Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Életrevalók
- Prime, 18:40
The Expendables 2. - A feláldozhatók 2.
- Mozi+, 19:00
A tűzben edzett férfi
- Moziverzum, 19:00
Halál a tengeren
- TV4, 19:05
Pénzeső
- HBO2, 19:30

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
James LeGros (62)
Sally Hawkins (48)
Anna Chancellor (59)
Kevin McNally (68)
Arielle Dombasle (69)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Pumukli (sorozat) - Vélemények
Az erdő kapitánya - Vélemények
2022-es választás
Jellemző mondat, esetleg rövid párbeszéd - melyik filmben hangzott el?
Fogadóóra

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Harold Fry valószínűtlen utazása aaaaa
Zomborácz Virág aaaaa

 

Biborka68 hozzászólásai

Ugrás Biborka68 adatlapjára


A csodacsapat - Vélemények

2013-04-02 22:07.23
KLASSZ HOZZÁSZÓLÁS VOLT....MAGASRÖPTŰ...


2013-03-31 21:46.49
Bár finoman szólva sem szeretem a focit, ez a kis film nagyon tetszett, sőt elbűvölt. Másfél óra felhőtlen és teljes kikapcsolódás. Kedves, könnyed,néhol könnyfakasztóan vicces és nem akar több lenni,mint ami: egy könnyű kis francia vígjáték... amiben azért valljuk be a franciák már letettek az asztalra néhány gyöngyszemet. A karakterek zseniálisak (a Playstation függő csatártól, a CheGuevara imitáció kapusig) és a szinkron is kivételesen jól sikerült. Ha nem szereted a focit, még akkor is megérint egy érzés, hogy de jó lehet ott ülni a lelátón és szurkolni a szeretett férjnek, pasinak, barátnak... Szóval nekem ötös.


Vörös kutya - Vélemények

2012-10-03 16:38.05
Csodás ez a film, engem teljesen elbűvölt. Nagyon jól kivitelezett igaz történet, néhol megható, szomorú, sok édes és vicces pillanattal, mint az élet. Imádom.


Veszélyes vágy - Vélemények

2012-09-30 16:10.15
Vágy az tényleg nincs, de a film címe nem is ez. Veszélyes módszer vagy eljárás, ami Freud analitikáját takarja. Megint egy jó kis cím fordítás, mert az igaz, hogy Freud és Jung alapvetőleg mindent a szexualitásra vezet vissza, a film mégsem erről szól. Nekem tetszett, bár voltak hibái és egy őrült nő valószínűleg tényleg nem teljesen így viselkedik, a szenvedélyt a vágyat is érdekesen értelmezték, leginkább rideg volt és távolságtartó... Kicsit unalmas is volt néhol, de egy ilyen pszichoterápiás ülés ritkán érdekes egy kívülálló számára. Ez a film mégis nagy hiányt pótol szerintem a filmgyártásban és aki tanult vagy foglalkozott valaha pszichoanalitikával annak biztosan érdekes élmény lesz.


Szilveszter éjjel - Vélemények

2012-09-16 19:50.04
Hát rendben, elfogadom... Végül is jó, hogy nem vagyunk egyformák és a véleményeink sem, egyébként milyen unalmas lenne , ha mindenkinek ugyanaz tetszene. Érdekes, hogy rám pont fordítva hatott. Néha tényleg van olyan, hogy egy amúgy nulla film mégis annyira szórakoztat, hogy szinte megkedvelem. Néha attól, hogy felfedezek benne egy ismerős szituációt, vagy egy szereplő hasonlít valakimre, akit kedvelek, ki tudja... ez van


2012-09-16 10:03.33
Azért annyira nem rossz ez a film, valóban nem túl eredeti, néhol kicsit unalmas és kusza, vígjátéknak nem elég víg, drámának sem elég. Én betegen néztem és egész felvidított. Szóval egyszeri szórakozásnak abszolút elmegy. Az utolsó szamuráj ítéleteit én is nagyon szeretem olvasni és nagy százalékban egyet is értek vele, azonban most hangyányit elvette a sulykot, valószínű rossz napja volt.


Az orvvadász (2011) - Vélemények

2012-06-16 18:43.26
Nagyon tetszett a film, minden tekintetben. Dafoe alakítása, a többi szereplő /főleg a gyerekek/, a történet, a tájak...stb. Teljesen lekötött, ami ilyen típusú filmnek mostanában nem igen sikerült. Méltatlanul keveset harangozott és kevésbé népszerű, de úgy látszik manapság az igazán jó filmekkel ez a helyzet.


Larry Crowne - Vélemények

2012-03-04 14:49.46
Valóban nem egy nagy "durranás" a film. Kissé lassú, vannak benne jócskán unalmas percek is. Roberts és Hanks sem fog Oscart kapni az alakításért. Mégis imádtam nézni, mert hihetetlenül kedves és mosolyogtató, egyszerűen csak jókedvem lett tőle. Ez a film ennyit tud és néha ennyi is bőven elég.


A tetovált lány (2011) - Vélemények

2012-02-19 22:19.01
Nekem nagyon tetszett. Olvastam a könyvet, láttam a svéd filmet, nem vagyok amerikai film párti egyátalán, nekem mégis jobb volt. Profibb volt, érthetőbb, részletgazdagabb, árnyaltabb. A színészek is nagyon a helyükön voltak. Bár Craiget láttam már nagyon jól játszani (Arkangyal),azért voltak kétségeim, de feleslegesen. Még a poénok is a helyükön voltak. Kíváncsi lennék a két másik könyvre is,ebben a felfogásban, mert a svéd verziók elég trére sikeredtek.


Isten ments! - Vélemények

2012-01-23 21:12.40
Szerintem ez a film jó volt. Jó volt az alaptörténet, nem sablonos, különleges, de mégis aktuális (sokszor eszembe jutott a ...gyülekezet, ...vasárnap című esztrádműsora), jók voltak a színészek, Brosnan bombasztikusan hozza a kissé sátánszerű, hazug tiszteletes szerepét, G.K. a megtért kisembert... Sokkal többet ki lehetett volna hozni ebből a témából, valahogy nem volt jól összerakva az egész, de még ezzel együtt is abszolút nézhető, élvezhető mozi, azoknak akik nem a kliséket szeretik.


Mission: Impossible - Fantom protokoll - Vélemények

2011-12-17 19:55.04
Tetszett. Nem voltak benne orbitális túlzások,nem akarták feltétlen az eddigi részeket túlszárnyalni hihetetlen jelenetekkel. Cruise kirobbanó formában van, a helyszínek is lenyűgőzőek. Jó, vannak klisék is jócskán, de ezek semmit nem rontottak a színvonalon, mert valahogy mégis belefértek. Egyszóval nálam ötös.


Elhajlási engedély - Vélemények

2011-10-30 13:51.01
Szerintem is inkább egyszernézős, közepes, filmecske. Farellyéktől már megszoktuk az ízléstelen és testnedvekkel teli poénokat, bár érdekes, hogy a Koszorúslányokat(ami témájában és egyediségében simán veri ezt a filmet, szerintem) a többség nagyon lehúzta a gusztustalan jelenetek miatt, azért mert ott csajok csinálták. A pasiknál meg tessék, jópofa mindez. Igaz, tőlük az átlag magyar nő már megszokta ezeket a fingós, dugásos, fekáliás poénokat... és csak elnézően mosolyog, hogy hát istenem csak pasik... Arra azért kíváncsi lennék, hogy a valóságban hány nő menne bele, sőt beszélné rá párját egy ilyen hétre. Szerintem zéró. O. Wilson nem csak kinézetében olyan mint egy leharcolt negyvenes, de játékában is. Szinte mindenki jobb nála a filmben. Sem a történet, sem a kivitelezés nem tetszett, bár kétségtelen,hogy pár jó poén is volt benne, ami picit feldobta az egészet.


Felperzselt föld - Vélemények

2011-09-28 20:04.17
Nagyon jó film, olyan szinten lekötött, hogy volt amikor nem is pislogtam, csak azt éreztem, hogy száraz a szemem. Nem értem, hogy az ilyen filmeket miért nem nézik az emberek, bár sejtem, hogy a sok idióta romantikus, híg löttytől már rohad az agyuk.


Barátság extrákkal (2011) - Vélemények

2011-09-28 19:55.59
Nem hittem el, hogy ugyanazt a fimet néztem, mint az "ötcsillagozók". Sosem untam még ennyire egy filmet sem, hihetetlen volt a sok üres hablatyolás, a tucat sztori, a dugások..... ez lehet, hogy a kiskamasz korosztálynak szórakoztató, de felnőttnek biztos nem. Baráti társasággal kinlódtuk végig, utána csak néztünk egymásra, hogy úristen ez mi volt?


Sírhely kilátással - Nincs esküvő, csak temetés - Vélemények

2011-09-05 23:34.14
Igazi kuriózum ez a film, minél többször nézem meg (most ment a Duna tévén) annál jobban tetszik. Nem láttam még hasonló filmet, ami ennyire jól ötvözte a fekete humort és a romantikát. Az elejét egy ici-picit vontatottnak éreztem, de onnantól kezdve, hogy megtörténik a baleset, elindul a lassú őrület. Ilyenkor azért jó , hogy kicsit hülyék az angolok és feltalálták az angol humort, amitől a film kedves, sőt bájos. Még a szirupos jelenetek sem zavaróak, mert valahogy mégis passzolnak. A sok poéntól,groteszk helyzettől függetlenül mégis van a filmnek mondanivalója, amit szintén mesterien szőtt bele a rendező. A vége kicsit hollywoodi, de csak annyiban, hogy minden jóra fordul, a rossz elnyeri méltó büntetését, a jó pedig jutalmát: a szerelmet. Ezt is kedvesen és nem nyálasan (még a hajós jelenet is belefért)teszi. A cicák pedig különleges keretet adnak az egésznek, szóval szuper!


Hét év Tibetben - Vélemények

2011-08-26 23:44.08
Most megy a film az AXN-en, harmadszorra látom és még most is lenyűgöz. Aki nem látta vagy nem olvasta a könyvet, tényleg sok mindenből kimaradt. Valóban elképesztő, hogy milyen kevesen szóltak hozzá, ugyanakkor pl. egy nulla, agylágyító filmhez,mint mondjuk a Transformers 3, 600-nál is többen! Úgy látszik, erre van ma igény, ami elég lehangoló és szánalmas. Ez a film annyit tud nyújtani, amit csak kevés dolog az életben. Pitt fantasztikus benne, egyébként szerintem a szépfiús szerepekből már a karrierje elején kinőtt, hiába próbálták ebbe belegyömöszölni (az emberek egyszerűen nem szeretik, ha valaki több mindenben jó vagy esetleg jókiállású is és még játszani is tud) azért olyan filmek után mint a Hetedik, A Szenvedélyek viharában, Harcosok Klubja vagy a Trója a neve számomra fémjel, ami jelent valamit. A rendezés is elképesztő és valóban nem az a Hollywood-i, nagyjelenetes nyálfolyam, hanem érzékeny és mesteri. Aki nem látta, nézze meg!


Hölgyválasz (2004) - Vélemények

2011-08-26 11:18.51
Tegnap láttam először ezt a filmet és nagyon tetszett, amin magam is meglepődtem, mert a zenés, táncos filmek nálam mindig kicsit hátrébb szorulnak. Nem megszokott téma, remek színészek, jó alakítással (szerintem Lopez sem volt annyira gyenge vagy idegesítő, nagyon hitelesen adta a sebzett, büszke és titokzatos nőt.Rengeteg rosszabb színésznő van nála, akit az egekig dicsőítenek.Szóval nekem igazán kellemes film volt, néhol vicces, néhol megható és néhol még elgondolkodtató is. Pici zavaró dolgok azért voltak, pl.: miért utazik Gere apu vonaton, talán elvették a jogsiját vagy az ügyvédi fizetéséből nem telik autóra, ez valahogy nagyon nem illet hozzá, miközben Sarandon anyu kamion méretű terepjáróval furikázott(jó, tudom a film ezt kívánta meg,különben nem nézhette volna olyan sokat és sokáig Lopezt a tánciskola ablakában..)mindegy, ettől még jó volt. A mellékszereplők pedig (Tucci és Lisa Ann W.) igazán elementárisak voltak.


Koszorúslányok (2011) - Vélemények

2011-08-18 21:01.42
Tényleg idétlen és néhol gusztustalan, de szarrá röhögtük magunkat (hogy stilusos legyek) és egy vígjátéknál ez számít szerintem. Igaz, hogy esküvő a téma (ami tényleg uncsi és lerágott), DE teljesen új megközelítésből és direkt jó, hogy béna a főszereplő csaj és csúnya a menyasszony és esetlen a rendőr, és undorító a szerető. Mert sok hasonló és pont ilyen van az ÉLETBEN. Ez a film pont ettől jó..


Alekosz feleséget keres

2011-05-25 23:22.46
Bocs,lemaradtam kicsit. Nem az alapján ítélem meg az embereket, hogy árulták magukat vagy sem. Nekem is van mindenféle barátom, szerencsére... Barbarát nagyon szerettem a múltja ellenére és Ő volt a mezőnyben az egyetlen aki tényleg szerette ezt a pöcsfejet. Magdit nem azért gyűlölöm mert az volt ami volt, hanem azért mert közönséges, ordenáré, másokat lealázó és hazug ember. De most értesültem, hogy Olga visszatért (még nem tudom, hogy, mert nem láttam), de ez mindenképp jó döntés volt szerintem, bár kicsit csalás szaga van.


2011-05-25 13:38.33
Hát, Magdi tényleg irtó jó fej, főleg annak aki szereti a mocskosszájú, ordenáré k..vákat, ráadásul még hazug is, tegnap mikor Alekosz szembesítette Barbarát, úgy nézett a nagy disznó szemeivel,mintha még ilyet sosem hallott volna...Ehhez képest elég szép prosti múltja van, szép képek találhatók róla a neten "masszázst vállalok" hirdetéseknél. Kiváncsi vagyok ezzel egyátalán előhozakodik-e a retekklub vagy hallgat, mint kaki a fűben?


2011-05-24 20:26.47
Igazából én sem jósolok nagy jövőt ennek a kapcsolatnak. Bár igazából ennek a műsornak nem az a címe, hogy feleséget keres, mint anno a gusztustalan lantos műsorának, hanem "csak" menyasszonyt keres, ami azért még nem olyan gáz...szerintem nem kell elvennie, úgyhogy igazán nagy vesztenivalója nincs.:)


2011-05-24 19:57.03
Dehogynem, csak maximum nem tud róla. Az úgynevezett való életben fele ennyi nem derül ki senkiről 10 év alatt, mint itt. Mindenkinek van múltja, kinek szégyenteljesebb, kinek kevésbé. Az,hogy valaki egy rövid ideig egy escort cégnél volt nem jelenti azt, hogy szétkúrt... a legtöbb huszonéves lányismerősömnek a hétvégi bulik alkalmával több pasival van dolga. Sajnos, ez a való világ...


2011-05-24 19:39.14
Szerintem akkor is Barbara szereti a legjobban, a másfél hónap escort is elárulja, hogy rájött ez a dolog nem neki való. Magdi egy igazi hazug, ordas k.va, mellesleg Ő tényleg árulta magát,kiváncsi vagyok, hogy Őt ezzel a ténnyel mikor szembesíti Alekosz.... mikor a Barbiról kiderült, akkora szemeket meresztett, mintha még nem is hallott volna ilyesmiről.... Na,ez az igazi undorító, hazug, képmutatás. A kicsi széles szájú Veronka meg még gyerek, még jó, hogy nem volt múltja.


A Quantum csendje - Vélemények

2008-11-15 15:15.59
Kicsit reálisabb képet kapnánk a filmekről itt a filmkatalógusban, hogy akinek pl. tényleg tetszett a film, osztályozza is, mert olyan filmek vannak az élmezőnyben ha csak az idei év termését nézzük, hogy elképesztő. Ajánlom mindenki figyelmébe a listát: színvonal alatti, gagyi, dögunalom filmek vannak elöl... én nem is hittem a szememnek, mikor megnéztem..... Azért ez a film szerintem többet érdemelne....


2008-11-15 09:23.39
Szerintem, ha nem úgy nézzük, mint egy Bond filmet, akkor teljesen más az olvasat , ez a film is nézhető és izgalmas. Kicsit nekem hiányoztak a kütyük, a titkárnő, a martini, a sármos elegancia, stb.., mint sokaknak, viszont akiknek eddig nem tetszettek a Bondok, azoknak pont azért jön be most. Én azért megyek moziba, hogy 1-2 órára teljesen kizárjam a 'valóvilágot', látványos és izgalmas filmet nézzek, ami odaragaszt a székhez (ilyenkor nem túlzottan érdekel a mélyebb mondanivaló és a valóságtól való elrugaszkodás sem), ilyen téren még sosem csalódtam Bond filmben.



 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk