Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
A lelkedbe látok
- HBO3, 02:20
Ritmusgyakorlatok - In memoriam Honti Ilona
- M2, 02:30
Eladó a szerelem
- Filmbox Premium, 02:45
Stone
- Film+, 03:05
Fedőneve: Donnie Brasco
- Film Mánia, 03:30

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Máté Gábor (69)
Michelle Pfeiffer (66)
Uma Thurman (54)
Nora Dunn (72)
Jürgen Vogel (56)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
2022-es választás
Emily és a bűn világa - Vélemények
A hülye - Vélemények
Egyedülálló nő megosztaná - Vélemények
Mai menü avagy ma milyen filmet néztél meg

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Made in Italy aaaaa
Aubrey Plaza aaaaa

 

Tizenkettes hozzászólásai

Ugrás Tizenkettes adatlapjára


Kincs, ami nincs - Vélemények

2023-12-26 17:44.23
"... az éhenkórász, aki hatalmas vagyon reményében ráveszi az éppen lekvárt reklámozó urat a kincskeresésre."

Aki ezt írta, látta a filmet? Mikor veszi rá Alan Charlie-t a kincskeresésre? Az egész film arról szól, hogy Charlie hülyeségnek tartja az egész kincsvadászatot. Szó sincs arról, hogy rávenné erre.


Aki legyőzte Al Caponét - Vélemények

2023-10-07 20:07.15
A film kicsit hollywoodias lett, olyan "megcsinált". Ettől még szórakoztató, de bizonyos részeket nagyon elhúztak benne. A lépcsős jelenet például irreálisan és feleslegesen hosszú.
A leggyengébb pedig sajnos a legvége, amikor a védelem azt mondja, hogy Capone bűnös. Ezt követően odamegy Ness Caponéhoz, és elkezdi neki mondogatni, hogy ismerd el, hogy vesztettél, a saját fegyvereddel győztelek le... Az valami szörnyen bárgyú lett. A zene kiváló, Connery számára ez egy jutalomjáték volt, a filmjeire jellemző vigyorgás most nem volt annyira zavaró. De Niro egy kiváló színész, csak azt a nevetséges szájtartását nem bírom (arra gondolok, amikor olvassa az ágyban az újságot). Modorosság, amire semmi szüksége nem lenne, mert egyébként egy őstehetség a pali. A film négy csillagot ér.


A polip (sorozat) - Vélemények

2023-09-03 21:06.50
Valami nagyon éles vonal húzódik a 4. évad után. Addig nagyon sokan látták, utána meg legendák vannak. Van, aki szerint leadta a tévé, mások szerint nem. Érdekelne, hogy akik látták a teljes, azaz mind a tíz évad X részét, azok hogyan nézték meg, hol látták, hogyan szerezték meg. Én is csak a negyedik évadig láttam, de nyilván megnézném az összes részét.


Filmet keresek, de se a címét, se a szereplők nevét nem tudom

2023-06-17 20:24.51
Sziasztok! A film, amit keresek, egy lányról szól, aki árván marad, majd egy gonosz rokonhoz kerül, végül autóbalesetet szenvedett, és lebénul, de nem adja fel... Köszönöm, ha segítetek!


Könyvklub - Vélemények

2023-04-30 20:36.16
Csináltak egy filmet négy idősödő nőnek, olyan színezettel, hogy "még egész jól tartjuk magunkat". Semmi különös. Sablonos helyzetek és jelenetek, jobb híján a tartalmatlan beszélgetések közepette kortyolgatják a borokat. Valami kritikában olvastam, hogy egyébként milyen jók a színésznők. Kérdés, miben. Amit itt nyújtottak, azt bárki eljátssza. Ez alapján senki sem gondolta volna, hogy ezek mekkora klasszisok voltak (illetve Keaton és Fonda). Persze a szuperhiú Keaton nyilván kibulizta, hogy a nála 10 évvel fiatalabb Andy Garcia legyen a "párja", aki esetében hihető, hogy a 70-es nőre, nem pedig az akár 15-20 évvel fiatalabbakra bukik. Mert a pilóták ugye ilyenek.
Az Űrcowboyok c. film mottója kb. az volt, hogy jó az öreg a háznál. Ez a film is ilyesmi akarna lenni. Csak míg ott el lehetett adni, hogy az öregekre miért van szükség, itt ez erőltetettebb. A férjes szál még esetleg rendben van, de legfeljebb a maradék háromból 1-nek kellett volna párt találni a filmben. Ehhez képest mindegyikre hipp-hopp rátalál a nagy ő... Na, hagyjuk is.


Jackie Chan: Az elveszett zsaru - Vélemények

2023-04-10 23:10.31
A filmben Jackie Chan egy kommandóst játszik. Akkor hogy lett belőle elveszett zsaru? Úgy, ahogyan a Kínában Kung-fut tanuló Jayden Smithből karate kölyök? :)


Amerikai nindzsa 2. - A megbízás - Vélemények

2023-02-25 12:43.30
A filmről kb. annyit, hogy a 13. percben, amikor a bemutatkozás után Armstrong és Jackson elindul kifelé Vad Bill irodájából, nem Dudikoff, aki Jackson mögött lépeget. Gondolom, nem ért rá. Ez nem is baki, ez már trollkodás. :)


Ki találja ki? (játék) - Avagy kulcsszavak a filmhez

2021-09-23 23:58.59
A kaktusz virága.


Felhők közül a nap - Vélemények

2021-08-02 20:23.40
A film nem lenne rossz, bár Melanie Griffith néha mintha nem érezné át a helyzetet. Rák Kati, Griffith magyar hangja viszont egyenesen botrányos azzal, hogy végigsuttogja a filmet. Hogyhogy nem szólt neki senki, hogy ez mennyire élvezhetetlenné teszi az egészet? Ezzel mit akart kifejezni? A titokzatosságot? Persze az is érdekes, hogy Douglas a film szerint SCL végezte a Harvardot, kémkedik, viszont nem beszél egy nyelvet sem... Na, ez kb. a nonszensz kategóriája.


Őfelsége titkosszolgálatában - Vélemények

2021-04-05 19:41.41
Hosszú és dögunalmas, a főgonosz nagy terve meg marhaság a vírussal. Egy csomó értelmetlen időhúzás van benne. Amikor bezárják a felvonó géptermébe, kb. 7-8 percig próbál kijönni. Majd kijön, és visszamegy. Vicc. Síeléses üldözéses jelenetből van benne legalább 20 perc Először 17-18 perc addig, amíg a kunyhóban el nem bújnak. Utána további 5 perc a lavináig...
Ami érdekes viszont, az a nő apja. Nem lennék meglepve, ha a megjelenését felhasználták volna A Keresztapában. Don Corleone ugyanis teljesen úgy néz ki a 3 évvel későbbi gengszterfilmben, mint Ferzetti karaktere. Érdekes...



 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk