Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-16
Exhibition On Screen: Az ifjú Picasso
Gyönyörű esküvő
Hívatlanok - Első fejezet
Képzeletbeli barátok
Marguerite, a számok szerelmese
Nina és a sündisznó titka

2024-05-09
A halálkártya
A majmok bolygója - A birodalom
Macskák a múzeumban
Mind idegenek vagyunk
Vincentnek meg kell halnia

2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Ürömapám *Robert De Niro új filmje* (DVD)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Ágyúgolyó futam 3 - Tövig nyomd a pedált!
- Ozone TV, 07:00
Építészeti barangolások
- Magyar Mozi TV, 07:10
Asterix az olimpián
- Filmbox Extra HD, 07:55
Újra otthon
- RTL Három, 08:20
Én és a hercegem
- Filmbox Premium, 08:20

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Rosario Dawson (45)
Gary Daniels (61)
John Corbett (63)
Sean McNamara (62)
Candice Bergen (78)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
2022-es választás
Pókok (2023) - Vélemények
Mit hallgatsz most?
Tippjáték (Foci)
Zorro álarca - A legjobb jelenet

További fórumok

Utoljára értékeltétek
A majmok bolygója - A birodalom aaaaa
Gary Cooper aaaaa

 

Pumpy hozzászólásai

Ugrás Pumpy adatlapjára


Barátság extrákkal (2011) - Vélemények

2011-09-24 13:26.34
Imádom a nőket, de soha az életbe nem fogom megérteni őket! De talán így van rendjén. A pasik túl egyszerűek. Engem a barátnőm vett rá, hogy nézzük meg!
Pontosabban szólva ő végignézte én elaludtam rajta. Félreértés ne essék, nem a filmet cikizem! Magamat! :) Az is engem minősít, hogy nem tudok különbséget tenni a romantikus vígjátékok között! Mi abban a jó, hogy a 10. másodpercben tudom, hogy mi lesz a film végén? Semmi logikai flikk - flakk, ugyanaz az üres szédelgés.
Hangsúlyozom: Azt érzem, hogy én vagyok kevés és beszűkült ezekhez a filmekhez, hiszen, van aki max pontot adott rá! Bár a mozi nagytermében 18:45 - kor kb. 12 néző volt. :)


Szörny Rt. - Vélemények

2010-08-28 10:13.02
Nem csak, hogy alap, de még annál is alapabb! :)


Gettó milliomos - Vélemények

2010-08-24 15:13.12
Szerintem zseniális a film, de van egy hatalmas hibája! Az, hogy a végén a srác megnyeri a főnyereményt. Ha csak a lányt "nyerte" volna meg, akkor ütött volna igazán nagyot és lett volna igazán mondanivalója.
No! Ezzel a véleménnyel most feldobtam a magas labdát. :) De mit csináljak... Így gondolom. :)


Benjamin Button különös élete - Vélemények

2010-08-24 15:05.39
Nem hiszem, hogy szabad párhuzamot vonni Forrest Gump és e között a film között. Illetve szabadni szabad, de teljesen felesleges. B. Button különös élete több türelmet igénylő film kevesebb humorral, rengeteg mondanivalóval. Szerintem nincs benne felesleges rész, vagy unalmas, én semmiképp nem nevezném vontatottnak, mert mindennek jelentősége van. Persze ez csak az én véleményem. Forrest Gump persze zseniális és utánozhatatlan! Nagyon komoly, mély film! De összehasonlítani a kettőt... SZÍÍÍ! :) Bár én mind a kettőt maxra pontoztam! :)


Eredet - Vélemények

2010-08-23 18:54.13
Tökéletesen igazad van, az érték pozitív. A bűnözőnek a gyilkolás is pozitív. :) De nem kötekedek, értem, hogy mit mondasz. (Csak egy érték van, ami mindenkinek érték: az egészség.)

Ha a Himalájához hozzáütődik egy porszem,Taktaharkányban valóban nincs földrengés. :) Ez nagyon jó, kb. 10 perce nevetek rajta! :) Tényleg. Ezt aláírom, de ha benned nagy hatást kelt egy művészi alkotás és az összes többi emberben, pedig nem, attól neked még értékes. :) Szerintem nem feltétlen cél a földrengés. :)


2010-08-23 18:08.36
Köszönöm, nem tudtam, hogy a filmszakmában mi a kommersz, így tiszta már. Az érték fogalmával tisztában vagyok, de azt szeretem ha mindenki maga definiálja, mert roppant szubjektív megítélésű fogalomnak tartom. :) Szerintem a művészet egyik alapfeltétele, hogy nagy hatást keltsen. Ha csak egy emberben is. Persze erről lehet vitatkozni. Én sajnos nem vagyok jártas a filmszakmában, sokszor egy média szakos tanár sem az. :) Én csak egyet tudok: Az a film, amit élvezek nézni, javítja az életminőségem. Ami javítja az emberek életminőségét, az értékes (feltéve ha nem olyan cselekedetről beszélünk, ami másnak árt) szerintem. A művészet kötelező feladata, amit írtál egyébként nagyon tetszik. Ezzel egyet értek. Megnézem, hogy írtál - e véleményt a Requiem egy álomért című filmre. Egyik kedvencem.


Forrest Gump - Vélemények

2010-08-23 17:40.44
Számomra a legmegdöbbentőbb az; hogy ha mindenki olyan, vagy hasonló jellemvonásokkal rendelkezne, mint a szellemileg korlátolt Forrest, akkor milyen szép világ lehetne. Kevés film gyakorolt rám ekkora hatást. Wysa88 nagyon jól mondta: Nincs felesleges jelenet. Én úgy mondanám, hogy sallangmentes film.


Eredet - Vélemények

2010-08-23 17:16.51
Mi az, hogy művészet? Mi az, hogy érték? :) Mi az, hogy kommersz? A kommersz az nem azt jelenti, hogy igénytelen? Lehet, hogy igazad van, nem mondom, hogy nincs, de én pl. nem tudom megfogalmazni sem azt, hogy érték, sem azt, hogy művészet. Illetve a művészet talán attól művészet, hogy nagy hatást kelt. De lehet, hogy most butaságot mondtam. :) Hogy kinek mi értékes? Nekem értékes, mert nagyon jól éreztem magam a moziban, mikor láttam. De igazad van abban, hogy lehet mondani, hogy értéktelen, mert túl mély mondanivalója nincs. :) Nehéz ügy. De még valami az eszembe jutott: Lehet - e mondani egy filmre, hogy értéktelen, ha ez az 1661. hozzászólás. :)


2010-08-23 15:38.54
Nem javaslom. :)


2010-08-23 15:31.28
Nyilvánvaló, csak az állítás logikailag így nem igaz. :)


Taxidermia - Vélemények

2010-08-23 15:30.06
A film jó, amit bemutat, az szörnyű. Kérdés: A való életben nincsenek legalább ilyen szörnyű dolgok? (Gyilkosságok, feldarabolások, állatszex, emberi kiszolgáltatottság, stb., stb.) Még egy kérdés: Miért baj, ha ezt, vagy ennek a túlzását bemutatja egy film? Ha valaki logikusan elmondja, akkor azt aláírom. Szerintem jól mutatja be, csak amit bemutat, az undorító. :)


Eredet - Vélemények

2010-08-23 15:20.59
Így van! Ezt maximálisan tiszteletben tartom! De ha nem haragszol ehhez a mondathoz hozzátettem volna, hogy: "számomra" :) Remélem nem sértettelek meg, ha igen, akkor ne haragudj!


2010-08-23 15:14.02
Szerintem a film zseniális, ha valakinek nem tetszik, azt tiszteletben kell tartani! DE két dolog (számomra) biztos: Azt egyik, hogy ha valaki ezt a filmet érthetetlennek vagy kibogozhatatlannak tartja, az nem figyelt eléggé, mikor nézte. :) De nem? Hát ha vannak olyanok, akik elsőre értik (vagy másodikra) akkor a "gond" azzal van, aki nem érti, nem pedig a filmmel. Ez tény nem? :) A másik, hogy aki nem szeret elrugaszkodni a valóságtól (a filmek tekintetében) annak nyilván nem tetszik. DE ez nem lehet kritikai alap! Én pl. a horrort nem kedvelem, de nem mondom, hogy EZ A FILM azért rossz, mert baromság és ilyen nincs az életben. :) Persze, hogy nincs. Mert épp ez a lényege. Aki szerint rossz ez a film, az ne azért mondja, hogy rossz, mert nem érti, vagy mert hülyeség, mert nincs ilyen. :) Tisztelettel elnézést, ha valakit megbántottam.


Requiem egy lányért - Vélemények

2010-08-23 15:00.15
Olvasgattam a hozzászólásokat. Én azt szeretném mondani, hogy nem szabad összekeverni azt, hogy egy film rossz, vagy az rossz, amit bemutat. A Requiem egy álomért szörnyű dolgot mutat be, de a film egyszerűen zseniális! Számomra ebben a témában minden idők legjobb filmje, amit egyedül, nyugodtan, elzárkózva kell végignézni, át kell értékelni, meg kell mutatni a fiataloknak, és meg kell beszélni velük! ZSENIÁLIS!


Elsüllyedt világok (sorozat) - Keresem

2007-05-27 11:49.06
Sziasztok!
Én épp most regisztráltam és csak emiatt a sorozat miatt. Még a címére sem emlékeztem, csak néhány mozzanatra meg szereplőnévre és arra, hogy iszonyatosan tetszett. Kb 3, 4 éves lehettem, mikor ment. Ha valakinek megvan DVD - n, vagy bármilyen formában, öülnék ha írna. Köszönöm, szép napot!


Nyers vegyes és galagonya virágpor

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk