Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-16
Exhibition On Screen: Az ifjú Picasso
Gyönyörű esküvő
Hívatlanok - Első fejezet
Képzeletbeli barátok
Marguerite, a számok szerelmese
Nina és a sündisznó titka

2024-05-09
A halálkártya
A majmok bolygója - A birodalom
Macskák a múzeumban
Mind idegenek vagyunk
Vincentnek meg kell halnia

2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Ürömapám *Robert De Niro új filmje* (DVD)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Bérgyilkosok viadala
- Filmbox Premium, 02:40
Aljas nyolcas
- Film Mánia, 02:40
A lelkedbe látok
- HBO3, 02:55
Emelt fővel
- Mozi+, 03:20
Szólíts a neveden
- HBO2, 03:52

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Harvey Keitel (85)
Samantha Morton (47)
Robert Pattinson (38)
Brian Geraghty (49)
Siobhan Fallon (63)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
2001: Űrodüsszeia - Vélemények
2022-es választás
Az utolsó harcos (1975) - Vélemények
Beowulf - Legendák lovagja - Vélemények
Puzsér Róbert - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
A menyasszony anyja aaaaa
Anne Hathaway aaaaa

 

56 hozzászólásai

Ugrás 56 adatlapjára

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 végére

Nam-gil Kim - Vélemények

2014-05-15 20:03.10
/elnézést az alábbi hibáért: az'oldalon'-szót kétszer írtam/


2014-05-15 20:01.53
Ma több oldalon internetes oldalon is találkozni lehetett a hírrel. A "The Korea Herald" ezt írta:

„Kim Nam-gil helyettesíti a sérült Lee Jung-jaet a "Rouge" c. filmben. /Lee Jung-jae a „Big Match” c. film akcióstréningjén, április 17-én sérült meg a vállán. - a fordító jegyzete./
Kim Nam-gil, a színész, megerősítette csütörtökön, hogy átveszi a „Rouge” c. film főszerepét, Lee Jung-jae társ-főszereplőnő mellett, aki most a Cannes-i Filmfesztiválon a zsűri egyik tagja.
Kim fogja játszani Jae-gont, a rendőrségi nyomozót, aki a feltételezett gyilkost követi. Jeon - Hye-kyungot fogja alakítani, a gyanúsított szeretőjét. Ők ugyan a kettejük összeütközését nem tudják elkerülni, mégis személyes érzelmeik keletkeznek egymás iránt.
Kim több TV-műsorban is főszerepet játszott, beleértve a MBC történelmi drámáját is, a "Queen Seondeok”-ot (2009), az SBS melodrámáját "Bad Guy” (2010) és a KBS 2TV bosszú-drámáját, a "Shark”-ot (2013). A "Rouge" az első projekt, amelyben Kim és Jeon együtt fognak dolgozni.
A film forgatása a tervek szerint júniusban kezdődik, miután Jeon visszatér a Cannes-i Filmfesztiválról, Franciaországból.”


2014-04-09 21:19.33
Az "Inspiring Generation" véget ért, Kim Hyun Joong beszélt Kim Soo Hyunról és drámasikerekről... Tessék, a riport:
- Miután az "Inspiring Generation " véget ért, Kim Hyun Joongnak volt némi ideje, hogy véleményt mondjon a drámaverseny " Te, aki a csillagokról jöttél" c. mega-slágeréről és annak sztárjáról: Kim Soo Hyunról.
Még mielőtt az " Inspiring Generation"-t sugározták , Kim Hyun Joong már akkor meg volt arról győződve, hogy az idegen bolygóról érkezett ember románca népszerűbb lesz, mert mint mondta, Kim Soo Hyun már közkedvelt színész .
" Bár azonos ügynökségnél vagyunk, ő a népszerűbb sztár."- mondta Kim Hyun Joong , akit a Key East Entertainment menedzsel.
Azt nyilatkozta, hogy a "Te, aki a csillagokról jöttél" mögött levő felhajtás nyugtalanította őt. Kim Soo Hyun legutóbbi filmje, a "Titokban Jelentősen… " hihetetlenül sikeres volt , mint az előző dráma is, "A Hold körülöleli a Napot " című.
És az értékelést így folytatta : a "Te, aki a csillagokró jöttél" végig uralta a rövid versenyt. De az " Inspiráló Generation" is jól ment, majd fej-fej mellett haladt Park Yoochun " Three Days "c. drámájával.
Most, hogy a drámának vége, Kim Hyun Joong csak dicsérni tudja Kim Soo Hyunt , és azt állítja, hogy Do Min Joon karakterét ő nem lett volna képes eljátszani.
A TV-s interjújában azt mondta, hogy ha számára felajánlották volna a "Te, aki a csillagokról jöttél" főszerepét, akkor ő szerényen azt mondta volna, hogy nem képes ezt elvállalni.
"Kim Soo Hyun el tudta játszani Do Mi Joont , mert ő nagyszerű színész . De ha ez a szerep az enyém lett volna, nem tudtam volna ennyi mindent kihozni belőle.”
KHJ nem rajong a sci-fikért, és szerepei kiválasztásánál olyan karaktereket választ, emelyekkel azonosulni tud .
"Do Min Joon tudott teleportálni és meg tudta állítani az időt, emellett más dolgok fölött is hatalma volt, és én ezeket nem tudtam volna magamról elképzelni", mondta Kim Hyun Joong. "Ezt a karaktert megszemélyesíteni, nekem nagy stresszt jelentett volna.
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy egyáltalán nem okozott semmilyen izgalmat az " Inspiring Generation“ Shin Jung Tae-jének figuráját eljátszanom. Nehéz elképzelni, hogy valaki annyi ütést elszenved, mint ez a karakter, és még mindig él, azért, hogy beszéljenek róla. Annyira gyakran volt véres és sebekkel borított ebben a drámában, hogy a sminkeseknek túlórát kellett ezért fizetni.
Ahhoz, hogy a puszta ökölharc jelenetek reálisnak tűnjenek, hagytam is magam időnként, hogy találatot kapjak.” - jegyezte meg.
Vajon mi a következő munkája a színész KHJ-nak?
Azt tervezi, hogy hamarosan bevonul katonai szolgálatra, de a közeljövőben lesz még egy projektje, mielőtt bevonulna. És ebben megközelítően annyi szenvedély van, amely hasonlít Shin Jung Taere.
"Én csak szeretnék arra képesnek lenni , hogy annyira elsöprő legyek, amennyire csak lehetséges." - mondta Kim Hyun Joong . "Az emberek, akik körülöttem vannak, azt javasolják, hogy tartsak egy kis szünetet , mert sok jó projekten vagyok túl. Azt mondják, hogy törődjek a testemmel, amíg még van egy jó imidzsem. De akkor is, ha bírának, azzal engem csak előre lendítenek, és ahelyett, hogy a rólam alkotott képet kutatnám, inkább tonnányi tapasztalatot szerzek, így tudom a tehetségemet kibontakoztatni. Ha elbukom, hát elbukom, de ha sikerül, akkor elértem a sikert. " - A cikket a KDrama Stars április 8-i oldalán találjátok.
Üdv. Mindenkinek!


2014-04-04 22:07.30
Sziasztok!
Tessék, ha valaki még nem olvasta volna:

KNG
Interjú Hong Kongban
/Angol nyersfordítás után/

Rep.: A koreai színész: Kim Nam-gil szmokingba öltözött, hogy átvegye az „Ázsia feltörekvő sztárja“ speciális kitüntetést. Úgy nyilatkozott, hogy nagyon boldog és nem hitte volna, hogy elnyeri az elismerést.

KNG: Tulajdonképpen a színészet mellett ez volt az első alkalom, hogy azt tettem, amit már régóta szerettem volna, a művészet különböző területein kipróbálni magam és látni, hogyan fogadja ezt a közönség. A kitüntetés arról győzött meg, hogy a jövőben több eseményen vegyek részt Koreán kívül, Ázsiában.

Rep.: Ő először jött Hong Kongba, dicsérte, hogy szép város, olyan, mint egy drágakő a hegyen.
Mint minden színészt, őt is megkérdeztük, van-e olyan színész, akinek a csodálója lenne.

KNG: Tony Leung Chiu Wai. És Leslie Cheung is az a színész, akinek nagy csodálója vagyok. Tulajdonképpen sok olyan kínai filmprodukció volt, amik érdekeltek. Van is néhány szkript, melyekben magam is érdekelt vagyok. Fiatal korom óta figyeltem a Hong Kong-Filmeket. Már akkor is úgy éreztem, hogy a Hong Kong-Film egy nagyon virágzó ágazat. Ha lesz egy jó forgatókönyv, bármilyen filmműfajban és bármelyik hong kongi színésszel szívesen játszanék, nagyon megtisztelve érezném magam.

Rep.: Az interjú folyamán kapott olyan kérdéseket, melyek még nem voltak lefordítva. Mégis már tudta, mit akarunk kérdezni. Elárulta, hogy tanult kínaiul.

KNG.: Az egyetemen tanultam kínaiul. 6 hónapig, kb. egy szemesztert. Ebben az időszakban meglehetősen jó teszteredményeim voltak. De most, a munka mellett nincs időm, hogy tanuljak. Most már éppen csak ezekre emlékszem: “Nem tesz semmit”, “Bocsánat”, “Szívesen”. (Mandarin nyelven.) Így a kínai rajongóim gyakran küldenek nekem kínai irodalmat és nyelvkönyveket, hogy tanuljak.

Üdv.


2014-02-23 21:20.51
Szívesen.


2013-12-25 11:47.44
Reményik Sándor:
Karácsonykor

A szent estén majd eljövök ide.
Álmaim szekerébe fogatok
És szólok fantáziám táltosához:
Hipp-hopp, ott legyek, ahol akarok,
És álomhintón eljövök – ide.

Itt minden fehér lesz, – fehér, s halott.
Csak egy hang lesz a halott rengetegben:
A zúgó patakok.

És én fenyőtől fenyőhöz megyek
És minden fenyőt megsimogatok.

És megkérdezem: virrasztotok még?
És megkérdezem: hogy aludtatok?

És aztán feltűzöm a szívemet
A legmagasabb fenyő tetejére, -
S imába kezdek: Magány, Mi Anyánk…
Néked ajánlom égő szívemet…

Olyan lesz, mint egy karácsonyfaláng.


2013-12-09 19:06.07
Sziasztok!

Annyira nagyszerű, hogy ide kell írnom:

"Reményt a Fülöp-szigeteknek!
Mivel tudatában vagyok annak, hogy engem szeretnek, a tetteimben rettenthetetlen vagyok. Nem a saját erőm vagy hatalmam ez, hanem osztozva mások szenvedésében, fájdalmában, szeretném visszaadni azt a túláradó szeretetet, amelyet kaptam.
Kim Nam Gil"

-írta a Gil-Storyban megjelentetett, borzalmas romokat ábrázoló fotója alá.
/ [link]


2013-05-07 15:38.29
Persze, megértem. De mi van akkor, ha a többi, bennünket érdeklő "csatornát" elzárják? (Ha részben elzárják, én már azt is sajnálnám. Pedig van ám esélye!Figyeld csak a híreket:
HVG 2013.febr. 21.
IT Cafe 2013.05.04.
Ma: Kossuth R. reggeli hír. Class FM reggeli műsor...)


2013-05-05 22:58.39
Sziasztok!

Gvednek:

[link]

(Szegény ellen komoly hadjárat folyik.)

Az alábbi linken kérhetünk filmeket, ahányat csak akarunk. Én már elárasztottam koreai kívánságokkal. Tegyétek ezt Ti is, hadd kapkodja a fejét az RTL2!

[link]

Üdv.


2013-03-10 21:22.58
Köszi az "adalék"-ot.


2013-03-09 16:06.10
(A FB-ról, egy kép alól vettem az alábbi hírt.)


2013-03-09 16:05.28
Történik végre valami?

Kim Nam-gil and Sohn Ye-jin courted for revenge drama

Have we finally got a post-army comeback project in the works for Kim Nam-gil? It’s still in unconfirmed casting stages, but new KBS revenge drama Shark is after both Kim Nam-gil and Sohn Ye-jin to headline. It’s the latest project from the writer-director team behind Fermentation Family, Mawang (Devil), Resurrection, and ’90s series School. Shark will be the final installment of the Resurrection/Devil trilogy.


It’s slated to follow Kim Hye-soo’s rom-com God of the Workplace on Mondays/Tuesdays, but the casting on this one still sounds very iffy — both Kim Nam-gil and Sohn Ye-jin’s reps confirm that it’s a drama they’re looking at, but say that it’s just one of many potential projects. There’s very little info on the drama itself, but if it’s anything like Resurrection or Devil, there will be murder and mayhem, psychological twistiness, and lots of revenge. I wonder if Uhm Tae-woong would’ve just rounded out the trilogy and starred in Shark if he wasn’t playing Yi Sun-shin later this year.

I like the pairing, and it’d be great to see Kim Nam-gil — ahem, complete — a revenge thriller like Bad Guy and not have the story go to the loony bin on him. It’s been years away from dramaland for both of them, so this show would certainly make some waves if it could score the double comeback.

Shark is looking at a late-May or early-June premiere on KBS.


2013-02-03 20:02.45
Valóban. :)
(De mért van az, hogy amikor a bemásolt linkre megyek, nekem megjelenik? Pocsék kérdés? :)


2013-02-03 18:38.26
KÉP:

[link]


2013-02-02 19:34.42
Bevonult:

[link]


2013-02-02 19:24.46
Ha Pécs nincs Tőled messze, akkor:

[link]


2013-01-20 18:07.12
Hunnyka!

Láttad már a

"Loving You a Thousand Times" c.sorozatot? ...ha nem volna mit nézned.


2013-01-20 14:20.24
Jöhet egy kis líra a Te lendületes, csupa-élet zenédre?

http://www.youtube.com/watch?v=pIZ8O9hLkpk

(A filmet is nagyon szerettem.)


2013-01-20 12:27.44
Sajnos, ő csak a 12. (Rain a 2.!)

[link]


2013-01-16 22:31.33
Bocsánat, talán most jó lesz?

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ZvBB..


2013-01-16 22:29.57
Kedvencke magyarul, tessék:

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ZvBB..


2013-01-06 12:33.59
Koreaiul tanulók figyelmébe:

[link]

(Nem is akárki a "nyelvészprofesszor"!)


2013-01-03 20:12.17
Zene - Hunnynak köszönhetően "rongyosra hallgatva", de megúnhatatlanul:

http://www.youtube.com/watch?v=cLmaHefFoDs


2013-01-03 20:10.28
Egy kis botrányka:

[link]


2012-12-20 20:24.47
Üdv.:

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=sDGD..

és:

https://www.youtube.com/watch?v=ohGUD8hYi7U

Továbbá: elnézést, ha már szzszor is láttátok ezeket...


2012-08-25 14:20.43
Anikó!

Nagyon jó, hogy vagy! Élvezet a híreid miatt "idejönni".


2012-08-25 14:18.02
Köszi szépen, hogy él ez a fórum.


2012-08-19 19:08.59
Magyar felirattal ez a csoda:

http://www.youtube.com/watch?v=YFas1GN5-Cw&feature=player_em..


2012-08-19 18:33.19
Hol láthatom?


2012-08-19 18:24.15
Igen, Sukki-ra is oda kell figyelni, hatalmas teljesítmény van már most mögötte, pedig még szinte nem is felnőtt. (Úgy is viselkedik sokszor, mint egy kedves kölyök.)

Itt a lapja, ha valakit érdekelne. A zenék is nagyon imponálóak:

[link]


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 végére

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk