Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-09
A halálkártya
A majmok bolygója - A birodalom
Macskák a múzeumban
Mind idegenek vagyunk
Vincentnek meg kell halnia

2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

További mozibemutatók

Hamarosan a TV-ben
Hadik
- Moziverzum, 14:20
Trója
- Film+, 14:45
Piedone, a zsaru
- AMC, 15:05
Repülés kezdőknek
- HBO3, 15:40
Érvek és életek
- Filmbox Extra HD, 15:45

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
George Clooney (63)
Christian Clavier (72)
Mare Winningham (65)
Gregg Henry (72)
Lynn Whitfield (71)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Talpig zűrben - Vélemények
Kézilabda - szeretitek? Van kedvenc csapatotok?
Snooker
Római vakáció - Vélemények
Casablanca (1942) - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Helyfoglalás, avagy a mogyorók bejövetele aaaaa
Trokán Nóra aaaaa

 

House hozzászólásai

Ugrás House adatlapjára

1 2

Zac Efron - Zac és az elbűvölő mosolya

2008-05-04 14:15.02
Mit ki nem találtok...drogos tipusnak éppen nem mondanám, ahhoz már elég felnött, hogy ne ilyenmire költse a vagyonát (gondolom). Csippendélnek nem igazán menne el, persze akkor nem játszhatna disney filmben sem, így kizártnak tartom...
A rajongók nem hiszem, hogy túlzottan odalennének tőle. A róla kialakított képekbe, nem férne bele...
Bocsássatok meg, hogy csak így félbehagyom amit elkezdtem, de rohannom kell: 3-kor előadás...


2008-04-19 15:25.36
Egyetértek PattyCoD, ez az istenítés kissé már fáj...de amíg fiatalok hadd rajongjanak.
Egyépként Zac hetekig benne volt az 5 legnézetteb színészben, és most eltünt a toplistáról...ez vajon csak ideiglenes vagy tényleg csökken az érdeklődés?


Zac Efron - Azoknak akik tényleg szeretik

2008-04-08 19:42.29
Tudom...és a tanulás a legfontosabb el kell dönteni "mi leszel ha nagy leszel" fontos, hogy legyen időd rajongani valamiért, ez teljessé teszi az életed de csak az észerűség határain belül. Ezt a határt te még nem lépted át, de ha nem 1 személyért, hanem egy tágabb dologért rajongassz sokkal változatosabb tud lenni. Például a Szerelmes hangjegyekért, a musicalekért (ami egy igen változatos téma, és a színház varázsát egy film se tudja fölülmúlni).
Ha egy személyért rajongassz, és egyszer csak észreveszed, hogy kissé ráuntál az nagy űrt okozhat amit nehéz betölteni.


2008-04-08 19:27.48
Saját magadnak mondassz ellent...Én is végégkövettem egy színész munkáját több mint egy évig és most is figyelem, de még mindig nem tudtam összerakni a személyiségét, és más se, sokak 4 éve rajonganak érte, de semmit nem tudnak róla, és ezt be is valják.

Nekem senki nem mondja, hogy megnézett pár filmet, elolvasott pár interjút és "összerakta" Zac személyiségét, és nagyon helyesen megfogalmaztad, úgy nem ismerhetsz meg senkit ha csak nézed a TV-ben nézad vagy olvasol róla. Volt szerencsém jó pár színészt megismerni személyesen, de a személyiségük még mindig ködös.

Minnél idegesebb leszel annál érdekesebb, hozzászólásaid vannak. Egyre inkább ócsárólsz, megítélsz, ellenem fordulsz. Miért veszed annyira magadra?

A fórumközönség folyamatosan cserélődik de te mindig itt vagy, amikor csak teheted...a Zac fanok örök őreként vitábaszállsz az "antifanokkal" válaszolsz a kérdésekre... Ez elég időigényes feladat.

És mégvalami: Sose bántásból írok, nem kioktatni akarlak, és nem rossz szándák vezérel amikor e sorokat írom. A tapasztalataimat írom le és ha néha megállnál és végig gondolnád mit is szeretnék mondani, talán tanulhatnál belőle.


Zac Efron - Miért imádják annyian ezt az emberkét?

2008-04-08 12:19.33
Ági engem is megítéltél a "Majd pont neked fogom elhinni." mondattal. Hisz ezzel megkérdőjelezted a szavahihetőségemet, és a tisztánlátásomat...
Miért kell olyan önfejűen viselkedned? Mindenki nyugodtan fórumozik és beszélget veled.

Egyébként Pinkpanter, nem készülök lélekbúvárnak pedig az is egy érdekes szakma, de abban igazad van, hogy teljesen fölösleges ez a vita...


Zac Efron - Azoknak akik tényleg szeretik

2008-04-08 12:04.56
Ági kérlek, egy szóval nem állítottam, hogy ismerem éppen azt mondtam, hogy egyikünk se ismeri. Egyépként azt mondtad egész jól ment...ezt, hogyan tudtad leellenőrizni?

Ja és mi az, hogy "kedvesnek született"? Ha látnád magad az én szememmel...Nézz bele inkább a magyar sztárvilágba, próbáld összerakni egy magyar sztár személyiségét, és ha majd találkozol vele egy szép napon meglátod, hogy ez még a legtapasztaltabb és legjobb emberismerőknek is képtelenség.

Hozzátenném, nem ő az egyetlen aki megjátszhatja magát...valamilyen színten mindenki próbál tetszeni a környezetének...még te is.

A kollegáira ugyan az vonatkozik mint rá. A vitánk pedig kezd kissé nevetségessé válni...én magamat ismételgetem te pedig szemellenzővel véded Zac-et.

De ha már szóba kerültek a sajátkészítésű videók...abból se kerül mind nyilvánosság elé, egyépként az ilyen a videókon (mindegy kié) sose láthatod az emberek igazi arcát. Mivel bohóckodnak, szórakoznak...nyilván nem azt veszik fel ahogy örjöngenek valami hülyeségért.

Tehát nem állítom, hogy ismerem, azt se, hogy képtelenség lenne egy kedves színészt találni, de értsétek meg végre, hogy egy amerikai színészről folyik a szó! Rohadt messze van tőlünk, nem is beszél magyarul vagyis úgy fordítják le magyarra az interjút ahogy akarják...és attól hogy valaki kedvesen mosolyog még nem biztos, hogy maga a tökély!
Viszont jó színész...jól énekel, jó képű pasi tudhatunk pár dolgot a szímélyiségéről is...de egyikünk se ismeri.


2008-04-07 16:41.50
Titok!


Zac Efron - Miért imádják annyian ezt az emberkét?

2008-04-07 15:46.16
Ági most épp leszídtál valaki egy olyan "bűnért" amit te magad is elkövettél.
Te se ismered Zac-et...ugyanannyit tudsz róla mint Silent11 rólad.
Pontosabban nem tudja a neved vagy azt hogy hány éves vagy viszont a megnyilvánulásaidból mind láthatjuk milyen temperamentummal örzöd rajongótársaid és a magad méltóságát, látjuk azt is mennyire fogalmazol választékosan, milyen gyakran jársz fel ide, egész jól megismerhetünk téged...legalábbis mi azt hisszük de te tudod hogy ez nem igaz és a környezetedben élők is tudják de mi nem! Egyszerű hasonlat...de hidd el így van!


Zac Efron - Azoknak akik tényleg szeretik

2008-04-07 15:32.56
Ezek szerint te se színésznek készülsz...de Zac-nek ez a munkája! Neki könyebben mehet. Bár lehet, hogy igazad van és tényleg ilyen a természete. Ezerszer mondtam már, hogy nem azt akarom bebizonyítani, hogy egy szemét disznó, csak nem értem miért kell úgy isteníteni.

Egyépként két féle sztár van: Az aki hagyja, hogy a rajongók istenítség, és aki nem.
Az utobiakat nagyon tudom tisztelni mivel nem könnyű feladat minden szavadat a lehető legszerényebben megfogalmazni!
De Zac nem ilyen! Ő az elöbbi. Hagyja, hogy a rajongók a lába elött heverjenek, ezt viszont sokszor kezelni nehéz. Minnél több a rajongód annál nagyobb súly nehezedik a válladra.
Sok gyerek azért készül énekesnek, vagy színésznek, esetleg sportolónak, hogy egy napon majd körülrajongják és autógrammot osztogathassanak, csak felnöttként jönnek rá milyen pocsék dolog lehet sokszor a hírnév, ezért én azokat a gyerekeket is tisztelem akik azért akarnak énekesek lenni, mert imádják megtáncoltatni az embereket, vagy a színészpalántákat, akik a játék öröméért lépnek színpadra, sőt még a fiatal sportolókat is, akik nem a közönségnek mozognak hanem a maguk örömére.

Ha hirtelen felkap a hírnév mindenkivel kedvesnek kell lened akár szívből jön akár nem.
De én azokat is tisztelem akik mernek szívből cselekedni még akkor is ha a rajongók egy része el is fordul tőlük...

Úgyhogy most kérdezném az errejárókat: Át tudjátok érezni milyen az amikor minden kimondott szónak súlya van?

Remélem egyikőtök sem fog csalódni Zac-ben, mert csalódni rajongásunk tárgyában, igen szürnyű is tud lenni!

A lényeg: Bármennyit olvasunk róla, bárhogy is próbáljuk képkockánként összerakni a személyiségét, mindig akad a egy hiányzó darab, és legtöbbször találhatunk más kirakóból odakeveredett darabot is.


2008-04-04 16:23.12
Figyu! Én nem azt mondom hogy biztos egy szemét disznó, csak azt próbálom megértettni veletek, hogy egy sztár valószínűleg nem olyan mint amilyennek az újságok írják. A magyar sztárokon is rendszeresen meglepődünk, ha összefutunk velük az utcán, és teljesen máshogy viselkednek mint ahogy azt elképzeltük az interjúk alapján. Hát még ha amerikai sztárról van szó...
A paparazzikkal pedig én is kedves lennék a helyében. Hisz nézzetek már rá! Kezdő színész a mai népszerűség holnapra nincs sehol. Ha csak egy alkalommal is elszalasztassz kedves lenni már írnak rólad egy olyan cikket ami valószínűleg végez veled.

Amúgy most népszerű, valószínűleg lesz újjabb Szerelmes hangjegyek...utána még népszerübb lesz de ha most elterjed róla hogy bunkó...ez után a trilógia után már csak kis színházakban kap állást...mert ha a rajongóknak csalódást okoz akkor már nem lesz nagy haszon filmben szerepeltetni és vége! Mindennek! Eltűnik akár a Fantom de ő nem fog visszatérni.

Vagyis vagy mindent megtesz, hogy ő legyen a világ legédibb, és legtökéletesebb szépfiúja vagy sűllyeztő.

Az ő hírneve még nem biztos, legyen akárhány rajongója...

Ez a Szerelmes hangjegyek csak amolyan divathóbort...amikor megjelent a Pokemon az összes gyerek be volt sózva milyen nagyszerű, most meg csak kinevetik. Kíváncsi leszek 3-4 év múlva mit fogtok gondolni erről az egész Zac mániáról. Mert biztos nem ugyanazt amit most.

Tudnék még írni pár sort de most rohannom kell próbára úgyhogy bocsi az összecsapott befejezésért...


2008-04-02 17:38.18
Akit felkap a hírnév az nem fárad bele hidd el...ez épp olyan "kötelesség" mint a munkahelyre vagy az iskolába való bejárás.
Fárasztó dolog a sok próba és rengeteg energiát kell belefektetni de ez töredéke sincs annak az energiának amit abba KELL fektetni, hogy megvédhessük a magánéletünket, és (Zac esetében) megvédhessük a szépfiús személyiséget a nagyközönség elött...


Zac Efron - Miért kell mások kedvenc sztárjait lefikázni?

2008-03-27 12:45.07
Ha kívülállóként látnátok magatokat sírnátok! Ilyen nevetséges és szánalmas vitát...ráadásul teljesen eltértetek az amúgy is nevetséges témától...
Miért kell mások kedvenc sztárjait lefikázni?
Ha túlzottan bálványozunk valakit, aki más szerint nem olyan tökéletes, az únszinpátiát vált ki, így az ember akaratlanul is be akarja bizonyítani a bálványozónak, hogy a rajongása tárgya ugyanolyan ember mint bárki más és nem maga az Isten...


Zac Efron - Meleg vagy nem?

2008-03-27 12:35.30
Egek hová kerültem! :)


Zac Efron - Azoknak akik tényleg szeretik

2008-03-27 12:30.44
Hát ő kívülről lát titeket...
Egyépként ez nem feltétlenül nektek szólt...hanem azoknak az idiótáknak akik szerelmesek belé közben csak látták egy-egy filmben ahol egy meghatározott SZEREPET játszott vagyis NEM A VALÓDI ZAC-et látták, de ők mégis szétfolynak a székükön hogy milyn kedves, meg aranyos, pedig a fene se tudja milyen valójában...akinek voltak valaha rajongóik azok magukon is észrevehetik hogy egész más amikor interjut ad valaki, mivel akkor is egy szerepet játszik, igyekszik kedves és színpatikus lenni. Így még egy interjukból sem lehet megismerni senkit...


Zac Efron - Zac és az elbűvölő mosolya

2008-03-20 15:43.00
Hát ezt a témát is csak valami elvakult kis rajongó hozhatta létre...az első üzenetektől az ember már szinte hányna...
Ne legyetek már szerelmesek belé úgy sincs esélyetek!


Zac Efron - Azoknak akik tényleg szeretik

2008-03-20 15:39.16
Tudjátok miért utálják sokan?
Nem azért mert alapból únszmpatikus. Ti teszitek azzá! Azzal, hogy kiskutyaként nyálaztok a fotója elött...külömben jó színész még a hangja se rossz...
De ez a hülyeség, hogy a rajongók szerelmesek belé és folyton azt kérdezgetzik: "Szerintetekvan esélyem nála?"
Hát cicusok mondok valamit: Zac Amerikában van, nem ért magyarul, hiába tanulsz meg angolul és mész ki, közelébe se jutsz, barátnője van, Ergó semmi esélyetek nála soha nem is volt és nem is lesz, ezt egyszer és mindenkorra felkéne fogni a kis szerelmes rajongókna!
Rajongani lehet érte, de ha bárki a szerelem aprócska jelét is felfedezi magán azonnal tegyen ellene MERT SEMMI ESÉLYE NINCS ZAC-NÉL!


A kárhozottak királynője - Vélemények

2008-02-07 16:46.10
a könyvet én sajna nem olvastam de tervezem a filmet pedíg imádom és Alföldi tényleg telitalálat de Sthol se rossz...


Zac Efron - Kérdések

2008-02-07 16:41.36
Miért szereti mindenki annyira???
Ez már nem egészséges...


Zac Efron - Zac és az elbűvölő mosolya

2008-02-07 16:35.36
A fórum eleje:
3. Miss qwer (2007-02-27 08:23.31)
Tokeletes
Válasz erre

2. Bia1423 (2007-02-24 12:25.22)
szerintem a mosolya es szemei is cukik de nem csak az cuki,meg ezen kivul mindene cuki!!!!!!
o egyszoval tokeletes!!!!!!
Válasz erre

1. Beanka (2007-02-21 14:24.24)
Szerintem nagyon cuki Zac mosolya és a szemei de ha ti tudtok jobbat írjatok erre a forumra.
=D

Kik ezek? Miért vannak úgy oda egy pályakezdő énekes színészért aki képes mosolyra ránditani az arcizmait....Hozzáteném senki sem tökéletes!

Ere nyilván kapni fogok az egyik szemellenzős rajongótól egy olyat hogy "Kivéve őt!" Egy fenét aki itt fórumozik az még csak kilóméterekre sem közelítette meg a pasit úgyhogy senki se beszéljen tökéletességről hiszen nem is ismerheti őt csak annyit lát belőle amennyit a riportokban leadnak vagy írnak róla...

És külömben is csak én mászok falra ettől a "Ha megtanulnék angolul szerintetek lenne esélyem nála" hülyeségtől???


Sátánka - Vélemények

2007-10-08 15:51.03
Még a legrosszabb kategóriában is van ennyi féle jelölés?


Kirsten Dunst - Vélemények

2007-09-20 17:24.21
Ahogy a 21. hozzászólásban Sokdudu már megtette én is ajánlom az Interjú a vámpírralt a múfaj kedvelőinek egész biztosan elnyeri a tetszését.


Ki találja ki? (játék) - Avagy kulcsszavak a filmhez

2007-09-20 14:53.30
Interjú a vámpírral?


Interjú a vámpírral (1994) - Vélemények

2007-08-30 18:47.11
o bár lenne a TV-ben *sóhaj* Szivesen megnézném mert sok jót hallotam már és különben is szeretem a vámpír storykat :)


Hősök (sorozat) - Bakik

2007-08-18 19:33.28
Miért kell ezt imételgetni: "Peter-t nagyon lefoglalta hogy radioktívkodig a kicsi keze! :)"


Masi Oka - Vélemények

2007-08-18 19:28.43
Nagyon jól játsza Hirót de azt hittem több filmje van.


Pasik (sorozat) - Vélemények

2007-08-18 19:21.16
Hihetetlen hogy csak most került be az adatbázisba!


Meghívás egy gyilkos vacsorára - Vélemények

2007-08-09 15:04.23
De a filmnek alig negyed órája lett vge viszont valami zavar.Ugyebár Sam a végén felfedi hogy színész és azt mondja az igazi Sam maga a gyilkos de mivel a végén a titkárnőjének elmondja hogy nem színész miért állt elő azzal a nevetséges ötlettel hogy Sam a gyilkos amikor nyilván tudta saját magáről hogy ő Sam???


2007-08-09 15:00.50
Látom itt aztán nagyon sok szó esik a filmről.


Folytassa, doktor! - Vélemények

2007-07-27 10:54.56
Nekem is az a kedvencem de ez nem az.:?(


Vámpírok bálja - Vélemények

2007-07-20 11:55.43
Hát én csak a musicalt láttam de az nagyon tetszett és terveim közt szerepel hogy megnézzem ezt a filmet ez a sok jó vélemény pláne vonzóvá tette számomra a vámpírok bálját.


1 2

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk