Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Egy befejezetlen élet
- Film4, 00:15
A nagy dobás
- HBO3, 00:20
Blöff
- HBO, 00:21
Nincs bocsánat
- Viasat Film, 00:50
Holtomiglan
- AMC, 01:15

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Máté Gábor (69)
Michelle Pfeiffer (66)
Uma Thurman (54)
Nora Dunn (72)
Jürgen Vogel (56)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Rock zene
2022-es választás
Jellemző mondat, esetleg rövid párbeszéd - melyik filmben hangzott el?
Gérard Depardieu - Vélemények
A holtak nem halnak meg - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Carrie aaaaa
Pietro Micci aaaaa

 

SomogyiG hozzászólásai

Ugrás SomogyiG adatlapjára


Filmkeresés rövid tartalom alapján

2024-03-29 21:52.34
Basszus! Tényleg... Köszönöm!


2024-03-29 16:24.57
Szervusztok!
Egy filnet keresek, ahol a női karakter megakadályoz valamilyen építkezést/rombolást. A ffi karakter bátyja a vállalkozó, alt a ffi karakternek kellene képviselnie - ekörül alakul a cselekmény.
Emlékeim szerint Sandra Bullock és Hugh Grant a két főszereplő, de ez egyáltalán nem biztos.


2020-07-18 21:46.10
Sziasztok!
Nagyon keveset tudok a keresett filmről, szinte csak egy jelenet az egész, amire emlékszem. Valakinek eltört/megsérült a foga, és valami jólelkű idős hölgy (lehet, hogy a nagymama) körbejárta a barátnőit, és elkérte a protézisüket, gondolván, hogy valamelyiküké csak jó lesz.
Előre is köszi!


2020-02-15 09:57.53
Szép jó napot mindenkinek!

Ismét egy régi filmet/filmvígjátékot keresnék. Egy kis (kitalált) ország ki akar tűnni, és némi gondolkodás után úgy döntenek, hogy az olimpián kell indítani valakit. Találnak is egy Ully nevű figurát (a név helyesírásáért nem vállalom a felelősséget) akit futóként szerepltetnének. Javában zajlik Ully felkészülése az olimpiára, amikor egy éjjel betör valahová, és menekülése közben egy rendőr, vagy biztonsági őr belelő a lábába. Másnap kiderül, hogy kútba esett a terv, mert a sebesüléséből nem épül fel időre. Végül az a döntés születik, hogy lövészetben indítják az öreget, aki kilőtte a csodafutójukat.


2019-07-08 20:04.23
Szervusztok!

Egy viszonylag régi film elérhetőségét keresem. A lényeg egy bankban játszódik, ahol egy fiatal tisztviselő úgy szívatja a főnökeit, hogy időnként néhány pennyt (vagy más aprópénzt) betesz a pénztárba. A napi zárás során a többlet az baj, azt meg kell keresni, honnan hiányzik. Szép lassan halad felfelé a ranglétrán, amikor észreveszi, hogy egy fiatal dolgozó ugyanazt csinálja, amivel megalapozta a karrierjét.


2019-06-01 21:24.43
Ha nem nagy baj, akkor feleleveníteném egy korábbi kérdésemet, talán csak elkerülte a figyelmet.
Egy filmvígjátékról lenne szó, a címe talán Arany kancsó, vagy Csoda kancsó lehetett, de ez alapján nem sikerült rálelnem. Legjobban egy párviadal rémlik a filmből, ami egy búzamezőn zajlik, és hadakozás közben szépen learatják a búzát. Nagy örömet okozna, ha valaki segíteni tudna.


2019-05-26 22:39.09
Köszi szépen mindkét válaszodat, és a linket is! :)


2019-05-18 16:26.55
Beugrott egy filmvígjáték is. A történet nagyon hajaz a Gyalog galopp-ra. Talán Arany kancsó, vagy Csoda kancsó lehetett a címe, de ez alapján nem sikerült rálelnem. Legjobban egy párviadal rémlik a filmből, ami egy búzamezőn zajlik, és hadakozás közben szépen learatják a búzát. Hálásan köszönöm, ha valaki segíteni tud.


2019-05-18 16:21.42
Ismét Szervusztok!

Van még egy emlékem. A film címe úgy rémlik, hogy: "A skorpió órája" Ez is fekete fehér, és scifinek nevezhető. Vagy idegenekről van szó, vagy valakikről, akik az idegenek technológiájához jutottak hozzá. Egy karóra szerű szerkezet segítségével láthatatlanná tudtak válni. Ez is több részes lehetett, szintén a TV-ből. Előre is köszönöm a segítséget.


2019-05-18 16:16.32
Szervusztok!

Valamikor réges rég... Volt egy néhány részes "scifi" sorozat a TV-ben. Emlékeim szerint fekete-fehér volt, és egy idegen bolygón éltek a földi emberekhez hasonló lények (lehet, hogy valamikor a Földről származtak el, és a bolygó a Vénusz volt?) akiket arról lehetett felismerni, hogy 6 ujjuk volt. Egy űrhajó is rémlik, aminek Astarte volt a neve (remélem, nem keverem más filmmel)


Segítség mi a film címe????

2019-04-21 22:09.13
Köszönöm szépen a segítséget! :)


2019-04-21 14:03.30
Szervusztok!
Egy filmet keresek, amiről nagyon keveset tudok. Az egyik főszereplő Roger Moore, legalábbis az emlékeim szerint. A történet pedig az, hogy egy hajót kell elfoglalnia (esetleg megsemmisíteni?) egy különítménynek melynek egyik tagja ez a főszereplő. A hajó vagy a németeké a II. világháborúban, vagy terroristák tartják a hatalmukban. Szerepel egy nő is a filmben, aki férfi ruhában ténykedik. Valami miatt rettenetesen át van ázva-fázva, és ez a főszereplő meleg zuhany alatt akarja felmelegíteni, akkor veszi észre, hogy nőről van szó. A főszereplő egyébként nőgyűlölő, mert kisgyerek korában fiú létére a lánytestvérei ruháiban kellett járnia. Az akció sikerrel zárul, és a film végén jutalmul fehér cicá(ka)t jutalmul.
Előre is köszönöm a segítségeteket.


Filmkeresés rövid tartalom alapján

2018-11-09 17:25.56
Ez az! :) Nagyon köszönöm a segítségedet!


2018-08-25 20:34.44
Szervusztok!
Valamikor zsenge ifjú koromban láttam egy - feltehetően fekete-fehér - filmet, amiről csak a ködös emlékeim vannak. Se cím, se rendező, se szereplők, csak a történet főbb vonalakban.
Egy európai kis ország csődbe megy, és azt találják ki a vezetői, hogy hadat üzennek az USA-nak. A hadüzenet megtöténik, de egy tisztviselő kidobja a kukába, anélkül, hogy bárkinek is szólna.
Megkezdődik a hadművelet. Kb. 20 ember középkori páncélzatban és fegyverekkel elindul az USA ellen. Valami ünnep miatt senki sincs a Fehér Házban, és emiatt sikerül a hadművelet, legyőzik az USA-t. Otthon mindenki fel van háborodva, mert arra senki sem számított, hogy győzni fognak.
Ha valaki segíteni tud, annak előre is nagyon köszönöm.



 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk