Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

Hamarosan a TV-ben
Tökéletes hang
- Film Café, 14:30
Igaz történet
- HBO3, 15:05
Gran Turismo
- HBO2, 15:20
Transformers 3.
- Moziverzum, 15:55
Macskajaj
- Mozi+, 16:00

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Kirsten Dunst (42)
Steven Mackintosh (57)
Adrian Pasdar (59)
Johnny Galecki (49)
Willie Nelson (91)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Snooker
Érdekességek!
Mit hallgatsz most?
Kaja-pia topik, avagy: ki mit szeret enni-inni?
80-as, 90-es évek emléke

További fórumok

Utoljára értékeltétek
A végzős év aaaaa
Engin Özturk aaaaa

 

Doctor Pondró hozzászólásai

Ugrás Doctor Pondró adatlapjára

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

A felolvasó - Vélemények

2009-05-07 22:51.07
Részemről a téma le van zárva. Sajnos felfedeztem a saját fírkálmányaimban egy lényeges ellentmondást (de mivel túl büszke vagyok, nem mondom meg mi az; legyen elég annyi, hogy túljártam a saját eszemen) ezért a tisztesség azt kívánja, hogy itt befejezzem. Elvonulok a filmkatalógusról, végleg.


Britney Spears: Álmok útján - Vélemények

2009-05-07 18:36.28
Rendben. Azért az adatlapodat látva számomra nem volt triviális a dolog, mert ott csak 136-ot véltem felfedezni.


A felolvasó - Vélemények

2009-05-05 17:56.46
Nem zsidó alkotás? Akkor hogy lehet az, hogy a film producerei bizonyos Bob Weinstein, Harvey Weinstein, Anthony Minghella és Sydney Pollack nevű urak?

Tessék utánanézni a guugli-val, ha még mindig nem világos!


2009-05-05 17:52.08
Maga egy rettenetesen logikátlan egyén. Rögtön a második mondatában azt írja, hogy "Szálasi egy nagy senki volt, egy szaros kis báb."
Aztán nem sokkal később már azt mondja, hogy "Weesenmayer nélkül Szálasi továbbra is egy senki maradt volna". Akkor most melyik variációt fogadjam el? Mert a második arra utal, hogy Sz. F. kezdetben egy senki volt, egy idő után viszont lett valaki. Az első pedig, ebben a szövegkörnyezetben úgy hangzik, hogy egész életében egy senkiházi volt. Két teljesen ellentétes értelmű kijelentés néhány sornyi szövegben. Nem is rossz! Kell ide az a marx károly egyetem, tisztelt uram, bizony kell!

Egyébként nyugodtan cserélje ki a Szálasi szót Rákosira, a Wesenmayer-t pedig Sztálinra. Valamint a németeket szovjetekre. Mekkora nagy felfedezést tettünk hirtelenjében, nem igaz? Értelmes, valósághű mondanivalója van a szövegnek!

mj: Azt viszont már végképp el nem tudom gondolni, mi alapján állítja azt, hogy én Szálasit egy "hősnek" tartom. Én ilyet egy szóval nem írtam.


2009-05-04 19:29.56
Mélyen tiszteletben tartva az Ön rendkívüli olvasottságát és humán értelmiségi lelkét, idevésném azt a cseppet sem elhanyagolható kiegészítést, hogy Rákosi-Rosenfeld Mátyás bizony maga is zsidó volt. Ennek ismeretében most már gondolja át azt, amit nekem írt, mert nagyon úgy tűnik, hogy ezzel rossz lóra tett.


2009-05-04 19:00.20
Maga súlyos tévedésben leledzik a Korona történetét illetően.

idézet egy megnevezni nem kívánt cikkből:

"– Mi a véleménye Önnek mint magánembernek és papnak Szálasi Ferencről?

Strasser kanonok úr egész elérzékenyülten válaszol:

– Csak azt tudom mondani, hogy nagyszerű ember volt, mélyen vallásos és tudatos katolikus. Mindenkor nagy tisztelettel gondolok rá vissza.

– Volt kellemetlensége kanonok úrnak a Korona és Szent Jobb elrejtése miatt?

– Sokat faggattak. Először tagadtam, hogy tudnék a dologról, de azután beszélnem kellett, mert valaki elárulta ez egész ügyet. A ládákat éjszaka teljesen megbízható emberek hozták át. Így nem tudom ki árulhatta el azok rejtekhelyét. Egyébként a salzburgi amerikai katonai parancsnokság megbízottjai mindenkor igen udvariasak voltak, csupán a Wiesbandenből érkezett különös amerikaiak, akik azután valósággal kilopták a salzburgi katonai parancsnokság területéről a Koronát, voltak durvák, erőszakosak.

– Tudja kanonok úr, hogy a koronát elvivő csoport csalással jutott a Korona birtokába, és hogy e csoport vezetője Himler Márton volt, egy amerikai állampolgárságú, Magyarországról anyagi bűntettek, sikkasztás miatt kiszökött zsidó?"

Az elejét mintegy annak igazolásaként hagytam meg, hogy nem mindenki osztja a maga véleményét Szálasit illetően.


2009-05-04 11:54.40
Kedves Liberális Jogvédő!

Nem vitatkozok azon kijelentéseddel, miszerint féligazságokat fogalmazok meg. Valóban, abban a hozzászólásomban, amelyre reagáltál, jelentősen lekicsinyítettem a zsidók gaztetteit. Melyeknek térhódítása értelemszerűen nem a 2. vh. után ment végbe, hanem végigkísérte a világtörténelem egészét. Egy érzékletes példa: Bocskai István erdélyi fejedelemnek - aki egész életét a török ellen vívott ádáz harcnak szentelte - nem csupán a veszdelmes külső ellenséggel gyűlt meg a baja, hanem a belülről emésztő rákfenével is. Az uzsorások (közérthetőbb módon: a zsidók) az elsöprő török győzelemben bízva egy rendkívüli fontosságú ütközet alkalmával a török oldalán harcoltak a magyarok ellen! Fel bírod fogni, hogy ez milyen szintű árulásnak minősül? Bocskai hálistennek fel tudta, mert a győzelmet követően karóba húzatta az összes szemétládát, amelyik megmaradt, úgy, ahogy van.

A legelső idézet, amit kiragadtál, nyílván úgy értendő, hogy a mai viszonyokat tekintve már tényleg csak a zsidó terror működik aktívan. Meg lehet nézni nyugodtan (na nem a tévében meg a különböző hazug információforrásokból), hogy mi zajlik Palesztinában és mi zajlott az arab világ különböző részein. Bocsásson meg nekem az Isten, amiért ezt kell mondanom, de az egykori újvilág, amit spanyol, portugál felfedezők találtak meg, egy nagyszerű természettudományos feltevés okán, mára a zsidó paradicsomává változott. A teljesség igénye nélkül nem elfeledve azt sem, hogy Csehország, Lengyelország és 1000 éves keresztény államunk, Szent István országa a zsidó bosszúhadjárat szorításában fuldoklik. Azok a kis buzik, akik idehaza a magyar gárda és más egyéb miatt nyavajognak, megnyugodhatnak, nincsenek veszélyben. Idehaza ugyanis a nemzetiszocializmus csak a szavak, nem pedig a tettek mezején létezik. A cigányoknak sem kell rettegniük, hogy rasszista indíttatású gyilkosság áldozatai lesznek, annál inkább valószínű, hogy valamely fajtájuk beli koktélozza meg őket az 500%-os uzsora; eme csodálatos zsidó örökség; okán.

Felhoztad itt nekem dr. Josef Mengele-t. Hát igen, láttam annikidején a brazíliai fiúkban, Gregory Peck zseniális alakításában. Azt tudom mondani neked ezzel kapcsolatban, hogy súlyos hiba lenne minden nemzetiszocialista emberről azt a képet festeni, hogy üldögél az elefántcsont-tornyában, azon morfondírozva, hogy lehetne előállítani a tökéletes embert. Illetve hogyan lehetne eltiporni még születés előtt a selejtet stb. Az ugyanis elvitathatatlan, hogy Szálasi Ferencéknek köszönhetjük azt, hogy még mind a mai napig megcsodálhatjuk a Szent Koronát. Ha ők nincsenek, a piszkos kommunista söpredék, azok a rohadt szovjetek biztosan beolvasztották volna pisilő angyalkát ábrázoló szobornak, valamelyik szökőkúthoz.

Na igen, a kommunisták! Mit is mondjak, azokat zsigerből gyűlölöm, mert annakidején mindent elvettek az öregeimtől, akik szegény paraszti származású emberek voltak. Az pedig egyáltalán nem tud érdekelni, hogy Rákosi írtotta a zsidókat, nyílván igaz a dolog valamilyen szinten, biztos azért csinálta mert éppen olyanja volt. Vagy sztálin találta ki, hogy így kell lennie. Ez a két ember? valóban őrült volt, Hitlerrel ellentétben, aki csak a végén kezdett meghasonlani önmagában. Fő művében pedig írva vagyon, hogy a szociáldemokrácia a zsidó hatalom alappilére, szóval ki ne találd itt nekem, hogy ezek szöges ellentétben állnak egymással, mert az a világ legnagyobb hülyesége.

Várom a további észrevételeket.


Álom.net - Vélemények

2009-05-04 10:46.40
Ha mindenkinek meglehet a véleménye, akkor a Charlie Fineman gyerek véleménye is számít, vagyis nem szarhatod le, aranybogaram!


A bűn árfolyama - Vélemények

2009-05-04 10:40.18
Nem egy nagy film, nem kivételes film, de aktuális unaloműzőnek megfelel. Érdekes belegondolni, vajon mennyi valóságaalapja lehet a történetnek; előfordulhat-e, hogy a világ egyik vezető bankja tömegpusztító fegyvereket közvetít a közel-kelet bizonyos államainak, hatalomszerzés céljából? Ha azt nézzük, hogy a felső szintű politika és a szervezett bűnözés szerte a világon egy és ugyanazon fogalom, akkor a válasz igen. Az az elgondolás külön tetszett, hogy Izrael szerepére is tettek némi utalást; mint tudjuk a világ folyamatait mindig a szerint kell vizsgálni, hogy a zsidók érintettek-e egy adott területen és ha igen, mennyire.

Konkrétan a filmről: Cliwe Owen jól hozza a kissé ingerült, már-már paranoiás ügynököt, aki az igazság elkötelezett híveként szinte mániákusan harcol a terrorizmus ellen. De létezik-e az igazság? Erre a kérdésre Stahl és Owen párbeszéde (a film legnívósabb jelenete) egyértelmű választ ad. Naomi Watts megfelelő, bár nem hagyták eléggé kibontakozni és ez igencsak nagy hiba. A rendező véleményem szerint remek munkát végzett; hollywood-i keretek között kissé európaias, de jól működő, élvezetes filmet hozott össze.

értékelés: 70%


A felolvasó - Vélemények

2009-05-02 15:59.21
"...aki nem azt a nézetet vallja, amit te."

De sokszor hallottam már ezt, édes Istenem! Találj ki valami újat, valami jobbat. Gondolkozz egy kicsit, ha benyomattál már vagy 10000 hozzászólást erre a nyüves oldalra, akkor biztos van még valami más is, amivel rámszállhatsz. Gyerünk!


2009-05-02 14:41.14
A történelmi ismeretekről szólva, sajnos nem tudok utánanézni az általad felhozott dolgoknak, mert jópár évvel ezelőtt elégettem az összes létező iskolai és más egyéb ide kapcsolódó könyvet, ami a közelemben volt. Egy kicsit ugyanis bántotta a szememet a belőlük áradó hazugsággörgeteg és a dolgok egyoldalú megközelítése. Azok a - kizárólag szalonnasütésre érdemes - vackok valamiféle rejtélyes módon elfelejtkeztek említést tenni arról, miként rombolta földig a szövetséges haderő Drezda kivételes szépségű városát. És ha néhány könyv meg is említi pár sorban, akkor is természetesnek veszik azt a senkit és semmit nem kímélő pusztítást, ami akkor végbement. Mintha onnantól kezdve az egyenlítés okán bármit meg lehetne tenni a háborúban vesztes államokkal. Tehát amikor elmerülnénk könnyek közepette, a zsidóság bajait látva, ne felejtsük el, hogy már sokszorosan megtorolták a haláltáborokban történteket. De vajon hol vannak a gázkamrák? És hova került az a rengeteg hamu, ami a krematóriumokból áradt; mert ha netalán a légkörbe, akkor a Földnek olyan csodálatos gyűrűje lenne mostanra, mint a Szuaturnusznak. Vagy nem látnánk többé a napot. Az, amit a zsidók az elmúlt 50 évben véghezvittek; miközben saját képükre formálták az egész világot, annyi szenvedést, háborút, gazdasági válságot idéztek elő, hogy az messze túlmutat a holokauszt állítólagos rémtettein. Itt egyedül egy dolog létezik, ami alaposan kézzel fogható. Ez pedig a zsidó terror.

Ami pedig a háború utáni német nemzedékekeket illeti, azokra az elkurvult, erkölcstelen, kommunista értékrendet valló agymosott egyének kifejezés a legmegfelelőbb. Meghunyászkodó, súlytalan nemzetté váltak, mert a hatalmas bűntudat elemésztette őket.

Milyen érdekes, az ókorban és a középkorban nem szarakodtak azzal az emberek, hogy ennyit emésszék egymás és a saját lelkivilágukat. Ott egyik háború követte a másikat, nem volt ennyi buziskodás, hogy jaj mit tettünk, szegény nők, szegény gyerekek, szegény cigányok stb. Ott ha rendet akart teremteni az aktuális uralkodó, azt pokolian véres eszközökkel hajtotta végre. Dzsingisz Kán például kinyuvasztotta a mongolok felét, mert rájött arra, hogy amíg ilyen sokan vannak, sosem lesz igazi rend.
Ezzel azt próbálom érzékeltetni, hogy a mai, civilizáltnak nevezett világunk nem előrefele tart, hanem sokkal inkább a mindent elemésztő fertőbe, a végső pusztulásba. Régen sokkal jobb volt minden. Ha két embernek nézeteltérése támadt, akkor azt lerendezték úgy, hogy szívenszúrták, szívenlőtték egymást, nem pedig hátulról, aljas módon szavakkal lehetetlenítették el egymást. Undorító.

Ezzel már lassan a végére is értem a mondandómnak. A taktikád egyébként ügyes, de nem elég kifinomult. Először lenézel, hülyének tartasz, azt írod nem értem a filmet. Ezután még súlyosabbat mondasz, miszerint olvasatlan vagyok, most pedig nyílván az következik, hogy egy össze-vissza dumáló őrült vagyok, akinek nem érted a mondandóját.

Ez tipikus liberális taktika. A zsidók legelőször mindig abból indulnak ki, hogy a velük szemben álló ember hülye. Ezután, ha bebizonyosodik, hogy mégsem, akkor elkezdik megjátszani magukat, hogy nem értik, miről van szó, ezzel mintegy elbizonytalanítva a szemben álló felet, továbbá azt közvetítve a külső szemlélő felé, hogy az ellenfél össze-vissza kárál, értelmetlen amit mond, nincs értelme foglalkozni vele. Ez az ellehetetlenítés.

Részedről ez nem jött be, de nem gond. A marx károly egyetemen magas heti óraszámban lehet ilyen taktikákat tanulni, szóval hajrá.

Befejeztem. Bérfórumozókkal nem vitatkozom. Ez a dolog már nagyon kikívánkozott belőlem, szóval az sem érdekel, ha kitiltanak erről a büdös oldalról!

Viszlát!


2009-05-02 13:36.56
Hozzászólásodat olvasva, azt tudom neked mondani, édes egy öregem, hogy a te esetedben a zsidók már teljes sikert értek el. Úgy át van huzalozva az agyad, hogy azt már a jóisten sem tudná kibogozni. Az olyan filmek, mint a Felolvasó, sosem készülnek hátsó szándék nélkül, aki ezt nem ismeri el az hazudik vagy eleddig egy lyukban élt, mást nem tudok gondolni.


2009-05-02 12:45.25
Mindig ez a holokauszt. Örökkön-örökké ez megy, lankadatlanul hullatják könnyeiket a liberálisok; siratják a jó zsidókat - az áldott, kiválasztott népet - akik köztudottan a világ legnagyobb szenvedői. És pont ez az, ami a leginkább feldühít engem, mert akinek csak egy mákszemnyi kis agyvelőt ajándékozott az Isten, az rövid idő alatt rájön, hogy itt valami bűzlik. Már csak azért is gyanús ez a hatalmas siralomvölgy, mert oly sokszor hangzanak el a televízióban és a mozivásznon egyaránt, mindig ugyanazok a dolgok. Egész konkrétan arra gondolok, hogy a Harmadik Birodalom csupa szörny és hirig lakhelyeként van beállítva, a nácik egyoldalúan gonosz figurák, Hitler egy őrült zsarnok, arról nem is beszélve, hogy a rémséges krematóriumok csak úgy okádják magukból a szerencsétlen emberek hamvait. Lehetséges, hogy így volt, én mindenesetre nem hiszem el ezeknek a nagy részét, mert nem éltem akkor; és más, erősen elfogult ember szájából akkora hitele van az ilyen információknak, mint a falu végi kurta kocsma aktuális pletykáinak.

Tovább nem is folytatnám ezt a gondolatmenetet, mert mindjárt azzal jön itt nekem valaki, hogy piszkos holokauszt tagadó újfasiszta vagyok. Akit villámgyorsan börtönbe kell vetni, hogy ott jól seggbekúrják az ügyeletes rosszfiúk és akkor majd észhez tér, mekkora baromság az, amit állít.
Holott pusztán arról van szó, hogy nem nyalok be mindent emésztés nélkül, amit pártos emberektől hallok, korántsem elfogulatlan televíziókban. De mostmár tényleg hallgatok, mert a besúgók lenyomozzák az IP címemet, holnap a vasárnapi ebéd kellős közepén pedig megjelenik a nagy fekete autó, korántsem becsületes arcú államvédelmis bácsikkal, és szegény öreg édesanyám szeme láttára bevágnak a csomagtartóba.:D

A filmről is szólnék pár szót. A legelső megállapításom az volt vele kapcsolatban, hogy végtelenül hamis. Finoman, kisebb túlzásokba esve fogalmazza meg azokat a rögeszméket, amiket eddig idevéstem.

A színészi játék jó, de véleményem szerint Kate Winslet a Szabadság útjai című filmben sokkal jobban játszott, kisugárzása az egész filmre rányomta a bélyegét, mintegy uralta a vásznat. Az átlag amerikai családanya szerepéért kellett volna megkapnia a legrangosabb díjat (ami már csak névben az, tartalomban nem), nem pedig ezért! Ott mellesleg sokkal szebb volt, és nem is kellett meztelenkednie, vagy kiskorúval hegesztenie. Ezt a holokauszt drámát csak azért vállalta be, mert ő is világosan átlátja azt a dolgot, ami már régóta nyílvánvaló. Nevezetesen azt, hogy az Oscar bizottság vastagon leszarja a szegény amerikaiakat, azok történeteit nem tartja érdekfeszítőnek. Gondoljuk csak el, milyen szinten mellőzték a Pankrátort, Az elcserélt életeket, a Szabadság útjait és Clint Eastwood másik zseniális filmjét, a Gran Torino-t. Arról nem is beszélve, hogy szarba sem nézik a saját történelmüket; a Frost/Nixon című mértani precizitású filmet szintén lógva hagyták, pedig merem állítani, hogy abban a gyenge mezőnyben, amit összeraktak, az a mű volt a legerősebb. Na és akkor mi az érték? Számukra magától értetődő módon a trágyalében pancsoló indiai gyerekek, a melegek harca önmagukért és az önsajnálat.


Ennyi. Kikészültem.

a film értékelése: 50%


Jellemző mondat, esetleg rövid párbeszéd - melyik filmben hangzott el?

2009-05-01 20:00.20
Úgy van:)))


2009-05-01 19:56.11
idézet:

"- Csalódtam magában, őrnagy úr. Nem is olyan vadállat, mint hittem.
- Egyforma vadállatok vagyunk mi ketten."


Háborúzni mentem: Kelly - Vélemények

2009-04-30 18:30.12
Megadom a kettest. De csak azért, mert ilyen idős koromban én is akkora ordas nagy faszkalap voltam, mint az a filmbeli Löböf gyerek.

értékelés: 35%


Jellemző mondat, esetleg rövid párbeszéd - melyik filmben hangzott el?

2009-04-29 08:59.29
Köszönöm, cimbora.)))

Az én feladványom:

"Kurva Dante. Kibaszott versfaragó burnyák."


2009-04-29 08:37.10
Die Hard 4.0


Britney Spears: Álmok útján - Vélemények

2009-04-29 08:10.52
Mert még nem láttál túl sok filmet. Ha majd kivégeztél néhány százat, rájössz mekkora nulla ez a köpet.


Jellemző mondat, esetleg rövid párbeszéd - melyik filmben hangzott el?

2009-04-28 19:22.58
Úgy látom, jól elvagyunk itt ketten:)))


2009-04-28 19:17.06
idézet:

"Ray *a**o. Imád táncolni. Beszambázik és lecsap az árura, azután meg szépen eltangózik vele."


2009-04-28 19:15.15
Ott az igazság:)))


2009-04-28 19:05.28
idézet:

"- Jó ez a kaja.
- Hát persze, hogy jó, csak az a kérdés, hogy fogod megfizetni az árát.
- Nem tudom.
- Nem tudod? Hát majd én kiverem belőled, faszikám!
- Nem szívesen bántanálak.
- Mi? Te akarsz engem megverni, te szarzsák! Na gyere!"


Hármasban szép az élet - Vélemények

2009-04-27 10:44.40
Nem gyártok én semmit, aranyapám! Pusztán azt merészeltem leírni, hogy az ilyen - szexuális beállítottságból eredő poénokra épülő - filmek adták a lovat néhány undorító zsidóvígjáték alá.
Vagyis amilyen egyszerű, annyira ártalmas a jóízlésre nézve ez a kis szösszenet.


Hollywoodi őrjárat - Vélemények

2009-04-27 10:34.51
7000 valahanyadik hely, mindezidágig 8 hozzászólás és 3,5 alatti átlag. Azt hiszem, hogy ennél nagyobb kritikát keresve sem talál az ember.

Az utolsó 20 percet leszámítva - ami azért elég viccesre és pörgősre sikeredett - a film majdhogynem értékelhetetlen. Arról nem is beszélve, hogy ha már mindenáron ripacskodó szarháziaknak akarják beállítani a hollywoodi zsarukat (lehet hogy tényleg azok is), akkor azt jóval több humor és akció keretében kellett volna nyomatékosítani.

Ez így viszont egy nagy semmi!

értékelés: 40%


88 perc - Vélemények

2009-04-26 14:56.22
Te jószagú úristen! Mi a megveszekedett büdös franckarika akart ez lenni? Borzalom. Nem tudok más jelzőt kitalálni erre az ötödosztályú szarkupacra, egyszerűen hihetetlen, mekkora moslék. Vajon az öreg Pacino miért vállalja be ezeket a hozzá teljesen méltatlan, vacak szerepeket, immár sokadik alkalommal? Így akar bentmaradni a filmes köztudatban, vagy mi? Mert ha igen, akkor teljesen felesleges az erőfeszítése - véleményem szerint akkor is örök életre megjegyezné őt a filmkedvelő ember, ha már 15 éve visszavonult volna - ezekkel szimplán csak hülyét csinál magából. Vagy versenyezni akar a fiatalokkal, akik évente több filmet is bevállalnak? Azokkal aztán végképp felesleges birokra kelni, mert még félrészegen, félig lebénultan is lemosná őket a vászonról, bármikor, ha úgy alakul. Egy ilyen leelee sobieski szintű "nagy igéretet" legalább is biztos. De aki a legnagyobb hibás, az maga a rendező, Jon Avnet. A tűz égesse meg a testét (na nem szó szerint, csak úgy méregből mondom), amiért ennyire infantilis módon pakolta össze ezt a filmet. Ha legalább egy kicsit értené a dolgát (a krimi - thriller műfaj analfabétája ez az ember, ez most már nyílvánvaló a Righteous Kill után) akkor jobb forgatókönyvből, kicsit jobb mellékszereplőkkel és egy feltűzelt Pacino-val össze lehetett volna hozni egy 70%-os filmet. Amiben, halkan megjegyzem, nem válik nyílvánvalóvá fél óra elteltével, hogy ki a tettes. De így? Szánalom a köbön. És az a zene? Arról jobb ha nem is írok semmit.

Az öreg miatt kettes. De ha még egyszer összeáll ezzel az Avnet-val, akkor azt már tuti egyessel fogom díjazni.

értékelés: 30%


Jellemző mondat, esetleg rövid párbeszéd - melyik filmben hangzott el?

2009-04-25 17:00.42
Igen:)


2009-04-25 13:39.14
idézet:

"Vagy aláírja, vagy holnap reggel már azon fog tűnődni, miért ébredt a farkával a szájában és mit a keres a maga helyén az új utód!"


Hideg nyomon - Vélemények

2009-04-25 13:34.29
Nos, érdekes egyveleget hozott össze a két Affleck fiú, annyi bizonyos. Jól összeillenek a film bűnügyi és drámai elemei, továbbá a színészi játékok is rendben vannak. Casey Affleck ismét remekül hozza az ellenszenves, tenyérbemászó figurát, aki most azért mégis szerethető becsületessége és bátorsága miatt. Még akkor is, ha a nagy darab kocsmavitéznek csak pisztollyal a kezében mer nekiugrani. Látom, sokan értékelték jelesre a filmet, egyébként örülök, hogy nektek ennyire tetszett, de az én esetemben jócskán levont az élvezeti értékből az, hogy a történet igencsak erőltetett, és a zsaruk kapcsán is viszonylag hamar rájöttem, hogy a fejétől bűzlik a hal. Ezzel együtt stabil négyesnek tartom a filmet; a kezdő képsor és a záró rész (Affleck és Freeman párbeszéde) különösen erős, több mint valószínű, hogy ezek még jó ideig megmaradnak az emlékezetemben.

Jó film! Ennyi pénzből, amit rászántak, különösképpen az.

értékelés: 70%


Jellemző mondat, esetleg rövid párbeszéd - melyik filmben hangzott el?

2009-04-24 17:07.49
Így igaz.:)))


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk