Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Kosarad tartalma
A kosaradban 1 DVD van.
Mozgasd az egeret ide, és megmutatjuk tételesen a tartalmát!
Rendelésed véglegesítése

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-16
Exhibition On Screen: Az ifjú Picasso
Gyönyörű esküvő
Hívatlanok - Első fejezet
Képzeletbeli barátok
Marguerite, a számok szerelmese
Nina és a sündisznó titka

2024-05-09
A halálkártya
A majmok bolygója - A birodalom
Macskák a múzeumban
Mind idegenek vagyunk
Vincentnek meg kell halnia

2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Ürömapám *Robert De Niro új filmje* (DVD)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
A tizenhármak
- HBO, 20:00
Ne szólj, száj
- TV4, 20:05
A lelkedbe látok
- HBO3, 21:00
A becsületes tolvaj
- SuperTV2, 21:00
Ha eljön Joe Black
- Moziverzum, 21:00

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Richard Riehle (76)
Ving Rhames (65)
Gabriel Byrne (74)
Bruce Boxleitner (74)
Stephen Baldwin (58)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Xena (sorozat) - Szerintetek Xena és Gabrielle között több volt, mint barátság?
Xena (sorozat) - Vélemények
Titanic (1997) - Vélemények
Pablo Picasso - Vélemények
Jellemző mondat, esetleg rövid párbeszéd - melyik filmben hangzott el?

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Őrült randi Toszkánában aaaaa
Freya Allan aaaaa

 

Andi01Slasherfan hozzászólásai

Ugrás Andi01Slasherfan adatlapjára


Ghostland - A rettegés háza - Vélemények

2019-02-06 20:04.52
Tényleg, egy alulértékelt mű. Nem értem a Jump Scare szarságokat miért taksálják annyira túl? Ezt az alkotást pedig annyira levonszolják pontszámilag hogy az csak na. A film elképesztően hatásos, melyeket az egyik szeretett horror-thriller rendezőm, Pascal Laugier megspékel jópár elmebeteg jelenettel, s egy monumentális csavarral a film közepén.

A gyilkosok is hátborzongatóak, irtózatosak voltak, pláne a hústorony értelmi fogyatékos, akinek a lármázását egy koca rikoltozásához tudnám hasonlítani. Egész végig liftezett a rémektől a gyomrom. A színészi játékot is csak magasztalni lehet!

10/10


Mártírok (2008) - Vélemények

2019-02-06 19:49.56
Csak szerintem egy remek horror-thriller? Láttam egy galamblelkű hozzászólónak a betűvetését, még hogy nem klasszikus?! :D Akkor miért tákoltak össze 2015-ben egy amcsi feldolgozást? 7 év alatt jókora kultstátusza lett, az IMDB pontszám is magáért beszél. A színészek is pompásak.

Az biztos, nem egy szokványos limonádé horror...
"Szeretem a horrort, de nem az ilyet. Ez túl komoly volt, drága Barátaim!"
Akkor azt várnád el egy francia horrorfilmtől hogy pillangókat hajhászanak egy legelőn? Mila bocikkal karöltve? :D

Simán 10/10 :D


2019-01-20 15:31.51
Kritika!

[link]


A texasi láncfűrészes gyilkos visszatér - Vélemények

2019-01-14 14:30.57
Minden Texasi láncfűrészes rajongó tudja hogy a franchise, eme része egy hatalmas celluloid hulladék, azonban itt is megvan a fülledt nyári hangulat, amely mindenrészben jelen van. (Kivéve a 2017-es Bőrpofába) Értékelhetetlen szutyok egy film, de valamiért nagyon megszeretem, sőt néhol már a paródia, szatíra érzés fogott el. Szinte biztos vagyok benne hogy Kim Henkel szándékosan készítette el ezt a filmet ilyen trash-ra. Érdekesség hogy Renée Zellweger feltűnik a filmben mint főszereplő, hamvas, zsenge serdülőként. Matthew McConaughey pedig egy jóképű, sudár gyilkost játszik...
Megint kapunk egy kis bevezető szöveget, mint mindig. Megint kapunk néhány agyilag zokni tinédzsert akik egy ultra-gagyi karambolt szenvednek egy másik autósal, mikor a szalagavatóról viharoznak el. Azonban az erdőben bujkál a láncfűrészes család, akik megint megújultak, hogy újra lecsapjanak. A familía tagjai ismét érdekesre sikeredtek van itt transzvesztíta láncfűrészes, egy pali aki folyton idézeteket, hogy mondjam... idézget! Meg furi lábú pali stb... stb...
Igénytelen hulladék, amit az arcunkba kapunk. De mégis élvezhető, sőt jókat röhögtem rajta mikor elöszőr láttam. Köszönjűk, Kimi, ezt a borzadályt! De tényleg, olyan rossz, hogy már jó... A gyilkos családunk elképesztő bohóckodást visz végre a filmben, amit szerintem már komolyan gondolt a direktor úrfi. Mindegyikük egy csökött gyökér. De a legjobb értelemben! Bőrpofa vagyis én itt hívtam el Bőrpofinak pedig valami zseniális... az a vísitás... jót röhögtem... Na meg az a szépirodalmi idézetekket mormoló fogyatékos pali, aki folyton a sokkolójával terrorizálja a drága Renée-nket. Aki a film utolsó 15-20 percében összehaverkodott az egyik "gonosszal"... eldumcsiznak a tükör előtt mint a barinők. Vagyis színészi játék nuku!
Bőrpofa maszkja egyébként kurva gagyi és igénytelen! Meg azok a ruhák... mint valami cirkusz! Nem hinném hogy ezt az egészet Kim komolyan gondolta. Ki gondolná azt komolyan hogy, Bőrpofa fényes nappal fekete női ruhában kergeti a mi Renée-nket, aki egyébként inkább laza volt, mint ijedt... komolyan azon az utolsó pár jeleneten sírva röhögtem. Azért az az ötlet hogy Bőrpofa legnagyobb álma az hogy cuki kislány legyen, és ezt a maszkjain keresztül fejezi ki, nem rossz, sőt! Matthew-ra pedig ráfért volna egy nyugtató, olyan ugri-bugti jószág volt hogy fogtam a fejem.
Lehet hogy toronymagasan a legfosabb rész, de az hogy nem szórakoztató, azzal vitáznék. Érthetetlen, kusza mégis meg van a maga bája. Itt is van hangulatos erdőben üldözés, vagy egy teljesen kiforgatott vacsi jelenet. Azért hiányoltam a gore-t, mert elég vérszegény film lett. Mint paródia egész jó, vicces de mint kemény, komoly, horror, értékelhetetlen.

3/5


Halloween (2018) - Vélemények

2019-01-14 14:28.14
40 év telt el az 1978-as Rémület éjszakája óta. És sajnos a legújabb Michael Myers borzongás ugyanolyan gagyi, unalmas, sablonos mint az eredeti, igen nem szeretem a '78-as filmet se, sőt... Sajnos úgy látszik lesz folytatása, sajna. Pedig úgy tűnt, minden sínen van. Jamie Lee Curtis és John Carpenter visszatért... de sajnos ők sem tudják megmenteni a filmet.
40 év után visszatért az álarcos rém, Michael Myers hogy végleg leszámoljon Laurie Strode-al. Ennyi! Már megint! Hurrá... nem mintha lenne még pár ilyen rész...
Nos, a film ezerszer látott klisék halmaza. Semmi újdonság, Michael bemegy egy házba ok nélkül és gyilkolni kezd... Jamie Lee Curtis semmit nem tett számomra hozzá, bárkit betehettek volna a szerepére, de kétlem hogy a film úgy is értékelhető lett volna. A történet túl sok szereplőt mozgat, akik elképesztően rusnyák, és tehetségtelenek. Komolyan, teljes film közben ezen gondolkoztam. Honnan tudtak ennyi tehetségtelen és rút szereplőt összehozni? Bár legalább ezeket a ripacs karaktereket Michael kinyírja, késsel, kalapáccsal, körömvágó ollóval... és Michael formája legalább jó lett... Nem értem miért nem egy horror-rendezőre bízták a filmet...
100 perc körül van a film, aminek megmondom én nagyon vártam a végét. És persze a lezárás nyílt utat hagy egy felesleges folytatásnak. Ez csupán csak egy újabb bőrlehúzás volt!

2/5


Hasadjon a hajnal - Vélemények

2019-01-14 14:25.30
Kritika! 🙂☺

[link]

1981-ben egy Jeff Lieberman nevű fickó megalkotta, a 77-es Sziklák szeme és a 80-as Péntek 13 koppintását, ami azért elég jól összejött neki. Az egynyári borzongás sajnos nem kapott ünnepélyes kultstátuszt, de szerintem roppant mód jó szórakozást nyújt egy bő másfél órára. A slasher horrorok elengedhetetlen kelléke a felejthetetlen sorozatgyilkos is jelen van (aki engem enyhén emlékeztetett egy termetes micimackó imitátora... főleg a piros kis mellényével!), meg pár agyatlan, kanos tinédzser, akik az isten háta mögé mennek dugni, meg bulizni. A sztori kissé primitív, bár mit vár az ember egy slashertől. Öt fiatal a sűrű erdőbe megy kirándulni. Azonban egy helyi lakos óva inti a suhancokat hogy ne menjenek fel a hegyekbe, ám fittyet hánynak rá és tovább indulnak. Nem is tudják hogy a fák között settenkedik egy (vagy kettő) pszichopata, akik egyenként elkapják a fiataljainkat...
A film maga sem akar több lenni mint a 80-as években sorban gyártott sorstársai. A rendező merített az original Sziklák szeméből valamint a 74-es Láncfűrészesből, meg talán egy hangyányit a Péntek 13-ból. A sztori majdnem megegyezik a felsoroltakkal, ám amiben a film eltér az nem más mint a főszereplő csaj a "final girl" (Deborah Benson) rátermettsége. A mozi végén olyan könnyedén végez az egyik gyilkossal hogy kikerekedett szemekkel figyeltem a történéseket. Nagyon badass csajszi volt. Sajna a többi szereplő nem tesz semmit azért hogy szimpatikus legyen, és tudjunk értük szorítani. Jó mondjuk ez egy Slasher, de akkor is. Pláne a vöröske (Jamie Rose), aki a satnya testével próbálta elnyerni a néző tetszését... simán elmehetett volna egy nyeszlett pornósnak. Na meg itt van a final girl párja, aki hogy mondjam... folyton bénázik, még arra se méltatja magát hogy a hercegnőjét megmentse az ormótlan gyilkos karmai közül. Nem bántam volna ha lesújt rá is a halál.
Azonban nem mehetünk el a képi világ mellett. Elbűvölő és színpompás, ehhez hozzátesz a helyszín, ami tökéletes választás volt, többször is elképedtem a látványtól. Gore nem nagyon volt, sőt. A színészi játék közepes, a gyilkosok pedig maximálisan hátborzongatóak. Nem több, nem kevesebb a többi 80-as években tucatszám megjelent hasonló filmtől. Remek kikapcsolódás, és ne feledjétek! Ha egy vagy kettő nagy termetű pszichopata hadonászik a machetéjével akkor jobb olajra lépni.


7/10




A texasi láncfűrészes mészárlás (1974) - Vélemények

2019-01-14 14:20.10
Hasonló a láncfűrészeshez! Egy remek kis kritika

[link]


A texasi láncfűrészes - Vélemények

2019-01-14 14:19.16
Hasonló a láncfűrészeshez, egy jó kis kritika róla!

[link]


A texasi láncfűrészes mészárlás (1974) - Vélemények

2018-12-16 14:12.23
Megunhatatlan, kötelező klasszikus! 10/10


Ghostland - A rettegés háza - Vélemények

2018-11-10 19:31.23
Bocsánat az egyik legjobb 2010 utáni horror


2018-11-10 19:30.52
Az egyik legjobb 2010'es horror! Azt hittem valami szellemes zagyvaság, de nem! 5/5


A texasi láncfűrészes - Vélemények

2018-11-01 18:39.35
Ez is egy jó kis slasher a Sziklák szeme remake mellett. Drámai és feszült! :) 10/9


Sziklák szeme - Vélemények

2018-11-01 18:38.00
A kedvenc horrorfilmem! Jól esik a sok szellemes f@szság között megnézni ezt a slasher gyöngyszemet! A színészek jók (Brenda és Bobby a favorit) a mutánsok ijesztőek! Mérföldekkel veri az eredetit! A Halálos kitérő pedig még a nyomába se érhet...
Nyomasztó! 10/10



 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk