Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
6:3, avagy játszd újra Tutti
- Film+, 06:10
Nem beszélek zöldségeket
- Moziverzum, 07:10
A szív hídjai
- Viasat Film, 07:25
A cég
- Mozi+, 07:30
Z, a hangya
- HBO2, 07:40

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Máté Gábor (69)
Michelle Pfeiffer (66)
Uma Thurman (54)
Nora Dunn (72)
Jürgen Vogel (56)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
2022-es választás
Emily és a bűn világa - Vélemények
A hülye - Vélemények
Egyedülálló nő megosztaná - Vélemények
Mai menü avagy ma milyen filmet néztél meg

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Made in Italy aaaaa
Aubrey Plaza aaaaa

 

Zoccsegkert hozzászólásai

Ugrás Zoccsegkert adatlapjára


Csernobil (sorozat) - Vélemények

2019-09-10 07:53.01
Igen. Nem kapkodták el. Olyasmi rémlik, hogy bejelentették, hogy baleset történt a csernobili atomerőmüben, többen megsérültek, az üzemzavar elháritása folyik - vagy ilyesmi - és hogy valahol bejelentették, hogy a radioaktiv felhő érintette skandináviát. Külön hirként rémlik, valami a zöldségekről, hogy mossuk meg a sóskát meg ilyenek.
Még gyerek voltam. Arra emlékszem, hogy rengeteg saláta volt a suliban, de annyira cukrozták, hogy én ott nem ettem meg sose


2019-06-25 10:00.43
Aha! Tehát a thaiföldi szökőárról csak taj nyelven nézel bármi fikciós feldolgozást, az Indiában játszódó film csak hindi nyelven mehet, kung-fu akciófilmet csak mandarin nyelvjárásban, japán történelmi filmet csak japánul, stb, különben lehuzol róla vagy három csillagot. WTF?
Nos, most hétvégén néztem meg ujra, full az egészet egyben. Az, hogy nem akciófilmként pörög, az igaz (lévén nem volt akciófilm, lévén az adott korszakban minden vontatottan, negyvenszer átrágva történt az adott helyen, stb), de hogy semmi se történik, az nem. Pl. amikor a helikopterek dobják a bőrt, az nem két perc. A valóságban se volt az. Láttam videót, ahol az eredeti bórledobás és az eredeti helikopter baleset egymás mellett volt a fikcióssal. A filmen hallatszanak az utasitások, az eredetiben nem, lévén aki filmezte, nem állt ott, ahol irányitották, de bizony, ilyen volt a baleset, ütközés, lezuhanás. Igen, ennyi volt a másfél perc a tetőn. Igen, ennyi ideig tart, ameddig egy nagy csoport mozog. Ha vontatott, azért az, mert a valóság is vontatott. De hogy nem történik semmi??? Ha meglátsz egy balesetet, leállsz, és nézed, ahogy kimentenek valakit a kocsiból, akkor nem történik semmi, csak mert percekig nézel? Tehát ez nem igaz, de hogy élethüség miatt kissé vontatott, az teljesen igaz. Viszont nem hátránya, hanem előnye a filmnek. Egy lett volna a sokból, ha ammolyan hálibúdi mintára minden pörgött volna, mint a Ramboban. Ehelyett úgy éreztem, ott vagyok a helyszinen, és a valóságot nézem.


2019-06-21 12:58.33
A magyar pont ugy nem orosz, mint az angol, de nagyon jók az eredeti hangok. Viszont oroszul tutira nem nézném, ha nézek feliratosan orosz anyagot, az némitva megy, mert a táváris ucsityelnica ideje óta rühellem a nyelv hangzását. Nem ők tehetnek róla, az orosztanárom :D


2019-06-21 07:31.07
Hát ez az, én nem ismerem. Néha tünök csak fel, ha nagyon érdekel valami. Mint például most ez a minisorozat.
Tegnap belenéztem a szinkronosba. Hát... Nem rosszak a szinkronhangok, de nekem nagyon bejött az eredeti :) A maratonomat feliratosan ejtem meg szerintem :D


2019-06-20 14:44.12
Bele akartam olvasni a véleményekbe, de egyet se találtam, ehelyett emberek szidták egymást. Kivülről ennyi lácc :) Mindenütt vannak agyatlan trollok, akiknek az agya odáig ér, hogy "Első!" "Sunáznám!" "Ez tök baromság!" csak nem állnak le velük vitázni... :) Lehet, hogy a hétvégi maraton elött ujra megnézem a Sevcsenko filmet, az eredet második kör bányászokról, a bort ledobó helikofferekről, stb, hogy még inkább élénk legyen az összehasonlitási alap :)


Alex Ferns - Vélemények

2019-06-20 14:33.30
Eddig egy helyen láttam, a Csernobil minisorozatban. De ott legalább a számomra legütősebb jelenetet produkálta. Ahogy tökösen kifejtette a miniszternek, hogy nincs info, maradnak, és ne kapkodják a fegyvert, ha akarják, lőjenek, de akkor ki fog menni? ami lássuk be egy olyan országban, ahol ha rosszat szólsz, irány a gulág, nem egy életbiztositás, csak néztem. Majd a vigyorgó lekezelésével némán maga után huzva az embereit elmennek Csernobilba a bányaipari minisztert hátba veregetve, miközben láthatólag rogy össze a miniszter annak tudatában, hogy ezek az emberek a halálba indulnak (utólag tudjuk, hogy 400ból 100at vitt el sugárbetegség), hát csak ültem dermedten. Majd irány a net, kinyomozni, ki az ürge? Döbbenten láttam, hogy egy skót szinész, aki már letett pár dolgot az asztalra. Nagyjából ahány film, annyifajta ember. Mindig vidám, izmos pasi volt, némi pocakkal, amit a film kapcsán feltornázott egy halom hussal. Nem hájjal, mert izmos, csak nagyon (túlzottan) husi. Elvégre egy olyan embert játszik, aki egész életében keményen dolgozott a bányában. Gyakorlatilag ahányszor megjelenik a képernyőn, vagy megszólal, olyan erővel van jelen, hogy képtelen nem teljes intenzitással rá figyelni. Ez az erő, ami árad belőle, még inkább kiemeli azok hősiességét, akik tudván minimum azt, hogy piszok veszélyes a hely, ott dolgoztak azon, hogy mi most tudjunk hol élni. Respect Csernobil összes hősének, és annak a színésznek, aki megmutatta, mekkora nagyság volt ott a hétköznapi emberekben is. Nem passzol a mai divathoz, és már ötvenes, tehát főszerepet nem tudni mennyire fog kapni, de vitathatatlanul nagyon jó színész.


Csernobil (sorozat) - Vélemények

2019-06-20 09:19.24
Úgy látom, egymást véleményezitek, ami olyan mértékig hidegen hagy, mint a fene. A filmről:
Sok eredeti anyagot láttam az idők során, még emlékszem amikor a tv-ben bejelentették anno, mindig figyeltem minden dokumentalista müvet róla. Eleinte teli voltak hazugsággal, késöbb egyre több info jött. Ma is csodálkozom, hogy sikerült pár seggnyaló szöveggel Sevcsenkónak átverni a cenzurán a hadikrónika szintjén forgatott filmjét, amiben kemény kritikák is voltak.
Erre itt egy film (oké, minisorozat). Egy film, amit egy az egyben össze lehetne olvasztani az ő ott és akkor forgatott eredeti anyagaival. Előjött, amikor befilmezett a felrobbant reaktorba, amikor megmutatta a tulaiakat leváltó donyaci bányászokat, stb. Ő 1,5 héttel késöbb ért oda, és az elejét szinte percről percre mutatták be. Döbbenet volt a srácok, akik az utcán mászkáltak, a háttérben a füstölő erőmüvel, ahogy sorjázták a tényeket, ahogy ráébresztették a vezetést, hogy lehet politikai kusst csinálni, de legalább Gorbacsovnak kéne info, vagy mind megdöglünk. Mind. Tehát hiába kerülte meg szinte hazánkat a kihullási zóna (és hála a véletlennek mindig jódozott sót ettünk), ha ott bezudul a vizbe a sok szar, most nem irhatnának véleményt, akik egymást pocskondiázzák, ha még akkor nem élnek,, mert nem született volna ép egyerek az öreg kontinensent. És remekül bemutatták. Azt is, amit akkor rögzitettek papiron, filmen, hangban, de betiltotta a politika. Láthatóan az idős közben előkerült anyagokat mind felhasználták. A sok tudós ötvözése egyetlen erős figurába jó ötlet volt, szétforgácsolódott volna a film. A főbb szereplők olyanok, amilyenek voltak Bátrak és gyávák, mernek lépni vagy bújkálnak. A mellékszereplők között is volt nagyon erős: a tulai bányászvezér nagyon tökös bányászfigura lett, és a filmen keresztül kimondják azt, ami ellen akkor és ott sokan tiltakoztak. Azt mondták, nem voltak hősök. Ahok voltak. Akik tudták, azok voltak mind. Azok is, akik elfogadták, hogy muszáj nekik csinálni, mert nincs más, és nagy a gáz, azok is, akik önként jelentkeztek a veszély tudatában. Tulképpen azok is, akik nem tudták, hova küldik őket, és mit kell tenniük.
Nem tudták, mit kéne tenni? Nem csoda. Akik a helyszinen voltak, tagadtak, ezzel még tovább odázva a tetteket. Még szerencse, hogy a nagyobb baj megelőzhető volt. Szép dicsőségfalat állit a film azoknak, akiknek köszönhetően mi most élhetünk, és nem egy radioaktiv sivatagban vonszoljuk magunkat, rákos torkunkkel radioaktiv vizet iszogatva.
Érdekel a téma, ahogy mindenkit, aki akkoriban felfogta a történteket. Nem sezretem az összefüggő részekből álló sorozatokat. Nem szeretem a drámát, Imádtam ezt a minisorozatot, percekkel azután, hogy a go-ra felkerült, már néztem is. Hétvégén újranézem egyben.
Véleény. Nem a forumozókról, a minisorozatról.


Csernobil (sorozat) - Legnyomasztóbb jelenet(ek)

2019-06-20 08:46.06
Nem irom a legnyomasztóbbat, hiszen ez egy nyomasztó sorozat. Két jelenet égett be.
Egyik a hídon örvendezők utána a korházban, amikor a pasi könyörög, hogy vigye el valaki a csecsemőt. Akiről pontosan tudod, hogy itt az első halott lesz.
A másik kifejezetten nem nyomasztó, elsőre még vicces is. Amikor Glukhov, a tulai bányászok vezetője közli, hogy max lelövik őket, de info kell, és a bányaipari miniszter elmondja azt a keveset, ami tud, majd rákérdez, hogy elég-e, és pár pillanat után megindulnak. Ahogy a babakékbe öltözött miniszter mellett elmegy a vezér, megveregeti a szénporos kezével, amolyan "jó kisfiu vagy" mozdulattal, és jönnek a többiek. És ahány bányász hozzáér, ugy lesz egyre összetörtebb a miniszter, aki gyanitja, hogy most a halálba menők bányászbucsuját kapta, akiket ő küldött halálba. Ez a kis közjáték beleégett a retinámra, és nekem ez jelzi mennyire sok önfeláldozó ember volt ott. Mert igen, ha más nem, a vezetőjük tudta amikor kiment az irodából a munkaterület felé, hogy senki se ussza meg igazán közülük. De mentek, hogy mentsék a vízkészletet. Nem került be a hütő, de a beton, amit oda öntöttek, azóta is véd.
Voltak sokkal rosszabb jelenetek, de ez a kettő jobban jelzett nekem bármit, mint egy égett halott tüzoltó, aki semmit se tudott. Az ártatlan csecsemő, és akik tudták, de mentek.


Perzsia hercege - Az idő homokja - Legjobb jelenet

2016-02-09 06:42.44
Mikor bejutnak a palotában, és mert nincs más választása, leszúrja magát, hogy bizonyítson a testvérének. Az a blokk egyben.


Perzsia hercege - Az idő homokja - Vélemények

2016-02-09 06:41.06
Azért ez a homokos szépfiu... Mégis honnan jön le szerinted ez az aspektus? A kardozás, az izmok, hogy csibészes a mosolya vagy honnan? (ugyebár a magánéletéből nem jöhet, ott csak nőt találsz) Ezt sajnálom, hogy nem akkor láttam, mikor beirtad, mindig érdekelt, honnan szedik sokan ezeket a jelzőket, mikor kifejezetten férfias jelenségről (kigyúrt, ügyes Dastan herceg) irnak :)


2016-02-09 06:34.13
Igazi kellemes Disney kalandfilm. Jó megoldások, remek parkour betétek, látványos trükkök. Nem csodálom, hogy Jake a sok dráma és tragédia után lecsapott Dastan szerepére, és mint mindig, a szerephez alakította a külsejét. Azért poén volt, hogy a napi sokórás edzőtermezés után mosolyogva közölte, hogy a legnehezebb a haja megnövesztése volt. De Jake sose vette magát túl komolyan :) Remek színésznek tartom! Pasiként annyira nem jön be, de semmi se lehet tökéletes :) Az bármelyik filmjében simán beemelhető, hogy adott szituban odavan érte a nő :)

Őszintén szólva valamelyik Perzsia hercege játékkal játszottam, de ezek a kalandjátékocskák nem sok emléket hagynak bennem, tehát nem tudom, melyik volt. Az én világom a hagyományos vagy fantáziafegyveres (tehát no géppuska) stratégiai játékok.


Parkour életre-halálra - Vélemények

2016-01-10 16:23.19
Mi is a baj azzal, hogy parkour mániás vagyok?

Egyébként minden film minden szereplőjéről úgy ir bárki, ahogy akar, csak nem kedvelem, mikor úgy néz ki mondjuk a Star Wars 7 értékelése, hogy ebben a filmben H. Ford egész jó, pedig a Journey to Shiloh c. 68-as filmben nagyon mozdulatlan volt az arca.


Nevetséges hatos - Vélemények

2016-01-10 16:06.31
Részvétem :) Te nézz értékelést, én inkább röhögök :) Még sose döntöttem ismeretlenek értékelése alapján. Megnéztem az oldalt. 28 ember értékelt valami paradicsomoldalon. Komoly, filmközpontu értékelési oldal lehet :D Az imdbnél egyébként (most néztem) középutas film, pillanatnyilat az 5/10nél tart, több, mint 17K értékelés után. Sandler vigjátéknál ez erős pontszám, mert tipikus kocsmahumor.
Mellesleg ezzel a lelkesedéssel engem utálsz, Taylort vagy a vigjátékokat? :D


2016-01-07 09:51.27
Hali!
Nem tudom, a fenti filmet, ami még csak angol címmel létezik, látta-e valaki, elvégre a Netflix filmje, és az a csatorna csak ettől a hónaptól elérhető Magyarországon, de én már láttam decemberben angolul. Komolyan, sirtam a röhögéstől, pedig alapon rühellem a Sandler filmeket. De ez egyszerüen kész! Voltaképpen 7 Mesterlövész paródia, és némelyik jelenetben azon gondolkodsz, hogy a szereplők össz IQ-ja eléri-e a tizet, majd úgy döntesz, hogy nem. Sajnos olyik jelenetre jobban hatott e kelleténél Sandler, de nem csak az én véleményem, hogy igazi szuper vígjáték. Tay nagy erőfeszítésekkel öli ki saját szemét, ugyanis igazi bamba hülyegyereket alakít. Ennek erős ellentéte, mikor az ember egy szünetben fotózott jelenetet lát, mert akkor nyomban két értelmes és vigyorgó tekintet lesz belőle.
Aki nem kedveli Taylort, külön javaslom megnézni. Csempe fog, ronda fizura, iszonyú öltözet, jórész üres szemek, és egy lelkes, mindenen vigyorgó falubolondja értelmi szint. Főleg az fog neked tetszeni, mikor felakasztják, azon még a párom is térdcsapkodva röhögött. Komolyan, ha először ilyen külsővel látná valaki, az az első, hogy te jó ég, ez a pasi az életben nem fog nőhöz jutni :D
Szóval egy ujabb vígjáték a palettán, az akció és dráma után.


Parkour életre-halálra - Vélemények

2016-01-07 09:33.34
Amint lehetett, megnéztem a filmet. Majd utána még egy csomószor. Én vagyok az a hülye, aki képes órákig parkour videókat nézni a youtube-on. Ez a film olyan, mintha a legjobb parkour videókat néznéd, csak lövik őket, amikor átugrálnak egyik háztetőről a másikra, és menet közben van némi korrupt rendőr, bűnbanda, kinai maffiának eladósodás, és némi szerelem is. Azért némi, mert Maria képességei ágyjelenet terén a minusz végtelenben vannak. Csak remélem, hogy a jelenet után jöttek össze, mert ha előtte, lövésem sincs, mit csinált Mariaval Tay két évig. Még az is lehet, hogy sakkoztak.
Nem véletlen, hogy a szereplők jó része parkouros, nagyon erős jelenetek vannak benne.
Taylortól hülyét kapott rendező és producer. Azt tudták hogy jó parkouros, nem véletlenül tanította be ő Marianak a kevés jelenetet, amit nem a kaszkadőre csinált, de a saját kaszkadőre gyakorlatilag végig unatkozott. Azt engedte vele felvenni, amitől már valóban dühöngött a producer, hiszen ha a mozgó autók közé beesik egy elrontott lépéssel, vesztik a főszereplőt. Még a két épület közötti bicajos ugrást is ő csinálta, hallottam a rendezőtől.
Olyanokat is hallottam agyonra dicsérni a filmet, és Taylort benne, akik alapon utálták előtte a srácot az alkonyat miatt. Más kérdés, hogy fel se ismerték a borostás, dinamikos mozgású börtönviselt kihordófiuban Jacobot, hiszen nem is hasonlít a túlgyurt kamaszfiura, akinek ott látszik.
Azt mondta, az a jelenet volt a legnehezebb, ahol fel kell rohanni egy falra - kb 5 másodperc -, mert rossz volt a fogás rajta.
Szerintem a kedvencem lett akció vonulaton :)


2016-01-07 09:20.51
Akadjatok már le végre erről a nyüvedék farkasfiuzásról, már nem 15 éves, mint az első alkonyatfilmnél, és nem 18, mint az utolsó forgatásánál. És olyan beszédesek a szemei, mint kevés szinésznek, ha nem látsz mást, és kinyomva a hang, akkor is tudod, hogy akivel éppen közösen van a képernyőn, azzal milyen a kapcsolata. "Sajnos" emiatt az is látszik, ha a töke teli van vele, hogy az aktuális filmje kapcsán már megint farkasfiuzzák, mert a szemei olyan üresek lesznek, mint a legutóbb megivott söröd üvege.


Taylor Lautner - Kinek van a legjobb teste Robert vagy Taylor???

2014-10-27 01:07.26
Tay


Taylor Lautner - Taylor , vagy Robert? :)

2014-10-27 01:07.17
Pattanás Robika, a drogos fejü, anorexiás gebe? no neeeeeeee! Tay


Taylor Lautner - Vélemények

2014-10-27 01:06.22
Az agyondicsért kockáira tojok, és hurráztam, mikor az Alkonyat filmek után ezerrel kezdte ledobálni magáról kilószámra az izmot, mert eszerint van némi józan esze, amit viszont irtóra birok benne, hogy kitartó, és a szeme ugy beszél, mint a fene. Ez is a buktája, mert simán látszik, ha teli a hópapucsa, és bár mosolyog, de a szeme kiürül. Hivatalos fotózáson, filmen erre figyel, de sokszor bebukja ha hülyeségeket kérdeznek tőle :D Még nagyon fiatal, de szerintem sokra fogja vinni. Örülök, hogy több vonalon indult el, tippem szerint a humor lesz még a nyerő vonulata az akción kivül :) Az pedig külön jó, hogy nem indult el a fiatal filmesek hülyesége, a pia, a drog és a botrányok vonalán, semmi negativat nem lehet róla hallani.



 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk