Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek

2024-04-11
Back to Black
Carte Rouge - Vörös térkép
Szellemirtók - A borzongás birodalma
Thabo és a szafari kaland
Verseny a győzelemért

2024-04-04
27
A kiméra
A Majomember
Az első ómen
Hogyan szexeljünk
Kék Pelikan
Nemkívánatos személyek

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
A fény ösvényei
- Magyar Mozi TV, 16:40
Fekete kutya
- Moziverzum, 16:45
Step Up 3-D
- Paramount Network, 16:50
Elektra
- Cinemax2, 16:52
Felszarvazták őfelségét
- Film Mánia, 17:45

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Jay O. Sanders (71)
Lukas Haas (48)
Martin Lawrence (59)
Schell Judit (51)
Kai Wiesinger (58)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Gesztesi Károly - Vélemények
David Belle - Vélemények
Kaja-pia topik, avagy: ki mit szeret enni-inni?
Kifacsart filmcímek - szójáték
Fogadóóra

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Szellemirtók - A borzongás birodalma aaaaa
Gáti Oszkár aaaaa

 

Fórum - Veszélyes vágy - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

1 2 3
69. Cinci682 (2019-06-21 14:03.57)   - (válasz Tömö 51. hozzászólására)
Pont erre gondoltam én is...annyira előretolta az állkapcsat...honnan szedte,hogy ezt igy kell bemutatni...?


68. Independence (2016-05-01 07:25.19) aaaaa
„Gondolkodni nehéz, ezért leginkább ítélkezünk.”
Carl Gustav Jung

„Vágyom, tehát vagyok.”
Sigmund Freud

Csak két tanulságos tartalmű idézet e két férfitól, kik talán a legnagyobb hatással bírtak a pszichiátria s a pszichoanalitika robbanásszerű fejlődésére a XX. században.E két nagyformátumú gondolkodót összeköti egy nő - Cherchez la femme! – Sabina Spielrein, s minden adott egy hihetetlenül „izmos” kakaterekel megtűzdelt, intellektuálisan inspiráló, erősen szexuális töltetű mozi elkészítéséhez.
Ehhez képest kapunk egy végtelenül száraz, kevés informális tartalommal bíró, nehézkesen csordogáló menetű filmet, miben oly szánalmas alulrajzoltsággal jelenik meg Jung és Sabina érzéki és szellemi viszonya, hogy akár egy apáca zárdában is vetíthetnék, különösebb felháborodást nem okozna, a derék aggszűzek gyaníthatóan álomba szenderülnének rajta.
Én kimondottan kedvelem Keira Knightley –t , a kócos fogsorú csontkollekció azonban ezen szerepben teljes melléfogás.Képtelen mit kezdeni a magas labdával, az őrület hiteles ábrázolás meghaladja a képességeit, erotikus töltetnek a nyomait sem lehet felfedezni benne, nemcsak gondolkodó egyben neurózistól gyötört emberként, de nőként is elvérzik, intim jelenetei Fassbender-rel inkább nevetségesek, mintsem vágygerjesztőek.
Michael Fassbender tekintete úgy „csügg” partnernőjén, mint jégcsap az ereszen, ő is nagyban hibás abban, hogy kóbor molekulányi kémia sincs kettejük között, és ettől egyszerűen az egész mozi a döglött ló elevenségével bír.
Ne feledkezzünk el róla - Cronenberg megtette - ,olyan emberekről készült itt film, akik még egy hód által kidöntött egyenes szál fáról is fallikus jelképként kezdenének filozofálni, s egész kutatási területükben központi hangsúlyokat kap a libidó, a szexus.
David Cronenberg azonban kiheréli a mozit, sterilizálja, kiszárítja, lesoványítja, színészei vagy bágyasztóan monoton párbeszédekben untatják saját magukat – néha volt olyan érzésem, hogy Viggo Mortensen elszenderedik bölcselkedés közben - vagy katasztrófális bénázások közepette „igyekeznek” az anorexiássá tett sztoriba életet lehelni.
Az életrajzi ihletésű filmek mindig kemény diók, tőrnek bennük a bicskák rendesen, ám ennyire alulteljesíteni..., miközben micsoda lehetőség rejlett e három különleges személyiség egyedi kapcsolatában?

A zsidó-árja ellentét vonal kibontásához végkép nem volt bátorsága a forgatókönyvnak, ha már egyáltalán szóba hozták, akkor legalább ennek nekifeküdhettek volna, úgy kifejtősebb mód.


parfumeshop.hu banner

67. KapiGabi (2013-06-15 14:16.17) aaaaa
Tetszett.


66. Lifeisamovie (2013-02-18 14:57.15)  
Ez a film a Lélekszakadva pepitája.
Most már nagyon sokszor követik el azt a szerintem hibát, hogy sok rétegből kiváló színészt hoznak egy tető alá, viszont a tartóoszlopok túl gyengék, így összedől az a terv hogy na majd most valami nagyon különlegeset csináljunk amit újra és újra megtud nézni bárki.....Legfrissebb példa erre ez a film vagy Keira másik tündöklése és egyben víz alá bukása az Anna Karenina újra verziója.


65. Törölt felhasználó (2013-02-17 19:42.02) aaaaa
Az, hogy egy film az utolsó öt-tíz percben válik érdekessé, amikor már semmi nem oszt nem szoroz, elég nagy baj, főként, hogy olyan témáról van szó, amiből bőven többet ki lehetett volna hozni. A Freud és Jung közötti barátság mibenlétét nemigen tudjuk lekövetni, mindössze néhány halovány és érdektelen beszélgetés és levélváltás történik, a többit meg a fantáziára bízza a rendező. Akárcsak azt, hogy Keira Knightley, kehes alakjának és előnytelen megjelenésének dacára
(aki a neurotikus Sabine Spielreint kelti életre), hogyan tekinthető a vágy titokzatos tárgyának... (kedvelem Keirát, de az a szerep nem állt jól neki)
Az alakok kidolgozatlanok, a történet lapos és olyan nyugodt méltósággal csordogál előre, mint a Limmat folyó vize, amin hőseink néhányszor hajókáznak egy jót.
Kár volt hát ilyen érdektelenre hagyni a figurákat, mert mindegyikük jóval eredetibb egyéniség lehetett az életben, ráadásul, ha a szexualitás és a pszichoanalízis -akkor teljesen újnak számító - témája mellett a rendező a származási kérdéseket is rendesen kibontja, na, az lett volna igazán izgalmas. Így az egyetlen mondata a filmnek abban csúcsosodik ki, amikor Freud azt mondja Spielreinnek:
"Tudnia kellett volna, hogy soha nem bízhat meg egy árjában."
Vajon lehet egy ilyen megítélésre egy igazán jó munkakapcsolatot építeni?
Át kellett volna gondolni a szereplőket (egyedül Fassbender volt jó, szerintem legalábbis), a megvalósítást meg az egész történetet úgy egyben.
Így, csak és kizárólag a gyönyörű fényképezésnek köszönhetően: gyenguszka közepes film, amit még Dili Döncik (analizátorok) is igen bajosan tekinthetnek alapműnek.


64. Bunyi (2013-01-14 14:29.03) aaaaa
Nekem tetszett volna.Még egy négyest is kaphatott volna a film.Michael Fassbender és Viggo Mortensen hitelesek voltak számomra,a rendezés sem volt rossz,a zene sem,de Keira Nightly-tól ilyen minősíthetetlen alakítást még soha nem láttam.Egy szavát sem hittem el és néha kifejezetten kínos volt,amit művelt.Nélküle határozottan jobb lett volna a film.De így csupán egy nagyon gyenge hármast ér.


63. Zsozsizseni (2012-12-24 15:14.26) aaaaa
A színészek remekeltek, de ennyi.


62. Fütyülős (2012-12-09 13:03.21) aaaaa - (válasz Fütyülős 58. hozzászólására)
hát ez elég szar volt. gyenge 2 pont a 3 szereplö miatt. nem is bírtam végignézni :)


61. Miss bambi (2012-11-14 14:58.18)   - (válasz Az utolso szamuráj 60. hozzászólására)
Análizálunk :D


60. Az utolso szamuráj (2012-11-14 14:54.48) aaaaa - (válasz Miss bambi 59. hozzászólására)
de dugsz,tehát van sejtésed:))
néhány géniusz nem tette


59. Miss bambi (2012-11-14 14:36.42)   - (válasz Biborka68 57. hozzászólására)
"mert az igaz, hogy Freud és Jung alapvetőleg mindent a szexualitásra vezet vissza"

Nem is tudom,hogy ez vajon jó avagy rossz..(?)
Kétségeim vannak e dolgot illetően,persze én nem vagyok orvos,sem zseni.


58. Fütyülős (2012-11-13 17:56.45) aaaaa - (válasz Biborka68 57. hozzászólására)
mondjuk még nem láttam, de a német cím is ilyen: eine dunkle Begierde. (sötét vágy) most vagy ök is szarul fordították le, vagy az eredeti cím hibás xD


57. Biborka68 (2012-09-30 16:10.15) aaaaa
Vágy az tényleg nincs, de a film címe nem is ez. Veszélyes módszer vagy eljárás, ami Freud analitikáját takarja. Megint egy jó kis cím fordítás, mert az igaz, hogy Freud és Jung alapvetőleg mindent a szexualitásra vezet vissza, a film mégsem erről szól. Nekem tetszett, bár voltak hibái és egy őrült nő valószínűleg tényleg nem teljesen így viselkedik, a szenvedélyt a vágyat is érdekesen értelmezték, leginkább rideg volt és távolságtartó... Kicsit unalmas is volt néhol, de egy ilyen pszichoterápiás ülés ritkán érdekes egy kívülálló számára. Ez a film mégis nagy hiányt pótol szerintem a filmgyártásban és aki tanult vagy foglalkozott valaha pszichoanalitikával annak biztosan érdekes élmény lesz.


56. Miss bambi (2012-09-18 13:11.16)  
Spoiler:

A cím :Veszélyes vágy…VÁGY!..na de hol?
Mikor?
Volt,illetve látott valaki ebben a filmben ilyet rajtam kívül?
Mert én nem.
Ez a film egy csalódás volt,sokkal jobbat vártam a leírás és a trailer alapján.
Egyik szereplő sem hozta a formáját,kivéve Viggo Mortensent.
Azt hiszem,hogy ez az első olyan film amiben rondának találtam Keira Knightley-t,pedig alapjában véve nem egy ronda Nő,sőt.
Már az első,nyitó jelenetnél,ahol próbál eljátszani egy őrült nőt,háát,olyan volt mint akinek egy hónapja szorulása van,mint aki egy fél éve léböjt kúrán él.
Borzalmas,szörnyen erőltetett volt.
A kosztüm sem illett hozzá,és bevallom már-már azt hittem némelyik jelenetnél,hogy elfújja a szél.
Michael Fassbender a nagy kedvencem,de ebben a filmben nem volt az,ez az első Ő nála is ,amelyben nem voltam elájulva a teljesítményétől,végre nem kellett pártedli,ráadásul játékától,a filmben nyújtott alakításától sem rezonált be egyetlen porcikám sem.
Maga a film témája remek illetve lehetett volna az,de nem lett,szerintem.
Olyan nyíltsággal,természetességgel beszélnek szexuális témákról a filmben,mint más egy bevásárló listáról,de ez messze meghaladta a látottakat,itt nem jött le.
Úgy gondolom,hogy bőven belefért volna sokkal de sokkal több szenvedély a két szereplő közt,egyébb aberrált dolgok is,olyanok,hogy még a 18-as karika is szégyenében elhalványult volna a képernyőn,erre meg..áh.
A fenék paskolásos résznél akarták gondolom ezt bemutatni,meg,.hogy hűdejó most Keirának,én meg közben ásítoztam.
Sokkal többre értékeltem volna,ha pl leülnek egy asztalhoz építőkockázni,szerintem hatásosabb lett volna.
Amit a kettőjük egymás iránt érzett fokozott „szenvedélyéről” mutattak be..az egy üres halmaz,de olyan,hogy csak úgy kong.
A záró résznél,amikor ülnek a kertben a kispadon,Fassbender merev,szinte már fagyos arca a víz felé réved,közben meg arról nyekereg,hogy mennyire szereti még mindig a Nőt,hogy Ő élete asszonya,stb…bevallom azt hittem,hogy a távolban még a víz is befagy.
Még szinte rá sem nézett az imádott Nőre,csak néha elsiklott felette a tekintete.
Keira meg úgy bámulta vicsorgó mosolyával Fassbendert,mint egy szaftos csirkecombot,akit tabu megkóstolni.
Nem volt kémia,meg más sem,így nehéz,baromi nehéz elhinni bármit is,hiába az erőlködés meg minden,a néző úgy vélem,hogy nem ilyet vár el,főleg egy ilyen témájú filmnél.
A film végén arra gondoltam,hogy kettőjük párosítása a filmben nagy hiba volt,valahogy nem illettek össze mint karakterek.
Többek közt egy film attól IS remek,hogy a benne szereplő színészek játékukkal elhitetik a nézővel azt,amit mondani akarnak,elvégre látványilag ez nagyon fontos lenne,meg kifejezésileg,hogy tényleg átjöjjön az egész.
Ez itt elmaradt,sajnos.
Őszintén szólva előszőr 2 csillagot akartam adni,de egye fene egy halovány 3-at megkapja,és remélem,hogy legközelebb lesz olyan rendező aki sokkal jobban összehozza ezt az egészet,mert ez igen csak vérgyenge alkotás volt ez.


55. Friedrich N. (2012-09-16 22:54.11)  
Ki küldte?
A prime minister


54. Friedrich N. (2012-09-16 22:53.40)  
Keserűsok.


53. Az utolso szamuráj (2012-09-16 19:38.26) aaaaa
Édeskevés.
David Cronenberg valaha pinába vezetett parazitákat,csoportszex volt filmjeiben,egy férfi dugott hosszú ideig egy másik férfit sőt szerelmes is volt belé,azt hitte,nő,-amúgy igaz történet!!!-egy másik munkájában olyan nőgyógyászati műszereket mutatnak,ember azzal ne találkozzon...erre meg tessék.
Pedig ha volt téma,ami adta magát neki,hát ez volt:Jung,Freud és Sabina Spielrein a nevek,akik a történet gerincét alkotják.Akinek nem mondd semmit e három ember,mert azt hiszi,új chipsmárkák kerülnek bevezetésre,annak küldöm postán az ásót,de aki kicsit is olvasott a személyekről,hogy mi füződik nevükhöz,az vélhetőleg ugyanilyen elégedetlen lesz a filmmel.
Sabina Spielrein figuráját ki gondolta hogy a félmeztelenül a horror kategóriába sorolandó Kiera Knightley alakítsa,inkább meg sem nézem a nevét:nem elég,hogy annyi erotikát tudott nyújtani a vásznon mint egy szétfőtt virsli,de nem tehetek róla,nem,nem,ne így nézzen már ki egy nő...igen,tudom,szemét vagyok,meg egy hím disznó,de ha nőnek,ha sztárnak szükség lenne egy hónap mekire meg némi szépészeti beavatkozásra mell terén,hát az ő az.Mikor a püfögőjét paskolták és villant a bimbó én becsuktam a szemem.
De ez nem is lényeg,ez csak külsőség,én nyomorom:ám ez a nő az örület eljátszásához nem ért,és a vágy,a szenvedély is mesterkélt mit nyújt,egyszerűen nem hiszem neki el.A filmből amúgy is ezek a dolgok hiányoznak leginkább,Cronenberg távolról figyeli karaktereit,holott szexualitásról,szerelemről,kiszolgáltatottságról van szó,hogy ki mit áldoz fel a szeretkezés oltárán...és én értem,hogy nem szeretne belemenni mélyen a kutatásokba,a filozófálásokba,a száraz dolgokat megpróbálja átlépni,de mégis,e két ember barátsága és eltávolodása ,e nő inspiráló személye,gondolatai,munkája ennél a felszínes ,majdhogynem romantikus drámánál többet érdemelne.Ha a két férfi beszélgetései nem lennének,ha a valóban megkapóan szép képi világ nem lenne,ezt a filmet Gary Marshall is rendezhette volna,ennyire még ő is merész.
Holott....áh.Nem írom le,tisztelem a rendezőt.De pont őmiatta,és a szexualitás miatt fogalmazok így,ezt olyan széplelkeknek készítették,akik nem tudják,milyen érzés mondjuk ráélvezni egy üvegasztalra aztán nézni,ahogy az ondód barátnőd a szemedbe nézve felnyalja,játszva vele,mint egy kiscica.


52. Sötétszív (2012-09-09 23:05.25) aaaaa
David Cronenberg filmjében Michael Fassbender, Viggo Mortensen, Keira Knightley játsszák a főszerepet. A történet adva volt, már csak egy jó film kellett volna hozzá, de ezt nem sikerült megvalósítani. Túlságosan unalmas és érdektelen a film. Ami a színészi játékot illeti Michael Fassbenderr zseniális volt Jung szerepében, viszont Viggo Mortensen eléggé visszafogottan játszotta Freud szerepét, és Keira Knightley is eléggé rossz volt a filmben. Egy átlagos film, egyszer meg lehet nézni, de többször már nem érdemes. Ez csak azért sajnálatos, mert a film témája érdekes volt. Én jobb filmre számítottam, sajnálom, hogy nem lett az.


51. Tömö (2012-08-11 17:56.35) aaaaa
"Keira az elején zavarba ejtően borzalmas őrültként," :D
Én azt hittem ki fog akadni az állkapcsa.

A film 3db barackos gyümölcskrémessel elment.


50. Siddharta (2012-07-21 18:34.47) aaaaa
érdekes volt a film...bár a pszichológiai része lehetett volna erősebb, bővebb...de így sem volt rossz...nem szenzációs csak jó....


49. The Duke (2012-06-01 14:42.52) aaaaa
Nem a legjobb Cronenberg mozi, de mégis engem lekötött és jó film, de nem tökéletes.


48. Cantri (2012-05-31 01:36.47) aaaaa
Nagy tisztelője vagyok Freud és Jung munkásságának, akiknek az egész pszichológia sokat köszönhet, hogy elismert tudományággá válhatott. Freud pszichoszexuális elmélete abszolút úttörő volt, a személyiség olyan mélységeibe hatolt le, és nyert elsőként rendkívül komoly bepillantást a rejtelmekkel teleszőtt pszichikumba, hogy azt hiszem joggal tartják a szakma legnagyobbikai között.
Igazán örültem, hogy ezt az egyáltalán nem könnyed, és nem is túl hálás történetet nem egy a filmiparba belesimuló rendező kezében landolt, mert ennek tálalásához lényegesen több kellett, mint némi mozgóképes érzék. Ide egyedi látásmód szükségeltetett, amit Cronenberg úgy vélem maximális képvisel. A kanadai alapjaiba véve jól is fogta meg a témát, Freud és Jung kapcsolatábrázolásába messzemenőleg nem lehet belekötni, és Jung gondolati szakítása Freuddal a témában annyira nem járatosak számára is úgy gondolom átjöhet, hogy miért, és hogyan vezettek a dolgok idáig. Viszont magát a pszichológiai oldalát a néha egészen tankönyvszagú dialógusok ellenére is kicsit kidolgozatlannak találtam. Úgy gondolom, hogy még bőven leselkedett volna ebben a témában puskapor, amire vártam, hogy meggyulladjon végre, de sajnos hiába a kiváló első óra, a film utolsó harmada számomra már nem nyújtotta azt az élményt amit vártam. Azt még véletlenül sem állítanám, hogy felületesen fogta volna meg Cronenberg a témát, de erőteljes mélységekbe sem hatol le. Így végül is jó, és érdekfeszítő, amit látunk, de ahhoz kevés, hogy kitörölhetetlen filmélménnyé váljon.
Azonban a castingosok teljesítményét csak és kizárólag dicséret illetheti, hiszen roppant sokat emel a mozi fényét, hogy három ilyen nagyágyút sikerült megszerezni. Fassbender újfent bizonyítja, hogy manapság miért szerepel kb. minden második filmben, szerintem korosztálya egyik legtehetségesebb színészéről van szó, akinek ráadásul gyakorlatilag bármilyen figura jól áll. Mortensen számomra Az út című filmmel a legnagyobbak közé emelkedett, és most sem hagyott cserben senkit, nagyon ott volt a karakterében, és még komolyan hasonlít is az öregre. A feminim vonalat pedig Keira Knightley képviseli, szokás szerint remekül. Mondják, hogy őrültet játszani nem nehéz, csak ügyelni kell, hogy ne legyen túlzásba véve. Ugyan szerintem sokaknak kifejezetten túljátszottnak fog tűnni Keira, de meglátásom szerint komolyan ott volt a szeren, ahogy gesztikulált, imitálta az önkénytelen rángásokat, és magát a szorongást, egy komoly pszichiátriai eset igenis lehet ilyen, sőt maga Knightly is jó sok szorongásos betegről készült videót tekintett meg performansza kialakításához.
Összességében mint életrajzi film remekül működik, de Freud és Jung munkássága a valóságban izgalmasabb és érdekfeszítőbb, mint ahogy azt a film bemutatta… bizony egy kis provokatív spiritusz hiányzik belőle. Arra azonban mindenképp jó lehet, hogy az is belekóstoljon a témába, akit korábban nem érdekelt, vagy csak szimplán nem találkozott vele.


47. Türkiz (2012-05-20 23:03.17) aaaaa
Tetszett Freud és Jung ábrázolása, az eszmecseréik is igen elgondolkoztatóak,a film mondjuk elég vontatott volt.Tudom,hogy nem egy akciófilm,és nem is ez a lényege,de valahogy nem tudtam megragadni a film hangulatát.A Lélekszakadva című film például sokkal jobban tetszett.Akit érdekel a téma,annak érdekes lehet a film,egyébként pedig nem túl érdemes...


46. Scal (2012-04-05 18:32.04)  
A négylovas hintó egy végletekig meggyötört, önmagából kifordult lányt hoznak a zürichi szanatóriumba, ahol hamarosan Carl Gustav Jung alkalmazott pszichoanalízisének köszönhetően rohamos javulás áll be az orosz Sabina állapotában. Jung Freud nagy csodálója, apaként tekint rá, aki pedig utódjaként gondolkozik felőle. Azonban Freud szexuális hangsúlya, Jung misztikus álomfejtései kiküszöbölhetetlen éket vernek kettejük közé, s mindezt csak mélyíti Jung Sabina iránti elfojtott vágyakozása.

[link]


45. GyermeklakĂłbizottsĂĄg (2012-03-23 13:24.41)   - (válasz Az utolso szamuráj 39. hozzászólására)
Múlt század derekát akartam írni, és a derékvonaltól lejjebb csúsztam...


44. GyermeklakĂłbizottsĂĄg (2012-03-23 13:23.19)   - (válasz Menrot 35. hozzászólására)
Most már én is sejtem, hogy mit értettem fél- re.Azt hittem, hogy reklamálsz, hogy a mai világban a virgo életkor lejjebb szállt.


43. GyermeklakĂłbizottsĂĄg (2012-03-23 13:20.59)   - (válasz Menrot 38. hozzászólására)
Jó, nagyon szépen köszönöm, jó.


42. Menrot (2012-03-23 13:09.19) aaaaa - (válasz Az utolso szamuráj 41. hozzászólására)
Én remélem,hogy nem.



41. Az utolso szamuráj (2012-03-23 13:08.08) aaaaa
nem hinném nagyon,hogy ide 10-11 évesek írnak,off


40. Menrot (2012-03-23 13:07.26) aaaaa
Pont itt? vagy az egész filmkatalóguson?:)

Szerintem akad aki 2001-ben született és ötcsillagos alkonyat-mániás vagy Disney-Pixar

OFF


1 2 3

Kapcsolódó fórumok

VéleményekCinci682, 2019-06-21 14:0369 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk