Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-09
A halálkártya
A majmok bolygója - A birodalom
Macskák a múzeumban
Mind idegenek vagyunk
Vincentnek meg kell halnia

2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

További mozibemutatók

Hamarosan a TV-ben
Brad helyzete
- Filmbox Family, 22:40
Chloe - A kísértés iskolája
- Filmbox Extra HD, 22:45
Kiképzőtábor
- Film Café, 22:55
A kém, aki dobott engem
- Mozi+, 23:45
A vér könyve
- Filmbox, 23:45

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Will Arnett (54)
Gérard Jugnot (73)
Jesse Moss (41)
Anger Zsolt (55)
Igó Éva (68)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Mai menü avagy ma milyen filmet néztél meg
A méhész (2024) - Vélemények
Bödőcs Tibor - Vélemények
2022-es választás
Rock zene

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Rendes fickók aaaaa
Bruce A. Evans aaaaa

 

Lebemann986 hozzászólásai

Ugrás Lebemann986 adatlapjára


Bruce Willis - Melyik a legjobb filmje

2024-05-01 11:18.41
A Kölyök


Derrick (sorozat) - Vélemények

2024-04-05 20:51.43
Sőt mi több! A Facebookon van Derrick club és Derrick Club VIP is. Na ott minden van, ami Derrick.


Budapesti mesék (1976) - Kérdések

2024-04-05 20:45.41
A film kb mekkora időtartamot foglal magába? SPOILER!
Mert a történések alapján pár napnak, vagy pár hétnek tűnik, de közben meg az ikergyerekek egész nagyra nőnek. Honnan tolják azt a villamost? Délafrikából? :D


Egy férfi és egy nő - Vélemények

2024-03-27 11:29.00
Sok előítélettel és némi fanyalgással vetettem bele magamat a megnézésébe, így 51 évesen. Arra emlékszem csak a gyerekkoromból, hogy űberlegenda, meg davadavada, meg két ember tépelődése. Kbe ez maradt meg bennem a hetvenes vagy nyolcvanas évekből, amikor a szüleim megnézték TV-ben és én is ott ültem. Aztán valamiért most, 2024 tavaszán feljött, hogy meg kéne néznem. Így középkorú felnőttként nyilván teljesen más volt, mint ahogy emlékeztem rá. Egyfelől nagyon vontatottnak tűnik az eleje, a felvezetés, de közben érzi az ember, hogy ez kell a hangulat megteremtéséhez, sőt, a végére üdítően örvendetes, hogy nem egy iylen maiasan kapkodó lóverseny a film, hanem szépen ki tud bontakozni. Autórajongóként pedig a sok régi versenyautó kifejezetten jól esett látványul. SPOILER!!! Amin meglepődtem viszont, hogy a faszi Párizsban azt, mondja, hogy vagy 5-6ezer kilométert vezetett, holott a valós távolság ennek pont a tizede. Illetve talán lehetett volna egyértelműbb is a vége, hogy valópan hepiend, vagy csak a nő következő bizonytalankodásáig tart. De amúgy jó volt megnézni, bár az a hatalmas, filmlegendásan óriási katartzis és megfogó élmény elmaradt. Inkább egy egyszermegnézős soft-dráma.


Az Adam-projekt - Vélemények

2024-01-28 13:25.23
Nekem "A kölyök" című 2000-res Bruce Willis filmet juttatta eszembe.


Elysium - Zárt világ - Kérdések

2024-01-17 14:28.18
Én most, 2024-ben láttam először a filmet. Bennem egy olyan kérdés merült fel (SPOILER) hogy ez a bizonyos objektum vajon mekkora átmérőjű és szélességű lehetett az elképzelés szerint? Illetve mekkora sebességű forgás kell ahhoz, hogy a földihez hasonló gravitáció kialakuljon? A légkör kérdéssel kapcsolatban hasonlóan vélekedem, mint itt többen is. Mivel a házak méretéhez arányítva a pereme párszáz méter lehet maximum. És az űrhideg abszolút nulla fok hőmérséklete? Ez a cucc úgy kihűlne, mint annak a rendje.


Filmkereső

2023-12-17 12:27.16
Régi magyar filmet keresek. Nem tudom, hogy szóló vagy sorozatbéli. Nyolcvanas évek vége vagy kilencvenes évek első fele lehet az időpont.
Az maradt meg bennem, hogy egy szoci, talán Lada autóval megy egy pár, a ffi vezet. A nő pedig egyre idegesebben kéri számon, hogy miért nem mondta el, hogy XY-nal is kapcsolata van, a nő egyre idegesebben elkezdi le rohadtszemetezni és lökdösni a fickót, aki elveszti uralmát az autó felett és balesetet szenvednek. Ott ülnek kitört szélvédő mögött, mozdularlanul, miközben a Rendőrség helyszínel, Lada járőrkocsival.


Távol a világtól - Vélemények

2023-12-17 12:18.25
Számomra annyi tanulsága volt, hogy mennyire életképtelenné tesszük magunkat azzal, hogy ennyire függővé válunk a technológiától.

A film amúgy rendezés, operatőri munka és casting tekintetében kiváló volt. Csak azért nem értékeltem maxra, amit a többiek is nehezményeztek, hogy kissé sefülesefarka lett a vége.


Zuhanás közben - Keresem

2023-12-05 18:50.38
Aktuális még? A videán fenn van.


A Skorpió megeszi az Ikreket reggelire - Vélemények

2023-12-05 18:42.52
Film szempontból jó volt, nagyon jó rendezés, kiváló színészi munkák, Eszenyi Enikő kimondottan izgató és vonzó benne, a sok mezítlábasság pláne szexivé teszi. Ugyanakkor a sztori az az emberi hülyeségnek és következetlenségnek állít emléket. Némi életszerűtlenséggel átszőve.

SPOILER!

Elképzelni nem tudom, hogy faszikám 3 év távollét után nem szarja le a csajt, ahogy korábban is hol szereti, hol nem szereti őt a nő, hol eltűneik, hol újra felbukkan, egy igazi makrancos pitscha, zéró emberi méltósággal, ahogy a pasi is egy puding, akivel mindent meg lehet tenni. Mondom, az emberi hülyeség efféle aspektusainak kiváló emléket állít a film. Tanulságos mondat, amit TÖrőcsik Mari mond, hogy az életben két dolgot cseszehet el az ember, azt, ha ragaszkodik a méltóságához vagy azt, hogyha leszarja.


Derrick (sorozat) - Keresem

2023-10-20 11:23.45
[link]

Így a helyes link, a Guldenburgokból ennél az időpontnál van a zene.


Volt egyszer egy nyár (2022) - Vélemények

2023-10-20 10:47.04
Egy véletlen rábukkanás és egy hirtelen jött ötlet által vezérelve egy hétköznap unalmas délelőttjén néztem meg (most). Mivel látom, hogy az előzőeknek nagyon tetszett, nehéz dolgom van kifejezni azt, hogy vegyes érzelmeket keltett bennem a film.
Az operatőri munka és a színészek játéka kiváló volt, ez nem kétséges. Csak nekem az apa leki problémáiból nagyon kevés jött át. Néha a snitteket indokolatlanul és értelmetlenül hosszúnak éltem meg, az egész film számomra eléggé vontatott volt úgy, hogy a lényeg - nekem - nem jött át. Hiszen a srác (nekem az, mert egy huszassal idősebb vagyok az apánál) életéről semmit nem lehetett megtudni. SPOILER! Adott, hogy feltehetően elvált, szereti az exét, de távolság is van köztük, valami sérülés miatt gipszet visel az első felében a filmnek. Jól érzi magát a kislánnyal, a kislány is jól az apjával. De negyon kevésszer láthatunk bele a fickó dolgaiba. Az látszik rajta, hogy emészti valami, emiatt el-el szomorodik, de ennyi. Ahogy sajnos az sem derül ki, hogy mi lesz vele a továbbiakban. Ahogy a felnőtt Sophie a legvégén látható, ahogy visszanézi a videót, ott is tiszta olyan, mintha az ominózus nyár óta nem is tudna semmit az apjáról, de ez sem egyértelmű.
Mindazonáltal nem rossz a film, lehet, hogy valamikor újra megnézem, hogy többet megértsek belőle.


Üldözési mánia (1967) - Keresem

2023-07-18 10:36.12
Sikerült megszerezni?


A menü - Vélemények

2023-01-10 22:35.20
Nem tudom, hogy mi alapján kapott "vígjáték" státuszt, mert szerintem(!) nem az.
A film elég beteg volt ahhoz, hogy tessen nekem. :D Igen, szeretem a beteg filmeket.

SPOILER!

Ami viszont számomra emészthetetlen, hogy adott egy jól menő étterem séfje, aki valami miatt megkattant, megkeseredett. De közben jól szituáltul él, nem lett hajléktalan, nem csóró, de mégis halálos bosszúra készül. Életszerűtlen, hogy ehhez ennyi ember ilyen szintű önkántességgel asszisztáljon. A vendégközönség is viszonylag könnyen és lazán elfogadja a sorsát, nagy ellenkezések nincsenek. A séf pedig kb úgy támad, mint a fullánkját beszakító méhecske, hogy maga is belehal megannyi társával együtt. Ez akármilyen idióta filmkoncepció is legyen, de ez totál életszerűtlen. Szerintem!


Ítélet nélkül - Keresem

2023-01-07 16:31.54
Hol lelhető fel? Megnézném újra.


Ken Park - Vélemények

2023-01-05 17:16.20
Szerintem nagyon jó, életszerű, életszagú film, igencsak "graphic content", de ez teszi kitűnővé. Magánvélemény: túl sok férfitest és kevés női test látvány volt benne. Ha fordítva lenne, értékelném.


Jexi - Túl okos telefon - Vélemények

2023-01-05 17:09.22
A témaválasztás jó, van benne humor, sokat röhögtem, de ugyanakkor idegesítően elbaszott film, mert ennyire ekkora balfasz nem lehet valaki, mint ez a csákó. Akkor hagytam abba a nézését, amikor megjelenik a csaj exe és főhősünk szakít a csajjal.


A világautó - Keresem

2021-04-21 09:12.57
No nincs meg sehol magyar szinkronnal vagy legalább felirattal?


Derrick (sorozat) - Keresem

2021-04-08 09:20.15
Sziasztok! Keresem Eberhard Schoener azon zeneszámát, ami a bahamák bája c filmben szerepel, amúgy meg a Guldenburgok örökségében is feltűnik sokszor.



[link]

[link]

Nagyon tetszik ez a zene, nagyon örülnék, ha meg tudnám szerezni.


A Guldenburgok öröksége (sorozat) - Kérdés a film zenéjével kapcsolatban

2021-04-06 15:11.52
Sziasztok! Annyit kiderítettem, hogy a sorozat zenéjét Eberhard Schoener szerezte. Van benne egy melankolikus dallam, ami nagyon sok részben visszaköszön. Ennek a címét, elérhetőségét keresem.
Érdekességképpen a Derrick sorozat Bahamák bája c epizódban is szerepelt.

[link]

[link]

Nagyon tetszik ez a zene, nagyon örülnék, ha meg tudnám szerezni.



 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk