Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Exférj újratöltve
- Viasat Film, 14:40
Egy zsák liszt
- Filmbox Extra HD, 14:55
Az aranyszirmok átka
- Film Mánia, 14:55
Kelly hősei
- RTL Három, 15:20
Utánunk a tűzözön
- Film Café, 15:45

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Máté Gábor (69)
Michelle Pfeiffer (66)
Uma Thurman (54)
Nora Dunn (72)
Jürgen Vogel (56)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Vicces videók - linkgyűjtemény :-)
Mire gondolsz most?
A tanú teste - Vélemények
80-as, 90-es évek emléke
Orbán Viktor - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Exférj újratöltve aaaaa
Samuel Ryan Finn aaaaa

 

Steve DragQueen hozzászólásai

Ugrás Steve DragQueen adatlapjára


Az Északi - Vélemények

2022-05-23 08:59.08
"Mert mint film élmény kicsit lehúz, látványra felhúz, a történet meg behúz..." - és ha tegyük fel, Steve DragQueen akaratod ellenére jó keményen meghúz? Játsszunk csak el a gondolattal, mert mint írod:

"ahogy a film mutatja, tehetünk bármit, minden úgy van jól, ahogy lennie kell! Mert úgy is az lesz, aminek lennie kell...nincs rossz döntés!" - kapálózz csak, annál jobban fáj majd, én így is, úgy is örömöm lelem benned. Nem én döntöttem így, nincs is olyan, hogy döntés, de legalábbis rossz döntés biztosan nincs. Nem kell, hogy megzabolázzuk az állati ösztönöket, ugyebár? Remélem a példámból kitűnik, mennyire pusztító a toxikus maszkulinitás, és mennyire károsak az ahhoz írt dicshimnuszok, mint ez a film is. És sajnos ez az elmebaj süt a kommentedből is.


Batman (2022) - Vélemények

2022-03-20 17:57.02
Ne komolytalankodjunk. A jelmeznél sokkal fontosabb a megfelelő színészválasztás. Én Robinként Timothée Chalamet-t, esetleg Thomas Brodie-Sangstert látnám szívesen, de inkább az előbbit. Pattinsonnal jól működnének együtt a vásznon, szerintem.


2022-03-20 17:06.10
Tévútnak érzem a szuperhősök realista ábrázolását, ha annyira nem következik belőle semmi, mint Nolannél. Mert az a trilógia sem állít többet a valóságunkról, mint egy átlag Marvel-film, tehát a földhözragadtsága végső soron öncélú, és még csak nem is látványos vagy szórakoztató. Ez az új film még messzebb merészkedik a realizmus buktatókkal teli útján, ám ha a folytatásokban Batman és Robin viszonyából kikerekedik egy olyan érvényes mondanivaló, mint ami a hasonló felállással működő A kutya karmai közt-nek a sajátja, akkor érdemes lesz jegyet váltani rájuk.


2022-03-20 13:49.32
Véleményem szerint eddig egyedül ő értette meg a karakter lényegét, csak megfelelő forgatókönyv és talán saját jó ízlése híján a lehető legbazáribb módon sikerült kifejezésre juttatnia a Batman és Robin közti szexuális feszültséget. Vegyük példának az alábbi jelenetet:
https://www.youtube.com/watch?v=16kWRu76LVk
Mellbimbók és feszes hátsók premier plánban, és hát Batman - máskülönben bárminemű logikát nélkülöző - kivágott szájú maszkjáról se feledkezzünk meg. Schumacher itt egy éles váltással szemlélteti a karakter kettősségét, önmaga elfogadásának lehetetlenségét, ahogy a közös beöltözés után nem enged pártfogoltjának bebocsátást a batmobileba. Nem rossz, de ma már ettől többet várnék. A Nolan-i tévút után most látok némi reményt rá, hogy a franchise magára talál. Azt az embert amúgy körülbelül így tudom elképzelni az otthonában:
https://www.youtube.com/watch?v=PDBjsFAyiwA


2022-03-20 09:47.31
Ambivalens érzéseim vannak a látottakkal kapcsolatban. Egyfelől túl sötét, komor és szükségtelenül erőszakos, emiatt alig-alig élvezhető. Másfelől a túlburjánzó cselekmény alatt ott az a mélyebb jelentésréteg, a kamaszkori útkeresés, amit talán mind ilyen sötéten éltünk meg. Persze ez a film sem ásott lejjebb, a felszínes világfájdalom alá, így a főhős frusztrációjának teljes feltárása egyelőre ígéret maradt. De mire jók a folytatások, ha nem a Batmant nyilvánvalóan feszítő szexuális elfojtások bemutatására? A macskanő, mint kisfiús külsőt kapott fétisszemély egész karaktere a hős bizonytalan nemi orientációjára hivatott rávilágítani. Filmvégi elválásuk, és - reményeim szerint - a Robinnal való kapcsolata körül forgó folytatás végre talán aláhúzza, amit Joel Schumacher a maga profán módján bemutatni próbált, és ami a halvérű Nolannél sajnos teljesen elsikkadt.


Dolgok, amik nagyon idegesítenek

2022-02-20 11:18.21
Tagabb perspektivabol nezve meg csak nem is Putyin hibaja mindez. O is kenyszerpalyan mozog mint mindenki aki a tarsadalmi nemehez kapcsolodo elvarasoknak probal megfelelni. Itt egy ujabb evolucios ugrasra lenne szukseg hogy az ember meghaladhassa onveszelyes termeszetet. Ezert lenne nagyon fontos a megfelelo oktatas es erzekenyites minel fiatalabb korban hogy a bekes egyutteles normai meg azelott bevesodjenek mielott a kisfiuk a felmenoik mintait kovetve katonasdit kezdenek jatszani. Sajnos itt meg nem tartunk es Magyarorszagon nincs is meg a taptalaj egyelore. Azonban nem szabad feladni hinni kell hogy a hernyobol idovel pillango valhat!


Örökkévalók - Vélemények

2022-02-19 09:08.01
Az eddigi legjobb Marvel film. Tetszetos szines darabok voltak a korabbiak duzzado izmu szep szineszekkel de mindig ugy ereztem belul kong az uressegtol. Eloszor esett meg hogy a torteneseknek valodi tetet sikerult adni. Nem az akcion volt a hangsuly hanem letezo dilemmak nyoman igaz emberi dramat varazsolt a vaszonra ez a fantasztikus rendezono.


A kutya karmai közt - Vélemények

2022-02-19 08:43.11
Sok hozzad hasonlo duhos kisfiuval talalkoztam mar. Kozos bennetek hogy nem tudjatok elfogadni mardoso vagyaitok es amig nem tudjatok elfogadni addig csak pusztitani tudtok magatok korul. Mint az Amerikai Szepseg katonas modoru szomszedja ha lattad. Szivbol kivanom hogy egy napon megtalald a sajat Bronco Henryd.


2022-02-18 19:07.09
Teged a homofob magyar kormany fizet a trollkodasert ugye dragam?


Oscar-díj 2022 - Díjszezon 2021/22

2022-02-18 18:20.05
Majd teged ha nem vigyazol!


2022-02-18 18:16.47
Es? A ma emberenek szol ahogy az oangol mondat ujraertelmezo Green Knight is. Vagy szerinted ez a film elkeszulhetett volna a John Wayne-eraban? A mai ferfi ideallal tematizal es igy vegre mellozesre kerult a westerneket athato mumacso gesztusvilag.


2022-02-18 17:16.23
Nehezen tudok donteni a fajdalmasan szep Power of the Dog es a nem kevesbe remek King Richard kozott. Elobbi ogorog tragedia a mai kor szellemehez igazitva utobbi eros es buszke fekete nok felemelkedes tortenete. Az eszem azt mondja az elmult 2 ev meltatlan mellozese utan ezuttal nem maradhat dij nelkul a fekete kozosseg am a szivem talan megis az erzekibb elmenyt nyujto cowboy tragedia fele huz.


A kutya karmai közt - Vélemények

2022-02-18 16:47.08
Hogy ne tudtuk volna meg semmit? Csak ne figyeltel elegge. Bronco Henry avatta be hosunket a ferfi szerelem rejtelmeibe es az o hianyaval keletkezett urt semmi sem tomheti be. Ez egy okori gorog tragediak mintajara keszult alkotas a mai kor szellemehez igazitva. Ugyanugy megtorenik benne a jovatehetetlen ertekvesztes a zord kulseju es maganyaban megkeseredett de belul finom lelku cowboy halalaval. Fajdalmasan szep szivmelengeto darab az Oscar dij melto varomanyosa.



 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk