Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
A szerelem üstököse
- Paramount Network, 01:50
Állj, vagy jövök!
- RTL, 02:00
A testőr
- Film Mánia, 02:00
A lelkedbe látok
- HBO3, 02:20
Eladó a szerelem
- Filmbox Premium, 02:45

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Máté Gábor (69)
Michelle Pfeiffer (66)
Uma Thurman (54)
Nora Dunn (72)
Jürgen Vogel (56)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
2022-es választás
Emily és a bűn világa - Vélemények
A hülye - Vélemények
Egyedülálló nő megosztaná - Vélemények
Mai menü avagy ma milyen filmet néztél meg

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Emily és a bűn világa aaaaa
Aubrey Plaza aaaaa

 

Mézga Krisztina hozzászólásai

Ugrás Mézga Krisztina adatlapjára


Pandorum - Sikolyok az űrben - Vélemények

2018-11-22 13:41.45
Teljesen egyetértek. Imádom a jó sci-fiket, amelyeknek mondanivalójuk is van (Battlestar Galactica pl.), de ez... Akcióhorror sci-fibe ágyazva, és semmi értelme, mert mikor már lehetne, vége a filmnek.


Star Trek: Mindenen túl - Vélemények

2016-07-23 19:39.17
Én továbbra is szeretni fogom az új Star Treket, de ez a zsigulis hasonlat nagyon találó. :)))


2016-07-23 19:31.06
Kedves Shanza! Nem vagy UFO, teljesen jók a meglátásaid.A látványra vonatkozó észrevételed főként a 3D-s film esetében találó, akkora a kavalkád, hogy majdnem hányingere lesz a nézőnek. Mindettől eltekintve régen is imádtam az egész Start Trek-családot, és most is imádni fogom, ami főként a szereplők, pl. Karl Urban és Sachary Quinto érdeme. Amennyire kirázott a hideg Quintótól a Hősökben, annyira szerethető túlfegyelmezett vulkániként. Várom a többi "új" filmeket.


Filmkeresés rövid tartalom alapján

2016-06-16 15:55.01
Még egy filmet keresek, ez scifi, és szintén vagy 30 éves.
Vmi miatt meg kell menteni a világot, ezért összeválogatnak kb. 5 űrhajóst. A film lényege, hogy azok a próbák, amiken át kell esniük, az tulajdonképpen a saját tudatalattijukban lévő félelmekkel történő szembenézés, azok feletti győzelem vagy épp elbukás. Pl. van egy dobócsillagos pasi, akit a dobócsillaga öl meg végül; egy nő, aki retteg a rovaroktól, fertőzésektől, ezért a kedvenc fegyvere egy lángszóró. Persze egy nagy féreg öli meg. Az egyik űrhajósnő a szűk helyektől retteg, mert a születésével kapcsolatban maradt valami negatív emléke, természetesen ő is úgy hal meg, hogy beszorul (?). Egy másik saját magával találja szembe magát. Végül marad egy, a kiválasztott. A film csattanója, hogy tulajdonképpen nem repültek ők sehova, egy szimulációban vettek rész, és a saját félelmeik ölték meg őket. Egy megmaradt ember lesz a "világ ura", de meg kell ölnie azt, aki kiválasztotta őket. Egy nagyon rossz alámondásos kópiát láttam, pedig szerintem nagyon izgalmas és nem is rossz mondanivalójú film volt. De annyira rég volt, hogy már nem teljesen emlékszem a történetre.


2016-06-16 15:41.43
Nagyon régi, kb. 30 éves filmet keresek.Egy udvarhölgyről szól, akit elvett egy nemes ember. Jól induult a házasság, de a férjnek háborúba kellett mennie (azt hiszem keresztesháborúba), és mikor hazament, teljesen megváltoztt eldurvult. A Nemes hölgy beleszeretett egy jóval fiatalabb lovászgyerekbe, ami kiderült, és miután ez egy súlyos liezon volt, számízték mindkettejüket. A nő minden borzalom ellenére követtte a szerelmét, pedig az még hóhéri állást se kaphatott. Íegyszer azonban találkozott a királynéval, aki az elszenvedett borzalmak miatt és a kitartását elismerve, egy révet adomáyozzott nekik, ahol boldogan éltek, és magukhoz vettek egy árvát is. Igen ám, de a férfi halásztársai megirigyelték a boldogságukat, valamint nem értették, hogy egy jóval idősebb nő mit tud nyújtani, ezért meg akarták erőszakolni az asszonyt. A férfi az asszony védelmére kelvén sajnos megölte valamelyiket, ezért gályarabságra ítélték. Az asszony szorgalmasan dolgozott tovább, már ősz öregasszony volt. Egyszer csak egy régi ismerősét hozta át a réven (egy kereskedő volt, aki régen el is vette miután kitagadták a felsőbb társaságból), aki bevallotta, hogy mindig tisztelte azért, hogy kitartott a szerelme mellett, de sajos a párja a gályarabság alatt meghalt. Szegény nőnek meg is szakkadt a szíve, elvesztette minden reményét, és reggelre utánament a szerelmének.
Ha jól emlékszem, ez egy igaz történet alapján készült film volt, azt hiszem a 16-17. századi Franciaország egyik nemes hölgyének minden konvenciót felrugó, halálig tartó szerelméről szólt.



 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk