Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Az erdő kapitánya
- Magyar Mozi TV, 07:05
Hacsi - A leghűségesebb barát
- Moziverzum, 07:30
Börni, az eszelős temetős
- Filmbox Plus, 07:40
Lovagregény
- Film Café, 07:50
Exodus: Istenek és királyok
- AMC, 07:50

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Penélope Cruz (50)
Ann-Margret (83)
Paul Guilfoyle (75)
Jessica Alba (43)
Elisabeth Röhm (51)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Viccek! - Ha van Valakinek egy jó vicce, vagy poénja, akkor azt itt elmondhatja!
Eltörölni Frankot - Vélemények
Mai menü avagy ma milyen filmet néztél meg
A részleg - Vélemények
Fogadóóra

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Szunnyadó vérebek aaaaa
Linda Hamilton aaaaa

 

Fórum - Otthon, biztonságban - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

30. Emylio (2021-03-06 12:53.19) aaaaa
Fura sztori. Gyakorlatilag nem tudunk meg semmit, csak hallgathatjuk a nyavajgást.


29. Bertó!!! (2019-12-05 21:49.53)  
Ekkora egy rosszul megrendezett fost.
Az alapsztori viszont èrdekes (lenne).



28. Vmiso (2017-09-15 16:19.08)  
Tévéfilm minőség.

Az elején az életét kockáztatva is menne a feleségéért, aztán később már nem annyira akarja megmenteni, nem kockáztat, inkább végignézné hogy meghal.
A film végi csattanó is nagyon gyér.
Gyenge történet, gyenge megvalósítás.


27. Bean (2012-05-22 14:01.41) aaaaa
Sajnos nem tud több leni, mint egy átlagos filmnél, ha a drámaiságot és a hangulatot nézem.
Ebben szerintem szerepet játszik a kis költségvetés is.
Azon kívül, hogy a történet igen csak elszomorítja az embert és a film alatt sokszor eszébe jut ő mit tenne ilyen helyzetben sajnos nagyon megmozgatni nem mozgat meg semmit, sem a két színész játéka, sem a feszültség keltés amit a rendező szeretett volna megteremteni.
A végén meg azért eszembe is volt, hogy olyan feleslegesnek éreztem a filmet, mert tényleg semmit nem váltott ki belőlem.
Mindenesetre marad a 3 csillag.


26. Nyolcadik utas (2012-04-27 14:21.40) aaaaa
Szinte minimalista dráma egy apokaliptikus történetben thriller faktor nélkül.
Néha úgy érzem csak egy vékony mezsgye választ el minket egy hasonló tragédiától.
Elgondolkodtató mozi.


25. Törölt felhasználó (2012-01-02 01:09.50) aaaaa
Nem rossz mozi, elég erős alapszituációt vázol fel, amire tényleg rá lehet építeni egy erős drámát. Bár nem volt a téma maximálisan körüljárva, volt benne néhány üresjárat, s talán céltalan dialógus, amely nem a megfelelő hatást váltotta ki, mégis azt kell mondanom, hogy a film nézése azért megfelelően felkavart engem. Ha valóban úgy nézzük, hogy odaképzeljük magunkat valamelyik szereplő helyzetébe, hát egyikük részéről sem volt könnyű a döntés. És hát a vége fordulat... nem vártam volna, eléggé kegyetlen volt, de tetszett :D

Mindenképp ajánlott egyszer megnézni, van néhány érdekes kérdés amit felvázol és szerintem mindenképpen több, mint átlagos, bár nem hibátlan.


24. Jason13 (2011-09-24 12:27.44) aaaaa
Nem volt ez rossz film,de az alacsony költségvetés rendesen rányomta a bélyegét.A játékidő nagy része lekorlátozódik a főhős házára,mellyel még nem lenne gond,csak hát a film emiatt sokszor unalomba fullad.Néhol viszont elég pörgős lesz, a készítőknek nem nagyon sikerült megtalálniuk az arany középutat,kár.A szereplőkkel nagy baj nem volt,mind hozták az a szintet,melyet megkövetelt a film.
Amúgy ez,hogy hétköznapi emberek szemszögéből láttuk a dolgokat,eléggé elnyerte a tetszésem,nem mindennap készülnek ilyen filmek.Mint már fent említettem,a költségvetés igen alacsony volt,tehát akik óriási rombolásra és CGI dömpingre vágynak,ne ezt a filmet válasszák.Itt azon van a hangsúly,hogy ebben a helyzetben,hogy is cselekedne egy átlag polgár.
Egyszeri szórakozásnak megfelelő kis szösszenet ez,ha néhol nem ült volna le benne a hangulat,megkapta volna a jobb osztályzatot is.


23. PsybeNyo (2010-02-08 13:48.28) aaaaa - (válasz Memphis 13. hozzászólására)
Ugyanez a véleményem. A manipuláció és a madzagon rángatás nagyon megy Amerikában. A sok parasztvakítás ellenére ez a film, kicsit ugye külsőleg, nagyon alternatív módon bemutatja, hogy mi történne, ha esetleg megtörténne ez az eset.
Csak meg kell nézni néhány dokumentum filmet, amelyek leleplezik, az állítólagos Al-kaida által elkövetett 9/11-es terrorcselekményt. Összefüggést lehet találni a kettő között, itt is bábok vagyunk, és pórázon vezetnek bennünket..


22. Skid76 (2010-01-19 19:48.32) aaaaa
Piszkos jó film.


21. Krisz papa (2010-01-13 00:53.43) aaaaa
Sokszor nagyon izgalmas, és fordulatos thriller, melyben található néhány jó jelenet, átérezhető alakítás. Igaz a történet egyszerű, de a mai világban sokakat izgató témával foglalkozik. A probléma ott kezdődik, hogy a bemutatás minősége gyenge, a forgatókönyv nincs jól felépítve, valamikor nagyon unalmas, máskor pedig próbál felpörögni. Nem rossz film, de azon kívül, hogy a kirekesztetséget/elszigeteltséget nagyon jól használja, a párra gyakorolt hatását szépen bemutatja, és a film végén a csavar tényleg izgalmasan, és üdítően hat, átlagos alkotás!


20. Randal (2010-01-06 22:44.07) aaaaa
Szerintem remek volt.
Alacsony költségvetésből is lehet katasztrófa filmet csinálni - csak ilyenkor nem a környezet pusztulására kell odafigyelni, hanem az emberekre, hogy mi zajlik le valakiben, aki tehetetlenül kénytelen végignézni, ahogy minden meghal körülötte.
Ebbe én jobban bele tudtam élni magamat, mint mondjuk a 2012-be (azt a filmet is szerettem, csak azt más miatt). Azon gondolkodtam végig, én hogy viselkednék, és arra jutottam, hogy fogalmam sincs - és remélem soha nem is jutok olyan helyzetbe, hogy így kelljen bánnom egy szerettemmel.

Nem egy szokványos film, ráhangolódást igényel, de akkor remek (borzasztó) élményt tudhat nyújtani a nézőknek. (Még úgy is, hogy helyenként azért tényleg unalmas :) )


19. Stickfa (2009-11-21 18:56.08) aaaaa
Egyszer nézhető,közepes minőségű,alacsony költségvetésű film.

Egyébként a "névtelen" színészek nem voltak rosszak.


18. Casillas12 (2009-11-05 17:18.10) aaaaa
nem roszz film ez első 20 perc valami zseniális sjna utánna a film beleszürkül a ház belső terébe de egyébként remek film


17. GParker (2009-10-16 13:23.04)  
akkor kapcsoltam ki a filmet, amikor a csaj be akart menni a házba,de nem engedte be a barátja...annyira HITELTELENÜL ÉS ROSSZUL játszott a csaj, kiábrándító volt! Ahogy olvasgatom a hozzászólásokat, jól tettem, hogy inkább aludtam egy jót! :)
Pontszámom: egy darad csillag (maximum)


16. Küsmödi bácsi (2009-10-16 12:05.50) aaaaa
Gondolkoztam, hogy három vagy négy csillagot adjak-e a filmnek, de végül is győzött a jóindulatom.
Előre szólok, írásom egy büdös nagy szpojler lesz.
Megérdemli szerintem a jó titulust, mert alapból nagyon jó története van, és alaposan elgondolkoztatja az embert, ő mit tenne hasonló helyzetben. Oké, kicsit túldramatizálják az amerikaiak ezt a terrorveszélyt, de nézzük a dolog jó oldalát, a robbantások kivitelezői maradnak anonimek, nem az arabokat kiáltják ki megint az ördög ivadékainak.
Nagyon jól indul a film, óriási pörgés van, egészen míg el nem dönti a srác, hogy otthon marad. Ott kicsit beáll a film, és nem is nagyon fog zúzni egészen a végéig. Mondjuk, nem is nagyon lehetett ebben a stádiumban mit beleírni, illetve a hangsúly itt a 2 ember egymás iránti ragaszkodásán lenne, amit szerintem nem sikerült kellő képpen kivitelezni. A nő nagyon hiteltelen, illetve nem tudom, olyan furcsa az egész. Ugyebár az elején a gyerek egy tipikus papucs -amin mellesleg baromira felidegesítettem magam-: "csináltam neked kávét, cukorral, ahogy szereted", "ugye finom volt tegnap a vacsora, amit csináltam? - tényleg?", "légy óvatos", na meg egyéb papucs dumákat lök a csajnak kb. 2 perc alatt. Ezután nem értem a fordulatot, hogy a saját egészsége védelme érdekében szarik a nőjére. Mert ne kerteljünk, leszarja. Oké, utána beengedi az egyik szobába, de akkor is. Értem én, hogy ezen a ponton el kellene gondolkoznunk, vajon mi nem ugyanezt tettük volna? A kép akkor se tiszta, egyszerűen nem hiszem, hogy egymást nagyon szerető emberek kizárják a másikat.
Nyomasztó a hangulat, hogy nesze neked tökéletes (-nek hitt) amerikai társadalom, történek egy ekkora gebasz és mindenki hirtelen magányos, elesett és reményvesztett lesz. Káosz a köbön.
Tetszik, hogy a hatóságokat nem úgy állítják be, hogy mekkora fasza jenki gyerekek, mindenkivel korrektek és mindenkit megmentenek.
A film vége jó slusszpoén, tetszett.
Érdemes megnézni, jó film, az alapsztori nagyon király; a készítők célja nem egy akciódús film volt, hanem, hogy legalább erre a 1,5 órára a nézők elgondolkodjanak.


15. Sötétszív (2009-09-01 23:30.06) aaaaa
Szerintem egy nagyszerű film lett ez. 2001.szeptember 11. után eluralkodott a terrorveszély az egész világon. Ez a film azt mutatja be, hogy mi lenne, ha vegyi anyagokkal történne robbanás, vagyis, hogy mit tenne egy egyszer ember, akinek a felesége állítólag megfertőződött, és mit tennének a hatóságok. Döbbenetes erejű film, egy meglepő fordulattal a végén. Szerintem nagyon jó lett.Csak ajánlani tudom mindenkinek.


14. FRU5T (2009-06-24 20:38.35) aaaaa - (válasz Memphis 13. hozzászólására)
Csak a biztonságban lévő férfihez bekerült a vírus, azután meg bezárta magát .. mutálódott a vírus, és ezért ölték meg.

A "Miért kellett megölni" -re pedig szerintem ugyanez a válasz.


13. Memphis (2009-05-03 02:37.15) aaaaa
Nos, lehet sokan nem fognak egyetérteni a véleményemmel, de a film nagyon gyenge volt. Ha csak egy egyszerü filmként tekintek rá,szerintem a film végén egy nagy logikai baki volt benne, hisz végig az volt, hogy aki kint van a levegőn, a porba, az fertőzött és ennek a köhögés az egyik jele. Na ennek dacára a végig biztonságba levő férfit ölik meg...Amugyis miért kellett megölni? Hisz aki kint volt, azt is elvitték "valahová", nem lelőtték. Na mindegy, annyit a filmről.
Az egyik hozzászólást olvasva, aki a 911-el hozta kapcsolatba a filmet, nagyon helyes. Ugyanis az majdnemhogy tény, hogy a WTC tornyokat nem "tevezsokék" támadták meg.
1. A tornyok összeomlása és a maradványokból kiderül az előre megtervezett telepített robbantás.
2. Egészen véletlenül nincs egy tanu sem, aki efektív tudna arabokat említeni a gépről, amik beleszálltak...egy utaslistát ugyanis tök egyszerü megírni arab nevekkel.
És egyébként valószínű tényleg az a cél többek között ezekkel a filmekkel is, hogy a "bizonyos személyek" sikeresen elérjék az embereknél (az USA-ba és a te otthonodba is majd lassan), hogy mindent ugy csinálj, ahogy ők mondják, ha azt mondják, hogy a logközelebbi hozzátartozódat zárd ki, akkor azt...


12. Mona50 (2009-04-29 12:06.48)  
Tegnap néztem meg a filmet Rory miatt. Rosszabbra számítottam szerintem egész jó kis film lett belőle, persze nekem is vol egy két rész ami nem tetszett pl: a vége hogy nem a csaj halt meg.... nagy csattanót akartak de valahogy szerintem nem lett....


11. El Condor (2009-03-30 11:33.04) aaaaa
Pörgősen indult, de aztán leült a film. Csak azért unatkoztam végig, hogy lássam mi lesz a csattanó. Sajnos sikerült egy logikai bakikkal teletűzdelt marhaságot kreálniuk.


10. SUHANCÉLET (2008-10-22 01:51.11) aaaaa
Nem csak a szinkron, hanem az egész film nagyon pocsék lett. Sajnos én a végét leszámítva unatkoztam rajta...! :(


9. Intruder (2008-10-16 16:36.11) aaaaa
Az alap történet jó,de a színeszek elég gyengén játszottak.
Na meg a szinkron iszonyatosan rossz.


8. Kiiscsillag (2008-09-13 13:49.30) aaaaa
Nemrég láttam..a barátom szerint unalmas volt,szerintem jó.A történet érdekes,és el is gondolkodtató.Tényleg hiányzott,hogy ki és miért csinálta a robbanást,és mutathattak volna mást is,nemcsak ezt az egy családot.Viszont a vége tényleg nagyon meglepő.Összeségében szerintem elég jó film.


7. Nangoo (2008-07-26 11:44.53) aaaaa
Hát, bocsesz, de szerintem ez a film ratyi volt, végig az volt bennem, amivel befejezték, ha nem így lett volna, lehet jobban értékelném. Nekem a Fülke jobban tetszett, pedig az is egy helyszínen játszódott, meg különben is szeretem az olyan filmeket.
Az eleje tetszett, hogy ugyan mi lett, de aztán...
:S


6. Kittentyű (2008-07-23 17:18.59) aaaaa
Nekem nagyon tetszett szerintem nagyon jó film. A végén én is meglepődtem.


5. Lovera30 (2008-07-22 11:07.49) aaaaa
Mindenkivel egyetértek,aki előttem szólt,nagyon meglepődtem a vége fordulaton,erre senki nem számított,tetszett a szinészi alakítás mindkét részről,nagyon hihetően adták a pánik és az egymásért való aggódás szerepét,hiányoltam a belvárosban zajló eseményekről való bemutatást,és a konkrétumot,vajon mi is okozta ezt az egész felfordulást.Öszzességében a 4 csill.megérdemli.


4. FRU5T (2008-07-15 12:35.22) aaaaa
Nekem is, mint Csupinak az eleje jobban tetszett, volt sok történés, viszont a közepe tényleg nagyon lassú volt, és sok volt az üres hely, de ezt az üres helyet véleményem szerint kitölthették volna azzal, hogy megmutatják mi van a belvárosban. Az elejétől a végéig, minden a házban zajló eseményeket mutatja meg. A vége fordulatos, szerintem senki sem számított volna rá, én személyszerint nagyon meglepődtem :) Amugy 4 csillagot kap :)


3. Csupi1 (2008-07-10 21:50.10) aaaaa
Elég unalmas film,pedig az eleje egész jól indult.A közepe elég lassú,sok benne az üresjárat, de a film végén azért van egy megepő fordulat. Érdekes a története, de azért még ki lehetett volna hozni belöle egy két jó dolgot. Az zavart,hogy folyamatosan a 9/11 -et juttatják a néző eszébe, amikor terrortámadásról beszélnek. Pedig nem lehetett megtudni semmit a robbanásokról,hogy valójában mi vagy ki okozta.



2. Az utolso szamuráj (2008-06-24 10:57.08) aaaaa
Véleményem szerint-ezzel persze akár lehet egyet nem érteni-az USA lakosságában ,a jóléti polgárságban a WTC elleni merényletet ,a terroristatámadás rémét egyszerűen nem engedik feledés homályába veszni,mindig újra és újra előbányásszák,az emberek megrettenek,irányithatóbbak,jobban befogadják a háborús politikát,a....no mindegy,ne folytassuk,hál isten bizonyos hangok már ott is szajkozzák,valahol mesterségesen gerjesztett folyamat ez,és átverés is van a dolog mögöt,egy felmérés szerint a lakosság több mint harmada úgy véli,az ikertornyok pusztulása nem néhány tevezsoké műve volt.A film nem titkoltan ebből a pánikból épiti fel gerincét,a baj az,hogy a jópofa ötlet megragad tv filmes eszköztárból meritett megjelenitésen,és a jó kezdés egy idő után álmositó és üres történetfolyammá dagad.A szinészi játék ha nem is dijra esélyes,de a célnak megfelelő,hűen tolmácsolja a pánikot,frusztrációt,és a média félretájokozottsága és igy félretájokoztatása is egész korrekten fekszik a moziban.Persze van családi dráma,az ami közhelyes,bár felmerült nézése közben bennem a kérdés,egy ilyen eseményt,ezeket a történéseket-spoiler,a férj tulajdonképp kizárja otthonából a feleséget-a vész esetleges elvonulása után vajon hogy dolgozza fel a két ember,mennyire sinyli meg kapcsolatuk vajon.A film a maga módján erre ad egy csavaros választ,az egyed a hatalom kisérleti egereként végzi ,az utolsó képek és az események miatt nem tulzás a rágcsálohoz hasonlitani a főszereplőt,aki....no de ezt a jopofa csavart lelőni nemigen illik ugyebár.Nézhető film,ám ha esetleg bátrabb lett volna,ha jobban beleássa magát a témába,nagyobbat szólhatna,bár gondolom küzdött költségvetési nehézségekkel is,hiába,azért a kisebb studiók nem a Transformers költségvetéséből gazdálkodnak.


1. MiBo (2008-06-02 17:01.44)  
hatalmas film.... :O



Kapcsolódó fórumok

VéleményekEmylio, 2021-03-06 12:5330 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
Otthon, biztonságban adatlap
Eredeti cím: Right at Your Door
Évszám: 2006
Rendezte: Chris Gorak
Szereplők: Mary McCormack, Rory Cochrane, Tony Perez, Scotty Noyd Jr., Max Kasch...

További információk

Szereplők fórumai
- Rory Cochrane - Vélemények
- Mary McCormack - Vélemények


 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk