Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-16
Exhibition On Screen: Az ifjú Picasso
Gyönyörű esküvő
Hívatlanok - Első fejezet
Képzeletbeli barátok
Marguerite, a számok szerelmese
Nina és a sündisznó titka

2024-05-09
A halálkártya
A majmok bolygója - A birodalom
Macskák a múzeumban
Mind idegenek vagyunk
Vincentnek meg kell halnia

2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Ürömapám *Robert De Niro új filmje* (DVD)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Sammy nagy kalandja - A titkos átjáró
- Filmbox Premium, 07:20
Napos oldal
- HBO, 07:37
Made in Italy
- RTL Három, 07:55
Szeretteink körében
- HBO2, 08:05
Mindenütt nő
- Moziverzum, 08:30

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
David Krumholtz (46)
Chazz Palminteri (72)
Greg Wise (58)
Lainie Kazan (84)
Caroline Dhavernas (46)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
2022-es választás
- Filmes Sámánok Rendje -
Országúti diszkó (2024) - Vélemények
Mit hallgatsz most?
Dózsa László - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Az útvesztő: Halálkúra aaaaa
Josephine Langford aaaaa

 

PH hozzászólásai

Ugrás PH adatlapjára

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Gale Harold - Vélemények

2010-06-24 20:56.02
Én is megnéztem, tényleg aranyos. Hogy találsz ilyeneket?


2010-06-24 20:46.25
Köszi a helyszínelők információt. Azt hiszem mindent kiplakátolok vele, kissé szenilis vagyok mostanában, nehogy elfelejtsem!
Engem most momentán az se zavar, ha egy szót se szól, csak feltűnik benne, csak lássam!


2010-06-24 20:42.57
Sziasztok!
Azért én is megvagyok, mindig akkor történik itt valami, amikor nem nézek be ide! Pedig majd minden nap benézek.
A régebbi évadokat nálunk is szemtelenül olcsón árulják, de én tegnap Pesten voltam, be sikerült ugrani egy ottani Mediaba, és megvettem az 5. évadot! Jelzem, olcsóbban, mint amennyiért itt Szegeden árulják! Nem olyan rég itt is láttam, de öcsémmel voltam, az nagyon hülye, nem akartam akkor megvenni. Visszamenni nem volt időm, pedig a fene evett meg értem, mert összesen 1 db volt. Azt meg nem merném most megreszkírozni, hogy hátha hónapok múlva ennek is lejjebb engedik az árát.
A filmletöltés nekem ugrott, ha nem magyar.
Úgy látszik ez a fogfájás ragadós, nekem az elmúlt két hónap termése egy letörött fog, amire koronát raktak, azzal 3 hétig kínlódtam, míg helyrejött, majd egy másikból kiesett a tömés. De az legalább nem fájt. Együtt érzek Veled.
A leugatást én ugyan nem értem, de itt is olvastam már olyan fórumot, ahol az megy! Szerencse, hogy ide olyan nem ír!


2010-06-21 12:19.45
Nem is tudtam, hogy a helyszínelőkben is volt! Még ha csak felbukkan is! Most néztem az AXN műsorát, de nekem úgy tűnik, hogy két évadot is egyszerre játszanak. Azt kell nézzem, ami 2009-es, és múlt hétvégén a 17. rész volt? Bár az nagyon lassan halad. De ha esetleg pontosan tudod, hogy mikor lesz az a rész, amiben lesz, esetleg szólj. Egyébként is egyre jobban belebonyolódom a sorozataimba, már nem összekeverem őket, csak veszegetem felfele, de nincs időm megnézni őket. Bár a Grace klinikával meg a DH-val nem volt gond, azokat úgyis néztem, de mikor a Harcos utcákban is volt két részben, hát megküzdöttem, mig kivártam, hogy melyikben lesz. De azért Gale-ért ennyi még simán belefér.
De ez a tehetségtelen amatőr, ez kiverte nálam a biztosítékot! Szerintem csak az irígység beszél belőlük! Nem is kellene nagyon dolgozni azon, hogy találjunk Gale-nél híresebb szinészeket, akiket Gale tehetségben messze leelőz! A külsőről már nem is beszélve. Jó, tudom, hogy nem attól tehetséges, de azért nem utolsó szempont!


2010-06-18 07:18.44
Nekem is jobban tetszik Gale rövid hajjal. Sokkal fiatalabbnak néz ki, meg olyankor a QAF elejére emlékeztet. Jó volna újra megnézni, de még arra se volt időm, hogy az 5. évadot megvegyem, pedig már egy hónapja megjelent. Hiába hírdették a Coraban, ott mégse volt. Pedig az előző évadokat még árulják. Máshova meg nem értem még el.
Elég valószínű, hogy az új filmjeit mi nem fogjuk látni. Bár a horror, thriller nem az én világom, meg is lennék hasonulva, ha mégis játszanák, hogy Gale kedvéért meg merjem-e őket nézni. Azért lehet győzne a kíváncsiságom.


2010-06-17 06:41.25
Köszi! Hitetetlenül gyönyörű Gale ezeken a képeken! Legalábbis nekem. Újra olyan, mint fénykorában. Már nyoma sincs rajta a balesetnek. Én most túl soványnak se látom, mint nem is olyan rég. Bár azt hiszem, nekem mindig tetszeni fog. Mindig is ő lesz a nagybetűs PASI.
Egyébként a lánggal nincs baj, csak sajnos nincsenek új hírek róla, a többit meg már kiveséztük. Tudom, hogy ha rajtunk múlna, elhalmoznák jobbnál jobb szerepekkel, és újra folyton csak róla beszélnénk. Nem is értem, miért nem minket kérdeznek meg.
Azért arra nagyon kíváncsi lennék, hogy a klipben milyen beszédet mond! Nekem úgy tűnik, hogy nagyon szívügye amiről beszél. Annyira beszédes az arca, a szeme! Ami megint huncut, és ez tetszik!


Rammstein

2010-06-08 21:49.07
Köszi! Fantasztikusak! Ugyan nem Rammsteint, de láttam már más felvételt a Rock am Ringről, egyszerűen szédítő a mérete.
A sorrend, mint nálunk volt. Mikor a Sonne után megláttam, hogy jött a Haifisch, egyszerűen kicsit belehaltam volna, ha nem jön az Ich will is. De jött! Nekem ez a pesti koncerten is tökéletes volt. A Sonne annak a barátomnak a csengőhangja, aki megismertette velem a Rammsteint, a Haifisch az én csengőhangom, az Ich willt pedig bűnösen imádom.


Gale Harold - Vélemények

2010-05-21 06:44.39
Én már annak idején is dvd-re vettem fel a tv-ből, de én is ragaszkodok az eredeti dvd-hez. Valóban 8 ezer az ára, nem is vettem még meg soha más sorozatot, nem is fogok, de ez KELL! Sajnos még nem volt időm beszerezni, de napokon belül pótolom.


2010-05-17 06:35.01
Holnapután! Tegnap láttam a Cora katalógusban az 5. évadot! Nekem hihetetlen, hogy ott is lehet kapni. Mikor elkezdték árulni, akkor nálunk pont a bejárattal szemben voltak a dvd-k. Csak beléptem, és megláttam!


Rammstein

2010-05-05 21:33.10
Köszönöm! Én szeretem, nekem ez a csengőhangom is.
[link]


2010-05-05 11:06.46
Későn ébredtem, de meg tudnátok azért mondani, hogy melyik számnak a klippje volt, amiről lemaradtam?


Gale Harold - Vélemények

2010-04-16 07:34.36
Valamiért nem jó a link, de a honlapjukon tényleg rajta van! Az első évadot tőlük rendeltem, mert egyszerűen nem hittem el, hogy bemegyek bármelyik nagyáruházba, és ott lesz a polcokon. De tényleg ott volt, úgyhogy a többit boltban vettem. De a hírlevelüket azóta is küldik. Már nem is szoktam megnézni, most is csak véletlen pillantottam rá. És mit láttam... Alig akartam hinni a szememnek! Ez a nap végre jól kezdődik!


2010-04-16 07:30.10
Sziasztok! Be-be nézegetek mostanában ide, de a letöltésekhez nem tudok hozzászólni, ellenben most találtam valamit, amitől felkiáltottam! Elvileg május 19-én végre-végre megjelenik a QAF 5. évadja is!
[link]
Már csak ez hiányzik a gyűjteményemből!


2010-03-26 19:01.42
Már a Kinizsi Ottón? Mert neki tényleg olyan megfáradtnak tűnik a szeme.


2010-03-26 07:10.46
Jaj, ne is mondd Kinizsi Ottót. Ez a mostani kivasalt, vagy nem tudom milyen haja szörnyű. Biztos trendi, de szerintem borzasztóan áll neki, engem meg állatira idegesít.


2010-03-25 20:38.23
És végtelenül hülye szerintem. Igazad van, Shepherd kimaradt, bár nekem nem esetem, de jó pasi. Csak ők szerepük szerint se huszon-valahány évesek. Meg tudod, egy férfinek jobban elnézik, ha öregszik. Attól olyan sármos lesz. Mondjuk van aki tényleg, de a többségnek azért nem biztos, hogy jót tesz a kor.


2010-03-25 20:33.46
Igen, ezt én is észrevettem. Már azokat a ráncait, amik a szerintem mérhetetlen botox használat után is megmaradtak. Mert nekem olyan viaszszerűnek tűnik az arca. Semmi mimika, csak az a bárgyú nézés. Bár nekem így is túl sokat mutatnak belőle.


Rammstein

2010-03-25 07:35.39
Hát DM koncertből valóban több volt, de túl sokra már tőlük se számítok. Azért az új albumukról ők még ennyi számot se játszottak. Gondolom, mások is így csinálják, hogy az új számokat vegyítik a "slágerebbekkel".
Tegnap én is próbáltam keresni dalszöveg fordításokat, bele is olvastam, de abbahagytam. Nem is tudom, mennyire hű volt a fordítás, de inkább azt választom, hogy hallgatom a számokat, és figyelem, milyen érzéseket kelt bennem. Az angollal lényegesen jobban állok, mint a némettel, és a DM-dal sokszor jártam úgy, olvastam fordításokat, ahol annyira elszaladt a fordító fantáziája, hogy végül szinte köszönő viszonyban sem volt az eredeti szöveggel. Nem akartam itt is úgy járni.
Én nem tudok a két együttes között így különbséget tenni, kimondani, hogy melyiket szeretem jobban. Egész más stílus, a hangulatomtól függ, hogy melyiket hallgatom.


Gale Harold - Vélemények

2010-03-25 06:50.11
Mereditht az első pillanattól utálom, soha nem értettem, hogy az egyetemről frissen kikerült orvos szerepét hogy oszthatták egy ilyen öreg nőre. De egyébként is rendkívül unszimpatikus. Kevés embernél érzek olyat, hogy ránézésre megütném, de őt igen. Már nem tudom, hanyadik évad megy, de azóta egyfolytában Dereken nyavalyog.
Karevet (nagyon van benne valami, imádom a szemét, a nézését), Sloan dokit meg Christinát én is bírom. De esélytelen, hogy Mereditht kiírják. Pedig tényleg jobb lenne.


2010-03-25 06:44.53
Igen, imádom a beszólásait. Ha kell, keményen odamondogat, de igaza van. De ha úgy adódik, csak elejt egy-egy megjegyzést, amibe bele kell gondolni, hogy mit is akar! Tényleg szenzációs.


Rammstein

2010-03-24 19:50.31
Meglepődtem, hogy itt ilyen fórum is van, de örülök neki. Végigolvastam a hozzászólásokat,és arra jöttem rá, hogy nekem szerencsém volt. Fél éve, 35 évesen azt sem tudtam, hogy létezik ilyen zenekar, sőt ezt a stílust se igen hallgattam. Aztán egy barátom hatására kiváncsiságból úgy vettem meg az új cd-t, hogy csak egy számot hallottam róla. Addig azt hittem, csak magyarul, és angolul tudok elképzelni egy zenét, de tévedtem. A cd kb. fele azonnal magával ragadott, annak ellenére, hogy egy szót se értek belőle. És itt jön a szerencse, mert a régebbi számaikat utána kezdtem megismerni, tehát engem nem ért csalódás az új cd-t hallgatva. Sőt, inkább csak pozitív, hogy még azoknál is vannak jobb számaik. Életem legjobb döntése volt, hogy elmentem a koncertre! Állati nagy meglepetést okozva ezzel az ismerőseimnek, akik tudják, hogy tizenéves korom óta rajongok a Depeche Mode-ért. Ahhoz képest ez elég éles váltás, de nem tehetek róla, magam se értem, de most már mindkettőt imádom. Sőt a koncerten mellettem ülő fiatalok is épp azt beszélték meg, hogy milyen volt a januári DM koncert. Ezek szerint nem vagyok ezzel egyedül.


Gale Harold - Vélemények

2010-03-24 19:39.24
Igen, akkoriban volt, pár résszel hamarabb, mint Gale.
Emlékszem arra a jelenetre, és nem is vitatom, hogy el tudja játszani, végül is valahol a Grace klinikában is komolyat játszott, csak nekem minden pillanatban az a legtöbbször vidám, bolondos, szétszórt, erőteljesen gesztikuláló Emmet ugrana be róla, akit egyébként úgy, ahogy van nagyon imádok. Igaz teljesen másért, de Gale után őt szerettem legjobban a QAF-ban. De az is lehet, hogy ha olyan a történet, el tudnék vonatkoztatni tőle, mint ahogy a QAF-ban is megtörtént, hogy fel se tűnt, hogy az a gyönyörű szerelmes történet két férfi között folyik. Cak ehhez nem elég egy tuti történet, úgy is kell megcsinálni a filmet.
Ugyan nem Gale, de pár hete láttam a moziban az Egek urát (azért George Clooney még mindig a második szerelmem). Írták az ismertetőjében, hogy jó értelemben, de lassú film, ennek ellenére engem az utolsó pillanatig lekötött. Na valami hasonlóan jól megcsinált filmben megnézném Petert is.


2010-03-23 17:40.03
Én, mivel olyan "kultúrfilmeket" is nézek, mint a Grace klinika, abban, ugyan csak egy epizódig, de láttam Petert. Sajnos, ha jól emlékszem, meg is halt a végén. De azért annyira megnézném még valami másban is. Ha nem is meleg, de valami bohókás szerep jól állna neki. Lehet, komolyban nem tudnám elképzelni.


2010-03-23 17:37.24
Igazad volt, tényleg elég ritkán vagyok, de igyekszem.
Igen, emlékszem a barátnődre, olyan jó, hogy még mindig nézitek! Az a rész tényleg csúcs. Soha nem fogom elfelejteni, mikor erről azt olvastam valahol, hogy végre leesett a hegedűs a háztetőről. Mikor újra nézem a sorozatot, mindig ezt várom a legjobban! De már előtte is imádom, mikor hetek-hónapok óta Daphne-nál lakik Justin, és elmondja, hogy egyszerűen nem tudja kiverni a fejéből. Erre Daphne meg akarja neki magyarázni, hogy miért is nem egyszerű Ethant elfelejtenie. Erre Justin megszólal, hogy ki beszél itt Ethanről.


2010-03-19 07:02.11
Sziasztok! Azért néha előfordulok itt. Tegnap néztem az NCIS Los Angeles egyik részét, és volt benne egy szereplő. Tudtam, hogy már láttam valahol, de csak a második ránézésre ugrott be, hogy az a pasi volt benne aki Drew Boyd-ot játszotta a QAF-ban. Hát nem egy Brian, de nekem mindig jó olyanokat látni más filmekben, akik a QAF-ban szerepeltek.


2010-03-05 19:02.11
Sziasztok!
Ezer éve nem jártam erre. A múltkor, mikor megtudtam, hogy új részekkel folytatódik a DH, felnéztem ide, de láttam, hogy Ti már rég tudjátok.
Hát szerdán volt Gale. Még ha csak két rövidke pillanatig is. Egyszer felhívta Susant, hogy elmondja neki, hogy kitoloncolják, megköszönte, amit érte tett, meg hogy szerinte Mike nyomta fel a zsaruknál, mert csak ők tudtak róla, hogy miért akar megnősülni. Másodszor pedig a rendőrök megint kihallgatták a tűzesettel kapcsolatban, és akkor derült ki, hogy mikor a tűz előtt Gale bement a mosdóba, összetalálkozott Dave-vel, amint az épp a raktárból jött ki. Bár Dave-et vagy négyszer kihallgatták, erről érdekes módon egyszer se tett említést. A többivel kapcsolatban én sem vagyok képben, mert még csak azt néztem meg belőle, amikor Gale is benne volt. Mindvégig valami narancssárga kezeslábas, gondolom valami rabruha volt rajta. Szinte elveszett benne! De azért remélem nem túl sovány, csak inkább ehhez a magassághoz csak ez a szélesség volt. De olyan jó volt újra látni. Ilyenkor mindig kedvet kapok ahhoz, hogy nézzek egy kis QAF-ot!
Nem tudom, van-e valakinek Zone Club-ja. Tegnap este láttam, hogy valami "tehetségkutató" megy, csak ott ruhákat varrnak. Az egyik fiatal srácnak az volt a magyar hangja, aki Justinnak is. Annyira jó volt hallani.


2009-12-16 06:45.29
Akkor új képek biztos lesznek róla! Annyival "rosszabb", mint egy film, hogy teljes egészében esélytelen, hogy látjuk, de nem leszek telhetetlen, legalább látjuk, meg foglalkoztatják!


2009-12-14 07:08.35
Elvileg Crespo Rodrigo.


2009-12-11 07:30.24
Megőrülök, hogy azt a két részt nem tudják most gyorsan leadni. Jó, tudom, hogy ünnepek táján a két nagy kereskedelmi csatornán megszűnnek a sorozatok (nem tudom, miért, akkor érnék rá igazán nézni), de hogy egész márciusig tolják? Még az sem lehet magyarázat, hogy utána azonnal adják a következő évadot, mert az egyrészt szerintem lehetetlen, másrészt azt sem fejeznék be nyárig, és újra lehetne őszig, télig tologatni. Egyszerűen nem értem a logikát! Vagy nincs is benne? Most már majdnem utolértem magam a SZF-ben, már csak a legutóbbi 2 részt nem láttam, így Gale-ről még nem tudok nyilatkozni, de tervezem, hogy hétvégén pótolom!


2009-12-09 09:52.33
Tegnap azt láttam az interneten valahol, hogy a TV2 hosszabb ideig szünetelteti többek között a SZF-et is. El tudom képzelni, hogy mit jelent náluk a hosszabb idő!


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk