Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-09
A halálkártya
A majmok bolygója - A birodalom
Macskák a múzeumban
Mind idegenek vagyunk
Vincentnek meg kell halnia

2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

További mozibemutatók

Hamarosan a TV-ben
A szerelem útján
- SuperTV2, 22:45
Nagyfiúk
- AXN, 22:55
Túltolva
- Filmbox Extra HD, 23:00
Sokkal több mint testőr
- Mozi+, 23:00
Feketedoboz
- Moziverzum, 23:10

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Bobby Cannavale (53)
Chris Mulkey (76)
Rebecca Hall (42)
Christina Hendricks (49)
Rob Brydon (59)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Jellemző mondat, esetleg rövid párbeszéd - melyik filmben hangzott el?
Mai menü avagy ma milyen filmet néztél meg
Szilágyi István - Vélemények
Rebel Moon: 1. rész - A tűz gyermeke - Vélemények
2022-es választás

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Dzsungelkommandó aaaaa
Justin Whalin aaaaa

 

Horatio Nelson hozzászólásai

Ugrás Horatio Nelson adatlapjára


Tom Cruise - Miért ennyire leértékelt színész?

2021-08-10 15:50.08
Itt a Katalóguson a 4 csillagot sem éri el, jelenleg csak a toplista 5131. (!!!) helyén áll, kullog a világ másik 5130 színésze után. Miért? Elgondolkodtató. Rengeteg különböző témájú, műfajú film jelzi a nevét. Dráma, thriller, kaland, vígjáték, scifi, akció, ami csak létezik. Producer, saját maga kaszkadőre, ma már irányítja és szervezi a stáb munkáját, jelen van ezer százalékkal. Láthatóan mindegyikben igyekszik a maximumot nyújtani, nem lehet tömeggyártásnak jellemezni a munkáját. Az MI franchise igazi siker széria, ő viszi a hátán az egész produkciót, példátlan erőfeszítésekkel. Az Esőember-ben, a Becsületbeli ügy-ben a Vanília égbolt-ban (és lehetne folytatni) színészi alakítása sem utolsó, sőt... Interjúi során megnyerő, nem is mond butaságokat, hol komoly, hol humoros, emellett társadalmi értékeket is képvisel. Akkor mi a baj vele? Mégsem jók a filmjei? Gyenge alakítás? Vagy más a probléma? Netán visszataszító ember, a magánélete hat ki az értékelésére? Ha igen, mi és miért? Mi a magyarázata a megítélésének?


Birmingham bandája (sorozat) - Vélemények

2020-11-27 00:22.02
Remek sorozat, szokatlan, de lenyűgöző megoldásokkal: a korai huszadik század angol gyárvárosának hangulata kortárs zenei aláfestéssel, fordulatos történetszövéssel, kitűnő színészi játék, rendezés és fényképezés. Talán épp az eklektikussága miatt elsőre nem mindenki tudja befogadni, a negatív vélemények miatt én is nehezen szántam rá magam, de megérte. A sok tömeggyártású sorozat közt igazi kuriózum, amiben minden a helyén van. Az egyik legjobb, amit valaha láttam, minőségi szórakoztatás.


Jellemző mondat, esetleg rövid párbeszéd - melyik filmben hangzott el?

2019-07-31 21:06.55
A halászkirály legendája?


A szerelem örök (2012) - Vélemények

2018-09-20 20:21.06
A címszereplő Ben Lewis nem az, akire a név linkje mutat, ezt javítani kéne. Ő az igazi:

[link] )

A darab zseniális, nagyon jó folytatás, és szerintem jó ötlet volt a színházi előadást filmre vinni, mi több, én úgy gondolom, az
ausztrál szereposztás sokkal-sokkal jobb a britnél (szerencsére Ben Lewis Londonban is átvette végre a Fantom szerepét!).
A zene hömpölyög, katartikus, a szöveg elképesztően drámai, együtt a kettő néha csontig hatol, valóban érzelmi sokkot okoz. Nem tudom, Webberen kívül bárki más meg tudta-e valaha komponálni a szeretkezést, vagy két férfi olyan heves vitáját, aminél szinte fel sem tűnik, hogy nem is beszélnek, hanem énekelnek!
Ben Lewis hangja egyébként a legjobb az összes Fantom közül, bariton, lágyan duruzsol, vagy félelmetesen zeng, tökéletes az összetett karakterhez.
Gyönyörű, egy musicalrajongónak igazi csemege lehet. Én napokig a hatása alatt maradtam. ;)


Egy egyesült királyság - Vélemények

2018-03-06 18:18.48
A film helyenként izgalmas, és pörgés nélkül is érdekfeszítő, de gyakran izzadságszagú, olyan jelenetekkel toldva meg, aminek nem nagyon van más funkciója, minthogy kiteljen a "műsoridő". A téma amúgy tényleg érdekes, és mint minden faji, nemi megkülönböztetést, szegregációt, hatalommal visszaélést, vagy valami magasabb rendű érdek melletti elkötelezettséget bemutató, érveket-ellenérveket ütközetni megkísérlő alkotás, örök érvényű. A környezet miatt pedig valóban újszerű is, a megtörtént események erejével.
A színészi játék nem rossz, de nem is kimagasló, talán Jack Davenport ütötte meg nálam a mércét, mikor a vásznon kifejezetten negatív szerepében megjelent, mindig valami izgalmas történt, valami, amivel a "főhős" újabb próbatétel elé kényszerült. És ezt ő nagyon jól csinálta.
Összességében rendben van azért a film, mégha nem is lesz a kedvencem.


Jellemző mondat, esetleg rövid párbeszéd - melyik filmben hangzott el?

2018-02-24 18:28.48
Bocsánat, nem értem rá visszanézni. De igen, az! :)


2018-02-17 22:28.38
"Mondhatnám, hogy tettem, amit tennem kellett, mikor elhagytalak titeket. De nem igaz, hogy én másként akartam."


A viskó - Vélemények

2017-10-07 16:10.26
Ez az a film, ami végletesen megosztó tud lenni, vagy nagyon igen, vagy nagyon nem. Én az utóbbi táborba tartozom. Eltekintve attól, hogy ez egy regény is, most csak a filmről: unásig elcsépelt témaválasztás, ami még nem baj, ha hoz valamit, ami eddig még nem volt. De nem. Tökéletesen kiszámítható reakciók, már milliószor ismételt érvek- ellenérvek. Semmi hozzáadott érték. Túllépve azon, hogy a legcsekélyebb mértékben sem tudok azonosulni a mondanivalóval, azt ráadásul olyan nyilvánvalóan együgyűen, annyira bosszantóan szimpla eszközökkel közli a film, mint a jót és rosszat, álmot és valóságot szokásosan megjelenítő képi elemek, meg az ostoba párbeszédek, hogy közben többször abba akarja hagyni. Vártam, hátha a vége talán mégis tartogat valami jobbat, többet. Azokkal az előttem szólókkal tudok csak egyetérteni, akik lepontozták. Nagyon gyenge mozi.


Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja - Vélemények

2017-09-15 21:42.11
Nagy kár, hogy Jack Sparrow karaktere elvesztette mindazt, amitől a POTC a leginkább élvezetes volt. Egyszerű mellékszereplővé lépett vissza, se egy igazán jó poén, vagy a megszokott fordulat, amivel ő menti meg a "küldetést" (a fiatal Jack nem számít!), de még egy jó kis átverés se. Már nem ő viszi a mozit, és ettől nem is olyan érdekes.
Bár vitathatatlan, hogy a látvány kiváló, Salazar nagyon jól kitalált és kivitelezett szereplő, pozitívumként talán ennyi is. Mert a két fiatal, meg a felvillanó Will és Elizabeth súlytalan, sablonos és elcsépelt a Barbossa-szál is, nem is nagyon egyeztethető össze vele ez a csöpögős sztori.
Szóval, ha nincs a Sparrow által megformált hős, akit eddig megszokhattunk, a mozinak alig-alig van hozzáadott értéke egy átlagos kalandfilmhez képest. Legfeljebb amiatt kezelhető kevesebb szigorral, mert a szívünkhöz nőtt az évek során...


Jellemző mondat, esetleg rövid párbeszéd - melyik filmben hangzott el?

2017-08-19 19:52.02
Az. Könnyű volt :-)


2017-08-19 19:47.51
"...Érdekelt, hogy mire vágyik, én sohasem ítéltem el. Miért? Mert sohasem utasítottam el, minden tökéletlensége ellenére. Én rajongok érte! Humanista vagyok. Talán az utolsó humanista."

(nem néztem a megelőző 79000 bejegyzést, lehet, sokadjára írom le én, de sebaj, sztem van olyan jó, hogy többször kapjon helyet :))


2017-08-13 18:40.12
A mi kis falunk?


Jon Voight - Vélemények

2017-05-22 19:26.16
Eddig nem igazán bírtam, a karakterében van valami zavaró, hiányzik belőle a kisugárzás, vagy valami, amitől csillogni tudna. De a Ray Donovan-ben akkorát alakít...! Igazi jutalomjáték.


Az (2017) - Vélemények

2017-03-31 20:05.20
A '90-es első verzió is nagyon jó, de az inkább tévéfilm. Ettől valami izgalmas, lendületes mozit várok, a trailer alapján van mit...



 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk