Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-23
2550
A Hold Sötét oldala
Furiosa: Történet a Mad Maxből

2024-05-16
Exhibition On Screen: Az ifjú Picasso
Gyönyörű esküvő
Hívatlanok - Első fejezet
Képzeletbeli barátok
Marguerite, a számok szerelmese
Nina és a sündisznó titka

2024-05-09
A halálkártya
A majmok bolygója - A birodalom
Macskák a múzeumban
Mind idegenek vagyunk
Vincentnek meg kell halnia

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Ürömapám *Robert De Niro új filmje* (DVD)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
A segítség
- Cinemax2, 09:45
Kerítések
- Viasat Film, 09:45
A lázadó
- AMC, 09:50
Életem nagy szerelme
- Moziverzum, 10:00
Paddington
- Film Café, 10:05

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Judge Reinhold (67)
Seress Zoltán (62)
Nick Cassavetes (65)
Jonathan Hyde (76)
Renée Soutendijk (67)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Mai menü avagy ma milyen filmet néztél meg
A szarvasvadász - Vélemények
Furiosa: Történet a Mad Maxből - Vélemények
Gladiátor (1992) - Vélemények
Téli szünet - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
13 kísértet aaaaa
Lee Min-Ho aaaaa

 

Interfészek hozzászólásai

Ugrás Interfészek adatlapjára

1 2

Fék nélkül - Vélemények

2013-01-12 21:42.53
Meglepően jó ,nagyon lendületes és fiatalos,folyamatosan pörgő ,egyedi képi megvalósításokkal tűzdelt bicajos akciómozi.És ami fontos, nem durva és vérgőzös, hanem laza az egész, kicsit olyan Taxi hangulatú a film. Szinte kedvem lett elmenni bringásfutárnak :)
Persze mint minden hasonló filmben itt is vannak túlzások ,de nekem ez teljesen természetes ,aki ezeken fennakad, nézzen komoly dokumentumfilmeket ,ez a műfaj nem arról szól, hanem a szórakoztatásról és abban nálam telibetalált.


Halálos iramban: Tokiói hajsza - Vélemények

2012-05-06 19:42.43
Nem tudtam mit nézzek ,hát gondoltam autókat szeretem ,van ez a tuningverdás gyorsúlgatós sorozat ,nézzük meg a japós részét, az első egész jól sikerült, ez is biztos jó lesz..
Háát eeezmieez, csak lestem az elején ,hogy ez most tényleg komoly ,ekkora suttyó szereplőket rég nem láttam már, ilyen műmájer klisés barmokat és ostoba tartozéktyúkokat ,komolyan az Álom.net ,borzadálya jutott eszembe, de azt legalább viccnek szánták ,ez meg komoly?? Dupla 0 színészek ,a kötelező "jópofa" néger is szánalmasan béna ,a "jakuzák" irritálóan semmilyenek ostobák és motiválatlanok,és az egész filmet átlengő sekélyesség és üresség az valami kiakasztó volt számomra.No meg a történet teljes hiánya ,de azt még el lehetett volna nézni, ha a többi jó..A kocsik azok önmagukban rendben voltak ,de valahogy a versenyes részeknél sem jött át semmi hangulat, komolyan a Verdák rajzfilm nyitó versenyjelenete ezerszer izgalmasabb volt mint itt bármelyik autós csata.Számomra elképesztően túlpontozott film ez.


Hasadás (2011) - Vélemények

2012-04-08 20:35.02
Spoileres . Ez a film nem amerikai nem ad feloldozást ,nem ad válaszokat és nem ad happyendet, lényegében az emberi elállatiasodás bemutatása ,hogy az egész civilizációs "értelmes ember" máz ,ami az embereken rajta van ,olyan de olyan vékony a nagy többségen ,hogy azt egy túlélésért való küzdelem egy kényszerű összezártság úgy lemossa ,mint az ecet a romlott hús szagát.
Tetszik ,hogy az elején azonnal belecsapnak az eseményekbe ,robban az atombomba,nincs bevezető toporgás, a szereplők igazi jellemét múltját csak a cselekmény közben szépen adagolva a párbeszédekből tudhatjuk meg, miből lesz a cserebogár alapon.Átlagamcsi filmnél betegebb, de nem agyatlan hentelős .Nagyon kellemes sejtelmes zenéje van,zeneszerző 5-ös.Operatöri munka is jeles,néha egészen látványos kameraállások vannak benne.
Ami zavart,hogy a támadók motivációjára is csak találgatni lehet,egyrészt ,hogy ki és miért dobja le az atomot másrészt miért és kik rabolnak embereket .Lehet a jövő számára raknak el "befőttbe" gyerekeket ,hogy ne halljunk ki, vagy kísérleteznek rajtuk sugárzás elleni szert de az is lehet ,hogy összeszedik a sugárzásnak ellenálló egyedeket, ki mit gondol, ez a szál nagyon nyitva maradt.
De alapvetően nagyon jó film érdemes megtekinteni elborzaszt és el is gondolkodtat és izgalomban sincs hiány.


A legsötétebb óra (2011) - Vélemények

2012-04-08 16:53.05
Nem értem a sok lehúzást ,nekem nagyon tetszett, izgalmas is volt meg le is kötött. Ez kb Skyline szintű tehát kisebb költségvetésű inváziós film, és az szintén bejött nekem, ellentétbe pl a hasonló inváziós témájú de sokpénzből készített Háború Losangelessel ,meg Cowboyok és űrlényekkel, na azok nagyságrendekkel rosszabbak voltak ennél.
Tetszett az ufok ábrázolása , amikor megjelentek először a városban ,rendben volt a komputergrafika, tetszett az hogy egy folyton láthatatlan ellenség fenyeget és annak a szemszögéből is mutatták a képet (predátor utánérzés, de attól még jó) Volt hangulata az egésznek. De hát kinek mi tetszik, szerencsére most sem hallgattam a rengeteg rossz kritikára és megnéztem!


Scott Pilgrim a Világ ellen - Vélemények

2012-01-30 03:17.04
Megnéztem még egyszer, így már változott a véleményem..6 csillagot adnék az 5 helyett :D Zseniális film. Tökéletes képi egyvelege az animének a képregénynek a számítógépes játékoknak. Sok filmet csináltak már képregényből vagy sz.gépes játékból külön,de meg sem közelítették ezt a képi világot. A humora ,lendülete ami még nagyot üt a befogadni képes emberen,-aki túllép azon ,hogy ez bizony nem dokumentumfilm- és még egész korrekt története is van,nem öncélúan folynak az események. Zene is egész ütős benne,a szereplők telitalálatok mindahányan, le a kalappal a készítők előtt!
Nagyon véleménymegosztó film, én kifejezetten az ilyeneket keresem, általában ezek szoktak nagyon tetszeni.


Felettünk a Föld - Vélemények

2012-01-30 02:58.34
Végig azt vártam mikor történik már valami,az eleje még ígéretes volt ,a baleset jól meg volt rendezve. Ehelyett egy végtelenül unalmas kínlódós film lett belőle .Azon gondolkodtam beletekerek ,mert mindjárt elalszom. A zenéje az az idegesítő zongoraklimpírozás az még rátett egy lapáttal.
Scifi eeez?? Eleve ,4 év alatt a pici pontból ,hatalmas nagy lett a másik Föld ,ami azt feltételezi ,hogy nemsokára ütköznek,jön a világvége pusztulás a majáknak igazuk lesz stb.. De ezen senki nem aggódik?? Ha a végén a másik földről jött át a csaj, azt csak hatalmas csindradattával közvetítette volna a média, hogy úgymond "cserediák" akció van figyelem! Ha ugyanazon a fejlettségi szinten állnak akkor ugyanúgy béna űrhajóval kell megközelíteniük a Föld1-et és azt csak észreveszi valaki a radaron.De gondolom szólnának előtte.. Logikátlan hülyeség.
Jó,oké a scifi rész legyen csak szimbólum (bár akkor tennének úgy mintha az lenne),legyen csak dráma, nézzük azt a felét ,de sajnos annak is unalmas. Viszont szépen van fényképezve.


Álom.net - Vélemények

2011-12-28 18:05.26
Egy vicc,ez a film de ha úgy nézzük annak egész jó,engem lekötött és szórakoztatott!
Detto amcsi gimis tinifilm másolat magyar módra (Hajrá csajok ,Dr Szöszi és társai)az összes amerikai tinifilmklisé szerepel benne mintha kötelező lenne: pompomcsajok, garázsbanda,sportolósrácok, lúzergyerek, kakaskodás, szerelem, szexi csajok raklapszám,végén a kötelező happyend.
Ráadásul a mai csicsapicsa ostoba trendi plázaribik elég derekas kigúnyolása.Én így néztem a filmet és ezért szórakoztató volt,bár nem tudom minek szánták,mert nekem nem egyértelmű. Ha komolyan gondolták akkor vacak egy film, ha gúnyolódásnak iróniának akkor egész jó.
A színészek ,hát azokból nem volt sok,néhány kötelező arc a többi meg ment kinézetre..Ezért kap egy közepest,de nálam messze nincs az egyestől, ennél százszor rosszabb filmek vannak.


Vizsga (2009) - Vélemények

2011-12-26 22:10.53
Első film amit én ajánlottam az oldalra ,mert még nem volt benne:)
A film jó példa arra, kevés pénzből is lehet izgalmas érdekes filmet gyártani. Egy szobában játszódik az egész cselekmény, ahová különböző személyiségű embereket zárnak össze egy végső "állásinterjúra" a titokzatos CÉG -hez. A feladat ,leírni a helyes választ az üres papírokra..Neeem ,nem 42 :) De mi a kérdés?? Ezt nekik kell kitalálniuk..Ahogy lenni szokott a kishelyre bezárt ellenérdekelt emberek előbb utóbb ellenségeskedni kezdenek egymással ,keresik a beépített embert ,a megoldást ,átverik egymást ahol tudják az áhított állásért. A végén meg a kötelező nagycsavar amit nem árulhatok el meg kell nézni a filmet, de sokan fogják mondani a b+ szót utána :D És kiderül mi is a cég valójában.
Érdekfeszítő ,nyomasztó film kicsit Kocka-ra de leginkább "A módszer" című filmre hasonlít, viszont sokkal jobb annál.


Ne szórakozz Zohannal! - Vélemények

2011-12-24 23:08.09
Ritka ócska film.Se nem vicces se nem érdekes,fárasztó dedós vagy gusztustalan "poénok" tömkelege. Rettentően idegesített a szinkronhang erőltetett akcentusa. Kb a feléig bírtam aztán lekapcsoltam.Nagyon kevés filmmel teszem ezt,de ez kiérdemelte nálam ezt a megtiszteltetést.


Álomháború - Vélemények

2011-09-18 12:50.23
Már az elején megtetszett amikor a sweet dream feldolgozásra kialakult a főcím az esőcseppes üvegen, már megadta az alaphangulatot és nem is csalódtam benne.Elgondolkodtató látványfilm jó adag szimbolikával és kis Eredet beütéssel.Lekötött végig és magával ragadott.


Cowboyok és űrlények - Vélemények

2011-09-18 01:09.48
Ebből akár szuperjó filmet is ki lehetett volna hozni helyette kapunk egy szokásos kliséwesternt néhány hülye ufóval.De könyörgöm ,hát miért mindig 2féle ufónautatipust erőltetnek ?Van az emberfeletti okos mindenttudó mármár félisteni fénylény meg van a pávián szintű ostoba ősufo aki kőbaltával veri a térugró gombját a műszerfalán.Pedig inkább az első lenne reális semmiképp a második, hiszen ,ha már ideeszi a fene őket messzi fényévekről ahhoz olyan fejlett technika kell ,amit mi még nem is szagolunk, szóval minimum térugrás.Ezek meg aranyat ásni jönnek ide és loholnak csapkodnak harapnak ,a szuper csuklóra szerelt becélzós parittyájukat meg szinte elfelejtik használni.Meg madzagokon húzzák az embereket,de legalább az illett a lasszós westernbe..Jó lesz ez egy 3asnak.


Verdák 2. - Vélemények

2011-09-18 00:52.00
Az első rész nagy nagy kedvencem az zseniális ,sokszor meg is néztem, ezért nagy várakozással tekintettem a 2.ra. Sajnos csalódás volt. Túlpörgetett volt az egész, kapkodós ,mindenki lőtt mindenkire , de mégsem volt izgalmas és valahogy az egész nem volt helyén ..És hol volt Villám? Sehol,harmadrangú szereplő lett Matuka mellett aki az elsőben mint vicces haver jó is volt nagyon,de főszereplőnek egy parasztréler igen fárasztó 1,5órában..Jó pont ,hogy az országok sztereotípiáit jól bemutatja és sok felismerhető autótípus volt benne verdásítva.Külön poén a Winkler-Bazsó totalcaros szinkronhang.


Csúcshatás - Vélemények

2011-09-18 00:14.44
Na végre valami egyedi ötlet , hogy a főhős nem valami szupererős mutáns lesz vagy természetfeletti erők birtokosa,hanem szimplán okos lesz:D Az alapötlet már jó,és a megvalósítás is nagyon rendben van.A betépett állapot megjelenítése is szenzációs.Lekötött végig a film ,bár a vége kicsit elnagyolt de nekem 8 Vagyis 5 :)


21 gramm - Vélemények

2011-09-18 00:07.17
Na mindegy 2esre nyomtam véletlen.Mint a székely mondaná: ott is jóhelyt van az:D


2011-09-18 00:05.06
Megnéztem mert elég jókat írtak róla.Nekem viszont nem tetszett.Öncélú idősík kapkodás ami próbálja érdekessé tenni de iszonyat unalmas ,semmi szín ,semmi akció ,semmi humor ,csak szenvednek benne de rettentő mód látványosan, mindenki nyomorult és szánalmas szerencsétlen ,de én erre nem vagyok vevő...nem érintett meg.Ilyen összefonodó életek és dráma műfajban az Ütközések című film százszor jobban tetszett.Azt hittem kap valami szerepet benne ez a 21gram lélek dolog ,de semmi.Szóval én már vártam nagyon mikor lesz már vége .Színészek kitettek magukért e miatt kap 3ast különben kevesebb lenne.


A kilencek - Vélemények

2011-04-17 01:51.09
Igencsak ötletes film, de nagyon vontatott.A 2.rész nem is kellett volna bele,vagy nem így, az volt a mélypont,de a többi oké..Szépen összeáll a kép ,minden mindennel összefügg és megtudhatjuk ,hogy a majdnemistenek is szeretnek szerepjátékokat játszani a koalákra meg felnézhetünk..:) Nem egy tucatfilm, szerintem sokan nem is értik majd meg.


A Föld inváziója - Csata: Los Angeles - Vélemények

2011-04-17 01:39.57
Lehet túl is csillagoztam..Gyengécske film a műfajában, ennél sokkal jobb a Függetlenség napja, a Világok harca de még a Skyline is.Na jó ,a rángatódzós Cloverfield nem..Az idegenek csak statiszták ,alig alig láthatók normálisan,nem lehet megtudni szinte semmit róluk, a katonákat sem lehet igazán megkedvelni,lőnek folyamatosan, néha elhullik egy-egy ,de sebaj a maradék úgyis lenyom minden ufót,hiszen a jobboldaluk az érzékenypontjuk és oda már nem jutott páncél..És a fájdalmasan közhelyes terheltmúltú öregkatona akinek a vezetése alatt elhalálozott egy tucat tengerészgyalog, és nyomja ez a teher ,de nagyon ,hááát ilyet még soha egyetlen filmben sem láthattunk ugyebár:D


Diszkópatkányok - Vélemények

2011-04-09 01:40.49
Még egy kedvenc vígjáték, mindig tudok rajta nevetni.A két fazon óriásit alakít benne, Will Ferrell buta képe maga egy poén:D Ha meghallom a Haddaway számot valahol ,egyből ez a film ugrik be,de a többi zene is nagyon ott van .Amúgy van egy nagy tanulsága számomra a filmnek: soha ne házasodj:D Mizú?


Vaskabátok - Vélemények

2011-04-09 01:07.17
Ezek az angolok értik a viccet:D Egyedi humorú alkotás a tucatamerikai pisikakipöcs poénalapú filmdömping után felüdülés.Meglepően brutál és meglepően csavaros történet,az elején csak valami szerencsétlen rendőrakadémiaklónt vártam ,de hamar kellemesen csalódtam.


Haláli hullák hajnala - Vélemények

2011-04-09 01:01.30
Ilyen zombis film sem terem minden bokorban:D Hatalmas! Ez egy tényleg vicces vígjáték, tudtam rajta nevetni.És végre választ kaptam a kérdésre ami mindig is izgatott a zombis filmekben..hogy honnan tudja a zombi ,hogy ki nincs még bezombulva:D Ez a rendező tud valamit,eddig 3filmjét láttam, és mind nagyon tetszett.


A közösségi háló - Vélemények

2011-03-07 14:11.41
Érthetetlen számomra miért díjazzák ezt a filmet.Középszerű ,néhol elég unalmas ,bár igaz ami igaz ,ebből a témából nehéz is lett volna sokkal jobbat csinálni ,mert inkább tekinthető egy dokumentumfilmnek ,még ha nem is az.Ez az "állatkínzásos" téma meg kész röhej volt benne, hülye amerikaiak..Eddig sem tartottam fontosnak, jelentősnek a facebook-ot és társait és ezután sem..


Hibrid (2009) - Vélemények

2011-03-06 19:27.43
Nem értem az összefüggést .Attól ,hogy valakinek tetszik egy film amiben van egy fura szexjelenet ,attól miért is perverzállat?Komolyan nem értem.Azoknak a filmeknek a rajongói, amelyekben kinyírnak tucatnyi embert ,hogy csak úgy fröcsög a vér és repkednek a végtagok ,a rajongótábor mind potenciális gyilkos és szadista? Ott nem akadnak ki ,hogy ejnye hát ez de dúúúrvaa , de egy lightos szex szösszenettől már szórják a szenteltvizet a képernyőre :D Álszent egy világ ez..


2011-03-06 19:18.11
Nálam egyből az jött le ,hogy bele akarta folytani ,és fogalma sem volt ,hogy van kopoltyúja is, mint ahogy maga a hibrid sem tudta.


Ca$h - A visszajáró - Vélemények

2011-02-23 21:25.27
Spoileres.Nagyon idegesítő film.Annyira de annyira életszerűtlenül viselkedett mindenki ebben a filmben ,hogy az már fájt.Majdnem végig se néztem.Adott egy ostobenkó párocska akinek nyakába esik egy rakás rablott pénz, de a rabló tesója hamar kinyomozza ,hol a lóvé és beköltözik a párocska házába ,visszakövetelve az összes pénzt tőlük. Szószerint az összeset ,mert annyira elmebeteg ,hogy inkább kockáztat mindent, piti rablásokban résztvesz ,de minden fillér vagyis cent a helyén legyen ám, mertkülönben nemtudom milesz!A pár férfi tagja meg olyan végtelenül tutyimutyi ,hogy hihetetlen.Rengeteg alkalom lett volna ,hogy fejbecsapják a csávót és eliszkoljanak, de neeem, ágybaviszik neki a reggelit..Különösebben nem is fenyegeti őket, csak érzékelteti ,hogy dádá lesz ,ha nem teszik azt amit mond.Se túszejtés ,se bomba, se semmi.A párocska szabadon járkálhat a házban nincsenek bezárva, a zsarolóbácsi is néha elmászkál husiért a boltba,mert nem ízlik neki a vega koszt,alszanak, etetik -itatják , kedélyesen tévézgetnek..Eszem megáll.Még a telefont is odaadja nekik,de nem hívnak segítséget ,mert minek is,inkább a bankokat hívják...A csaj anyjánál sem jelzik óvatosan, hogy gáz van szóljon a zsaruknak.A csúcs mikor már szinte mindent visszaadnak ,csak kevés hiányzik, ráveszi a párt ,hogy raboljanak ki boltokat..Persze maszk ,kesztyű nélkül, ezek meg belemennek.A rendőrség meg a soktucatnyi rablás után sem talál rájuk, pedig van pontos személyleírás ,tudják milyen kocsijuk van..De jobb egy esetleges életfogytiglant bevállalni ,mint a találtpénz nem bejelentéséért kiszabott valószínűleg ejnyebejnye büntetés .Logikus.Azért kettes mert van ennél sok rosszabb film is :D


Hibrid (2009) - Vélemények

2011-02-23 14:00.05
Ezt bóknak veszem :D Az egész filmből csak az az 1perces jelenet fogott meg téged úgylátom. Szerintem nem ez a központi cselekmény a filmben ,ez csak adta magát..Hülyék lettek volna ha nem rakják bele .Ne nézz Startreket mert abban is van fajkeveredés mert zsidóliberálisok alkották azt is :D


Viharsziget - Vélemények

2011-02-20 23:12.34
Hoppá ,lehet meg kéne néznem mégegyszer de szinkronnal .Sajnos feliratosan láttam és a kapkodva olvasás nem volt jó hatással az értelmezésére:D Nekem csak 2féle variáció jött le.


Szép napok - Vélemények

2011-02-20 15:21.56
Véletlenül botlottam bele valamelyik tv-n.Ez egy katasztrófálisan rossz ,undorító film, a magyar filmgyártás szemetesének legaljából.Lehet ezt nevezik művészfilmnek kishazánkban a "hozzáértők" de ez egy nézhetetlen szemét.Húde dúrva meg naturálisan drámai próbál lenni, de ezt végtelenül olcsón és primitíven teszi.A színészek helyében ilyet el sem vállalnék..Végigszenvedtem mer kemény vagyok:D Másnak nem ajánlom.Ez az a kategória mikor a papírért is kár meg a filmszalagért is.


Hibrid (2009) - Vélemények

2011-02-20 14:55.51
Érdekes film.Talán ez rá a legjobb szó.Alapvetően tetszett az egész, a lény fejlődése is jól volt megcsinálva,ahogy változik,egyre több képessége lesz.Az első kisérlet két hosszúnyelvű szarkupackája is jópofa volt:D A kifejlődött lény meg egész csinosra sikeredett de jól eltalált arányban idegenszerű is.Szerintem sokan akik fel vannak háborodva ,hogy szexelnek benne ,azok is hagyták volna magukat hasonló helyzetben ,csak álszenteskednek :D Végig érződött ,hogy a tudósok nem tudtak mit kezdeni a helyzettel,amit ők okoztak, nem tudták hová tenni szegény hibridet.Én sajnáltam is Drent mert jól kiba..bráltak vele.Ő nem tehetett róla hogy milyen lett és arról sem ,hogy sehová sem tartozott.Bebörtönözték ,és ennek a végén már nem örült,ez teljesen normális.Nem játszhatunk istent felelőségvállalás nélkül,mert nagy bajok lehetnek belőle..Talán a valóságban is ,már titkos laborokban készülnek is a hasonló lények és kisérleteznek rajtuk.Klónozás is működik régóta,tuti már embereken is csinálták ,csak nem verik nagydobra.


Mély harapás - Vélemények

2011-02-20 14:04.43
Egész vicces ,hangulatos filmecske volt ez, annak ellenére ,(vagy éppen ezért)hogy milyen beteg témája van.Engem szórakoztatott és lekötött ez nálam elég a 4-eshez.Fel lehet fogni egyfajta feminista filmnek is ,ahol jól megjárja aki engedély nélkül akar behajtani a tilosba.. A vége is nagy volt, amikor már tudatosan használja eme különleges harapós képességét a csaj és mindenki megkapja amit megérdemel ,és a kutyus is a vacsiját:D


Az árva (2009) - Vélemények

2011-02-20 11:51.54
Spoileres lehet.Végre egy jó thriller-horror!Gonoszgyerekes műfajban mindenesetre első számú nálam.A kislányt játszó színész zseniális, tényleg mindent el tud hitetni, hogy ártatlan ,szerencsétlen,hogy gonosz és hogy felnőtt csábító nő..Nem semmi, milyen ügyesen manipulálja az egész családot, lehet izgulni ki fog nyerni.Én pl csodálkoztam ,hogy a fater elhullott:D Persze ott a nagy csavar a végén ami mármár kötelező az ilyen filmeknél, de ez tényleg olyan csavar amit nem lehet kitalálni előre.Akinek sikerül annak gratulálok.


1 2

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk