Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Emelt fővel - Visszavágó
- Viasat Film, 16:45
Állj, vagy lő a mamám!
- Prime, 16:45
Szupersuli
- AXN, 17:05
Made in Italy
- Filmbox Premium, 17:10
A Nílus gyöngye
- SuperTV2, 17:45

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
James LeGros (62)
Sally Hawkins (48)
Anna Chancellor (59)
Kevin McNally (68)
Arielle Dombasle (69)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Fogadóóra
Dolgok, amik nagyon idegesítenek
2022-es választás
Örömködő topik - közkívánatra!
Dallas (sorozat) - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Gacy aaaaa
Mauricio Ochmann aaaaa

 

Tibuci69 hozzászólásai

Ugrás Tibuci69 adatlapjára

1 2

Amerikai pasztorál - Vélemények

2017-01-26 14:12.25
A reklámja óta várom a filmet, hiszen Jennifer Connelly szépségétől mindig le voltam és vagyok nyűgözve, másrészt Ben Kenobi óta Ewan McGregor-t is nagyon karakteres színésznek tartom, aki szintén az egyik kedvencemmé vált. Arról nem is beszélve, hogy izgatottan vártam, debütáló rendezőként mit tud letenni az asztalra.

Ez a film nem mondhatni, hogy izgalmas. Nem az a műfaj, amit megszokhattunk McGregortól és talán éppen ezért furcsállom ezt a témaválasztását. Nem ismertem a történetet és azt is olvastam, hogy az írónak is akadnak sokkal jobb művei is, mint ez, ami mellett letette a voksot főszereplő rendezőnk. Mindezek ellenére az a karakter, amit eljátszik, nekem tetszik és érzelemvilágban is a helyén van, illik is hozzá, bár nem a szokásos "kalandhős".

Connelly, mint mindig, most is gyönyörű és hiába ketyeg felette az óra, számomra mindig tökéletes marad. Erre a szerepre ő volt az ideális választás. Mint volt szépségkirálynő, mint aggódó anya, mint hisztis feleség olyan karakter szerepébe bújik, amelyekben mindig is nagyot alkotott. Szeretem benne ezt, hogy meri vállalni és bemutatni magából azt is, amiről úgy gondoljuk, hogy ez már nem egy (ekkora) sztárhoz való. Bár talán ez volt az, ami őt felemelte: tisztában volt szépségével és emberi mivoltával is és ezeket bátran bevállalta mindig.

Dakota Fanning karaktere elég furcsa. Vannak gyermekeim és el nem tudnám képzelni, hogy bármelyik teljesen más útra téved, mint amit én normálisnak tartok. Ő egy ilyen személyt alakít. Kisgyermekként aranyos és kedves, nagykorára meg elmegy az esze. A történet végére aztán valahogy összeáll az a felfogás, amit képvisel, de ennek talán lenne más módja is. Mindegy, a szerep, az szerep. Amilyen aranyos és kedves lány volt gyerekszínészként, most annyira csúnya és ellenszenvessé vált számomra. Egy gyönyörű anyától és egy sármos apától nem születhet ilyen kinézetű gyerek! A karaktert jól játssza, azzal nincs is bajom, csak nem biztos, hogy ő volt a legjobb választás kinézetre.

Összességében a film nem egy nagy durranás, de mivel a kedvenceim alakítják a két főszereplőt, végig kellett néznem! A történetben is van pár furcsa szál, de úgy vagyok vele, hogy OK, nem próbálom meg ezt értelmezni. Sokszor olyan sztorit látunk sok filmben, hogy CSAK MI, nézők látunk mindent, mégis a vége olyan, mintha mindenkinek egyértelmű lett volna végig minden.
Azt gondolom ez a film inkább a rajongóknak való. Aki nem szimpatizál a főszereplőkkel, az unni fogja a sztorit. Valahogy úgy, ahogy nagymamám mondta, miután végigaludta a filmet és felébredt a zárózenéjére: "Na, ennek sem volt semmi értelme!"


Zsivány Egyes - Egy Star Wars-történet - Vélemények

2016-12-15 18:31.39
Egyetértek Spielberggel. én is angolul láttam és igazán élveztem. Darth Vader hangja most igazán repesztett, James Earl Jones ahogy öregszik, úgy válik egyre keményebbé a hangja. Az űrcsaták engem is lenyűgöztek, és szerintem is az eddigi legjobbak voltak az összes SW filmek közül. Az utolsó percek nagyon felpörögtek érezhető volt a feszültség rendesen Vader és a lázadók részéről egyaránt.

Michael Giacchino előtt pedig le a kalappal! Egy hónapja volt rá, hogy filmzenét produkáljon, mert az elődje "kiszállt". Megtette, ami tőle telhető és szerintem nagyon jó lett. Sok helyen John Williams hangzásvilágát használja, ugyanazok a ritmusok és hangszerek szólalnak meg, mint nála.

Engem 1 dolog zavart. Már a reklámban is feltűnt, de gondoltam, hátha a filmben már meg lesz oldva, de sajnos nem. A Csillagrombolók műanyagsága ... Ha már ekkora filmről van szó, azt is biztosan meg lehetett volna szépen csinálni. Kicsit LEGO hatású volt. Ráfért volna egy kis rozsdásodás néhány helyen ...


Star Wars: Az ébredő Erő - Keresem

2015-12-18 02:12.43
Nem barmolta el az előző trilógiát, mert ő találta ki és az ő filmcége gyártotta le! Senkinek semmi köze hozzá, hogy ő mit csinált jól, vagy roszzul. Az egész az ő ötlete volt, ezzel milliárdokat szakított dollárban és (szinte) senki nincs az egész földkerekségen, aki ne tudna valamit elmondani erről a sztoriról! Akinek nem tetszik, találjon ki jobbat és csinálja meg jobban!

Egyébként a véleménye pozitív volt, hiszen sokat segített a rendezőnek. Nyilván nem olyan a film, mintha ő írta és rendezte volna.


Star Wars: Az ébredő Erő - Seen

2015-12-18 02:04.39
Nekem a lézerkardos jelenetek nem nagyon jöttek be. OK, rendben ott van a nagyhatalmú Kylo Ren, aki még a repülő sugárt is képes megállítani, egy röpke pillanat alatt magához rántani egy embert, és akkor jön Rey és csak úgy, a semmiből, mindenféle tanulás nélkül hirtelen túltesz rajta! Értem a lényeget, hogy ébred az erő benne, de akkor is túlzásnak érzem.

A másik, ami már kezd felbosszantani, pedig imádom a Star Wars-ot, hogy már megint egy pusztító szuperbolygó, amit tönkre kell tenni és ki kell lőni a főgenerátort, miután lekapcsolják a védőpajzsot. Szerintem valami más jobb lett volna, de úgy látszik a világűrben is 3 az igazság!

Na ja, Kylo Ren szerintem sem egy macho fiú, tényleg jobb lett volna álarcban hagyni. Gondolom el akarták érni, hogy ne olyan legyen, mint Vader, akinek csak sokadjára láthattuk meg az igazi arcát.

Harrison Ford tényleg jó volt, le a kalappal előtte. A film végén, a szereplők között az ő neve volt az első!

A csatajelenetek fantasztikusan jók voltak! Nagyon látványos, nagyon precíz. Nekem a vizes jelenetek nagyon tetszettek, amikor a Tie vadász, az X-szárnyúak és a Falcon feltúrja a hullámokat. Az is bejött, hogy a Falcon több szerepet kapott. Néha olyan ütközései voltak, hogy félrehúztam a szemem, hogy mit művelnek már ezzel a "jóképű" hajóval?!

Én Ridley-ért nem rajongtam annyira. Vannak pillanatai, amikor gyönyörűen szép, de nekem nagyon vékony és rettentő fiatal. Gondolom számoltak azzal, hogy érik még a leányzó a sorozat végére. ennek ellenére az alakításai rendben voltak és szerintem már most szupersztár lett belőle!

Finn-t alakító Boyega az életben sokkal siralmasabb, mint a filmben. Számomra elviselhetetlen a beszéde, feláll a szőr a hátamon. De ő is nagyon ügyes volt, hogy egy egyszeri lézerkarddal csak úgy csatát vívott a nagy Kylo Rennel és ennek ellenére túlélte.

Szóval így átgondolva, Darth Vader ügyesebb volt, ez a Kylo meg egy kicsit más típus, szerencsétlenebb, de mégis többet tud. Ez úgy nekem nem esik le, hogy miért, de ez van.

Mindezek ellenére a film nagyon tetszett és biztos, hogy megnézem még egy pár tucatszor!


Star Wars: Az ébredő Erő - Vélemények

2015-12-18 01:37.09
Volt szerencsém Angliában megnézni a filmet csütörtökön délután. Nekem kicsit az eredeti Csillagok háborújára hasonlít, mivel rengeteg új szereplő jön a képbe. A képi világ természetesen varázslatos, nagyszerű csatajelenetekkel, szuper 3D-s felvételekkel.

Sajnos a lézerkardos felvételek egy kicsit negatívan hatottak rám. Valami olyasmi, mint amikor az eredeti filmben Darth Vader és Ben Kenobi "próbál" halálra menő küzdelmet vívni egymással, aztán jó pár év múlva, köszönhetően a fejlett technikának, visszarepülünk 30-40 évet és ugyanezt látjuk, csak 15-szörös sebességgel. Hát itt most ismét lassul a kardozás, pedig figyelembe véve a filmben használt szereplőket és azok képességeit, egyáltalán nem tűnhet "egyenlőnek" a harc. Itt ezelatt a Jedi képességek használatát értem.

Mindezek ellenére tetszett a film, nagyon jól sikerült, tele számos olyan elemmel, ami jellegzetes Star Wars motívum. Biztos, hogy ezt is megnézem több tucatszor, ahogyan a többit is. Mark Hamill alakítása nem semmi! A film vége és a sztorija is egyértelműen jelzi a folytatást, nem úgy, mint a legelső Star Wars-ban.

Mindenkinek ajánlom, aki rajongója a filmnek. Kihagyhatatlan!


Everest - Vélemények

2015-10-15 01:12.00
A film nagyon tetszett, igazán látványos, izgalmas lett. A bajom csak az, hogy emberileg nem értem meg azt, hogy ez miért kell egy ilyen kalandba belemenni. Család és gyerekek vannak otthon, de ők nem bírnak magukkal, a másra is fordítható pénzt elköltik egy hülye hegy megmászására, letojva mindent, amit otthon hagytak. Erőss Zsolt is szégyellhetné magát, ha tudná, de már nem tudja. Ő is ekkora észlény volt, akinek az kellett, hogy szembeszálljon a természettel és otthagyja apa nélkül a gyermekeit! Csak gratulálni tudok az ilyen embernek!

Gyermekeim vannak és eszem ágában sincs olyat tenni, ami egyenesen a halálhoz vezet! És akkor mi van, ha nem jutok fel ide vagy oda, vagy nem merülök alá egy barlangba? Értem, hogy fel kell fedezni és mindig van, aki vállalkozik rá, csak az EGO, a kivagyiság, az "én vagyok a Jani", az nem kellene. Elkanyarodtam, de akkor is ez a véleményem. Maguknak keresték a bajt és még fizettek is érte, meg is érdemlik, ha jól járnak, ha nem! Szerintem nem én vagyok az elmebeteg. De ha igen, az sem érdekel, mert még élek.


Forrónyomon (1990) - Vélemények

2015-09-24 11:07.09
Én nagy rajongója vagyok Jennifer Connellynek. Ezt a filmet csak azért néztem meg, mert ő szerepel benne. Láttam pár képet a neten, az is "beindított" egy kicsit.

Virginia Madsen igen szexi volt, de a karaktere nekem is undorító volt, és ezért nem is értem a film végét. Sokkal szebb lett volna egy másik befejezés. Jennifer Connelly viszont mindent odatett, hogy ez a film sikerré váljon! A két női szereplő közül nekem ő sokkal szimpatikusabb és érzékibb volt. Korai filmjeiben mindenhol "istennőt alakít", akitől minden pasi lemegy hídba. Én is így járok és mivel egyidősek vagyunk a rajongásom ma is tart. mindazok ellenére, hogy a filmben jó sok pucér jelent látható, nekem az irodában álló, virágos ruhában tündöklő lány marad meg igazán. Az igazi szépsége ott jön elő igazán!

Sajnos nem tudom hányast adjak rá. A film szerintem nagyon gyenge, lapos a történet is. Jennifer Connelly szépsége óriásit nyom felfelé a pontozáson. Így az lesz a legjobb, ha adok rá egy 4-est. Csak őmiatta fogom újra és újra megnézni a filmet.


Jütland hercege - Vélemények

2015-08-14 22:27.58
A filmet csak Kate Beckinsale miatt néztem meg. Nagyon gyenge a film, pedig az eredeti sztori nem lenne rossz. Szerintem a forgatókönyv is vacak és a rendezés is olyan, mintha nem is 1996-ban készült volna, hanem 1976-ban. Olyan gyerekfilm hatású. Műbunyók, béna verekedések, trükkök nélkül, mintha magunk forgattuk volna a haverokkal. Ha ma csinálnák meg a filmet, még sikeres is lehetne, jó színészekkel, jó rendezéssel. Christian Bale és Kate Beckinsale igen fiatalok benne, pályájuk kezdeti szakaszán vannak. Sok ismert színész van benne, de sajnos ők sem tudták felemelni magasabbra a színvonalat. Kicsit így csalódtam a filmben.


James Horner - Vélemények

2015-08-14 11:01.18
Nem kellene kiírni a neve után a halála évét legalább? Szegény nem lehet több éves, mint ahány évesen meghalt.

Nagy kedvencem volt, egyike annak a 3 zeneszerzőnek, akinek munkáit az egekbe emeltem (John Williams és Hans Zimmer mellett). Ha zenét hallgatok, az időm 80%-ában filmzenét, ezért sok művét ismerem. Fáj, hogy nem lehet közöttünk, hogy többet nem fogja gyarapítani a filmzenék világát.


Laurel Canyon - Vélemények

2015-08-14 09:58.42
Csak azért néztem meg, mert odáig vagyok Kate Beckinsale-ért már több, mint 20 éve. Számomra ő az egyik etalon nő.

Mi tagadás, remek figurát alakít benne. Átérzem azt, aki komoly és konzervatív, sokszor ilyennek érzem magam is. A film nagyon jól mutatja meg azt, hogy egy összeillő kedves pár, hogyan szakadhat szét szépen lassan és hogyan bontakozhat ki egy másik szerelmi szál is közben.

Kate Beckinsale nagyon szép benne, közel 30 évesen az egyik legérdekesebb szerepét alakítja benne. Minden része imádnivaló, nem fél megmutatni magát a filmvásznon. Persze csak módjával, hiszen magam sem gondoltam volna (csak titkon reméltem), hogy meztelenül beveti magát a medencébe.

Megjegyezném, hogy Christian Bale is jól játszott benne. nemrégen néztem meg a Jütland hercegét, ahol szintén együtt játszanak Kate-tel. Pár évvel korábbi film, de ott mégy nagyon gyerek, sokkal gyengébb alakítással és szörnyű rendezéssel. Sokat fejlődtek mind a ketten! Nem beszélve mostani mivoltukról.

Nekem tetszett a Laurel Canyon, amolyan nagyon kellemes kikapcsolódás volt estére.


Lauren Cohan - Vélemények

2015-06-16 22:51.57
Barna hajjal jobban tetszik, úgy igazi Istennő!


Mark Hamill - Vélemények

2015-05-24 12:00.06
Ez tényleg így van! Egy külön újságot is kiadtak magyarul a Birodalom visszavágg megjelenésekor, amiben benne volt, hogy 3x3 részes lesz a sorozat. Akkor Lucas azt nyilatkozta, hogy mind a 9 részben csak C3PO és R2-D2 lesz benne. Mióta az első trilógia véget ért, azóta várom, hogy történjen valami.

Miután A Lucasfilmet megvették, azt nyilatkozta a Walt disney képviselője, hogy ez akkora sztori, annyi szereplővel és helyszínnel, hogy akár 100 éven keresztül is szórakoztathatják vele az embereket. Sajnos azt is hallottam, hogy Lucas nem teljesen így gondolta a folytatást és disney-ék jól belenyúltak a sztoriba. Ezt kicsit sajnálom, mert akárhogyan is szidják őt, akkor is nagy dolgot tett le az asztalra. Leglább élete végéig meg kellene tartani azt, amit kitalált. Eszébe jutott egy történet és azt gondolta, hogy más hang kell hozzá. megalkották a Dolby Surround-ot. Később, az első trilógia vetítését CSAK olyan moziban engedélyezték, ahol Dolby Digital-EX hangrendszer van felszerelve. Az effekteket olyan magas szintre tette, aminek gyümölcseit ma is élvezzük.

Mark Hamillt kedveltem, de nem sok filmben szerepelt, pedig a nyolcvanas években a lányok bálványa volt. Többet is kihozhattak volna belőle. Harrison Forddal össze sem hasonlítható, aki már az eredeti filmben is nagyobbat alkotott. Nagyobb gázsit is kapott.


A szomszéd fiú (2015) - Vélemények

2015-05-24 11:41.26
Bár egyszer nézhető, de láttam már rosszabb filmet is. Csak Jennifer Lopezre voltam kíváncsi, mert szerintem világklasszis alakja van, amit ebben a filmben egész szépen megmutat. Ryan Guzman engem sokszor James Francora emlékeztetett, vele jobb is lett volna a film, mert jobb színész, ez a karakter is jobban feküdt neki. Egy fárasztó, 14 órás meló után nagyon jól esett látni ezt a történetet.


Hajsza a győzelemért - Vélemények

2013-12-29 13:55.04
Én csak most szereztem tudomást erről a filmről és mondhatom, teljesen lenyűgözött! Kisgyerekként láttam Laudát versenyezni, de már akkor égett volt az arca. Csak annyit hallottam róla, hogy kb 46-48 másodpercig lángok közt "ült" a versenyautóban. Szerintem az is csoda, hogy kijött onnan élve, az meg pláne, hogy utána hamar visszatért (ezt sem tudtam eddig) és az még csodálatosabb, hogy ma is él.

Nem szeretnék most a színészekről szólni, előttem sokan megtették. Hasonló véleményem van nekem is. Engem inkább Lauda karaktere fogott meg. Érdekes egy ember. Kimért, határozott. Van feleségem, de én szoktam vele beszélgetni. :)Többször szó nélkül mennek el egymás mellett... Tetszett az is, hogy kerek-perec kimondta a véleményét mindenkinek és ragaszkodott az álláspontjához. Ez vezette őt oda, ami lett belőle.

Néztem összeállításokat a YouTube-on erről a filmről, az eseményekről, és ez a pasi tényleg ilyen! Abszolút hitelesen adja vissza a film ezt az embert. Saját maga is azt mondta, hogy megnézve a filmet, mintha mindvégig saját magát látta volna.

Az a véleményem, hogy ezt a filmet meg kell nézni. Én egy bazi nagy 5-öt adtam rá, mert nekem zseniális volt. De vannak itt még egy páran, akik hasonlóan cselekedtek :)


Vadászat (2012) - Vélemények

2013-12-18 02:56.44
Nekem a legjobban a Clara-t alakító Annika Wedderkopp tetszett igazán. Hasonló korú lányom van, alig 2 évvel idősebb, ráaddásul a karaktere is nagyon hasonló. Nem semmi szerepet adtak neki, amit tökéletesen eljátszott. Én nem adtam volna a saját lányomat egy ilyen filmhez.

Nem értek egyet Lepkelalival, biztosan nincsen gyermeke. Ha lenne, akkor tudhatná, hogy egy gyerek az nem felnőtt - tanulnia kell, hogy mit szabad, mit nem szabad megtennie az életben. Nagyon sok kérdés elhangzott Clara részéről, hogy például (nem tudom pontosan a szöveget): most Lucas-nak nagyon rossz? Igen, meg kell tanulnia, hogy milyen tett milyen következményekkel jár.
Mert gyerek, ÓVODÁBA jár, nem egy felnőtt, aki végigjárta az iskolát!

Ezt a filmet csak az IMDB magas pontszám miatt néztem meg, de a döbbenetem már napok óta tart. Nem tudom kiheverni, annyira jól sikerült. Mindenki tökéleteset alakított. Igen, az óvónénit alakító csaj egy kicsit keményen fogalmazott, mert nemes egyszerűséggel átalakította Clara szavait a sajátjára, és ezen az úton vezette végig a pszichológust. A gyerek, az gyerek. A felnőttnek kellett volna, hogy több esze legyen és pontosan, nem pedig a saját retardált elképzelései szerint alakítani az információt a rossz irányba.

Lucas tipikus óvóbácsi volt, látszott, hogy bár tisztában van a vele, mégis végig szépen reagálta le a kislány közeledését, soha meg nem említve azt, hogy milyen jól bemártotta őt. A végén pedig még fel is vidította a kislányt. Ebből látszik, hogy ő tudta azt, hogy ez egy gyermek fejében másképpen játszódik le és nem tudja mit cselekszik pontosan.

A film így nálam színtiszta 5-ös értékelést kapott, amit talán még sosem osztottam egy filmnek sem!


Repcsik - Vélemények

2013-10-29 13:48.12
Akiknek ez a film szól, kevésbé írogatnak véleményt itt, mivel alig tudnak írni. Maximum szülőként lehet véleményem, akkor pedig minden átértékelődik, mert a gyereke(i)dnek szeretnél valami örömet szerezni egy filmnézéssel, nem magadnak! Az, hogy neked is tetszik, vagy éppen nem, az a te gondod. Az én gyermekeim, akik 10, 7 és 5 évesek, a Verdákat és Matuka meséit is imádják, biztosan ezt is élvezni fogják!


Mai menü avagy ma milyen filmet néztél meg

2012-12-01 21:06.53
Fék nélkül - 4

Végre nem egy lövöldözős baromság. Látványos, tele energiával és jó kaszkadőr sofőrökkel vagy trükkökkel. Ki látja manapság már a különbséget ?!


Tükröm, tükröm (2012) - Vélemények

2012-09-05 23:48.34
Az én véleményem az, hogy ezt a filmet nem felnőtteknek szánták. A gyermekeim imádják, nekik való! Nem kell egy Hófehérkétől magas röptű akciófilmet várni! Ez pont úgy volt jó, ahogy Lesthat megírta! Nekem is tetszett. Többször néztem meg, és még mindig tetszik. A végén a dalocska, amit kedves Hófehérkénk saját szájából adott elő, szerintem csak annak szólt, hogy legyen ő is reklámozva egy kicsit hangilag. Végül is lakodalmas nóta volt egy esküvőn! És be kell látnom, jó hangja van a csajszinak.

Lily Collins gyönyörű volt benne, jó választás volt a szerepre. Aranyos, kedves, néha kicsit bárgyú - szerintem kitett magáért. Nekem teljes, 5 csillagos kategória.


Tintin kalandjai (2011) - Vélemények

2012-03-12 23:22.23
Hát én is 5*-ra pontoztam! Valahogy én lemaradtam erről a Tintin őrületről, mert csak most fedeztem fel, hogy nem mai figura. Szerintem szenzációsan sikerült megoldani ezt a rajzfilmet! Utoljára a Polar Expresszt és a Karácsonyi éneket láttam csodásnak, de ez bőven túltesz mindegyiken! A nevek mindent elárultak az elején. Leesett az állam a részletgazdagságtól és lassan ők már olyat tudnak, amin a Final Fantasy óta gondolkodik a filmipar: a gázsi nélküli színészek veszik át a szerepeket. Nekem sokat jelentett John Williams zenéje is. A történet nekem végig Indiana Jones hajalás volt: pörögtek a dolgok, hihetetlen kalandok sorozatán jutnak el a folytatható megoldáshoz. Talán ezért is tetszett igazán!


Cowboyok és űrlények - Vélemények

2011-12-13 22:46.05
Én nagyon élveztem, bár nem bírom a mostani Bond-fiút. Ennek ellenére itt jól alakított! Legfőképpen azért irigyeltem, mert egy olyan gyönyörűséggel forgatott, mint Olivia Wilde! Szerintem rettentően jól néz ki a lány, igazi bombázó - és sajnos a film végére ezt be is mutatta! Gyönyörű volt!


Olivia Wilde - Vélemények

2011-12-13 22:39.22
A Tronban figyeltem fel rá én is először! Azt hiszem ő lesz a kedvenc színésznőm, mert pont az ideálom! Aztán láttam, hogy ő játszott A következő három napban is! Az is tetszett! De most láttam a Cowboyos filmet, abban meg szabályszerűen lehengerelt! Édes Istenem, nem térek magamhoz! Hogy nézhet ki valaki ennyire jól??? Csillagos 5-ös cum laude!


Thor - Vélemények

2011-09-17 22:11.27
Kenneth Branagh rendezői mivoltán igen meglepődtem, főleg, hogy csak a film végén vettem észre. Tőle nem ezt vártam, valahogy nem ilyen hangulatú és látványokban teli filmeket tárt eddig elém. Mindenesetre mindig is nagyra értékeltem a munkáját, de ez a igen film látványosra sikeredett. Egyetértek Kisjon-nal, nem egy nagy durranás, de jólesett megnézni. Le a kalappal Branagh úr előtt!


Watchmen - Az őrzők - Vélemények

2010-09-05 16:26.03
Én megnéztem és nem tetszett. Egy örökkévalóságnak tűnt az a 150(?)perc. Valahogy nagyon meghirdették, rengeteg trükkel, de ehhez képest alig kaptam valamit. Lehet, hogy többet vártam? Bocs, de nem tudom osztályozni ...


Vakító fehérség - Vélemények

2010-09-05 16:15.30
Shyllard34: Egyetértek veled! A helyszín tényleg rendben van, persze nem gondolom, hogy valóban ott forgatták. Kate egyszerűen egyre szebb és szebb! Én nem vártam a filmtől sokat, csak a leányzó szépségének tündöklését. Ezt tökéletesen élveztem!


2010-09-05 16:14.31
Egyetértek veled! A helyszín tényleg rendben van, persze nem gondolom, hogy valóban ott forgatták. Kate egyszerűen egyre szebb és szebb! Én nem vártam a filmtől sokat, csak a leányzó szépségének tündöklését. Ezt tökéletesen élveztem!


Nem kellesz eléggé - Vélemények

2010-08-31 09:58.35
Nekem nagyon tetszett a film. Remekül megragadja a pár-, és a nélküli kapcsolatok problémáit. A végén pedig arra is enged következtetni, hogy nem minden tökéletes, ami úgy néz ki, nem minden esély az, aminek látszik, és egyesek jól, mások rosszul járnak, helyzetüktől függetlenül. Érdekes és talán tanulságos is lehet mindenkinek, minden helyzetben. Hatalmasat segít a filmen a jó kis szereplőválasztás, ami dugig van hatalmas ( és gyönyörű! )színészekkel!... Én, férfi szemmel, Bradley Coopert irigyeltem a legjobban, aki két álomszép csajjal is "pajzánkodott" a filmben!


Fejjel a bajnak - Vélemények

2010-08-31 09:47.40
Megkérdeztem a 7 éves lányomat, miért tetszenek neki a Barbie rajzfilmek és egyáltalán a hercegnős filmek. Elmondta. Ezt a filmet említettem meg neki, amelyben nem is olyan egyszerű a "hercegnő" élete. Megvan mindene, mégis pont ezeknek a fogja. ... Nekem tetszett. Hatalmasak benne a kameraváltások! A felvett jelenetek vége néha új helyszínen van kamerázva és onnan váltanak át. Hatalmas ötlet. Kár, hogy nem egy nagymenő filmben tették ugyanezt. ... Katie nem annyira tetszik, mint Tom Cruise-nak, de azért nagyon kedves, csinos lány. Nekem bejön.


Ewan McGregor - Vélemények

2010-06-26 21:17.48
Nálam is ő az igazi Ben Kenobi, nem pedig Sir Alec Guiness. A III. rész Anakinos kardjelenete a legdurvább vívós koreográfia, amit valaha láttam! Meglepett, mikor a Moulin Rouge-ban eleresztette a hangját (Your Song) és "szinte" leénekelte a másik Sir-t, Elton Johnt. Tökéletes padavan!


Farkasember (2010) - Vélemények

2010-06-26 21:07.52
Most nem tudok belenézni a filmbe, de jól emlékszem, hogy nekem Jason Statham jobban bejött volna ebben a filmben, mert őt szokta szinkronizálni.


Anthony Hopkins - Melyik alakítása a legjobb?

2010-06-26 21:02.55
Én most láttam A leggyorsabb Indian című filmjét. Hát gyerekek! Ezt nélküle nem lehetett volna eladni. Hatalmas alakítás, ahogy a félőrült motorbuzit alakítja és tojik a körülötte lévő emberekre! Amerikába érve pedig ez szintén előjön belőle, megfűszerezve egy csepp "milyen érdekes hely ez az Amerika" állásponttal. Sok filmjét láttam eddig, de egyre jobban tetszik, és már értem, hogy miért lett Sir. A Ha eljön Joe Black-ben nekem is a kedvencem, és határozottan tetszett a Törés című thriller is. De legjobb a fenti Indian-ban!!!


1 2
parfumeshop 160x600

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk