a csatornában mászkálnak és az egyik csávó lemarad a többitől hogy a telóját buzerálja. Kb.10 másodpercre állt meg és az út is csak egy felé vezet, de azért ő természetesen eltéved, és milyen váratlan fordulat volt az amikor a szörny elkapta. Egyébként csodálkozom hogy a Film+-on még nem láttam viszont ezt a csodát, hiszen ott már annyi ilyen asylumos gyöngyszemet lehetett látni.


The Descent - A barlang 2. - Vélemények

2011-08-02 19:59.05
Az első rész után izgatottan vetettem bele a második rész nézésének. És meg kell mondjam hogy borzalmasan nagyot csalódtam. Ha ilyen kategóriájú filmet akartam volna nézni akkor bekapcsolom a Film+-t és válogatok a sok ZS kategóriás Asylum-os rettenet között. A forgatókönyv is ehhez illő volt: Szegény agyzokni csaj+Köcsög zsaru, a csaj a legdrámaibb helyzetben észhez tér és már-már állatias módszerekkel gyilkol. Némi fordulatot talán csak a film vége hozott, amikor a köcsög Hobo lecsapja és odaadja a dögöknek az egyetlen túlélőt.A szörnyek sem voltak olyan rémisztőek mint az első részben. Inkább hasonlítottak állatokhoz, és nem pedig azokhoz az intelligens lényekhez mint amik az első részben voltak. Remélem 3-at nincs szándékukban készíteniük az "alkotóknak", mert az már tényleg egy totális bukás lenne. És a minap néztem hogy egy elektronikai üzletlánc képes ezért a fosért 2000Ft-ot elkérni.


The Descent - A barlang - Vélemények

2011-08-02 19:44.23
Mivel a másik barlang néven futó filmet(ami Romániában játszódik) előbb láttam mint ezt, ezért hasonló teljesítményre számítottam(a csupa női szereplő miatt talán még egy kicsit gyengébbre is). Amikor láttam hogy a film igen nehezen akar beindulni akkor kezdtzem egy kicsit álmos lenni, aztán akkor az eszembe jutott hogy talán ez inkább egy dráma, de annak viszont borzalmasan gyenge. De aztán az utolsó háromnegyed óra kárpótolt mindenért. Kőkemény izzasztó horrort láthattam. Végre egy olyan film ahol a csajok nem csak sikítozva menekülnek a szörnyek elől, hanem kőkeményen szembe is szállnak velük. Ami az emberszerű szörnyeket illeti, láttam már igényesebb kidolgozást, de a film hangulata és az abból fakadó bezártság érzés mégis ilyesztőnek mutatja őket. Mindent összevetve azért mégsem nézném meg mégegyszer. Nem csak azért mert fosatós, hanem mert nem volt benne semmi olyan részlet ami megfogott volna. Ez egy egyszer nézhető produkció szerintem ami anno kielégítette horror iránti igényeimet.


A dolog (1982) - Vélemények

2011-08-02 19:26.15
Úgy álltam hozzá ehhez filmhez ahogy egy 80-as évekbeli B kategóriás akciófilmhez szoktam: Megnézem, élvezem, aztán szépen elfelejtem. De itt nem ez történt. A film egyszerűen letaglózott. A John Carpenter féle hangulat, a színészi játék, a Speciális effektek(1982!) mind nagyszerűek. Utóbbiak még ma is megállják a helyüket. Csak azt sajnáltam egy kicsit hogy a végjáték kicsit összecsapott lett. De hát nem lehet minden tökéletes. Sebaj! A folytatást tárt karokkal várom!


Sanctum - Vélemények

2011-08-02 19:13.54
Sok más többi film mellett ez volt az egyik amelyiket nagyon vártam ebben az évben. Sajnos a moziban való megtekintés elmaradt, így hát izgatottan ültem a TV elé amikor a kezeim közé került a film. 3D-ben való leforgatás, James Cameron producerkedése: Mind olyan tényezők, ami miatt nagyon vártam már ezt a filmet. És meg kell hogy mondjam csalódtam egy picit. Sokkal több izgalmat vártam, nem csak azt hogy kb. másfél órán keresztül víz alatt úszkáló embereket lássak, akik ha kijutnak egy kicsit a szárazra akkor is csak veszekednek. Persze nem vártam én egy Barlang szintű pszichohorrort, de egy kis körömrágás azért jól jött volna! A színészi játékról nem érdemes beszélni, mivel ezeket a jeleneteket bárki el tudta volna játszani. Persze azért látszott (James Cameron ide vagy oda) hogy ez a film nem egy Avatar szintű költségvetésből készült el. Látszott itt-ott hogy a rendező a hullák kinézetével akarta egy kicsit feldobni a lapos történetet. Erre csak azt lehet mondani hogy a jobb filmesek ezelőtt már 20 évvel is össze tudtak hozni ilyen plasztikbábukat, vagy maszkokat. A film nálam az egyszer nézhető kategóriába esik, és éppen ezért folytatást(a történetet alapul véve egyébként sem várható) ne is nagyon tervezzenek. Persze James Cameron a nevét adta hozzá, mert két Avatar készítés közben azért hallattni akrt magáról a filmes szakmában. Persze ezt most kevesebb sikerrel tette.


Törvényre törve - Vélemények

2011-08-02 18:42.21
Nekem nagyon tetszett a film! Szerintem Seagal egyik legjobb alakítását nyújtotta. A történet pörgős, a beszólások is jók. Kár hogy Seagal a Félholt és a Sebhelyek óta nem tudott semmi értékelhetőt produkálni a filmes szakmában. És ennek sajnos már vagy 10 éve :( Lehet hogy egy kis Expandables új lendületet adhatott volna a filmes karrierjének.


A lány és a farkas - Vélemények

2011-07-01 10:41.18
Kicsit tartottam ettől a filmtől mert sem az előzeteseket, sem a spoilereket nem nézegettem. De vettem a bátorságot leülni és végignézni. Hát mit is mondjak! El tudtam volna képzelni jobb csütörtök esti elfoglaltságot is! A történet elég laposra sikeredett. A rendező valahogy nem igen tudta áthozni a klasszikus Piroska és a farkas történetét. A színészi játék is elég gyengére sikeredett. Például Gary Oldman szerintem még egy filmben sem múlta ennyire alul magát. Örültem volna ha nem ilyen Twilight féle romantikus rettenetet kell megnéznem! De hát az élet nem habostorta. Meg hát az a CGI vérfarkas!! 6-7 éve még menőnek számított volna, de ma már mindenki kiröhögi. Tudom hogy ez nem egy Avatar, de ebben a filmben nincs olyan sok számítógépes jelenet(talán a falu meg a természet egyes részei) épp ezért illendő lett volna rendesen kivitelezni azt a fenevadat! Egy szó mint száz nem ez lesz életem legjobb filmje!


Boszorkányvadászat - Vélemények

2011-07-01 10:15.18
Szerintem jó film volt, nagyon tetszett a hangulata! Kár hogy a kardozós jelenetek és a CGI démon egy kicsit gyenguszra sikeredtek!!!


Transformers 3. - Vélemények

2011-06-29 18:07.09
Jó film volt, hozta az első két rész színvonalát! De már kezdem azt érezni hogy kinőttem ezekből a filmekből! És nem mellesleg a poénok is jók voltak benne


Másnaposok 2. - Vélemények

2011-05-26 21:57.50
Nagyon jó film volt, igazán tetszett!!! Szerintem nemhogy csak hozta az első rész színvonalát, de véleményem szerint túl is szárnyalta azt!


A Kaptár: Túlvilág - Vélemények

2011-03-18 20:26.53
(az előző folytatása)a film egyáltalán nem hasonlított a játékhoz


2011-03-18 20:24.46
Egyáltalán nem tetszett! Látszik hogy annyira rámentek arra hogy minél jobban nézzen ki 3D-ben hogy elfelejtettek cselekményt adni neki. Beszéltem pár emberrel aki játszott a játéknak azzal a részével amelyikről a mozit csinálták(asszem az 5-ről) és ők is azt mondták hogy a f


A félszemű - Vélemények

2011-03-18 20:17.37
Jó kis film volt nekem tetszett. Visszahozta a régi típusú westernek hangulatát. Jeff Bridgess alakítása is egészen jó volt


1 2

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk