Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-09
A halálkártya
A majmok bolygója - A birodalom
Macskák a múzeumban
Mind idegenek vagyunk
Vincentnek meg kell halnia

2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

További mozibemutatók

Hamarosan a TV-ben
A Föld után
- HBO2, 08:05
Gumball csodálatos világa
- Cartoon Network, 08:15
Kiütés
- Mozi+, 08:30
Tad Jones csudálatos kalandjai 3D-ben
- Filmbox Plus, 08:30
A kutya, aki megmentette a húsvétot
- RTL Három, 08:55

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Hegedűs D. Géza (71)
Breckin Meyer (50)
Dariusz Wolski (68)
Traci Lords (56)
Ned Bellamy (67)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
2022-es választás
Sasha Jackson - Vélemények
Az angol beteg - Vélemények
Ze Network - Titkos hálózat (sorozat) - Vélemények
Mai menü avagy ma milyen filmet néztél meg

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Mary & George aaaaa
Theresa Russell aaaaa

 

Krehata hozzászólásai

Ugrás Krehata adatlapjára


Neil Patrick Harris - Vélemények

2010-01-25 22:42.54
Most mit kell ezen kiakadni? Írjátok sokan, h a szerepe miatt nem gondoltátok volna. a színész attól színész, hogy eljátssza a szerepét. Mert meleg, miért ne tudna csajozós lenni egy sorozatban? Hülyeség valakit a szerepével azonosítani. még ha csak egy jellegzetes karakter köthető csupán hozzá.
A heteró színészek is eljátsszák a meleg karaktert, fordítva miért ne működhetne?
Szerintem nagyon aranyosak David Burtkával, és külön becsülöm bennük, hogy elmentek ketten, mint pár az Emmy-díjátadóra. Bátrak, de nagyon. Más színészek csak akkor merik felvállalni igazi önmagukat, ha már kiöregedőben vannak, fiatalon titkolják, mert félnek, hogy ártana a karrierjüknek, ha kitudódna. Ne siránkozzatok, legyetek rá(juk) büszkék!
Szerintem jobban kiakasztana titeket, ha valami szőke, műmelles, szétplasztikázott liba villogna mellette 10 centis műkörmökkel, tűsarkú cipőben. Vagy ha arról lenne híres, hogy minden nap más nő oldalán tűnik fel és k*rvázik. Legalábbis engem az ilyesmi ábrándít ki egy színészből, és ilyenen akadok ki.


Tizenhárom - Kérdések

2009-01-27 14:23.10
Nekem megvan eredetibe, de nem szinkronosan, ami nem baj. angolul az igazi.
egyszer tesóm leszedte magyar szinkronnal, fél percnél többet nem bírtam megnézni belőle. Mánya Zsófit adni Evienek? ha a két lány hangját felcseréljük, még jobb lett volna, de így rémes.


Tizenhárom - Vélemények

2009-01-27 14:19.31
aki a film megnézése után azt a következtetést vonja le, hogy : "H*lye Evie!" stb. az nem tudom, milyen filmet nézett. annak a lánynak is éppúgy megvannak a maga problémái, és nem feltétlenül hazudott mindig. tracynek nincs egyénisége, és az anyja sem egy mintaanya. bizonytalanságban neveli a gyerekeit, ő maga felelőtlen szülő. az is bizonyítja, hogy egy visszaeső kábszeressel tart kapcsolatot. az apa viszont új életet él, nem nagyon érdekli a volt családja.
romlott család, ahol nem volt csoda, hogy Tracy ide jutott.
egyébként az Eviet alakító Nikki Reed emlékeit is beleszőtték a történetbe, ezért is van feltüntetve, mint forgatókönyvíró.


Már megint egy dilis amcsi film - Vélemények

2009-01-27 07:59.05
XD jaj, ez a film... nagyon jól kiparodizálták magukat! persze sok helyen gusztustalan volt (az öregnyanyás csókra már emlékeztem, ezért át is kapcsoltam addig), de a többi részért érdemes volt nézni.
mikor énekelnek, és a menzáspasi énekli: "a kajádba élveztem!" XD


Ausztrália (2008) - Vélemények

2009-01-01 21:01.38
ahogy elnézem itt az értékeléseket... vagy 5 * vagy 1. na már, az ilyen 5 *-ot sosem veszem komolyan, az általában azért van, mert konkrétan egy színész favorit, és ezért bármilyen a filmje, 5-öt kap.


Nagydumás kiscsajok - Vélemények

2009-01-01 20:58.19
Csak nekem tűnt fel a baki már mindjárt a film elején? Kikapcsolták a csajnál az áramot a lakásban, de azért a tévé továbbra is működik...


Született télapó - Vélemények

2008-12-27 20:43.56
Például mit? engem a Miniszoknyás Mikulás című borzadályra emlékeztet, annyi a különbség, hogy ott a Mikulás lánya volt egy sikeres üzletember, itt meg a fia. közös tulajdonságuk még a két filmnek, hogy gagyik.
a mondanivalójuk is, ha nagy túlzással mondhatjuk, h van, ennyi: "Jaj, apa -azaz Télapó- te sosem hallgattad meg az ötleteimet, te nem engedsz újítani, te... blabla"


Amerikai rapszódia - Vélemények

2008-12-26 15:02.27
A legjobb magyar (közreműködésű) film, amit valaha láttam.


Csupasz pisztoly - Vélemények

2008-08-31 20:54.18
Örök klasszikus a trilógia, azóta sem készült ennél jobb vígjáték. Ha Nielsen neve ott van a szereplők között, az már garantálja a film sikerét. Mondjon valaki egy olyan vígjátékot, ami jobb ennél! Mert szerintem nem létezik.


Daniel Letterle - Vélemények

2008-08-23 12:27.21
A szörnyek szigete című történetet még nem láttam, de hallottam rossz hírét.:( De én egy ilyen szerep miatt nem könyvelem Dant el. Ethan Greent olyan jól formálta meg, fentrengtem a röhögéstől, ami jó, hiszen egy vígjátékról van szó. :) Még mellette szóljon az is, hogy hihetetlen jól néz ki. :P


The Mostly Unfabulous Social Life of Ethan Green - Vélemények

2008-08-23 12:24.22
Nekem ez a film nagyon tetszett, hihetetlen vicces volt, és persze a vége tájékán romantikus. Akinek van toleranciája az ilyen témájú filmekhez, annak csak ajánlani tudom.
Kedvenc karaktereim a Kalap Nővérek. :D


David Conrad - Vélemények

2008-07-13 11:26.04
Fő indok, ami miatt nézni szoktam a sorozatot, az ez a pali. Olyan sármos, hogy az valami hihetetlen. Nem is tudok nála helyesebb színészt mondani. Nekem pl. sosem jöttek be a Brad Pitt féle kockafejek. Olyan tökéletes profilja van ennek a pasinak. :) Nem tudja vki ki az a színész, aki Gabrielt alakítja a sorozatban?


Heath Ledger - Heath Ledger emlékére

2008-01-24 10:40.00
A Favorit reklámjában láttam a hírt. azonnal le kellett ülnöm. leomlottam a tévé elé, éppen csak fél füllel hallgattam előtte, meg néztem, és aztán egyből kiszúrtam, mikor megláttam a BBMből kivett képét mutatták. Hihetetlen. :( Szerintem nagyszerű színész volt, és sajnálom, ha vkik csak a halála útján ismerték meg. pedig jobb színész volt a sok felkapottnál, akik fele ennyi díjat nem tudhatnak magukénak. Annyira szerettem a filmjeit, főleg a Brokeback Mountaint.
Nyugodjon békében!



 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk