Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-09
A halálkártya
A majmok bolygója - A birodalom
Macskák a múzeumban
Mind idegenek vagyunk
Vincentnek meg kell halnia

2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

További mozibemutatók

Hamarosan a TV-ben
A szerelem útján
- Moziverzum, 13:00
Kutyám, Skip
- Film+, 13:15
Érvek és életek
- Filmbox Extra HD, 14:00
Boldogító igen, vagy nem
- Film Mánia, 14:15
Égszakadás
- Mozi+, 14:20

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Will Arnett (54)
Gérard Jugnot (73)
Jesse Moss (41)
Anger Zsolt (55)
Igó Éva (68)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
2022-es választás
Az ördög széke - Vélemények
A mi iskolánk - Vélemények
Törvényen kívül (sorozat) - Vélemények
Kiút (sorozat) - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Szellemirtók - A borzongás birodalma aaaaa
Harry Styles aaaaa

 

Adrymyrtle92 hozzászólásai

Ugrás Adrymyrtle92 adatlapjára

1 2

Amerika Kapitány - Az első bosszúálló - Vélemények

2011-08-04 23:26.07
Nagyon király film volt, mindenkinek ajánlom, vicces, pörgős, bár egy kicsit túlzsúfolt, túl sokat akart mutatni, de nem volt gáz, abszolút elment benne, mert nagyon szórakoztató volt! A látvány meg 10/10! :)

SPOILER!!!!

De a vége... fú, de ideges voltam, mikor kijöttem a moziból! Miért kellett ennyire elcseszni a történet fonalvezetését?!

Egy, nem kapta meg a csajt. Ez nem is lenne baj, de így egy kicsit értelmetlen volt a szerelmi szál.

Kettő, hogy a francba fognak így második részt csinálni belőle?! Nyilván nem mehet vissza, előzményt sem tudnak csinálni neki, mert eleve az elejétől kezdték, hacsak nem akarják bemutatni azt , különböző részekre lebontva, hogy páholták el a sikátorban a srácot. Vagy Amerika Kapitány a mában?! Még kimondani is szörnyű... Meglátjuk!

Három, a film ezek szerint gyakorlatilag bemutatta Amerika Kapitány "születését" és így "halálát" is egyben (ami persze a náciverő, idealizált, világháborús propaganda hős halála, nem szó szerint a főszereplőé, hiszen túlélte az akciót, csak már elvesztette a szerepét), ahhoz viszont kevés volt ez a két óra, hogy a dolog egészét bemutassa. Ezért írtam az elején, hogy túlzsúfolt. Egy kicsit belekaptak ebbe, belekaptak abba, de nem dolgozták ki az eseményeket úgy igazán.

Na ezért a három dologért voltam ideges a végén.
SPOILER VÉGE!

De mindenkinek ajánlom, csalódást nem okoz, az biztos, nagyon jó film, érdemes megnézni! 3D-ben láttam, de nem hiszem, hogy attól a pár effekttől jobb a film, szerintem hagyományosban is ugyanolyan klassz lehet! :)


Csak szexre kellesz - Vélemények

2011-07-30 15:42.30
Ha neked nem is tetszett a Valentin nap, akkor is, az talán(?) egyértelmű, hogy mérföldekkel jobb, mint ez a fos...


Rocky Horror Picture Show - Vélemények

2011-06-02 14:18.31
SPOILERES LEHET! :)

Tegnap este megnéztem, először láttam életemben, és kifejezetten tetszett! Csak a Glee miatt néztem meg, előtte nem is tudtam, hogy egyáltalán létezik ilyen!

Először is teljesen másra számítottam, a leírás sokkal pajzánabb, bizarrabb, "Addams Family"-sebb képet ad, ezért egy kicsit féltem is tőle, de pozitívan kellett csalódnom, mert egészen humoros volt, élvezhető, könnyed, egyszer sem jutott eszembe róla az a borzalom, amit idézőjelben említettem, le nem írom még egyszer. :P

Tim Curry-t nagyon bírtam, de valamiért úgy éreztem, Freddy Mercury-ról mintázták őt, a mozgása, az öltözködése, még az énekhang is majdnem stimmelt. Utánanéztem, az eredeti musicalben egy kicsit másképp ábrázolták, csak a filmben volt ilyen a karaktere. Érdekes.

Egyébként a film elég rövid és tömör, de lehet, hogy csak nekem tűnt annak. Néhol olyan volt, mintha lényeges részeket vágtak volna ki belőle, csak ezt az egy hátrányát láttam. Jobban is ki lehetett volna dolgozni ezeket a karaktereket, sokkal több van bennük, mint amennyit mutattak.

A rejtett tartalmakról, jelképekről pedig nem tudom, mit gondoljak, volt az egészben valami háttérben húzódó tanulságszerű mondanivaló, de nem bírok rájönni, mi ennek a musicalnek a lényege. A befejezés is elég szokatlan, az elején, ugye, említették a Paradicsomot, a végén pedig egy Ádám és Éva jelenet. A King Kongos rész is eléggé kitűnik, olyan "mi a francot akar ez most jelenteni"-érzésem volt közben. Szóval mindebből azt szeretném kihozni, hogy amellett, hogy ez egy könnyed, szórakoztató musical, komoly tartalma is lehet, amit ha nem veszünk észre, akkor olyan se füle, se farka az egész. Ebben egy kicsit emlékeztet a Pink Floyd "The Wall"-jára, de abban azért jóval több mondanivaló is van, és az sokkal komolyabb is, csak ha az tetszett valakinek, akkor ez is biztosan fog.

A zenét nem is említettem, mert az egyértelműen zseniális! Nincs mit hozzáfűzni. :)
Mindenkinek ajánlom ezt a filmet, vagy musicalt, ahogy tetszik, egyszer mindenképpen meg kell nézni az életben. Alap. :)


Csak szexre kellesz - Vélemények

2011-05-27 13:21.53
Olvasom a hozzászólásokat, és meglepődöm majdnem az összesen. Azt hittem, mindenkinek az jön majd le, ami nekem, de tévedtem. Tömegízlés forever. :D

Feliratosan néztem a filmet és kb. fél órát bírtam, annyira bizarr és absztrakt, leginkább olyan arcot vágtam végig, mintha hányignerem lenne, pedig vígjáték a rendeltetése, nevetnem kellett volna. Ilyen rossz színészi alakítást még sem Natalie Portmantől, sem Ashton Kutchertől nem láttam, pedig szeretem a filmjeiket, sorozataikat (Ashton és a 70-es évek(: )

Annyira elüt ez a film azoktól, amiket megszokhatott az ember romantikus vígjáték címen, mint a Valentin nap, a Boldogító talán, a Holiday (stb.), amiket nem lehet nem szeretni, és nem érdekli az embert, mennyire lerágott csont, mennyire klisékkel teli, mert szerethető, élvezhető, humoros, nézhető, akár többször is.

De ez a borzadály ez nem, ennél is ugyanazt éreztem, mint a Hétmérföldes szerelem, a Felhangolva, a Randi az oltárnál, és az ehhez hasonló nézhetetlen, bizarr (ez a legjobb szó ezekre a borzalmakra) filmeknél, amik számomra totálisan az elkerülendő kategória.

A Barátság extrákkal trailere viszont egész jó, azt a filmet már nagyon várom, szerintem abszolút nem ez a kategória, amiről az előbb beszéltem.

Összesítve, aki még nem látta, és a felsorolt filmekben nagyjából egyetért velem, akkor ne nézze meg, mert csalódás lesz, de hatalmas. Aki meg szereti ezt a műfajt, annak jó szórakozást.


Snow Flower and the Secret Fan - Vélemények

2011-03-30 08:16.34
Hugh Jackman mit keres ebben a filmben?!
Komolyan, mint Gulliver Liliputban! Vagy Quasimodo a Jonas Brothersben!
Egyébként a történet egész jól hangzik, kíváncsi vagyok, mit hoznak ki belőle a kicsi kínaiak. Nem szeretem a filmjeiket, de.... Hugh Jackman? Hát... érdekes.


Pink Floyd: A Fal - Vélemények

2011-02-18 19:45.11
Most nézzük énekórán. Zseniális.


Rossz tanár - Vélemények

2010-11-19 20:11.45
Timberlake és Segel? Ígéretes :)


Cadillac Records - Csillogó fekete lemezek - Vélemények

2010-10-02 09:08.34
Az énektanárunk minden végzős osztállyal megnézeti ezt a filmet, és még csak nem is hallottam volna róla, ha ő nem tanít minket. Kár lett volna kihagyni, eszméletlen egy film! Nekem személy szerint jobban bejön, mint a Dreamgirls. Az utóbbit untam már a végére, ezt viszont elejétől végig imádtam! És azok a zenék! :)


Alkonyat - Újhold - Akik nem bírták végignézni...

2010-07-17 19:50.44
20 percet bírtam. A nyálasságától csöpögött a képernyőm, és már-már az egész padlóm elázott... Bocsi, csaj vagyok és 17, de ez most komoly? Ezt kellene szeretnem? Ez a mai világ ideális képe? Okés, hogy a tini csajoknak úgy kb. 13 éves korukig ez a kedvencük, megértem. De még 18-19 évesen is van, aki ebben a világban él? Ez annyira brutális! Bocs, de szerintem szánalmas. Lehet vitatkozni. Szeretnék értelmes észérveket olvasni amellett, miért érdemes megnézni ezt a filmet. Írj, bármit is gondolsz!


Szerelem és semmi más - Vélemények

2010-07-07 18:39.29
Ó, ez egy régebbi film 1996-ból!
http://www.youtube.com/watch?v=yZXapOBN--0


2010-07-07 18:36.49
Így első olvasásra a "Rómeó és Júlia" újabb modern feldolgozásának tűnik. Mellesleg mit keres benne Jolie egy kisebbnek tűnő szerepben?


Titanic - Az utolsó rejtély - Vélemények

2010-03-24 16:21.31
Van egy olyan vicc, hogy:
Melyik az a film, aminek soha nem lehet folytatása?
A Titanic.

Hát James Cameron ezt is megcsinálja! :D
Igaz, valószínű, hogy ez egy dokumentumfilm lesz, vagy ahhoz hasonló, de ha J. Cameron csinálja, biztosan nagyot szól majd.
Én mindenesetre kíváncsian várom. :)


80s-90s legjobbjai../zene/

2010-03-23 08:30.36
http://www.youtube.com/watch?v=TViZKt-AX6E

Tina Turner - We don't need another hero
A Mad Max c. filmből


Johnny, a tökéletes - Vélemények

2010-03-08 18:14.59
Tud valaki bármit, akármit erről a filmről? Látta egyáltalán valaki? Érdekesnek tűnik. Köze van a Johnny Walker márkához, vagy a Johnny B. Goode c. '80-as évekbeli slágerhez(Chuck Berry)? A szereplők is viszonylag ismertek, amikor rákerestem az adatlapra, nem számítottam arra, hogy egyetlen hozzászólás sem lesz... :)


Only You - Vélemények

2010-02-11 20:42.47
Robert Downey Jr. milyen aranyos volt. :)
Jó úgy megnézni egy filmet, hogy tudod, milyen ez a személy a jelenben (ltd. Sherlock Holmes, Trópusi vihar), és elcsodálkozol, milyen volt a múltban. Nagyon sokat változott, nem hittem volna, hogy ez a személy valaha egy ilyen kedves kis romantikus filmben is játszhatott...
Pozitív csalódás volt! :)
Különben ha valaki színvonalas szórakozást szeretne, és egy kedves, romantikus filmet nézne meg, akkor a '80-as, '90-es évek nagyjaiból válogasson, mert a mai filmek ebben a kategóriában (talán sokat mondok, ha 1-2 kivételt hozok), összesen sem érnek egy nagy kupac igénytelen szarnál többet. (ltd. Férjhez mész, mert azt mondtam, Mindenképpen talán, Nász-ajánlat, Freddy Prinz Jr., Zac Efron nyálasságai stb.)
Talán nem egyedül vagyok ezzel, legalábbis reménykedem benne. :)
A filmről csak annyit, hogy minden csajnak ajánlom. Nem fogtok csalódni! ;)


Így jártam anyátokkal (sorozat) - Legjobb poénok

2010-01-22 22:19.04
Brad. Marshall haverja Brad.
És egyszer majdnem összejöttek. Villásregiztek, és a Café Lamourban ettek, majd megnézték a Mamma Mia!-t. Vicces volt az a rész is. Azt hiszem a 2. évadban volt.


Guy Ritchie - Vélemények

2010-01-09 17:59.59
Zseniális! Nincs rá jobb szó. Imádom a stílusát, ami szerintem marha EGYEDI! Tarantinoban pedig elégszer lehetett már csalódni.
Örülök, hogy van még, aki beleszövi az angol humort a filmjeibe, és nem csak ezt az amerikai heroista sablonszart követi, mint jó pár rendező Hollywoodban.
Van valami a filmjeiben, amit senki más nem tudott még ugyanígy visszaadni. Újra és újra meg lehet nézni anélkül, hogy untatna.
Guy Ritchie utánozhatalan.


Így jártam anyátokkal (sorozat) - 4. évad (spoiler)

2009-12-14 19:04.09
Köszönöm szépen :)


Randi az oltárnál - Vélemények

2009-11-29 14:43.14
Totális gagyiság! Ne nézzétek meg. Időpazarlás.


Így jártam anyátokkal (sorozat) - Legjobb poénok

2009-11-27 18:30.24
3x02.rész:
Lily gyászmappáját kinyitja Marsall idő előtt, így Lilynek újat kell írnia. Megkéri Marsall, hogy csempésszen bele egy kis malacságot is. De Lily tudja, hogy Marsall úgyis ki fogja bontani, így csak azt írta: "Lebuktál, tudtam, hogy elolvasod! Bunkó vagy, Marsall, orbitális bunkó!" Amikor Marsall 2029-ben kinyitja, haragszik Lilyre, mert sehol egy meztelen kép. Ekkor Lily öreg énje felajánlja, hogy csinál most. Erre Marsall:
"Na most már nem kell."


Melyik a legfeleslegesebb topik? :-)

2009-11-27 18:15.14
Egy topik arról, melyik a legfeleslegesebb topik? Nemár! Én erre szavazok.


Így jártam anyátokkal (sorozat) - Vélemények

2009-11-21 16:37.56
Honnan töltitek az 5. évadot? Ahonnan én szedem, ott nincs hozzá normális felirat.


Sylvia bonyolult élete - Vélemények

2009-11-13 18:06.28
Átlagos sablonfilm, meg egy kicsit bugyuta. De annyira nem rossz! :)


Így jártam anyátokkal (sorozat) - Vélemények

2009-11-11 17:29.46
Szerintem király, hogy összejöttek, ha nézted az 5 évad elejét, nem igazán nyírták ki a karaktert, Barney nem változott. Így is hozza a formáját, habár már nem csábítgat mindenféle nőket, de a poénszintje megmaradt. Különben mit gondolsz, együtt maradnak? :)
(én kétlem :P)


2009-11-10 16:48.18
Tudtátok, hogy van Tesó Kódex magyarul?
link: [link]

És Csaj Kódex is.
link: [link]


2009-11-09 19:06.31
Még nincs időpont, de ha közzéteszik, feltétlen megírom itt a fórumon is! :D


2009-11-06 20:28.15
Igen, a Comedy Central eddig még csak az első 3 évadot szinkronizálta. Nyugi, nem maradtál le semmiről! :D De már nem kell sokat várni... :D


2009-10-26 16:17.27
http://www.youtube.com/watch?v=e0MMkNkRhWY

Van, aki megtette a 200.000 miles-t! A felvétel egy kicsit sz*r, de sztem poén, hogy feltették :) Nézzétek meg! ;)


2009-10-26 16:12.56
A comedy central nemsokára megveszi a 4. évadot, már közölték!!! Fergeteges lesz!!! :D


Melyik színész jut eszedbe a filmről és fordítva

2009-10-26 16:09.40
Anthony Hopkins


1 2

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk