Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-09
A halálkártya
A majmok bolygója - A birodalom
Macskák a múzeumban
Mind idegenek vagyunk
Vincentnek meg kell halnia

2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

További mozibemutatók

Hamarosan a TV-ben
Red
- Film4, 20:00
Shelby: A kutya, aki megmentette a karácsonyt
- Viasat3, 21:00
Halálos fegyver 2.
- Film+, 21:00
Egy veszedelmes elme vallomásai
- Viasat Film, 21:00
A Megtorló
- AMC, 21:00

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
David Suchet (78)
The Rock (52)
Christine Baranski (72)
Vincent Tong (44)
Elliot Goldenthal (70)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Hiányzó filmek a Filmkatalógusról!
- Filmes Sámánok Rendje -
2022-es választás
Sárkányok háza (sorozat) - Vélemények
Képregények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Városi vadász aaaaa
David Suchet aaaaa

 

Babuci01 hozzászólásai

Ugrás Babuci01 adatlapjára


Seherezádé (sorozat) - Vélemények

2011-05-04 11:56.33
Már leírtam az előbbiekben,hogy nekem tetszik a sorozat,kevés sorozatot nézek,mert elég gyengécskék általában,de ennek a sztorija,dramaturgiája és a szereplők is érdekfeszítőek,kiválóak,40 országban vetítették és futott be,a szereplőknek népszerűséget hozva,tulajdonképpen a mindennapi életünkről szól,akár velünk is megtörténhetne,a színészek kiválóak,nekem Ogur különösen tetszik,mert a kemény külső mögött,aminek megvan az oka,egy nagyon meleg szív lakozik:) és képes küzdeni a szeretett nőért,na ez egy kicsit elgondolkodtató,hogy van még ilyen férfi egyáltalán?:) lehet,hogy a törököknél még akad.De az öreg Burhan is jeles,ő tartja kézben a családot,ami ugye nálunk már kihalt dolog,és eljut odáig ,hogy a lelkiismerete megszólal és elfogadja,támogatja majdan Seherzádét és az unokáját,ezzel vezekel a fia haláláért,hogy bocsánatot nyerjen.A menye az egy fúria ,nemcsoda ,hogy Ali Kemel megcsalja,nem sajnálom. Kerem,Ogur barátja egy elég összetett figura,hiába akar majd egyenes,toleráns lenni a barátjához,a szíve erősebb lesz,szegény Bennu bánatára,aki mondjuk meg őszintén nagyon sok csaj látja saját magát benne,hiszen hányan vannak,akik kitartanak ,reménykednek,küzdenek a szeretett férfiért,aki nem érdemli meg,de mégis újból és újból túlnéznek a dolgokon,megbocsájtanak, de elemészti magát ...szóval lesznek még bonyodalmak.


2011-04-28 21:58.07
Milyen tartalomra gondolsz,mert ez egy hosszú sorozat,de ha nem láttad ,akkor megnézheted online-n is.A 11.-nél megvan a link és itt követheted,ha a tévén nem tudod megnézni,én el tudnám képzelni fő műsoridőben ,mert ez az időpont a dolgozó nőknek tuti,hogy nem jó! És nem ismétlik most hétvégén? Mert a múltkor megismételték legalább a heti penzumot.


2011-04-28 09:01.48
Meg kell mondanom,nagyon szeretem ezt a sorozatot,szerintem itt is nagyon népszerü lesz nálunk,kitünő színészi teljesítmények,remek,fordulatos történetek,szóval minden van benne,ami egy jó sorozathoz kell:)Alig várom már a következő részeket,persze a youtubon felraktak a környző országokból egy csomó részt,néha bele-bele nézek,még ha nem is értem,szóval lesznek benne ütős részek.A vége happy,amit én nagyon szeretek,ha egy romantikus történet így fejeződik be:)és milyen a sors,hogy a két főszereplő egymásba szeretett,nem ők az elsők ,sem az utolsók,szerintem annyira átélik a szerepet,hogy ez előfordul és átmegy a magánéletükbe is ez a tűz.Jaj,de szép történet:)Mondjuk Halit Ergencért én is bevállalnék egy -két ajtócsapkodást,azok a kék szemek!!,eredetiben gyönyörű mély hangja van,csak úgy búg,hhúúúú!:)


A tüzes íjász - Vélemények

2010-09-02 21:59.02
Hú,mennyire szerelmes voltam anno,GG-ba:)mindig ezt a filmet néztem,én is rongyosra:)


Robert Shaw - Vélemények

2010-07-04 23:38.48
Számomra is döbbenetes volt,ahogy a német tisztet alakította,rendkívül felkészühetett a szerepére,mert először én is azt hittem,hogy ő egy német .:) Sajnálatos,hogy viszonylag fiatalon meghalt,nagyon tehetséges volt.


Báthory - Vélemények

2010-01-14 09:47.23
Én azokkal értek egyet,akik azt írják,hogy történelmileg nem hiteles a téma ,mivel a Báthoryak eleve szálkák voltak a Habsburgok szemében reformátusságuk miatt ,és nem mindig voltak lojálisak uralkodójukkal szemben,mint tudjuk...persze megtehették,hiszen hatalmas vagyonuk és tekintélyük volt...no most jól jött az ellenfeleknek ez a legenda,úgy látszik már akkor működött a suttogó propaganda:)Nyilván a mozifilm nem a hitelességre gyúr,hanem a borzadályra,a horrorra és hogy becsalja a nézőket a film témája.


Ralph Fiennes - Vélemények

2009-03-05 07:51.28
Szerintem is nagy színész,mindent el tud játszani,alkotó müvésznek tartom,rossz alakítása szinte nem is volt.Nagy kedvencem és szeretem a filmjeit ,mert csak jó filmekben vállal szerepet.Zseniális a Shindlerben,az Üvöltő szelekben,Az angol betegben és a Napfény ízében.A többit nem is említem már:))


Bernard és Doris - Vélemények

2008-12-27 12:33.52
Én is várom ,ilyen szereplőkkel csak jó lehet a film!:))


Schindler listája - Vélemények

2008-12-19 10:26.10
Sziasztok! Nagyon érdekes témát feszegettek,én néztem Ewan McGregor Hosszú motorozás c.utifilmjét,olvastam is ,amelyben látható,hogy végigmotoroztak/volna,mert tönkrement/ a Csontok/Halál/ útján,amit a Gulag rabjai építettek,mivel emberi életek nem számítottak,több millióan haltak meg,a fagy,-40 fok,a fizikai kimerültség, az éhezés ,a kegyetlen bánásmód következtében és elsősorban értelmiségi,szellemi foglakozású,fizikai megpróbáltatásokat nem bíró,emberek voltak,/az ellenzék/akik elhaláloztak.Kevesen élték túl,a tábor körül nem volt kerítés ,mert nem volt hová szökni,a legközelebbi település 300 km-re volt.Még most is borzasztó volt látni,a körülményeket,hát még akkor mi lehetett...


Kathleen Gati - Vélemények

2008-10-16 22:36.35
Mivel régen volt beírás ,csak jelzem,hogy Katinak rendszeresen nézem a blogját és rendszeresen kap karakterszerepeket,nagyon aranyosan beszámol a fontos dolgokról,szóval beindult kicsiben a holivúdi szekér...és úgy néz ki a magánéletben is boldog.Sok sikert kívánok neki.


Medveczky Ilona - Vélemények

2008-09-04 12:14.13
Azért elég jól megy ez a topik,ahhoz képest,hogy utáljátok Ilonát!Nekem bejön,mint érdekes személyiség,mert egyedi,nem egykaptafa,mint annyi tucat sztárocska,van stílusa és tartja megát a saját trendijéhez,mindegy kinek mi a vélemény,nem változtat.Mamám mondta,hogy annak idején nagyon nagy sztár volt,a mai értelemben is,és minden nő irígyelte a megjelenését, a gazdagságát,itthon minden körülötte forgott,nagy revűsztár volt nyugaton is ,főleg mikor szerepelt egy pár filmben is,megismerték itthon is,tényleg a férfiak a lábai előtt hevertek,ő felvállalta a filmben a meztelenséget,mert akkor a színésznők még nem merték megtenni.Szóval egy egyedi darab az biztos és szerintem nem probléma,ha silány sztárkulturánkban feltünik különc egyéniségével valaki.Ennyi.


Elrabolva (2005) - Vélemények

2007-12-26 09:53.21
Igen,ilyen a világ,a szülők nem vergődnek a gyerekekkel ,ők élik a maguk életét,a gyerekek meg másokét.Mindenki drogozik valamilyen szinten,Aztán a gyerekek valahogy felnőnek és ugyanolyan közömbösek lesznek,mint a felnőttek.
Van azért üzenete ennek a filmnek,tény,hogy elég nehéz kihámozni,Ralph figurája is egy érdekes alak,persze ő ezt is megoldja,gondolom jól megfizették érte,ennyi.Tisztes iparosmunka.


Ralph Fiennes - Vélemények

2007-10-07 21:27.00
Igazad van,én is megfigyeltem,hogy vannak jellegzetes mozdulatai,pl.Az elszánt diplomatában is visszaköszönt ez,és állítólag őt azért nem jelölték Oscar -díjra ebben a filmben nyújtott alakításáért,,holott nagyon jó az alakítása,mert a zsűri szerint ilyen klisékkel dolgozott.
Persze ez nem számít semmit szerintem,mert a szinész önmagát,személyiségét is beleteszi a szerepbe és nyilván van az életben is olyan jellegzetes arcmimikája,szem-szájmozgása,stb.amit nem tud,vagy nem is akar megváltoztatni,valszínű,ha akarná tudna rá figyelni,de lehet,hogy ez az ő jellegzetes mozdulata,ami csak őrá jellemző és összetéveszthetetlen még olyan maszkban is ,mint Voldemort,vagy az Angol beteg.
Nekem nagy kedvencem,igazi helyes,sármos pasi.,jaj és a szemei, na az veszélyes!


2007-05-23 07:46.51
Köszi Su,hogy meosztottad velünk ezt a történetet,kb.lehet,hogy mindenki dobott volna egy hátast és elfelejt autogarammot kérni..


Szabadság, Szerelem (2006) - Vélemények

2007-05-23 07:35.13
Hát ehhez a filmhez ,hogy megértsed,kell egy kis történelmi ismeret,esetleg családi 56-os események,vagy hogy akarjad megtudni,mi történt akkor.Engem pl.érdekel ,mi történt akkor és a tágabb családomban,s a film jó gondolatelindítónak. Én megtudtam,hogy mi történt a családomban,amiről nem beszéltek eddig!


Ralph Fiennes - Vélemények

2007-05-20 15:48.15
Nagyon egyetértek,de biztos,hogy nem csak ketten vagyunk ezen a véleményen!


Az emigráns - Minden másképp van - Vélemények

2007-05-17 10:27.59
Köszike,hogy írtatok erről a filmről,mert Márai az egyik kedvenc íróm,hú és Bács Ferencet,Gyöngyössi Katalint látni sem utolsó,és a Gáti Kati is szeretem.Meg fogom nézni,ha majd módom lesz rá valahol.


Ralph Fiennes - Vélemények

2007-05-17 09:31.11
Szia,reméljük nem igaz,csak a bulvár fújta fel az ügyet,hogy kiderült,az a légikisérő,akivel intim kapcsolatba került,előzőleg luxusprosti is volt,és felvetették,hogy esetleg ez is bejöhet a dologba.Tudod még a gyereket is megszellőztették,de hálistennek ez a nőnek nem jött be,hogy ezzel megfogja.
Egyébként most Madridban volt a húga,Martha filmjének bemutatóján ,amiben ő is vállalt egy mellékszerepet / Chromofóbia /és nagyon jól néz ki,a fotók alapján,nem úgy,mint akinek súlyos gond nyomná a vállát.


Anyegin - Vélemények

2007-05-17 09:25.35
Sziasztok!Nekem valaki letöltötte egyszer valahonnan. Akinek az a véleménye ,hogy jobban is meg lehetett volna csinálni,az olvasson Puskintól,a korról és tanulja meg oroszul az Anyegint,ja és főleg Tatjana levelét.Mindjárt más lesz a véleménye:))Egyébként a színészek kitünőek,Tatjánát éppen ilyen szépnek,törékenynek képzeltük el,Anyegint pedig nagyszerűen alakítja Ralph Fiennes és hogy tud vágykozni Tatjána után..hu!:)



 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk