Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Reszkessetek, betörők! 2. - Elveszve New Yorkban
- Mozi+, 14:20
Jákob rabbi kalandjai
- Mozi Klub, 14:25
Aloha
- Prime, 14:45
A névtelen vár
- DUNA TV, 14:56
Gyakornokok
- Film Mánia, 15:40

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Penélope Cruz (50)
Ann-Margret (83)
Paul Guilfoyle (75)
Jessica Alba (43)
Elisabeth Röhm (51)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
2022-es választás
Filmkeresés rövid tartalom alapján
Kaja-pia topik, avagy: ki mit szeret enni-inni?
Kopók (sorozat) - Vélemények
Viccek! - Ha van Valakinek egy jó vicce, vagy poénja, akkor azt itt elmondhatja!

További fórumok

Utoljára értékeltétek
A merész aaaaa
Antony Byrne aaaaa

 

Fórum - Tarzan és asszonya - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

5. Huistlik (2017-11-28 08:45.55) aaaaa - (válasz Kék kereszt 4. hozzászólására)
Az első mondataidra válaszolva tény, hogy összeszedettebben beszél, mivel az előző filmben csupán néhány mondatot mond. A kérdésem csak az lenne, hogy nem az újabb szinkron tette ezt Tarzannal? Ugyanis a Bujtor István féle szinkronnal nekem valahogy teljesen más képet formáz az egész karakterről. Nagyon sok olyan mondat van a két verzióban, ami eltér. És ez minden olyan Tarzan filmre igaz, amit kétszer szinkronizáltak.


4. Kék kereszt (2016-09-01 10:28.31)  
Tarzan sokat változott és komolyodott az első rész óta,ami az előnyére vállt.Már összeszedettebben tud beszélni,sokkal emberibbül viselkedik stb.A jótékony női ráhatás ugyebár.Mindannyiunkat megváltoztatnak..Nincs előle menekvés.Jane sokkal érettebb lett na meg dögösebb és már jóval otthonosabban mozog az új otthonában.Igazi életre való nő vált belőle.Amikor minden szép és jó,akkor rúgja rájuk a békés dzsungel ajtaját a civilizáció..melyet még hősünk sem győzhet le..Az elefánt temető kifosztásánál Tarzan megtapasztalja az emberi romlottságot..mely később visszatérő árnyként kísérti őt..Nem érti,hogy az emberek hogyan képesek ilyen szörnyűségre..Egyszerűen nem értheti..Emellett a szerelemféltés is megjelenik..
A folytatás komolyabb hangvételű film lett,amiben ott rejlik a nem elhanyagolható mondanivaló is.Jó összhangban volt a dráma,a kaland és a romantika.Mellette a humor is jelen van,de ezúttal nem túlozták el.Csita nyomott egy főnixet..és minden ment tovább.Elég sok izgalmat és akciót tartogat számunkra ez a rész.A krokodilos harcon jól látszik,hogy nem kis munka volt benne amit nem 5 perc alatt hozták össze.Az orrszarvús rész is hasonló volt.A finálé előtt pedig le a kalappal.Szó szerint minden volt itt.Díszletek,vetített hátterek,makettek,igazi állatok sokasága,oroszlánok,elefántok,bennszülöttek,dublőrök,és mindez olyan jól összevágva,hogy eléggé dinamikus,pörgős,akciódús és látványos lett a végeredmény.



3. Rockercsaj2003 (2016-07-19 22:27.33) aaaaa - (válasz Az utolso szamuráj 2. hozzászólására)
Felnőtt fejjel..a vetîtett jelenetek idegesîtőek voltak.nekem személy szerint az egyik kedvenc részem.ebben mèg a szèp Jabe játszik..ugaz Csita visszi hátán a filmet..önfeledten tudok rajta nevetni..imádnivaló...itt mèg megvolt Tarzan üvöltése is..nem úgy mint az amazonos rèszben...Jól összefoglaltad...


2. Az utolso szamuráj (2013-11-06 17:50.11) aaaaa
A maga módján a legösszetettebb Tarzan film.
Megjelenik a filmben a civilizáció és a "modern"-khm,az akkori modern- kor összehasonlítása,Tarzan és Jane kapcsolata mélyül,bizonyos állatszereplők elpusztulnak és a főszereplők némelyike is csúf halált hal,nem Tarzan kezétől.Bár a dzsungelmuki elleni merénylet elkövetőjét nem akarjuk kedvelni,mint a végén kiderül,neki is vannak érzései,értékei,nem vegytisztán szemétláda,és fehérek halnak meg szimpatikus feketéért,mert majdhogynem! társként gondolnak rá.Van persze üvöltés,az a bizonyos naná,Jane elkapása,amin mindig röhögök,nem túlzásba vitt romantika és oroszlán-krokodil elleni harc,ez ilyen alap,sőt Tarzan egy orrszarvút is lekésel.Magam a krokik elleni összecsapást kedveltem mindig is a legjobban,szegények csak forogtak ész nélkül:a rettegett halálforgás ugye.
De hősünk ellen kevesebb az esélyük,mint langelusnak egy értelmes mondatra.
Jó kis mozi ez,ahol néha el lehet gondolkodni,bizonyos állatos tömegjeleneteket hol és hogy vettek fel,a vetített háttér azért fasza mert nagyon ciki és Csita még nem mint főszereplő vitte hátán a filmet,sőt volt a dolognak bizonyos komorsága is.Mikor pedig a gorillák-kik emberek:))-dobálták a teherhordókat kövekkel,meglepően intenzív és dinamikus jelenet.


1. Dongabi (2010-02-10 16:59.56) aaaaa
Ez is egy jó kis Tarzanos film:)
Tarzan már sokkal értelmesebben beszél, hála a Jane-nel töltött egy évnek (a Tarzan a majomemberhez viszonyítva). Jane rengeteget komolyodott ez idő alatt, nagyon érett, szimpatikus karakterré vált, nyoma sincs az előző filmeben megszokott hisztinek:)
továbbra is van a filmben humor, bár szerintem kevesebb, ill. kevésbé realisztikus jelenetek (pl. amikor Tarzan a krokodillal küzd, aki valami centrifugális erő hatására csak forog és forog a vízben...).
Van néhány tényleg jól kidolgozott jelent, pl. amikor a majmok ápolják Tarzant.



Kapcsolódó fórumok

VéleményekHuistlik, 2017-11-28 08:455 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk