Idősebbek is elkezdhetik online és ingyenes rejtvényfejtő játékunkat
Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Párosan szép az... étel
- Film4, 05:00
Érvek és életek
- Filmbox Extra HD, 05:05
A fekete ló farmja
- Filmbox Premium, 05:15
A három toll
- Mozi Klub, 05:15
Rin Tin Tin
- Mozi+, 05:45

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Máté Gábor (69)
Michelle Pfeiffer (66)
Uma Thurman (54)
Nora Dunn (72)
Jürgen Vogel (56)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
2022-es választás
Emily és a bűn világa - Vélemények
A hülye - Vélemények
Egyedülálló nő megosztaná - Vélemények
Mai menü avagy ma milyen filmet néztél meg

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Made in Italy aaaaa
Aubrey Plaza aaaaa

 

Sziszi89 hozzászólásai

Ugrás Sziszi89 adatlapjára


Az elfelejtett rajzfilmek

2012-07-29 18:39.14
99% h erre gondolsz!! :D http://www.youtube.com/watch?v=HO3tscCAVJ8


Idézetek filmekből

2010-02-12 01:08.28
Szívek szállodájából:
(Lorelai odamegy a pulthoz amikor egy rakás kiscserkész áll előtte a sorban, de ők nem tudnak dönteni, Ő meg kér néhány fánkot)
kiscserkész: - Hééé!! Mi voltunk itt előbb!!
Lor.: A bolygón?
kcs.: Mi?
Lor.: Szívás!!! xD xD


Brad Pitt - Vélemények

2008-07-20 00:13.25
Kedvenc szineszem, es ezt nem utolso sorban a kinezetenek koszonheti!Persze nem csak azert szeretem mert sztem o a legjobb pasi, hanem mert tenyleg jo! Kedven filmjeim tole: Hetedik, Harcososk klubja, Troja, Mr. es Mrs. Smith! Meg nem lattam sajnos az osszes filmjet, de probalom mind megnezni! A Het ev Tibetban nagyon nem tetszett, nekem borzaszto unalmas volt, es valahogy Az ordog maga sem jott be igazan! Tenyleg nagy Brad Pitt fan vagyok ezert vegignezem meg a leguncsibb filmeket is csak mert o jatszik benne, ezt el lehet itelni, de tenyleg imadom!


Szívek szállodája (sorozat) - A legjobb jelenet

2008-06-28 12:24.48
még a legelső részben amikor Lor a kávézóban van és egy pasi fel akarja csípni, de ő lerázza és odamegy a púlthoz rendelni, jön a Rory és leül az asztalukhoz és amíg az anyja a púltnál van, a pasi bepróbálkozik nála is, Lor ezt meglátja és odamegy, mondja a pasinak hogy ő a lánya és még kiskorú, hát az nagyon jó!(persze aki nem látta annak ez most így nem valami vicces nem tudom visszaadni mertm ár rég láttam)
vagy amikor Lor a kávézóban van és jön a Taylor egy rakás kiscserkésszel! állnak a sorban és nem tudják eldönteni mit kérnek! Lorelai meg átszól a fejük felett Lukenak hogy egy kávét kér
cserkészgyerek: - Hé mi voltunk itt előtt!
Lor:- A bolygón?
cserkészgyere: Mi??
Lor: - Szívás!!!

vagy a házasságmegújító partin amikor Lorelai rányit Logenre meg Roryira és mondja hogy a nagyanyád egy fényképet szeretne! Rory meg visszakérdez: Erről??

amikor Lorelai és Rory telefonálnak és Lor épp a ruháját próbálgatja, kérdezi Rorytól hogy nem túl ribancos-e (nem ezzel a szóval), Rory meg mondja hogy a ruhának nincs semmi baja, bár a benne tartózkodó egyén... Lorelai közbevág: meg fog szakadni a vonal, a ház egy alagútba hajt! és elkezd recsegő hangokat kiadni és leteszi a telefont!
De majdnem minden rész olyan hogy meg lehet szakadni a nevetéstől (kivéve amikor Rory és az anyja nincsenek jóban!) de amúgy az egész csúcsszuper!!


Szívek szállodája (sorozat) - Dean, Jess vagy Logan? Ki a helyesebb?

2008-06-28 12:00.07
Végigolvasva azt vettem észre hogy sokan már nem is a kérdésre válaszoltak, mert azt mondták hogy azért ez meg azért az mert jobban szereti Roryt, de sztem most nem ez volt a kérdés! Leghelyesebb egyértelműen Tristan!! aztán további sorrendet nem nagyon tudnék: Logen, Lane mindkét pasija, Zach meg Dave, és hát Jess, de ő tényleg nem is kifejezetten az arca miatt, hanem a stílusa!!! ELLENÁLHATATLAN!!! Dean nekem az elején szimpi volt még úgy arcra is, de a végén már nem nagyon jött be (amikor megjelente JESS!!!!)Jajj és Martyt majdnem kihagytam! Amúgy Robert is elég cuki!! Meg Chris! Szóval ez a sorozat tele van jó pasikkal!!:D Gilmore Girls and Boys 4ever!!!!


Szívek szállodája (sorozat) - Kit bírsz jobban? Roryt vagy Lorelait?

2008-06-28 11:40.28
Hát akkor engem kövezzetek meg, de ha muszáj lenne én tudnék választani: Lorelai!! Amúgy persze egyik szereplő (és ezt nem csak kettőjükre értem) sem hiányozhatna a sorozatbó! Így tökéletes az egész! Emilyvel, Paris-szel, Kirkel, Lane-nel meg a mamájával és még sorolhatnám! De nekem Lorelai a favorit! (meg persze Rory és az összes többi szereplő!:D :P)


Szívek szállodája (sorozat) - Szzerinted ki illett a legjobban Roryhoz? Dean, Jess vagy Logan?

2008-06-28 11:37.26
Sztem Jess! És ez hülyeség hogy nem szerette, Ő szerette a legjobban! Az elején még Dean is aranyos volt, de ő tényleg egy papucs és nem is túl okos!Jess volt a legjobb! Mondjuk Logen sem rossz, de ő pl az elején nem igazán szerette Roryt!Jess végig szerette/szereti!Meg Logen kicsit nagyképű is, és amikor Jess visszajött (vagyis majd jön mert az ismétlés még nem tart ott) akkor tök bunkó vele, mondjuk akkor Rory meg is hargszik rá, de én bírtam volna ha megint összejönnek!


McLeod lányai (sorozat) - Kérdések

2008-03-25 14:22.44
Olvastam a McLeod lányai külföldi honlapján hogy 2008 elején kezdik vetíteni Ausztráliában, szóval akkor valószínű hogy hozzánk csak jóval később ér el, tehát az október teljesen reális. És valószínű hogy tényleg régebbi részeket láthattam, mert úgy olvastam hogy senki nem hal meg az autóbalesetben,azaz ugyanazok a szereplők lesznek mint a 7.ben! Stevie, Kate, Grace, Patrick, Tayler, Alex, Riley, Moira, Marcus.
Jó lenne ha Grace és Marcus összejönnének!:D


Dirty Dancing - Piszkos tánc - Vélemények

2008-02-07 19:01.50
Klasszikus... ez egyértelmű! Most láttam a 2.részt megint, az az igazság hogy valamiért az nekem mondjuk jobban tetszett! A zene meg a szereplők! Mert az első részben a csajszi nem igazán jön be! De Parick nagyon jóóó! Mindezek ellenére az első rész klasszikus! A második sajna nem lett/lesz az! Bár nálam viszi a prímet!


Beverly Hills, 90210 (sorozat) - Valerie Malone kontra Kelly Taylor

2007-12-31 11:12.25
Én már nem igazán emléxem ezekre, de azt tudom hogy az elején, vagyis nem csak az elején, de én nagyon utáltam a Valerie-t, mert úgymond a Brenda helyére jött, de nem csak ezért, hanem mert mindenkinek bekavart, meg kicseszett mindenkivel!! De a végére megkedveltem, sajnáltam hogy elment, mellesleg sztem ő volt a(z) (egyik) legszebb csaj a BH-ben!


Beverly Hills, 90210 (sorozat) - A legjobb jelenetek

2007-12-31 11:09.57
Az egyik legjobb jelenet, amire emléxem az az volt amikor a Brenda későn (kb hajnali 3kor) ért haza és a szülei a lépcsőn ülve várták!!! Kérdezték hogy hol voltál ilyen sokáig??!!Erre mondta azt a Brenda ami a mai napig az egyik kedvenc mondásom: " Örüljetek hogy egyáltalán hazajöttem!!!" Az a jelenet sztem haláli volt!! De szinte mind jó volt amikor a Dylan meg a Brenda együtt voltak!!


Beverly Hills, 90210 (sorozat) - Vélemények

2007-12-31 11:06.55
Egyértelműen Dylan volt a leghelyesebb!!! Nekem a csajok közül Brenda volt a kedvencem!! Ő volt a legtutibb, miután elment ellaposodott egy kicsit a sorozat, de azért néztem!! De addig volt az igazi amíg ő is benne volt!! Nagyon cukik voltak a Dylannel!Mondjuk a Bandon is elég helyes volt, kár hogy a végén már ő is elment. Minden idők egyik legjobb sorozata, még a mai nap is!! Remélem valamikor majd megint leadják, a főcímzenét is imádtam!


McLeod lányai (sorozat) - Kérdések

2007-12-31 09:36.56
Hát nem tudom nekem úgy tűnt hogy az új részek, de lehet hogy tévedek!!
De nehogymá' megint ennyit kelljen várni!Ez olyan szívás!!! Ha csak októbeben adják, akkor lehet hogy én már nem is tudom nézni!! Remélem most nem várnak vele októberig hanem még a nyár előtt elkezdik vetíteni!!


2007-12-25 10:36.15
A Hallmarkon láttam bemutatót hogy a Nickék visszajönnek meg ilyesmi, de sajna az autóbalesetben meghal(nak) valaki(k)!Jah meg a Dave is visszajön és bekever a Nicknek meg a Tessnek! Ezeket a Hallmarkon mutatták!! De azt én sem tudom hogy mikor fogják ezeket a részeket leadni, de jó lenne ha minél előbb!!Boldog karácsonyt és újévet mindenkinek!


McLeod lányai (sorozat) - Folytatás?

2007-11-07 17:49.46
Az nem kifejezés hogy elmegy a Jodi!!!! Én angol nyelvű honlapon láttam és olvastam és tök ledöbbentem hogy mi történik a Jodival... gondolom most mindenki rájött aki még nem tudta, de aki nem annak meghagyom a meglepetés örömét!!


2007-10-31 13:17.55
Én ezt nem értem!! Most minek ismétlik a 3. évadot napközben?? Mért pont a harmadikat!! Nah mind1 nem is ez a lényeg hanem az hogy mért nem a 7.et ismétlik! Ahogy általában szokták! Leadják este a részt, másnap meg megismétlik! Csak azért vagyok kiakadva mert tegnap nem láttam az elejétől, és akkor erről most lemaradtam, max majd 1 év múlva megismétlik és akkor megtudhatom hogy mi volt az elején!!


NCIS - Tengerészeti helyszínelők (sorozat) - Ki a legjobb szereplő-Gibbsen kívül?

2007-10-28 10:16.53
Kate volt az egyik kedvencem, meg Abby, de Tonyt is nagyon csípem!
És most hogy Kate nincs, a Ziva is tök aranyos! Sztem azért nem szeretik mert bejött Kate helyére és emiatt sokan neheztelnek rá! De amúgy sztem nagyon édes ő is! És jó lenne ha végre összejönnének a Tonyval!!Amúgy az a legjobb ebben a sorozatban hogy mindenki nagyon jó benne!!!
Imádom!!


McLeod lányai (sorozat) - Folytatás?

2007-10-24 19:04.11
Fontos kérdés!! Mindenki mondja hogy okt 29-től adják az új részeket, de láttam hogy a héten is adják, csak mivel délelőtt van meg d.u. 2 kor én így nem tom nézni!!:(( Akkor most melyik részeket adják? Ugye még nem az újakat?


McLeod lányai (sorozat) - Keresem

2007-10-06 20:05.25
én is limewire-el töltöttem le őket, de a Stay c. számot nem tudtam redesen letölteni, csak egy darabja jött át, Neked az is megvan rendesen?


McLeod lányai (sorozat) - Kérdések

2007-10-05 19:45.18
Láttam a Hallmarkon hogy nemsokára adják a 7 évadot!! És láttam blőle előzetest! Az lenne a kérdésem hogy nem tudja-e valaki hogy azok a szinkronhangok lesznek amik a bamutatóban, vagy maradnak a régi hangok?? Ez nagyon érdekelne!! Elég fura volt mindenkit más hanggal hallani!!Nem, nem is fura hanem inkább rossz! Remélem marad minden az eredetiben!!!


McLeod lányai (sorozat) - Ki a leghelyesebb pasi a sorozatból?

2007-10-05 19:32.47
Riley és Alex!!! Jah és persze Patrick és Nick is cuki meg Dave sem olyan rossz, és még ott volt Jodi férje, asszem Albertonak hívták, ő is elég cuki volt!!!! De akkor is Riley és Alex a TOP!!!!!


McLeod lányai (sorozat) - Ki a legszebb a sorozatból? Melyikük a leghelyesebb?

2007-10-05 18:55.00
Sztem mind elég szép csaj! Talán Stevie és Jodi a legszebb, de Kate, Ragen, Claire is szép! Meg a többi akiket még nem említettem! A pasik közül sztem Riley és Alex a leghelyesebb, jah meg Nick!


Milo Ventimiglia - Vélemények

2007-08-02 08:42.20
Kelemenmarc! Elég ronda ember lehetsz! Azt vettem észre hogy az idegesít hogy a lányoknak tetszik, Milo vagy más színész! Gondolom az böki a csőröd hogy a színészek magasra teszik a mércét, és rád meg a kutya se figyel! amúgy sztem nem véletlen hogy a hősökben Milo kapta a főszerepet! erről ennyit!


Szívek szállodája (sorozat) - Vélemények

2007-08-02 08:27.16
ez a világ legjobb sorozata bárki bármit is mondd!
Mondjuk a cím elég szívás! Régen én se néztem! Meg pláne hogy az M1en ment! Egyik oszt társam mondta hogy nézi a Szívek szállodáját! Én meg azt se tudtam mi az és jól kiröhögtem! mert hogy milyen sorozat lehet az aminek ez a címe! de tévedtem!... Nem inkább azok tévedtek akik ezt a címet adták neki! De amúgy király az egész!!! A szinkron viszont tényleg nagyon jó lett!


Szívek szállodája (sorozat) - A legjobb jelenet

2007-08-02 08:20.23
alig lehet belőle válogatni olyan sok van! az egész nagyon jó! mondjuk azok a részek nem voltak olyan vidámak amikor a Rory meg a Lorelei haragban voltak! De amúgy mind tök jó! az egyik kedvencem amikor Lorelei almát eszik és azt hiszi terhes, mert sosem eszik almát, vagy egyáltalán gyümölcsöt! De az mindig jó amikor Lor az anyjáéknál van! Vagy amikor Roryval telefonálnál!
Szenzációs az egész sorozat! A LEGJOBB! Már gyűjtöm a pénzt a DVDkre!!:P


Szívek szállodája (sorozat) - Dean, Jess vagy Logan? Ki a helyesebb?

2007-08-02 08:10.47
JESS! ez egyértelmű! olyan kis cuki! de Logan se rossz, ő is elég helyes! Dean az elején tetszett, de a végefelé már gagyi volt! ő nem igazán passzol Roryhoz! Jess illik hozzá leginkább!


Fűrész 3. - Lesz Fűrész 4!

2007-07-26 11:32.25
még csak az 1.,2. részt láttam de nekem nagyon tetszett, ha ilyen lesz a többi is, akkor én nem fogok csalódni!! várom



 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk